RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-11-02 04:51:43

Nelly Konradsson

Skaffat vovve!

2018-07-26 17:45

ja Rubriken säger ALLT! Skaffe en liten valpis för 3 månader sen. En UNDEERRBAAAR leonberger som jag döpt till Nosse. för er som inte vet vad det är för ras (från wikipedia):


"Leonberger är en hundras från Tyskland. Den är av molossertyp och räknas till bergshundarna, men den har aldrig använts som boskapsvaktare eller herdehund. Den skapades på 1830-talet och 1840-talet genom korsning av sankt bernhardshund, svart-vit newfoundlandshund och pyrenéerhund."

 

Läste nyss den där artikeln och blev sugen på o skaffa det här hundselet från dogHQ: https://doghq.se/

Ser RIKTIGT snyggt ut men vet inte om jag ska vänta tills jag får studiebidraget...

 

 

 

HAPPY MONDAY MY MATES!

2018-04-09 06:15

Hej hej allihopa :-) Glad måndag på er! De flesta brukar vara griniga på måndagar, men istället väljer jag helre att möta starten på veckan med ett glatt humör!


Dock har jag dock ett problem: MIGRÄÄÄÄÄÄN! Usch, det hatar jag faktiskt - till skillnad från Måndagar. Brukar inte ha migrän så ofta, men när jag väl får ett anfall brukar det bli en jävligt jobbig dag. Brukar ni få de?


migrän usch

ÄLSKA KENT!! Gör ni?

2018-04-08 18:50

Sitter här en söndagskväll och lyssnar på bästa Kent... verkligen SÅ synd att de har slutat!! :/


Min favorit är Klåparen:

Ååååh, könsherpes...

2018-03-16 07:55

Okej så kommer ni ihåg att jag fick ett munsårsutbrott för typ en vecka sen?


Jag bad som sagt min mamma att skjutsa mig till apoteket för att köpa en kräm, och drf trodde jag ju att det skulle försvinna eftr några dagar...


FAN!


Den där krämen funkade inte alls.. och vet du vad det värsta är?! 


Jag tror att jag råkat sprida det till underlivet! För det är faktiskt så att munsår kan förvandlas till könsherpes om man typ råkar pilla på läpparna och sen tar på huden "under bältet"...


Har någon anna råka göra det??


Vet fan inte vad jag ska göra, för det är just i detta nu som det börjar bli sådär torrt, varmt och börjar klia därnere... Ska man gå till typ skolsköterskan? Kan man ens göra det på gymnasiet?


Har inte ens en aning om hur man tar hand om könsherpes... munherpes har jag ju erfarenhet av, men inte det här för guds skull!!


Har ändå telefontid med barnmorskan nästa vecka så kanske ska ta upp det då. Tror någon att UM kan hjälpa`?


Här står det att man kan ta piller (aciklovir) eller virulite mot könsherpes. Har någon provat något av det..?


 

ÅÅÅH, munsårsutbrott dagen innan skolan börjar igen!

2018-03-11 09:56

Vaknade upp i morse och blev jätteledsen, hade sett mig själv i toaspegeln och såg början på munsår på min underläpp!! Det pirrade och hade en sån där "varm" känsla.


Så jag antar att det kanske är för att jag har... haft lite väl kul i helgen. Var ute med vänner o så både på fredag och Lördag ^^ Älskar sån Briska Fläder!!!

Image result for briska


Iallafall så kan tydligen trötthet och dåligt med vila ge utbrott av munsår.


Är väl dags att göra någonting åt det antar jag... vill inte gå med fula blåsor runt munnen hela skolveckan!


Det här ska jag göra nu:

  • Be min mamma skjutsa mig till apoteket i Centrum, för måste använda någon slags munsårssalva innan det är försent Image result for anti kräm
  • Använda det så mkt som möjligt
  • Äta mkt frukt och grönt för det hjälper såret att läka
  • Fråga min mamma om hon skulle kunna köpa en apparat som heter Virulite. Har hört av Mias pappa att den ska vara jättebra mot musnår (bättre än alla krämer). Den är dock lite dyr så har inte råd själv..
  • Testa och köpa ngt munsårsplåster från compeed så att jag kanske kan sminka över det!!

Hej internetvärlden!

2018-03-10 19:01

Nelly Konradsson heter jag, 16 år. Det var sååå länge sedan jag senast hade en blogg men nu har jag blivit så himla bloggsugen igen. Jag kommer nog framför allt blogga om min vardag, skola, träning osv...    För tillfället går jag första året på gymnasiet, frisörlinjen. På fritiden pluggar jag ganska mycket eftersom att skolan ändå är viktig för mig! Därför kommer jag prata lite om skolan med er, lite tips och trix och sånt där. Just nu gillar jag att träna också, jag gillar att springa på bandet och köra lite andra övningar på gymmet. Vill ni veta lite mer om min träning så fråga gärna för då svarar jag direkt! 

Jag hoppas att ni kommer vilja följa mig och min blogg, kanske är det några gamla läsare från min förra blogg som ser det här... kul att ses igen då i såna fall. Ha det bäst! Puss.