RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-08-14 01:25:21

party

Democrazt, 90's och Tech Noir

2008-03-31 21:23

Det gågna påsklovet blev ett riktigt partylov!


Onsdagsäventyret blev på Klubb Democrazy på snaps. Det var Jag, F, Su, I som mötte upp Je och S i handen för att bege oss in. Vi kom in tidigt för att hinna med så mycket som möjligt innan sista pendeln gick. Vi drack öl och hade trevligt. F pratade med Sa och Jo i telefon, efter en stund kom de och var stupfulla, men det var kul att se dem iallafall. Efter ännu en stund kom E och drack öl med oss. Trevligt värre. Pga de två fulla vännerna, framförallt Jo som lyckades med konsstycket att krypa fram på medis innan 00.00 så drog vi tidigare än beräknat. Slutade trevligt med att jag och F hade tjejsnack och åt pizza hemma hos F och sedan gick och lade oss redan vid halv tre tiden.


Torsdag morgon vaknade både jag och F pigga och utvilade redan vid 9. Måttligt roade, vi som skulle sova ut! Dagen spenderades sedan på varsitt håll för att sedan mötas upp hemma hos mig där även Su mötte upp oss. Middag och tjejsnack som alltid för att sedan ta bussen och möta I på den. Begav oss hem till Sa där det vankades chillkväll med vattenpipa, 2 flaskor bacardi razz och en bakfull Jo. Galen kväll, trots det faktum att vi var så få.


Fredag ojämn vecka = Dansmaraton på 90's. Ingen F denna kväll, det blev en besvikelse. Däremot Jo, Sa, Jag, Su, I, M, T och C. Begav oss tidigt till riddarkällaren för att slippa köa. Tur för oss. Hade vi kommit 30 minuter senare hade vi fått köa i över en timme. Vi är bra. Dansmaraton på 4 timmar på eurodiscogolvet. GALET! Jag och Jo dansade på podiet 90% av tiden. Det var hur kul som helst. Enligt andra var vi porriga, det håller vi inte med om. Vi är bara ovanligt snygga och bra på att dansa. Klubbandet tog slut vid halv tre då mina ömma fötter knappt bar mig längre pga Jo enorma kängor som envist trampade på mina stackars tår. Sov hos I, vi var hemma runt 4-4.30 någon gång.


Lördagen blev en ganska långsam dag, festandet började ta ut sin rätt. Vi var dock galet peppade för kvällens stora äventyr som jag, F och B sett fram emot i 2 veckor. Det börjades med sminkande, ätande och förfestande hos I, i omvänd ordning. Vi var taggade till tusen, och ville inte sticka ut ur mängden när vi kom in. Det var Tech Noir som hägrade, så med bilden av synthare framför oss tog vi tag i det stora projektet att göra om oss stackars popsnören till riktiga synthare! Resultatet blev sjukt lyckat och vi begav oss innåt, och blev ruskigt utstirrade på vägen. Vi kom in och fick köa för att få våra medlemskort, det slipper vi nästa gång iallafall. Väl inne i garderobskön mötte vi Jo, och enligt honom hade vi lyckats bra med våra tappra försök att se ut som synthare. Imponerad var vad han var. Kvällen var ytterligare en maraton i dans och galenskap. Det roligaste stället på länge!  Dit ska vi återvända så snart det är igen, dvs 26/4. Jag och F har redan beslutat oss för att det är vårat nya hak. Spännande!


Ni kan själva tänka er hur vi mådde på söndagen, ont i varenda muskel men som tur var inte speciellt bakis. Galen helg, galet lov.


Party on people!