RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-09-08 10:03:11

sistersbyheart

En vanlig torsdag

2018-04-12 22:10

Hej alla hoppas allt är bra med er. Med oss är allt bra. Idag har jag och Isabelle varit i skolan, därefter fikade i stan innan vi åkte hem till mig. Och fy, på vägen hem när vi skulle gå hem från stationen så blåste det skit mycket så att man fick sand i ögonen och nu ligger vi i min säng och tar det lugnt för vi är väldigt trötta. Speciellt på detta väder, hoppas ni har det bättre väder än vad vi har här i Skåne ?

Torsdagens trötthet

2018-03-22 13:18

Hej alla! idag har Isabelle och jag vart i skolan, under matten fick vi tillbaks våra prov och vi blev väldigt nöjda med våra redultat. Nu är jag svin trött och vill bara hem och lägga mig i min säng men tyvärr kan jag inte det eftersom vi slutar 15:20 ?Men när jag kommer hem så tänkte jag städa och sedan slappa i sängen ? kram Ebba

Välkommen till oss

2018-03-13 21:30

Hej allihopa! Hoppas att allt är bra med er. Med oss är allting väldigt bra förutom att jag (Isabelle) har mensvärk så jag håller på att dö av smärta. Med Ebba är allting bra förutom att hon är väldigt trött på skolan. Det är rätt mycket som pågår där vi går så det blir väldigt mycket intryck över dagarna. 


Idag efter gymnasiet åkte vi in till stan och fikade på Espresso house där vi pratade om allt som har hänt under senaste tiden. Därefter drog vi hem till Ebba och pluggade. Trötta som vi är orkade vi knappt med något men måste ändå hänga ikapp för på torsdag har vi nämnligen två prov och en inlämning. Skit kul! Hoppas att ni inte har det lika hetsigt. Ska inte ljuga nu för vi har det faktiskt rätt lugnt med prov, inlämningar ovs men när vi väl får det så kommer allt på en dag villket vi inte tycker om. Men men. Its school and we got nothing to tell. 


 


Tänkte att ni kanske vill veta lite om hur vi träfades. Redan under första dagen på gymnasiet började vi snacka och redan då var det som att vi inte ville släppa taget om varandra. Ni vet hur det är när man träffar en person som man vet om att man alltid kommer vara vän med. Sedan dess har vi haft våra ups and downs som alla andra men vi har pratat ihop oss och allt är bra igen. Nu ska vi snacka lite och mysa innan vi ska lägga oss. Godnatt, puss och kram E och I<<33