RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-09-11 12:33:35

Life by Sophie

Stenålder

2010-03-13 22:19

Hej på er mina blogg-läsare! (Där var en mening jag aldrig trodde jag skulle skriva haha)

Hur som haver, jag har skaffat mig en blogg-fotograf i sann Elin Kling-anda, problemet är bara att min dator inte är från 00-talet. Planen är alltså att lägga upp lite trevliga bilder tillsammans med mina trevliga inlägg men som det ser ut nu får det vänta lite eftersom jag inte har någonstans att stoppa in minneskortet i datorn och inte heller någon kabel att stoppa i kameran. Men de ordnar sig!


Över till något helt annat, jag har tagit första steget mot en egen lägenhet. Jag var på Swedbanks kontor på Rålambsvägen och ansökte om lånelöfte, och tro det eller ej men de verkar banne mig gå vägen! Jag som knappt har ett jobb, knappast vet vad jag ska göra av morgondagen och som kanske inte är den mest planerade människan i stan kommer alltså kanske köpa sig sin första egna lägenhet inom snar framtid! Han måste ha halkat i duschen på morgonen och slagit huvudet i handfatet eller precis fått ett ja på frierit till tjejen. Vad de än var gynnar de mig! Laters!

20:37 Då startar vi upp den här skiten!

2010-03-09 20:37

Ja då startar jag min första blogg. Eftersom jag är lite emot bloggande känns de lite konstigt. Men jag startar den med visionen att bli en bra (självklart) och inte för babblig blogg, utan kort, koncist, snabbt och rakt på sak. Lite som jag tycker man ska vara i allmänhet. Så slutsnackat, NU KÖR VI!