RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-04-14 07:04:57

smmilla

Ny Design + Lite annat

2013-09-12 16:28

Hej!

Ser ni min design? Fin va?!

Aa, jag har suttit här i typ 3 tim för att försöka kämpa med den och nu lyckades jag, Jag vill ha typ så hära '' Rymd tema sak..Aja,jag venne!

Idag hade vi skolfoto i skolan det gick väll bra, Och vi hade matte, svenska prov och lite annat, Men snart har jag träng, sista fotbolls träningen!!  

WHÄÄÄÄ!

men nästa vecka är de handboll så de är kul!  

Men jag orkar inte skriva just nu så heeeeeeejdåååååååååå

Daaaaaaaaageeeen

2013-09-09 18:08

Nemen Hej! Är du här ? Vad kul!

Haha närå , men jag tänkte lixom slänga in ett inlägg, eller vad tycker ni?

Imorse cyklade jag till skolan, första passet hade vi engelska , sen hade vi rast, jag körde pingis med Ella, och några fler, Sen hade vi tyst läsning och svenska, sen var det Lunch, Panerad lax med potatis..Usch,inte världens godaste, men klockan började ticka ,så det blev Lunch rast i en timme typ, sen hade vi bild, Det ägde, vi har bild i 40 minuter , så klockan 1 fick vi rast i 5 minuter, sen så gick vi in igen i bildsalen och fortsatte en stund, Sen gick vi upp till klassrummet och hade matte, med positionssystemet, decimal tecken, plats värde m.m , Sen slutade vi skolan  klockan halv 3, då cyklade jag å Ella till badhuset och fikade kaka å festis, sen badade vi , åkte vattenruschkana,lekte på plattan i vattnet, körde drag kamp på en mega stor badring,och sen hoppade vi från trapolinen, sen gick vi upp, duschade å allt det där,bastade, bortstade håret, amen ni tjejer vet!   

Sen cyklade jag hem till mig och hon till sig, Nu har jag ätit, och nu sitter jag vid datorn  och skriver det här inlägget och lyssnar på the foo build a girl. åh gosh vad ont  handen jag får,Aja, förresten nu har jag 2 bloglovin knappar! kolla där nere! :) Men om jag lägger upp en video nån gång så kommer det ta tid för den att spela upp videon, för bloggplatsen har världens dåligaste system :( Men nu känns det som om jag är trött i handen så hade bra! :)

Bloglovin

2013-09-09 18:03

Follow on Bloglovin

THE FOOO

2013-09-08 18:44

#buildagirl #thefooo

   

INFO

2013-09-08 09:18

  Tja!  


Nu tänkte jag skriva lite INFO.

öhm, asså jag funderar på att ladda upp nån video lite då och då ? eller..? aja.. ahaha vi håller det öppet.

Förresten har du sett min ny bloglovin knapp? Det är ett stort eifeltorn om du bläddrar ner tills det det tar stopp :) Om du trycker på den så lämnar du min blogg och kommer direkt till bloglovin, Där kan du följa mig eftersom att eifeltornet Är en länk till min profil på bloglovin , Smart va ? Det tog typ så här 3-2 dagar att fixa den..haha, men nu ska det funka, Sen har jag tagit bort länken till min blogkeen, men aja , jag ska försöka fixa i ordning min blogg innan den är redo för fer läsare  

Närå, men idag ska jag å mamma handla mat, sen ska vi sitta barnvakt till min kompis små syskon som är typ 1 år, små bebisar! Men aja ha de bra!   

P.S gillar du min blogg? Trenda gärna med hashtagen #smmilla på din blogg i dina inlägg!  BLOGLOVIN

2013-09-08 08:45

Hej!

 Följ mej gärna på bloglovin där heter jag smilla, eller smmilla.bloggplatsen.se ,aja men jag måste klistra in en sak i det här inlägget så det här nedan för måste ni inte läsa :)

Följ min blogg med Bloglovin

Nails

2013-09-07 19:22

 

Förstaaa!

2013-09-07 15:15

Nä, Nu gör jag ett ryk.

Tja!

Det är jag som är Smilla, Och jag har inte så mycket mer att berätta om mig själv eftersom att lite grann står i presentitaion Rutan här till Höger :)

Men endå.

Aa jag heter Smilla och tycker om att sitta vid datorn, redigera filmer, redigera bilder, spela fotboll, vara med kompisar och så. Snart fyller jag år, Jag fyller år den 3:dje Oktober, På Zlatan Ibrahimovics födelsedag :D  Oj? Sa jag att jag älksar Zlatan? Öhm om inte så! JAG ÄLSKAR HONOM! I skolan har jag ett bokmärke där det står Zlatan Ibrahimovic på, Jag har en skylt på min vägg och min namskylt på skolan är Zlatans Fotbollströja i PSG på   

Ut över de så är min favorit färg Rosa, Jag gillar Victorias Secret, Jag har en av hennes Body Mists, Jag har '' Coconut Passion'' Men asså nu har jag skrivet ganska mycket, eller? Aja de Tycker jag så Hejdå! #Smmilla