RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-06-29 12:21:26

christinaho

christinaho blogg på Nouw

Smolab hälsokontroll via letsdeal

2019-04-24 09:06
Från christinaho

Hej!

Har ni sett att det finns ett erbjudande på en hälsokontroll på letsdeal? Hälsokontrollen på smolab kostar nu bara 299kr (ord. pris 699kr). Den innehåller 18 olika markörer och man slipper tjata hos läkaren på vårdcentralen att skriva ut blodprov. Det är ju ens aldrig säkert att läkaren tar blodprover ändå, så då riskerar man att kasta bort pengarna. Superbra erbjudande, tycker jag!


Gratis glass på Centralstationen

2019-04-06 14:48
Från christinaho

Såg det i förbifarten nu. De har fortfarande massor av glass kvar

Gratis prover: Libresse och Sniph

2019-04-05 14:29
Från christinaho

Vår vår vår!

Så härligt med solen ute nu Häromdagen hade jag tydligen gått 47000 steg! Haha, man får ju passa på!

Gick precis ner i brevlådan och såg att två paket hade dimpat ner där! Ett produktprov från Libresse, och ett gratis månadsutskick (sa upp prenumerationen ganska omgående... känner mig lite som en skurk nu) från Sniph! Men vad lyxigt paketet var! Rekommenderas! Dock använder jag faktiskt sällan parfym längre på grund av min astma, men kan nog ge bort den till någon! Det blir ju en fin present om inte annat

Hoppas ni får en fin fredag!


Naturlig foundation: rms beauty

2019-03-22 14:50
Från christinaho

Inlägget innehåller affiliatelänkar för Åhlens.

Hej på er!

Det går som vanligt lite upp och ned med bloggandet, som livet i stort ‍♀️. Men tänker att jag bloggar när jag känner för det, ingen press eller annat.

Men åh! Vad länge jag har väntat på att få hitta en naturlig och ren sminkprodukt. Särskilt foundation! Och jag är så tacksam att den passar mig också. För det är inte alltid så självklart.

Har sett denna tipsas av många, men har alltid förbisett den som ”ej tillräckligt bra” haha. Utan anledning egentligen. Men jag är glad att jag fick upp ögonen för den nu när min gamla tog slut (och jag fick veta att den inte tillverkas längre!). Det var lika bra, för jag vill successivt byta ut skönhetsprodukterna till mer ekologiska, naturliga och hållbara alternativ. Det tar ju sin stund,
eftersom man vill använde upp allt ändå. Dessutom har jag varit på många event på sistone och därmed fått massa produkter i goodiebagsen... Ska lägga ut dem på shpock tror jag.

Foundationen innehåller endast:
Ekologisk kokosolja, ekologisk ricinolja, ekologisk bivax, ekologisk kakaosmör, ekologisk jojobaolja, vitamin E, ekologisk rosmarinextrakt, samt spår av titaniumdioxid, och järnoxider.

Hur bra ingredienslista?! Jag är helt amazed. Utöver det tycker jag att den ger fin medium täckning som kan byggas upp. Den är väldigt återfuktande och smälter nästan på huden.

Foundationen/concealern heter ”un” cover-up och jag har nummer 11.5. Det är en liten burk och kostar strax under 400 kr, vilket är ganska dyrt. Men jag använder den väldigt sparsamt - bara på ojämnheter, under ögonen, och kring näsan. Och den är väldigt dryg. Så jag tror den är prisvärd ändå!

Jag köpte den https://track.adtraction.com/t/t?a=1136856392&as=1204244828&t=2&tk=1 . För mig blev det en ren vinst eftersom jag betalade hela summan med presentkort som jag erhållit från ett paneltest där jag fick smaka och bedöma choklad.

Hoppas ni får en trevlig helg! Skulle kunna skriva ännu mer om vad som hänt och planer inför helgen, men då blir nog inlägget alldeles för långt Så jag stoppar här.


Bishops Arms

2019-01-18 16:32
Från christinaho

Innan årsskiftet hade vi fått våra presentkort från Bishops Arms i brevlådan. Vi passade på att utnyttja dem nu mitt i veckan för att båda kommer vara upptagna nu i helgen. Jag beställde fish & chips, och F tog en hamburgare. Det var gott och väldigt mättande! Vi fick mycket mat ☺️ Mysigt att kunna spontanäta ute ibland

Idag vet jag inte vad vi ska göra. Jag har precis avslutat en kurs. Fick tillbaka min tenta idag och jag hade bara två fel! Yay Så det känns bra. Just nu väntar jag på att F ska komma hem. Under tiden ska jag fota mina inköp från The flying tiger som jag kikade in hos idag.

Ha en fin helg hörni! ❤️
Kram C

Alla varor för 20kr

2019-01-18 08:50
Från christinaho

Hej på er!

Har ni sett detta?
Hela helgen har flying tiger nedsatta priser på alla varor i butiken. De ska max kosta 20kr styck!

Bra tillfälle att fynda sånt som man ändå behöver. Ska dit och kolla efter lunch.

Testa nya Microsoft Surface Go

2019-01-17 13:00
Från christinaho

Ansök HÄR

Otursdag

2019-01-15 16:24
Från christinaho

Hej!

Imorse hade vi möte på kontoret 9-11. De har också världens lyxigaste frukost där på tisdagar, så vi började med det. Mums! Mötet gick bra, men satt mest och tänkte på inlämningsarbetet som ska in idag. Min grupp satt och skrev massor i facebookchatten så mobilen vibrerade konstant. Efter mötet skulle jag ladda ned min 30-dagars periodbiljett som jag köpte via SL:s hemsida imorse i infon, så jag slapp använda mig av reskassan. Men det tar tydligen några timmar innan den dyker upp om man köper via nätet. Han i infon rekommenderade mig att gå till SL Center på T-centralen, så jag gick dit och där kunde de inte heller hjälpa mig. Så jag köpte en ny periodbiljett på plats istället, så jag kunde utnyttja den direkt.

Hur som helst, sen åkte jag till Grand i Stockholm för att alla studenter som har Studentkortet kunde hämta ut två biobiljetter till en visning! Men det hade inte öppnat, och jag hade bara antagit att det var öppet... dumt av mig. Så jag gick till tunnelbanan för att åka hem, men tog såklart fel tåg. Så fick åka tillbaka. Väl hemma satte jag igång med det skriftliga arbetet. Jag orkade inte sitta hela dagen som igår, så jag gjorde klart det relativt snabbt och hade ett telefonmöte med gruppen för att fixa det sista och sedan lämna in. Efter det var klockan strax 14.30, alltså då Grand öppnade. Jag hade ännu inte hunnit äta lunch. Men jag åkte dit ändå. När jag kom dit var kön jättelång och ganska snart kom det ut en person som sa: Alla biljetter är slut.

Så jag rörde mig mot tunnelbanan igen. Men eftersom att det var så kallt ute tänkte jag att jag kunde gå genom uppgången vid Vanadis istället för tunnelbanan vid Odenplan. Min hjärna hade nog slutat fungera vid den tiden för att jag hoppade på tåget till Solna, istället för att gå genom hela perrongen och komma ut på andra sidan... haha.

Men jag kom hem till slut. Och åt. Det känns bra att ha fått lite saker gjort idag i alla fall. Nu är jag trött och vill bara vila. Men har lite saker som jag borde påbörja:
- läsa genom den andra gruppens arbete för opponering
- förbereda powerpoint-presentationen


Hoppas ni har haft en trevlig dag! Var det någon av er som lyckades få tag på en biljett?
Kram C

4 kökets box för 299kr

2019-01-14 13:37
Från christinaho

Inlägget är reklam för Kökets box och innehåller affiliatelänkar

Kökets box har nu en kampanj där du kan beställa 3 boxar (månadsprenumeration som avslutas automatiskt efter sista leveransen) för 299 kr och få en hemlig box på köpet. Allt till ett värde för 800 kr. Varje box innehåller 8-10 produkter som du kan använda inom matlagning eller bak. Erbjudandet gäller fram tills 29/1 och endast för förstagångsprenumeranter. Frakten ingår i priset.

Ange koden NYSTART vid beställningen HÄR.

Potatisomelett med röda heta grönsaker

2019-01-11 11:42
Från christinaho

Det passar perfekt just nu när jag skriver uppsats hela dagen lång och inte orkar handla eller bara vill ha något snabbt.

Här är receptet:
Potatisomelett
2 överblivna kokta potatisar från igår
2 rödlökar
3 ägg varav ett var en överbliven äggvita från en hemgjord hollandaisesås
Smaksättning (salt, peppar och soja)

Röda heta grönsaker
1 halv paprika liggandes i kylen
5 cocktailtomater
Rapsolja
Smaksättning (sambal oelek, cayenne, salt, peppar, och balsamvinäger)

Bra för både miljö och plånbok att använda det man har så det inte slängs eller att man handlar i onödan. Brukar ni också göra kylskåpsrens/restmat?