RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-02-18 21:36:54

Smådjurens vänner

Foderkanin på prov

2019-02-18 15:55
Från Admin

Att vara fodervärd till ett djur innebär att du hjälper dess ägare med en summa som går till foder varje månad och därmed blir ”delägare” till djuret. De som funderar på att skaffa kanin men först vill lära sig mer om dem kan börja med en foderkanin att ta hand om på bestämda dagar. Många more »

Inlägget Foderkanin på prov dök först upp på Smådjurens vänner.

Agility – kul träning för både hund och människa

2019-01-27 17:59
Från Admin

Agility är en sport som på ett lekfullt sätt stimulerar samspel och lyhördhet både hos hunden och dess förare. I agility gäller det att på kortast möjliga tid föra sin hund runt en bana som är försedd med olika hinder. Hundarna älskar det och det är riktigt bra träning på ett roligt sätt.

Inlägget Agility – kul träning för både hund och människa dök först upp på Smådjurens vänner.

Vänja hund och katt vid varandra

2018-11-22 12:00
Från Admin

En del säger fortfarande att det inte går att vänja en hund och ett katt vid varandra, något som verkligen inte stämmer. Nej, det fungerar inte i 100 % av fallen, det finns alltid avarter inom alla djurslag, men för det allra mesta så fungerar det. OM man gör på rätt sätt. Att bara släppa more »

Inlägget Vänja hund och katt vid varandra dök först upp på Smådjurens vänner.

Att uppfostra sina djur

2018-10-25 17:10
Från Admin

Jag har hört många som skaffar djur och sedan får problem med att kunna uppfostra dem. Många gånger är det hundar som inte lyssnar på kommandon ordentligt. Det finns de som biter sönder möbler, men mycket av det är lätt att ersätta som till exempel några tv-bänkar värre är det när de förstör kära ägodelar more »

Inlägget Att uppfostra sina djur dök först upp på Smådjurens vänner.

Hundar på motorcyklar

2018-09-15 14:57
Från Admin

Vill du kombinera det bästa av två världar och ta med dig din fyrbenta vän på en tur med motorcykeln? Då är det klokt att se över att alla reservdelar till mc’n är i ordning och att den är i toppskick. Det finns fina sidovagnar man kan köpa om man har en stor hund, annars more »

Inlägget Hundar på motorcyklar dök först upp på Smådjurens vänner.

Hittade en så gullig bild!

2018-06-24 12:30
Från Admin

Var bara tvungen att dela med mig av denna fantastiska bild som jag hittade. Visst smälter hjärtat?

Inlägget Hittade en så gullig bild! dök först upp på Smådjurens vänner.

Tjej- och hundträff med matlagning på schemat

2018-04-30 12:30
Från Admin

Förra veckan bjöd jag (Linda) hem mina två bloggkollegor och några andra hundägare på en gemensam tjej- och hundträff. Det är ett riktigt trevligt koncept som gick hem hos såväl tvåbenta som fyrbenta deltagare. På schemat stod gemensam matlagning och alla deltagare fick bidra med ett recept. Först lagades det mat till hundarna, sedan var more »

Inlägget Tjej- och hundträff med matlagning på schemat dök först upp på Smådjurens vänner.

Hunden är människans bästa vän

2018-04-27 12:30
Från Admin

Ett husdjur kan verkligen göra gott för hela familjen och inte minst en hund som ju alla säger är ”människans bästa vän”. Tråkigt nog är det inte alla människor på denna planet som har samma inställning till husdjur. Det finns de som misshandlar sina djur svårt och som inte alls värnar om sina fyrbenta kamrater.

Inlägget Hunden är människans bästa vän dök först upp på Smådjurens vänner.

Lyxig dag i Malmö

2018-03-30 12:30
Från Admin

I helgen hade jag en riktigt lyxig dag här hemma i Malmö. Jag var nämligen på massage vilket inte händer speciellt ofta. Det var riktigt skönt och avslappnade. Efter den sköna timmen fick även hunden lite lyx. Vi tog oss till en av Malmös superbra platser för hundar, nämligen Ribersborgs strand. Det är väldigt vackert more »

Inlägget Lyxig dag i Malmö dök först upp på Smådjurens vänner.

Hundar som blir mat

2018-02-20 11:30
Från Admin

Som djurvän är det svårt att ta del av bilder på sociala medier. Vi har väl alla sett de hemska bilderna på hundar någonstans i Asien som hopträngda på en smutsig kärra väntar på att fraktas där man tar vara på skinnet och bereder köttet som mat. Hundkött ses i vissa länder som potenshöjande. Men more »

Inlägget Hundar som blir mat dök först upp på Smådjurens vänner.