RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-09-08 12:02:59

Snuffagumman

Oj oj oj...

2010-12-14 20:45
... Så mycket det har varit senaste veckan! Massa handbollstittande (Sveriges damer är sååå sjukt heta), fotbollstittande, innebandy, praktik, och seminarie!Seminariet gick bra, hemtenan godkänd! Detta innebär att alla skolrelaterade pärmar och böcker nu kan ställas in i bokhyllan för att sammla damm ty jag är förskonad från dem nu. Plugget är över, endast praktiken kvar samt den kliniska sluttentan, den är jag förvisso inte så nervös över då jag anser att det är något man i detta läget borde klara, annars är man nog inte riktigt redo att bege sig ut i arbetslöst som syrra! Just det, arbetslivet...... I fredags fick jag ett GRYMT kul telefonsamtal, nämligen från jobbet jag sökt! Jag fick det! Just precis, JAG fick det!!! Så jävla glad jag är, ska bli sjukt skoj, det är skit samma att jag börjar tre dagar efter examen för det aka bli FANTASTISKT!!! :-) Gla ja e!!!Nu handboll- sen mys!!! ;-)

Full rulle vetebulle...

2010-12-08 11:13

Stress stress stress... Många bollar i luften som vanligt, men jag ska inte klaga. Det hade varit mycket värre om man inte haft ett skit att göra om dagarna...


Igår inleddes handbolls EM för damer och sveriges tjejjer gjorde en otroligt grym kämparinsats och vann över Tyskland. Idag tar de emot Ukraina som förlorade över Holland igår med många bollar. Därför tror jag nu att Sverige kan sluta etta i sin grupp om de slår Ukraina ikväll och Holland på fredag. Det som grämer mig nu är att jag missar båda dessa matcher   Detta för att jag idag ska till Malmö och kolla på World cup i handboll (herrar) vilket i och för sig ska bli riktigt läckert. Sitter på rad 4 så jag kommer nog kunna känna doften av svett när spelarna springer förbi... Käckt..


Dagen fram till avfärd kommer bestå av förberedelser inför semenariet på fredag, opponering på en annans arbete plus komma på bra ursäkter till varför mitt arbete är så fruktansvärt dåligt... Ha, detta kommer bli det allra sista i "plugg"väg för min del för sen är det verkligen färdigt, förutom bedsiden men den kommer jag inte plugga till, det går ju liksom inte.


Vill bjuda på en skön låt som min man och jag blivit förälskade i...


Den är så sjukt skön... Vi har sagt att vi ska försöka hitta en spelning med Def Leppard i Sverige eller i närheten och att det ska bli årets konsert. I år var det KISS och John Foggerty som var våra spelningar och det var grymt...


Förresten måste jag bara säga att den bästa appen ever släppts till iPhone nu, nämligen viber. Med den appen installerad ringer du gratis till alla andra som har iPhone och den appen. Grymt smart och fungerar perfekt.


Nu ska jag ta mig en god kopp kaffe och njuta av att sitta i soffan tillsammans med min älskling (dock pluggar vi båda två framför varsin dator men ändå!) Häpp Häpp

Lördag, underbara lördag!

2010-12-04 19:08
Då var det lördag igen, lika snabbt som den kom var den alldeles strax tillända! Varför ska helgerna gå så jädrans snabbt? Dagen har bjudit på match, för mannens del, och lite shopping efter det! Ett par förhoppningsvis varma skor inhandlades... Kvällen har bjudit på god mat o hittills många skratt. En härlig skara sitter här och dricker gott o flabbar! Dialekthärmning är underskattat, sjukt kul!!! Ha ha! Kojjan kallar tidigt ikväll då det bär av till Vittsjö för match i morgon! Hoppas innerligt på att detta blir sista matchen jag står vid sidan om plan! Knät får se till att va bra nu för jag måste komma igång igen!!I morrn kommer mamma hit, myyyys! ;-)Häpp i hej

Så sjukt glad...

2010-12-03 23:14

... har jag varit idag! Varför? Jo därför att jag tidigt i morse fick veta att jag klarade den teoretiska delen av NKSE (nationell klinisk slutexamination)!! Phu, så sjukt skönt att det är över... Detta innebär att jag inte har mer plugg kvar utan nu återstår bara praktik och den sista delen av NKSE och den har jag inte fått tid för förrän i början på januari, men men... Då har man hunnit bli riktigt varm i kläderna på denna praktiken vilket borde innebära att det är mindre osäkerhet när det väl är dags.   


Dessutom har dagen bjudit på anställningsintervju ju! Sjukt nervig stapplade jag in på mina skakiga ben med ett jätte smile och bara kände att fan, detta jobbet ska jag ha. Om det blir så vet jag förståss inte men det kändes bra när jag gick där ifrån. Super trevlig avdelningsföreståndare som under intervjun avbröt sig för att fråga mig om det var dåligt med jobb. Ja, sa jag. Det är ju inte direkt så att man blir headhuntad då det ska sparas pengar överallt. Nä, det förstod hon då hon under tio år som chef aldrig fått så många ansökningar till en tjänst som till denna. Mhm tänkte jag. Nu är det kört, men då säger hon, jag har dock bara valt ut fem för intervju.... Lycka, jag har alltså blivit utvald för intervju av, enligt henne, väldigt många sökande. Det innebär ju iallafall att man kommit en bra bit även om det kanske är så att det tar stopp här. Ska få svar om en vecka, så nu är det bara till att hålla tummarna...


Nu har vi just kommit hem från goda vänner. Gott snack och fantastisk mat, är så mätt att det just nu känns som att jag ätit för resten av mitt liv, kommer nog aldrig bli hungrig igen. Åt även årets första lussekatt, mums.


Nu har jag krupit ner i sängen med min älskade för att tillsammans med honom avnjuta en film.. Me like... Han är så sjukt underbar och go, han är mitt allt! 


Avslutar med en grym tolkning av Madonnas Like a prayer framfört av Jay.


Snön lyser vit....

2010-12-02 12:08

.. på taken, eller ja, faktiskt överallt. Tycker det är alldeles underbart med snöyra och kyla, så länge det går att befinna sig utanför hemmets varma miljö. 10 minus funkar att vara ute i så länge det inte blåser eller är alldeles blött, vilket det inte brukar vara när det är så kallt förvisso. Pulkaåkning och mys ute i snön har inte varit möjligt sen jag var liten då det inte varit snö de senaste åren. Förutom i fjol vintras och denna vintern. I love it...


Dagens bestyr ser ungefär ut som gårdagens, massa fix o trix. Träning i kväll. Underbart och välkommet besök från min kära mor, förberedelser inför anställningsintervjun i morrn som jag är så nedrans nervös inför samt, så klart, mys med min underbara andra hälft. Denna veckan har gått super snabbt, liksom alla andra gör, men jag och mannen har varit hemma tillsammans mycket och det är ju bara så underbart!


Snart är det helg igen och då hoppas jag på att man har lite tid för att vara "ledig". Innebandy både lördag och söndag. Träffa kära vänner som just flyttat till trakten och säkert en massa massa annat skoj.


Nu ska jag fortsätta pilla, kanske städa av hemmet också så mammsen får se den rättvisa bilden av bohaget   


Häpp o hej leverpastej

Då var det dags...

2010-12-01 14:05

... för det allra första inlägget som förhoppningsvis inte ska bli det sista.


Idag har jag ägnat mig åt att kolla mailen, kolla om tentaresultatet kommit, ringt viktiga samtal och förståss skapat mig en blogg. Verkar ta en stund innan man får sidan här till att se ut som man vill. Men det är det förhoppningsvis värt.


Jag har förhoppningsvis skrivit min allra sista salstenta, det är det resultatet jag tycker vi ska få veta idag. Det hade varit så himla skönt att få veta att den är avklarad och färdig. Det innebär isåfall att jag liksom är typ färdig i skolan. Tjo tjo... Treå års hårt slit börjar lida mot sitt slut och jag kommer att få min efterlängtade legitimation. Dock fattas det fortfarande ett jobb... MEN, på fredag står mycket på spel. Klockan 12.00 ska jag nämligen på anställningsintervju! Nervös, nä då, inte alls. Har för tusans puckar aldrig varit på en anställningsintervju och eftersom jag är en person som vill ha kontroll känns det något läskigt. En intervju innebär att man ska kunna tala för sig och sälja sig vilket jag inte känner mig riktigt bekväm med men va fan, får helt enkelt göra mitt bästa, va den jag är och hoppas på att det räcker.


Kvällen kommer att bjuda på innebandy match för sambons del, med mig skrikandes på läktaren. Är nervös som tusan redan och då är det trots allt inte ens jag som ska spela.. Ha ha ha... Då mitt knä är kapput för tillfället så vilar jag nu, och har gjort i snart fyra veckor. Segt men hoppas på att kunna vara tillbaka på plan nästa vecka.


Nu får vi trevligt besök...

Häpp o hej