RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-09-11 12:31:49

specialnovellz

raderar bloggen... //Amanda

2013-05-19 17:02
Vi ska radera bloggen... :(
inte mitt beslut men jag har inte lust att skriva en novell själv och felicia vill inte skriva...

Hejdå... Pussissar<3

jävlar!! //Amanda

2013-05-19 16:49
Vi har inte uppdaterat något :o förlååååt!
Jag ska skicka iväg ett sms till felicia och se hur vi ska göra!! puuss :*

SORRYY! //Amanda

2013-03-26 18:22

Hejsan! Förlåt att det är så dålig uppdatering av mig, jag har ganska mycket i skolan nu vid slutspurten innan påsklovet. vi får påsklov på torsdag så dåhoppas jag att jag lägger upp ett inlägg!


under påsklovet kommer det bli bättre uppdatering eftersom att då är både jag o Felicia lediga + hon ska sova hos mig vilket gör att vi kommer göra kapitel tillsammans också! och det blir förhoppnings vis ett kapittel varenda dag!


Puss & Kram, du är underbar!

Kapitel 3

2013-03-20 13:05

Morgonen efter vaknade jag utav det höga tjutandet från väckarklockan. Med en irriterad suck stängde jag av den och satte mig segt upp på sängkanten. Morgondagen hade minst sagt varit en katastrof, och värre blir det när mamma får reda på det.. 

Jag kollade snabbt på klockan och såg att jag hade mycket tid på mig att fixa iordning mig. Med en tung suck gick jag mot garderoben och drog fram ett par mörka jeansshorts och ett slappt vitt linne med text. Jag drog även fram en rosa bh som skulle synas under det vita linnet och ett par matchande trosor. 
Efter att jag snabbt dragit på mig kläderna knöt jag mina vita converse på fötterna och gick in i badrummet.

Efter en noga titt på mig själv i spegeln suckade jag och tog fram hårborsten och började reda ut mitt trassliga hår. 
Jag tittade mig ännu en gång i spegeln och grimarserade.
- Wow, en dålig hårdag huh?  Jag skrattade lätt och log sedan,
tog fram en hårsnodd och flätade en fläta som la mitt hår i en fin fläta på ena axeln. 
Jag drog några drag med mascaran och log tunt mot min spegelbild. 


Väl nere i köket såg jag en lapp på bänken och tog upp den och läste sedan snabbt igenom vad som stod.
'Godmorgon gumman! Är på jobbet. Efter jobbet åker jag och Bettan till salongen och har en tjejdag. Kommer hem sent ikväll. Det finns pannkakor i kylskåpet om du vill ha! Puss - mamma'
Wow, ensam hemma hela dagen.. 
Jag suckade trött och tog ett äpple från fruktkorgen och la ned det i väskan tillsammans med min plånbok och nycklarna.
Jag kollade på klockan på väggen innan jag snabbt sprang upp för trappan och borstade tänderna. Efter det gick jag ner och tog min skateboard och sparkade segt iväg till skolan.


***


Med vinden som blåste i mitt hår åkte jag där på väg mot skolan. Det var långt kvar tills jag började så jag valde att åka mot kiosken och köpa en läsk. 
Med en läsk i handen åkte jag mot skolan, men mina tankar var långt ifrån var dom borde vara. Plötsligt åkte jag in i någon och åkte ner i marken med ett stön. Irriterat satte jag mig upp och kollade på idioten som inte sett att jag åkt där. 
Förvånat tittade jag på personen som stod med chockat min.. Justin.


******

japp, det där var mitt första inlägg! hoppas det är bra, själv blev jag inte alls nöjd. men jag skyller på att all hårfärg förstört min hjärna ;) 
Puss lovies! <3
/// Felicia

kapitel 2. del 2

2013-03-17 12:52


Chaz perspektiv.Hade Vanessa just tryckt upp tjejen mot väggen?   wow.. Chaz.. henne ska du inte bråka med..


Vanessa sa åt dom att dra åt helvete och det gjorde dom. hon vände sig om och blickadde ut över matsalen. Allas blickar var riktade mot oss, Folk började klappa händerna. Vanessa började gå mot dörren men en lärare ställde sig iför.


- tror fröken att hon kan göra som hon vill på första skoldagen?

- Dra åt helvete.

flera stycken elever började vissla och "ooo-a" men Vanessa rörde inte en min.

- Unga fröken så säger man dårakt inte! och man trycker inte upp andra väl uppfostrade elever mot väggarna!

- väluppfostrad? jag undrar vart du kommer i från, där jag kommer ifrån betyder i alle fall inte väluppfostrad att man får kränka andra samt mobba. Om du ska vara lärare kanske du ska ta dig i kragen och göra ditt jobb istället för att anklaga dom som inte gjort något!


Man såg ilskan bubbla upp i läraren som stog framför mig och Vanessa. Men jag kan inget annat än att hålla med Vanessa. Lärarna gör inte sitt jobb.

 

Vanessas perspektiv.
- Nu lyssnar du på-

- Nej Nu lyssnar du på mig kärring! Jag skiter i hur mycket du tycker du sköter ditt jobb, Du gör det inte, inte någon annan lärare häller! Ni lärare tror att ni e så jävla mycket bättre än oss tonåringar, men jag ska säga dig att det e ni tamefan inte! Ni är bara små monster allihop!


jag vände mig om för första gången under samtalet för att kolla på dom andra eleverna i matsalen, Alla satt med samma chockade utryck ända tills en kille ställde sig upp och klappade händerna, allt fler och fler elever stog och klappade händerna och jag vände mig mot läraren och kunde nu se henne stå o koka.

hon lyfte handen och smällde till mig rakt över kinden.

Alla elever drog efter andan och jag tittade läraren i ögonen och kunde se ånger fyllas dem.

jag knuffade undan läraren och gick raka vägen mot tjejernas toalett, Chaz ropade efter mig men jag struntade i hans ord och började istället springa mot toaletten.


jag knuffade upp dörren och gick in och låste efter mig. jag tittade mig i spegeln och kunde se ett rött märke som täckte ena kinden. Jag låste upp och knuffade häftigt upp dörren innan jag gick ut och fick se några elever stå en bit bort och dom började viska om att det var mig läraren slog. jag gick mot mitt skåp för att hämta min skateboard.


Jag låste snabbt upp mitt skåp och tog min skate board och stängde skåpet innan jag gick mot utgången.


jag ska precis börja sparka iväg när jag hör någon ropa mitt namn och jag vänder mig genast om och ser Chaz komma springandes mot mig.


- Vart ska du?

- Hem.

- Men det e typ halva skoldagen kvar?

- ja, ha en trevlig skoldag.


jag började snabbt sparka iväg hem för att slippa stå och diskutera med Chaz.


jag är enligen framme vid uppfarten och jag går mot dörren och jag ser att mamma är hemma

 fan..

jag öppnar dörren och tar snabbt av skorna och ska precis ta andra steget upp för trappan när mamma kommer ut i hallen.


- Men Vanessa du ska väl vara i skolan?

- *suck* ja, kan du låta mig vara nu.

 jag sprang upp för trappan och jag kunde höra hur mamma började gå upp för den hon också, jag sprang in i rummet och låste dörren.

- Vanessa, öppna dörren.

- nej.

jag pluggade snabbt in hörlurarna i öronen och satte på musik på högsta volym och jag kunde inte höra mammas tjafs längre.

Alla jävla lärare på skolan kan dra åt helvete!

efter att ha suttit i ungefär en timme o bar lyssna på musik så stängde jag av musiken och satte på datorn och loggade genast in på skype och jag fick se att nästan alla mina vänner från Sverige är inne. Kevin ringde och ville ha videosamtal och jag svarade såklart ja.


*


efter att ha skypat med Kevin i ungefär 30 minuter lägger vi på och jag har inget att göra längre.


***

Haha världens typ kortaste & tråkigaste kapitel xP

ja det var en kort liten fortsättning.

Puss!

 

Ps. Ni fick ju aldrig en bild på hur jag ser ut i mitt inlägg som jag berättade om mig i. såå   à   japp.. dock har jag inte fixat mig på den bilden.. men jaaa….

 

 

// Amanda

Om Mig (Amanda)

2013-03-16 19:29

Namen tjena! jag har ju drivit den här bloggen ett tag och nu ska jag berätta om mig själv efter som att jag och Felicia har en deal :P Hennes beskrivning finns i inlägget under!!

jaa... jag heter Amanda ( som ni vet men.. ja)  jag är 12 år 13 i maj. depression och ätstörningar + klaustrofobi. hmm... Belieber. det bästa jag vet är att sjunga,rita/måla, vara med felicia och Rida! dock sjunger jag bara när jag e ensam... dock ritar jag typ aldrig.. dock har jag växt ur min häst så rider inte så mkt..

jaa...

Det märks kanske ganska tydligt att jag gillar Justin bieber eftersom att jag började skriva en novell om justin :P och nu har jag turen att skria den med min bästa kompis! <3

musik. musik betyder väldigt mycket för mig, jag har älskar musik ända sedan jag var liten. jag dansade runt och sjöng väldigt mycket, ända tills jag faktiskt insåg att jag sjöng som en kråka och då började med att bara sjunga när jag var själv.. Musiken har alltid kunnat få mig le. musik finns i alla olika stilar och alla låtar har olika rytmer och budskap. jag kan sitta o skriva om vad jag tycker om musik i en timme så vi lämnar  emnet. 


för er som inte vet. jag är halv finsk tjej som åker till Finland på sommarn.. men dock inte i år... :/   jaja. i Finland finns nästan alla mina släktingar på pappas sida, förutom mina sysslingar deras mamma o pappa för dom bor i norge! mina sysslingars pappa är ifrån Etiopien.


på min mammas sida har vi bara mormor och morfar,mormors bror,mammas bror.

mammas bror har jag aldrig träffat.. och varje gång jag frågar om honom så säger hon att jag inte ska prata om honom.. så.. jaa..


ööhh... den här "faktan" sög xD


haha men ja puss! //Amanda

Felicia :)

2013-03-16 19:07

Hellooooo everyone! :D
så, det är jag som är Felicia. den andre drivaren av denna novellblogg ^^
såå.. tänkte bara lite kort beskriva om mig osv.


Mitt namn är som sagt Felicia, jag är 13 år men fyller 14 i sommar. 

Jag är verkligen SKITDÅLIG på att skriva, haha men jag älskar att skriva ändå :)
Amanda och jag har heeeeelt olika sätt att skriva så det kommer bli lite skilnad från kapitel till kapitel.

men blir det för jobbigt så säg till så kommer vi på ett gemensamt sätt att skriva på :)
okej mer om mig.. hm.. jag lider av depression och ätstörningar och det tar över nästan hela mitt liv så det försvårar det här med hur ofta jag skriver. men det får gå ändå! :)

jag är en väldigt blyg tjej som inte gillar uppmärksamhet i verkligheten vilket gör att jag i stort sätt alltid sitter gömd bakom datorn när jag är hemma och bakom en bok i skolan. älskar att läsa,skriva och sjunga. det är verkligen mina stora intressen. att fota och sminka är och något jag verkligen äääälskar, dock är jag super dålig på båda sakerna ;)


haha men jo, jag tror verkligen på att denna blogg kommer bli totalt awesome! :D

och ja, Amanda är min absoluta bästa vän, så vi kommer antagligen många gånger skriva inlägg tillsammans eftersom vi ofta är med varandra ;)


som avslut, en bild på lilla mig xD
  tryck på bilden för större storlek!

Puss lovies! <3


Nu blir vi 2

2013-03-16 18:28

Nu blir vi 2 som driver denna novellblogg! Hon heter Felicia och hon  är min bästa vän!

nu kommer uppdareringen bli bättre + nu blir det mera "händelser" för nu är vi ju 2 ide-huvuden + hon har massa mer kunskap än mig, i typ allt!

Felicia har inte haft någon novellblogg förut, men vad gör det? hon har all fantasi som behövs!

hon läser säker detta inlägg sååå... HEJ FELICIA!! hon kanske kan skriva ett inlägg o berätta lite om sig själv? så skriver jag också ett inlägg? Felicia har vi en deal? Bra då säger vi så! 


Haha Puss!
// Amanda

Kapitel 2

2013-03-15 19:06

Kapitel 2.

 

Vanessas perspektiv


Jag vaknar av att mamma knacka på dörren och frågar om jag är vaken och jag svarar med ett enkelt ja. Jag steg upp och gick direkt till min garderob och tog fram en blå halsduk, en vit tröja och ett par svarta jeans, jag satte på mig dom och satte fart mot smink bordet och började sminga mig lite lätt. Efter jag sminkat mig färdigt satte jag fart ner för trappan för att äta frukost, Michael satt redan vid bordet och åt när jag kom ner så allt var redan fram dukat så jag satte mig bara ner och började äta.

När jag ätit färdig tar jag undan min disk och går till toaletten för att borsta tänderna.

Jag går ut i hallen och sätter på mig mina converse och tog min skateboard och ska börja rulla mot skolan. 

Jag var äntligen framme och skulle gå in genom entren när en kille kom fram och skulle hälsa på mig.

-      Hejsan! Jag är Chaz.

-      Hej. Ariana heter jag.

-      Du är ny här va?

-      Ja, jag flyttade hit för 3 dagar sedan.

-      Men då kanske du vill ha sällskap till expiditionen?

-      Ja det skulle vara snällt.

-      Kom då.

 

Vi gick in genom entren och vidare genom korridoren till en brun ful dörr där det stod ”expidition” på skylten.

-      Tack så mycket Chaz!

-      Det var så lite så, ska jag vänta på dig?

-      Ja det skulle vara  snällt.

Jag gick in genom dörren och tanten bakom det stora bordet tittade upp

-      Vad kan jag gjälpa den unga fröken med?

-      Jag är ny och skulle behöva mina böcker och ett schema.

-      Jahaja, så det är du som är Ariana?

-      Ja frun.

-      Jaha här har du.

Hon tog fram några böcker, en nyckel och en lapp där mitt schema var.

-      Du har skåpet  212.

-      Tack frun.

 

Jag gick ut ur rummet till Chaz som stod utanför och väntade på mig.

-      Vilken lektion har du Chaz?

-      Biologi, dudå?

-      Samma.

-      Bra!

Vi gick till mitt skåp så jag kunde lämna mina grejer och gå vidare till lektionen som skulle börja om ungefär 5 minuter. 

Vi gick in och Chaz drog mig snabbt till ett ledigt bord långt nere i hörnet.

-      God morgon alla elever!

-      Miss. Vi har en ny tjej  klassen! Skrek en kille som satt på andra sidan klass rummet.

-      Jaha? Vart är hon då?

-      Här.. sa jag lite blygt

-      Jaha men kom fram och presentera dig inför klassen kära barn.

Chaz ger mig ett uppmuntrande leende och jag tar ett djupt andetag och går fram till tavllan.

-      Jag heter Ariana, jag kommer från sverige. Jag är 15 år och ja.. jag gillar att sjunga?

-      Har klassen några frågor  till Ariana?

Det var ett fåtal händer som flög upp.

-      Kevin.

-      Kan du inte sjunga lite då?

-      Ähh.. njej.. jag tyvker inte om att sjunga inför folk.

-      Lisa

-      Vill du sitta bredvid mig?

-      Sorry men jag sitter bredvid Chaz.

-      Ariana du kan gå oh sätta dig igen.

Jag gick tillbaka och satte mig bredvid Chaz och nu är det bara typ 50 minuter kvar…

40 minuter senare..

Det är 10 minuter kvar på lektionen sen har vi lunch.

Klockan ringer och dags att gå på lunch, jag går med Chaz och tar min mat och vi sätter ocss och börjar äta.

Idag var det pasta och köttfärssås.

Plötsligt känner jag att något kallt träffar mig och känner att jag blir alldeles blöt ner över ryggen, jag reser mig upp och vänder mig om och där står det en tjej met stort flin på sina läppar.

-      Vad fan var det bra för?!! Skrek jag åt henne.

-       Det där, MIN pojkvän, håll dig borta från honom.

Jag tittar snabbt på Chaz som sakta ställer sig upp och kollar både argt och förvånat på tjejen som hällt mjölk på mig.

-      Och vem är du om jag får fråga? Nu var det Chaz som tog till orda.

-      Äru dum eller?

-      Om det är någon som är dum så är det du, du är avundsjuk på en tjej som har sin första skoldag, det är fel och fegt av dig att hälla mjölk över henne + att ljuga om att jag är ihop med dig är bara löjligt.

-      Så du tänker sitta med den där lilla slampan?

Där gick gränsen. Jag spände käkarna och började gå fram till henne, Chaz försökte ta tag i min arm men jag röck undan den.

-      Är du lite sur, fitt nylle.

Jag tog tag i hennes krage och tryckte upp henne mot väggen som var bakom henne.

-      Nu lyssnar du på mig din lilla hora. Man beter sig fane mig inte som du gör. Rör du mig eller någon som jag känner igen eller säger en enda taskig kommentar så åker du på stryk. Fattar du?

 

Man såg rädslan i hennes ögon, det här ska bli kul.

 

-      Ääh.. äh.. okej..

-      Bra, Nu DRA ÅT HELVETE!

 

Hon och hennes kompisar drog fort som satan iväg ut ut mat salen. Jag kollade runt i matan och fick se att alla blickar var riktade mot mig..


 ****


Ja det blev ett lite längre kapitel idag. Ska göra fortsättningen imorgon när jag kommer hem!

Puss!

Kapitel 1

2013-03-11 20:48
Nya novellen.

( Lite "inledning" eller hur man ska säga )

Vanessa är 15 år och kommer från Sverige med sin bror Michael som är 17 år och sin mamma Sandy. Vanessa är en tjej som älskar att åka skateboard och rida. Vanessa är även en musikalisk talang hon kan spela piano,gitarr och sjunga. Vanessa och hennes familj flyttar till Canada ( vet att man skriver Kanada men det är lättast att komma ihåg C) men det dom inte visste var att Justin bor på samma gata som dom. kommer dom kanske bli vänner? eller mer?

Vad kommer hända? kommer det något spännande? vänta och se!

 

 

Vanessas perspektiv

 

nu har det gått två dagar sedan vi flyttade in i det här huset och jag hatar fortfarande tanken på att detta är mitt hem.. jag ville aldrig flytta från Sverige, visst jag hade inte så många vänner men där fanns min bästa vän..Kevin. Mamma säger att vi borde träffas lite mindre bara för att hon fick reda på att vi brukar sitta o tjuv-röka ute i skogen.. So What om vi gjorde det? Det är väl endå mitt liv? och mamma bryr sig ju ändå inte.. hade hon brytt sig hade hon låtit mig stanna i Sverige..

 

jahapp. klockan är 13.15 och jag har inte ens gått runt och försökt hitta i detta förjävliga kvarter.. men ja.. jag får väl ge det ett försök.

Jag bytte om till lite snyggare kläder och sminkade mig lite naturligt innan jag gick ner för den vita trä trappan vidare mot hallen där jag snörade på mig mina converse och tog min skateboard och gick ut.

okej, här rullar man fram längs det grusiga asfalts vägen, och jag vet inte ens vart vägen leder.. men jag har ju mobilen med mig ifall det händer något.

 

jag har åkt runt i minst en timme och jag har inte hittat någonting intressant. och jag vet inte vägen hem... men vänta, Där lite längre bort står det en kille som håller på med sin telefon, jag går och frågar honom om vägen. 

-hejsan.. ursäkta?

- Hejsan!

- jo, jag undrar om du kan vägen till centrum.. jag flyttade hit till Canada i förrigår och hittar inte riktigt än.

- åk den där vägen ända tills du ser en skylt där det står "Stratford,Centrum" den är inte svår att missa.

- Tack så mycket!

jag började sparka iväg men plötsligt ropade killen till mig igen

- Vänta, vad heter du förrästen?

- Vanessa, Självdå?

- Justin.

- Vi kanske ses Justin.

jag kunde skymta ett leende på hans läppar när jag vände mig om igen och sparkar iväg mot centrum.

 

jaha. nu är man i centrum och är på väg hem. som tur är så har Michel sagt att det bara tar fem minuter att gå hem från Starbucks där jag är nu och ska sparka iväg hem.

 Änterligen är jag på uppfarten till huset, jag drar upp dörren och stiger in och tar av mig skorna och går vidare in till köket där Michel sitter och äter lite Toast.

- Vad har du gjort då syrran?

- åkt skateboard, dudå?

- Ah. suttit o spelat.

- okej

jag gick fram till kylen och kollade om det fanns något jag kunde tänka mig äta men det fanns det inte så jag gick upp till mitt rum och lade mig i sängen och öppnade datorn och tittade till twitter och sökte på Justin. men jag visste inte vad han heter i efternamn men jaja. det kom upp ett konto som heter "JustinBieber" så jag kollade in det och det var han. Det var Justin. vänta nu lite... Är han känd?! Men..? Vad gör han i en liten stad som stratford? o vänta.. han är ju fan här i från!  Jag har pratat med Justin Bieber? vänta vänta... vad kommer hända om vi skulle bli vänner? kommer jag få ett privatliv? eller kommer jag inte? jaja jag är ju inte vän med han och det är inte så stor chans att vi blir det så det är inget att fundera över.

 

klockan börjar nu närma sig  9 och imorgon har jag min första skoldag.. OH SHIIIT! jag har inte valt kläder! jag springer till garderoben och rotar desperat efter ett par snygga kläder, jag valde tillslut ett par svarta jeans och en vit stickad tröja. jag tycker det borde duga i alle fall.


***

 

Ja, det var första kapittlet och I know det är jätte kort och dom träffas så men jag har massor ideer till sen! nu måste jag träna tyska.. har ett prov imorgon.. men ja.. ska försöka skriva nästa kapittel så fort som möjligt! SES! PUSS.

Rubrik saknas

2013-02-19 19:11

Justins Perspektiv:


Här åker jag på min skateboard hem till en tjej som är pissed-off on me.. Du klarar det här Justin..


Jag är enterligen framme vid uppfarten till huset, jag går fram till dörren och tvekar lite innan jag plingar på dörren *pling plong*Vanessas perspektiv:


Det plingar på dörren och jag springer ner för trappen vidare till dörren. jag öppnar dörren och.. där står Justin? Vad har han inte fattat?!

- innan du smäller igen dörren vill jag prata med dig!

- jag vill inte se eller prata med dig.

jag var precis påväg att stänga dörran när han satte sin fot ivägen och tog tag i dörren.


- Vanessa nu lyssnar du på mig! jag är trött på att du ska vara så bitter hela jävla tiden! jag försöker faktiskt reda ut den här skiten!

- Men tänk ur mitt perspektiv någon gång da! Vad är det du inte förstår? Du är en kändis som kommer åka runt på världs turneer och byter nummer hela tiden! varför skulle vi bli vänner? du kommer endå bara lämna mig!

- ja,jag kommer säkert åka på turneer men jag skulle aldrig lämna dig!

det sa han innan han snabbt puttade upp dören och kom fram till mig och.. tryckte sina läppar mot mina i en kyss?

- jag tror jag är kär i dig Vanessa..

- öh..öh. ehm.. du borde gå justin.. ehm.. öh..

han hann aldrig svara innan jag puttade ut honom och stängde och låste dörren.


fan.. fan.. varför kysste han mig?.. han.. han kan inte vara kär i mig.. han kommer bara såra mig.. Vanessa från och med nu får du börja undvika Justin,Chaz och Caitlyn..


Justins perspektiv:


hon bara puttade ut mig?.. jag sa precis att jag var kär i henne?.. FAN JUSTIN! Du förstörde allt! Hon kommer inte vilja prata med dig! IDIOT!

vad fan ska jag göra? jag åker hem och loggar inpå skype och ringer Chaz och Cait!

*******

jätte kort kapitel IKNOW! men jag är jätte dålig på novell grejjs... men jag kommer förmodligen updatera imorgon! Hejdå!


sorry

2012-12-26 19:51
Sorry att jag inte bloggat på ett tag men jag har ingen data justnu.. Kan försöka skriva på mobilen men tror inte det kommer bli så långt isf.

Fortsättningen på kapitel 1

2012-12-17 19:40

Chaz tog Caitlin och Justin mig och började dra oss mot vattnet och jag skrek och slog honom på hans rygg medans han bara skrattade och hoppade ner i vattnet med mig hängande över axeln....

Jag simmade snabbt upp mot utan och tittade efter bävern så att jag kan skrika på honom, han hade hoppat upp på kanten och asgarvat åt mig och jag simmade dit och började skrika åt honom


- Vad fan var det bra för ditt.. AAH!!!?

- Ooo Nån börjar bli lite på dåligt humör ser jag.

- Ja det blir jag och om di inte passar dig kommer jag låta det gåut över hela dig, och eftersom ingen här har sätt mig arg så kan ingen berätta vad som kan hända, men jag kan säga att det inte är kul iallefall.

- ooo ett litet hot från en liten fjortis.

- Det där var droppen!

jag hoppade upp på kanten och började jag den springande Justin, jag han i fatt honom och tog tag i hans hår och drog ner honom påå backen och slog honom, tills han fick tag i mina handleder och höll upp dom så att jag inte skulle lyckas slå honom och istället spottade jag honom rakt i ansiktet, vilket fick honom att släppa mina händer och torka bort mitt saliv som hamnat i hans ansikte.


- Vafan Vanessa!

- Jag varnade dig ditt lilla fan!

- Vet du hur jävla dryg och bitchig du är eller?!

- JAG KANSKE ÄR EN SÅDAN PERSON! Jag drar nu, och vänta dig inte att jag förlåter dig.

- Då slipper vi dig iallefall! Jag har fan försökt vara vänlig mot dig hela jävla dagen medans du behandlat mig som om jag inte var värd ett jävla skit!

- Men varför skulle jag vara vänlig mot någon främling jag bara har sett på tv?! Varför skulle jag förlita mig på någon som endå kommer åka på års långa turneer?! Varför skulle jag bli vän med en som endå kommer lämna mig och skapa ett tomt hål?

med dom orden lämnade jag Justin. och även dom andra.

när jag väl var hemma sprang jag upp på mitt rum och tog fram ett par mjukis brallor och ett linne och la mig i sängen där jag tog fram min dator och loggade in på twitter och skrev en  ny tweet

" Dagen hade kunnat vara  bättre... "

jag logade in på skype och skrev till olika vänner som var hemma i sverige, o efter en stund loggade caitlin in och frågade varför jag stack och jag skrev " Fråga killen jag aldrig vill se eller träffa igen.."

eefter det loggade jag ut. jag orkar fan inte...

*

NÄSTA DAG ( PÅ MORRGONEN )

*

Jag vaknade av att solstrålarna letade sig in igenom persiennerna, Jag vill inte till skolan... Jag vill inte träffa någon.. Men jag reste mig upp och letade reda på ett par jeans och ett linne och sedan gick jag ner till köket och gjorde iordning en macka och ett glas juice och gick vidare in till vardags rummet där jag satte på tv och började bläddra mellan massa olika kanaler med lika menings lösa program på varje.

jag gick upp till mitt rum och sminkade mig samt tog vad jag behövde så att jag kunde börja sparka iväg mot skolan.


Väl inne på skolgården gick jag fram tii enren och steg in igenom dörrarna och möttes av samma högljudda stämning som alltid. jag gick mot mitt skåp och tog mina grejer och gick vidare mot lektionen utan att leta efter cait eller någon av dom andra, jag orkade verkligen inte med några frågor just nu.. Jag kom först in i klass rummet och gick och satte mig längst bak där jag hoppades jag skulle få sitta själv men självklart så chaz mig och gick fram till mitt bord och satte sig och kollade på mig med undrande blickar men jag kollade bara mot magistern utan att lyssna. jag väcktes ur mitt tänkande av att klockan ringde och det var dags för rast, jag skyndade mig förbi eleverna för att slippa att chaz skulle ställa massa frågor om igår, jag gick ut och satte mig under ett träd där ingen annan brukar sitta,  Jag orkade inte gå på en lektioon till så jag sklokade resten av dagen. men jag satt alltid under det trädet, tills skol klockan ringde om att skoldagen var slut så man kunde gå hem. Jag började gå mot utgången är jag skulle börja sparka iväg hemmåt men där stog... Justin?

****


Nu är fortsättningen! Tycker ni?

Tjaee..... Dom e inte direkt vänner iallefall.. :/

Men vad tror ni Nessa tänkte när hon ser Justin stå där??

KOMENTERA SÅ E NI GÖLLIGA!

Hejsan!

2012-12-12 21:43

HejHej! Jag heter Amanda o är 12år, gillar Justin Bieber, Miley, Selena, Demi.!.  Ja jag hade tänkt skriva lite noveller på denna Blogg! :) 

Börjar nog på dom imorron! Men det kommer handla mkt om Vänskap,Kärlek,Bråk ( Drama), Barndomsminnen, osv.

Hoppas ni kommer gillart!!

om det e något så äre bara att fråga!


Min Mail ( BARA FÖR FRÅGOR& SÅNT SOM HAR MED BLOGGEN ATT GÖRA ) = [email protected]
seeeeeeeees