RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-09-24 16:42:49

olsforscity

försenad fortsättnig.

2007-08-17 21:30

Ja det är bara att konstatera  att bdet är ingen lätt uppgift att hålla ordning på de som är mest galna här i staden.


Centrums kärn består av en skock idioter som om dom inte har alla bestick i skåpet eller alla hästar i stallet så harhela jävla stallet brunnit ner.


en vanlig dag. Bruttan med firmabilen kör race inne på skolgården, i försök att hinna till sitt jobb i tid. samtigt parkerar toppluvan bilen 13 trappsteg hemifrån, för att kunna orka bära in den stora assen innehållande, i frimärksalbum, och en bok, för att kunna förvrida huvudet på sin stackars son. toppluvan har det inte lätt, då han tuktas av sin fruvarje dag, nertryck i skorna kan man lätt säga och besticken borta.


Den gamla avdankade horan, som klipper buskar i allat för höga klackar, har tydligen fått en inbjudan från en annan dimension för att verka vara för mer än andra. min tanke är då hur hon kan förnedra sig till att plocka hundskit i gräsmattan?  borde inte den kuvade toppluvan göra det?


fortsättning följer:


försenad fortsättning.!!

2007-08-17 21:29

stålmormor kommer

2007-03-03 22:40
missade att stålmormor anlände, kanske var hon aldrig här. synd i alla fall att jag missade det, hade säkert varit roligt att se, men jag hade fullt upp med att läsa inbjudan till festen som skulle hållas i parken ac de tjocka, på tvären och höjden, samt med minimal begåvning."min man har en hammare" men citys kortaste spik, så han kan aldrig komma igenom. men se på mig, jaghar tovigt hår, sönderblekt i luggen och amalgamfyllningarna är nästan borta, utbyta med komposit. ja ja, det var nog ingen som förstod det riktigt, inte ens jag. hur som helst, det kommer att flockas med folk i parken denna kväll, två månader senare jag återkommer om det senare i bloggen. slängde lappen, återgick till att betrakta toppluvan, som tog en avstickare till garaget, öppnade garageporten och stängde. vad gör man i ett garage om man inte skall hämta bilen? och om där inte finns nått annat att göra, som att snickra eller meka. toppluvan äger ingaverktyg, parkerar den blå volvon thats it. jag tror han trallar där, nä han inte är på ikea och trallar. ...hmmm eller så gömde han sig för stålmormor där, denna dag i maj.

episod två. efterspel i metropolen

2007-03-01 22:26
detta kommer lite sent, men jag måste ju skapa intrigen i detta spel. solen lyste och det fanns ingen som behövde gå med jackan på. toppluva okej, om man måste ge sig ut tidigt för att hämta blaskan som man skall ha till detpissljumna kaffet som den goa frugan tydligen serverat på balkongen. (undrar om luvan är med hela vägen?)detvar i början på maj, som sagt solen lyste och toppluvan var på. schäferhunden som gick ute på gatan tittade hungrigt på de små råttorna som var med matte på promenad. kaffet smakade tydligen mycket gott, för toppluvan såg mycket nöjd ut där han satt med knäppta händer över kulmagen, medans den lille sonen tittade på bolibompa från föräldrarnas säng. det var ju även i dag som stålmormor skulle komma, så dagen kunde inte bli bättre för lille torkel. hilda hade bakat nya kakor, och förberett nytt färskt kaffe i den gamla rostiga termosen som toppluvan hade köpt på loppmarknad borta i olsfors festcenter. parkemn som drivs att de pompinenta ? tanterna i olsfors, de som är rundast och minst beågavde.... inavel som sagt...

hon gungade fram

2007-02-15 22:51
Hon gungade fram över gården. fan hon ser ju ut somen halt anka där hon går. Man undrar vad som rör sig där uppe i skallen... förmodligen är inte mitt liv mer intressant än hennes..eller jo det är det. jag betraktar och hon vet inte att jag betraktade. hon kan inte betrakta mig. I bland kan jag känna att hon den där andra, nhon vet inte vilket falskspel vissa personer ingår i . den drunkna vinglar fram över gården, ovetandes om att just nu, borde hon ha anat ugglor i mossen,så slapp vi mer taskspel här i olsfors city. Det är svårt att tänka sig vilka saker som kan ske mitt i metropolen, men när man minst annar det så sker det. jag vätar med förväntan på morgondagen, den skall bli givande. jag skall betrakta och sedan återge det ur ett perspektiv som ingen annan sett det. slut av episod 1 fortsättning följer