RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-04-14 04:53:37

smokelina

Tidningskungen - Mitt julklappstips

2010-12-17 07:29

Idag är det precis en vecka kvar till Julafton och då passar det väl bra att dela ut lite julklappstips?!

Själv älskar jag att både få och ge bort böcker och tidningar! Underbara julklappar som dessutom räcker länge.

Hos www.tidningskungen.se kan du köpa billiga julklappar till hela familjen.

Hemma hos oss har det hittills blivit Bamse till Linnea, Allas till mormor och Hemmets journal till mej. Frågan är bara vad jag ska ge Maken?

Det finns dock tid att tänka eftersom man hos Tidningskungen kan beställa julklappstidningarna ända fram till Kalle Anka. Trevlig julläsning!


Vinnare av tävling (661 kr plus)

2010-12-10 14:59

Herregud va folk öser grejer över mej. Vad har hänt?? När jag kom hem idag hade jag fått ett mail från itförbarn. Hade vunnit deras tävling och därmed följande:

" Paketet innehåller: NetClean chattskydd. Förvaringsväska för 40 skivor- Musse Pigg. Musmatta – Musse Pigg. Mus i form av en bil. Mamma Mu Blandskiva (Spel, Saga, Musik). Presentkort hos ITförbarn.se, värde 100 kr Totalt värde: 661 kr".

Länkar så får ni se bild och mitt vackra namn!

http://mansondusts.blogg.se/2010/december/Har också blivit utvald som testare av hyrfilm hos headweb. Får hyra två filmer (2 x 39 kr) och sedan blogga om dem.

Var med Linnea i skolan idag så tyvärr missade jag julkorven hos Scan...

Jackpot 320:- plus!

2010-12-09 19:46

Försov oss lite imorse och klockan var nästran 7,30 när jag knappade mig in på Marabous kalender som öppnar prick 7,00. Gissa om jag blev förvånad när jag vann 3 handdukar (3 x 100:-) samt 3 prov på deras nya choklad Marabou Mango (3 x 20:-)! En per hushåll så det kommer varsin överraskning till Mor & Bror!

Nästa jackpot skedde vid lunch då jag återigen lyckades knipa Scans adventskalendersklapp, en julpastej (20:-)! Ystadkorven var mumsfillibabba!

När vi kom hem på kvällen hade jag fått ett prov på Eko leksaker, play-mais. Byggbitar av majs!! Jättekul tyckte både Gullan & jag!

Så återigen, vilken lyckodag! Men bäst av allt... fick en rejäl löneförhöjning! Wihii! Firade med en julklapp till Maken! Men den får ni läsa om på Fb om han mot förmodan skulle läsa denna blogg.

Gratisbio

2010-12-08 19:58

Nu är det dags att tjäna några poäng till hos gratisbio.se. Hur då? Jo, genom att blogga om dom. Så enkelt är det. Jag bara väntar på en "hook", men det kommer ingen. Poängen rullar in. Smidigare kan det knappast bli!

Funderar redan på hur jag kan använda mina första 50:- (Hemköp) på smartaste sättet. Ska man satsa på så många middagar som möjligt (blodpudding, fiskbullar och annan billig mat) eller så vardagslyxigt som möjligt (typ chokladask och Amelia)?? Det är frågan!

Lucky me!

2010-12-08 16:43

  


Idag knep jag en Ystadskorv (23:-) hos Scan som jag hämtade ut på Coop. Sen vidare till City Gross där jag fann Julsyltan (21:-). Väl hemma kom ett Traderapaket med två ostämplade frimärken (12:-). Skickade också in en prenumeration (92:-) till min mor för Toppits-koderna. Har jag tur kanske jag får ärva dom sen! Väntar också på en Scan-produktskupong gällande korv! Laddade upp en bild på nätet. En bild som visseligen hade några år på nacken, men grillning var temat. Ikväll ska här smaskas korv!

460 kr plus idag!

2010-12-07 16:51

Idag var en superbra dag! Jag hade tur och lyckades sno åt mej en julsylta på Scans kalender (ca 20:-??)! Inte för att jag är så jätteförtjust i sylta, men eftersom gratis är gott så kommer den nog smaka bra! Tyvärr hade de ingen på Hemköp så jag får vänta med att hämta ut den!

På jobbet hade vi besök av en tandsköterska som delade ut små minituber med tandkräm (ca 20 :-). Perfekt att ge till Gullan som är lite kinkig med tandborstningen.

På vägen från jobbet smet jag först in på Ica och hämtade kupong från Toppits. Köp 4 valfri varor och få 4 nr av en tidning. Hade sex Toppits varor hemma, bakplåtspapper och bullformar, så det var enkelt & billigt fixat! 4 nummer av Allers dyker förhoppningsvis upp inom kort (92:-).

Sedan skulle jag hämta ut förra årets julklapp från jobbet. Jag hade att välja på ljus eller en bok.. Valet var svårt, men jag bestämde mej för handstöpta ljus (70:-) från Uppsala Konsthall. Fick ljusen och skulle till att åka hem när jag upptäckte: Presentkortet var kvar, hon hade bara strykit över ljusen.. Rev bort en del av det och fortsatte till Biotopia. "Hej, min kupong har gått sönder, kan jag hämta boken ändå?"

Så blev det både ljus och bok (250:-) ändå! Yihoo!


  

200 gratis foton

2010-12-06 20:14

Häromveckan köpte jag Amelia. I den fanns en rabattkupong på 100:- hos Fuji Fotocenter. Perfekt! kostade inte en krona, inte ens frakt. När Gullan fyllde år fick hon senaste Tingeling-filmen och även där fanns en rabattkupong på 100:- hos Fuji. Så nu ligger det ca 200 kort här på köksbordet och väntar på att jag ska sätta in dem i albumet. Save it for a rainy day!

Så får ni chansen, passa på att framkalla en del av de där fotona som bara tar plats på datorn. Bra kvalitet, snabbt (kom dagen efter) och smidigt på alla sätt. Nu ska jag testa få ut detta på FB också.

Sparsam, inte snål!

2010-12-06 20:04

Välkommen till min nya blogg.... är det 4:e i ordningen?! Här ska jag samla tips på hur man kan leva sparsamt, inte minst genom nätet.

Det första tipset är att gå med i gratisbio.se

Vilken site! Samla poäng genom att besöka hemsidor, blogga, tävla m.m Gick med i fredags (eller är var det lördags till och med) och har redan löst in min första rabattkupong, 50:- på Hemköp. Paradiset för mig som älskar gratis!!

Ett annat tips är alla julkalendrar t ex Scans julmarknad och Gliss-schampoo. Tyvärr jag har jag gått bet på alla Scens gratisgåvor, men skam den som ger sig.

Inget schampoo har det heller blivit. Än!


Nej, nu ska jag återgå till Dansbandsbrudarna. I nästa paus blir det nattnig av Gullan!

Kram