RSS - xml

Kontrollerades senast: 2018-11-09 02:20:53

suzuki

No.6 Trailer

2011-08-12 17:53

No.6

är en anime baserad på volym 1 till 9 boken av Atsuko Asano.

  

 

Av Suzuki


Tsubasa Reservoir Chronicle

2011-08-12 16:01

Tsubasa Reservoir Chronicle!


Sakura är prinsessa av landet Clow, som regeras av hennes äldre bror Touya. Hennes barndomsvän Syaoran är en ung arkeolog. De båda står varandra mycket nära, och trots att Touya inte är alltför förtjust i att de båda träffas tillbringar de mycket tid tillsammans. En dag inträffar dock en katastrof - en mystisk kraft hypnotiserar Sakura och lockar ner henne till stadens gamla utgrävda ruiner. Syaoran lyckas rädda henne, men Sakuras minnen går förlorade och sprids som fjädrar över otaliga dimensioner runtom i universum. För att hindra att prinsessan dör sänder översteprästen Yukito iväg Sakura och Syaoran till dimensionshäxan Yuuko. Hon lovar att hjälpa Syaoran att hitta Sakuras minnen och på så vis rädda hennes liv, men för det krävs att han betalar ett högt pris - sin relation med Sakura. Oavsett om de lyckas återfinna prinsessans alla fjädrar eller ej kommer hon aldrig att kunna minnas sin barndomskamrat. Syaoran går med på att betala priset, och får i gengäld förmågan att resa genom dimensioner; detta tack vare Mokona, en underlig, kaninliknande liten varelse som bär på kraftfull magi.

Hos Yuuko möter Syaoran också de två andra huvudkaraktärerna i serien - Kurogane; en stridslysten ninja, och lättsamme Fay D. Flourite; en mystisk magiker. Kurogane sändes iväg från sin värld av den mäktiga prinsessan Tomoyo, som ville att han skulle lära sig vad sann styrka är för något. Eftersom hans enda mål är att ta sig tillbaka till sitt land kräver han att få korsa dimensioner. Fays motiv för att vilja resa mellan olika världar är mera oklara, men vi får veta att han är på flykt från sitt land för att undvika sin kung Ashura-ou, och att han absolut inte vill återvända hem. Också Kurogane och Fay måste betala högt för att Yuuko ska hjälpa dem - Kurogane tvingas ge henne sitt svärd Ginryuu, och Fay måste ge bort sin magiska tatuering. Därefter skickas den lilla gruppen i väg för att färdas genom dimensioner och hitta Sakuras minnen.

Under sina resor hamnar Sakura, Syaoran, Fay, Kurogane och Mokona i många olika världar, och de träffar på en mängd faror, men också nya vänner och bundsförvanter. I takt med att Syaoran lyckas hitta Sakuras fjädrar återfår prinsessan i allt högre utsträckning sina minnen och sin personlighet, och även om hon fortfarande inte minns Syaoran från sin tid i landet Clow börjar de båda åter att hysa varma känslor för varandra. Även Kurogane och Fay förändras, och sakta men säkert kommer gruppens medlemmar varandra allt närmare.

I de senare delarna av mangan (vol 15 och uppåt) förändras historien dramatiskt, och berättartonen blir betydligt mörkare.


 


Av: Suzuki

Manga

2011-06-19 20:48

Suki desu Suzuki-kun!   

Suki desu Suzuki-kun!

(I like you, Suzuki-kun!)


Från Shoujo Världen


Denna gång är våran hjälte en... basketspelare!

Huvudpersonen Hoshino Sayaka är en väldigt blyg tjej men hon är mer än vad andra vet, vet vad känslor av kärlek känns...


Fyra klasskamrater hade precis börjat högstadiet vid 13 års ålder, Sayaka, Hikaru, Chihiro och Shinobu. Medan Sayaka och Hikaru nästan omedelbart utvecklat en enorm attraktion mot varandra. Chihiro, Hikarus barndomsvän, är i hemlighet kär i Hikaru. På första dagen blev Hikaru och Sayaka kära i varandra medans Shinobu också började väcka känslor för Chihiro.


Under det sista året på högstadiet, vid 15 års ålder, blev alla av dem tvungna att bryta sin kärlek. Men vid 17 års ålder möts de en gång till, under andra året på gymnsiet, har allt förändrats, och de kan inte gå tillbaka som det brukade vara.


 Hoshino Sayaka är en väldigt blyg tjej men döljer talangen av ett geni som Hikaru fort förälskar sig i!Suzuki Hikaru är en glad, kort kille från en 

vanlig familj vars hobby är basket.

 

  

                                    
            Av: Suzuki

T.R.A.P.

2011-05-28 14:46

T.R.A.P
Är en serie som handlar om Amakusa Kain. Han har tappat alla sina minnen genom åren han har levt.Den ända saken han kommer ihåg är hur man spelar fotboll. Han känner inte till några regler utan bara spelar,

One piece chapter 623

2011-05-02 19:18

One piece

One piece chapter 623 har nu kommit ut, den 1 Maj. I detta kapitel så får vi reda på the Sun pirates förfluta, de hjälper fortfarande tjejen Koala att komma hem men allt är inte så lätt. När de väl kommer till ön så blir det krig mellan the Sun pirates och Marinen. Även fast de har omringat kaptenen på ön, så faller han ändå inte av flera skott över kroppen. Fiskmännen lyckas att ta sig där ifrån. På ett marin skepp de har fått tag på, dör tyvärr kaptenen.... 

     

623 sida 3.

Koala och Hacchi pratar.

  

623 sida 7.

Sun Pirates och Slav tjejen Koala festar.  

  

623 sida 10.

Äntligen har Koala fått komma hem till sin mamma och

alla i sin hemby. Hon gråter i tacksamhet.

   

623 sida 13.

Marinkåren skjuter Fish tiger för att de vuxna i byn har alarmat

om att det finns fiskmän i byn. (The sun pirates är egentligen

en del av alla slavar som far rymt från Marieford. De flydde från

Himmelsdrakarna.)

 

623 sida 15.

Fish tiger tror inte längre på människor.

 

623 sida 16.

Han dör hällre än att ta människors blod. Fish Tiger ger inte

in till människorna längre.

 

623 sida 17.

The sun pirates får reda på att Fish tiger har varit en slav

precis som de själva.(Alla sun pirates har en sol som märke,

det är en symbol att de är the sun pirates. För under detta

märke finns himmeldrakarnas märke. De tryckte över det

på det gamla.)

 

623 sida 18.

- Efter allt jag försökt...Så kan jag aldrig ... Älska en människa....!

 

623 sida 19

Fish tiger dog av att han inte ville släppa sin heder.  Vänta på mera saker från suzuki...!

välkommen till min nya blogg!

2011-05-02 16:22

hej bloggen här kommer min första bild!!!