RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-08-14 00:33:40

Pärlbandet - En Smyckes Blogg

Det är väl dags att lägga ut lite bilder på nya smycken.

2011-02-27 17:00

Det var ju ett tag sedan jag skrev något nytt inlägg här men jag har haft fullt upp. Jag har gjort en hel hög med nya smycken så här kommer det bilder.


                         


Alla mina smycken går att köpa. Lämna en kommentar så återkommer jag om pris och leverans.


Mycket nöje!


Tack för mig!

Emma


Nytt år och nya idéer och ny inspiration

2011-01-13 12:06

Det var som sagt ett tag sedan det skrevs något här men nu är det ett nytt år och jag har nya ideér som jag kommer jobba med under våren. Syrran och jag har pratat om att försöka nå ut till kunder på bästa möjliga sätt och vi funderar på att skriva in oss på någon webbaserad shop och försöka sälja lite. Vi ska prata om det näs vi träffas och så får vi se hur vi gör.

Jag ahr blivit inspirerad av olika webshoppar som säljer smyckestillbehör. det var ett tag sedan jag var inne och kollade runt och jag blev förvånad över hur mycket nytt som kommit in.

Jag blir så sugen på att köpa allt som jag ser och bara ta en helg och låta fantasin flöda och tillverka allt som jag har funderat på under den senaste tiden. Jag har märkt att om man sysselsätter sig när man har mycket att tänka på så går det lite lättare att slappna av och låta bli att tänka på det och jag mår bättre av det dessutom.


Tack för mig!

Emma

det var ett tag sedan

2010-12-14 18:31
nu är det ett tag sedan vi skrev något här men det beror på att i alla fall jag har lagt det här med smyckestillverkning lite på hylla nu under jul. jag har mycket i skolan och har en del andra saker i livet som har kommit emellan.det tar emot att fortsätta känner jag också i och med att det gick dåligt på marknaden. förmodligen så är det så att vi inte har hittat rätt marknad för oss ännu men det ger ju självförtroendet ändå en liten törn måste jag säga. det får mig att fundera på om man borde tänka om när det gäller designen eller om vi ska inrikta oss på något helt annat. det tål att tänkas på.men jag gör först och främst smycken som jag tycker om och om någon mer gillar dem och vill köpa dem så är ju det alltid ett plus men det vore roligt om det gick att leva på smyckena för det är ju så roligt och jag har alltid nya idéer som jag skulle vilja prova.Tack för mig!Emma

Julmarknad

2010-11-27 18:53

Ja idag var det julmarknaden i Linköping, Vi stod och sålde våra smycken men tyvärr kom det inte så mycket folk som vi hade hoppas på....

Det gjorde att vi inte fick så mycket sålt. Men vi fick en idé av en av våra kunder när en dam frågade om vi inte hade en butik i stan eller om vi bara fanns på internet.

Så nu har vi börjat "spåna" lite grann om vi skulle starta en butik inom några år och verkligen satsa på det här!


Vi får väl se hur det går.

Inköp-och lite annat - Ida

2010-11-04 09:44

Ja, jag har inte skrivit på ett tag men nu har jag inhandlat lite mer material: lite lås och ringar och sånt som man behöver... Det känns lite som man behöver köpa mer hela tiden men när man har köpt det så känns det ändå som att det fattas någonting ändå!


Jag satte mig i alla fall igår och gjorde klart mina skinarmband så såhär blev de:

Riktigt Snygga tycker jag! Har några andra i skinn också så de är som en egen kollektion nästan!

så där ja...

2010-10-18 19:29

nu går det framåt med smyckestillverkningen och allt runt omkring. idag designade och beställde jag visitkort. ida har inte sett dem än men jag tror att hon också blir nöjd med dem. jag tycker att det blev bra. jag ser fram emot marknaden och hoppas att det kommer mycke tfolk som vill köpa av oss.


/ Emma

jobbas på...

2010-10-15 16:39

det jobbas på för fullt med mina smycken och jag har fått en del nya idéer som jag tänkte att jag ska försöka få tid till att prova i nästa vecka.

jag tycker att dem armbanden som jag jobabr med nu ä'r bland dem snyggaste som jag gjort hittills.

det började egentligen med att jag aldrig hittade några smycken som jag tyckte passade mig så jag började göra dem själv. jag vet inte om det blir något billigare men det är deffinitivt ingen annan som har ett likadant smycke. sen har jag kunnat utveckla och bygga vidare på mina idéer och förbättrat dem och anpassat dem till andra kunder. det är kul att skapa med händerna.!


/Emma

Armband

2010-10-15 11:18

Idag har jag sorterat bland alla mina pärlor, det blev 3 stycken askar fulla!

Jag har gjort några stycken till armband, men jag kommer hela tiden på nya idéer så det blir massa olika armband. Så nu har jag massa idéer som bara vill ut!

Jag lägger upp lite bilder på några nya armband, de är inte rikigt helt klara än för lås fattas!


Det första armbandet är i materialet skinn, de andra är i bomull.

Jag ska sedan sätta på lås och förlängningskedja, det är därför de ser så små ut!
några av mina modeller av armband

2010-10-13 20:25

materialet som jag har arbetat i är gummislang. låset är ett magnetlås och glaspärlor.

/Emma

smycken under konstruktion

2010-10-13 15:46

Emma gör entré.

hej!

jag håller just nu på för fullt med att göra min armband. jag måste säga att det blir nog en av de bästa smycken som jag har gjort någonsin.

jag ska bara göra klart ett par till sen kommer det upp lite bilder här på bloggen.

men nu har limmet torkat och jag kan sätta igång med resten.

så jag säger väl hej då så länge och på återseende!


/Emma

Armbanden - Ida

2010-10-11 19:03

Sådär nu har jag fått upp lite bilder också,

den första bilden är med 2 olika färger, den andra bilden är där jag har lagt till några lila pärlor och den sista bilden är på alla som jag har gjort än så länge!

Början av armbandsproduktion - Ida

2010-10-10 20:48

Nu har jag fått i ordning på bloggen med färger och allt, så jag tänkte visa lite armband som jag har hunnit med att göra.

Jag har gjort några stycken än så länge, jag har använt mig av bommulls band denna gång, som jag virkar kan man säga så de blir mer runda än flätade.