RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-04-15 16:26:45

sofiasriddagbok

Fredag&Lördag

2011-05-21 20:38

Fredag så blev det motionsträning på ängen med fanita gick jätte bra höll opå i ca 40 min, hon skötte sig fint var stark men det var inga problem kände glädjen när vi tränade motion tog även och klättrade lite i backar upp och ner för att styrka hennes ryggmyskler och benen.


Lördag- var ute och red hästarna med Fia jag red fanita och hon oliwer vi red lilla slingan och dte gick jätte bra även fast dom var tittiga och det blåste mycket oliwer skötte sig bättre än vad vi trodde. Fanita var lite hoppig så blev motions träning där oxå och även en tur ute.


Söndag- Jenny rider fanita för jag åker till skottland på semaster :)

Bloggar inte förens torsdag eftermiddag när jag kommer hem. Ha det bra hemma i sverige så länge :D Kramar

måndag-fredag

2011-05-20 10:41

I måndags -så var det stå dag för hästarna så gick ut och betade dom på ängen en stund-

Tisdags-Blev det dressyr på volten, hon var lite bråkigt och ville kämpa emot men det var bara att lägga på lite extra skänkel ( vänster ) Jag har fokuserat mer och mer på vänster nu måste ta mig igenom det. Mot slutet blev hon riktigt fin red utan spö och sporrar.


Onsdag- Sista träningen på Denan tränade utomhus i fina vädret ( film kommer senare )

Började med att flytta dom för skänkeln gick super bra, bättre än vad jag hade förväntat mig faktiskt. Hela träningen gick utan problem hon skötte sig fint och hoppade utan problem, vi körde 8an igen fast med denna på ena sidan så var det kombinationer men den tog hon som en smäck och bara hoppade galant över hindrerna. Sen var det banan  var mycket skänkel och tänkte på skänkeln. Haking sa ingenting om vänster skänkel den här gången kändes underbart, tog oss igenom banan hon hoppade super, tror hindrerna låg på 1.20 kändes underbart at det går framåt.  Haking säger nu att vi är med i matchen och Fanita kan hoppa högre för hon tar knappt i när vi hoppar 1.20 :) så högre kommer det bli!!


Torsdag- Skritt promenad för hästarna, för sedan åkte jag på träning men kollade denna gång och stod och filmade pratade med haking och han var nöjd över min insats från onsdags kändes skönt att höra och nu har jag skrivit upp mig på utomhus träning den 9 juni för haking.


Fredag- Idag blir det en utetur på båda hästarna ut i skogen och klättra.

Lördag- Dressyr på ängen.


Söndag-torsdag tar Jenny hand om Fanita då jag åker till skottland på semester :)