RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-11-01 09:22:39

Linn Alicia Arvidsson

linnarvidssoon blogg på Nouw

Äntligen bär det av!!

2019-08-06 18:28
Från linnarvidssoon

Hej på er!!

Det känns som att jag är på väg till något bra och stort och det är en sån konstig känsla faktiskt. Igår så var det måndag som ni säkert redan visste Igår var det en speciell dag för mej och det var lite jobbigt till en början med att åka till ett nytt ställe med nya människor jag aldrig har träffat men jag tyckte det gick bra faktiskt. Jag har ju börjat en komvux utbildning inom handel och administration så i några veckor framöver kommer jag vara i skolbänken och på Kappahl i Hässleholm.

Jag hade ju då första dagen i skolan och det var spännande och träffa alla men jag är egentligen inte där för att skaffa kompisar och sånt för det har jag inte tid med. Det var en kort dag när det bara var genomgång och rundvandring på skolan och det var så lång tråkigt att bara sitta och lyssna hela dagen men allt känns som att de kommer gå bra!

Idag var första dagen med en lektion på schemat och det var personlig försäljning och det är faktiskt lite intressant att läsa om hur man ska agera i olika situationer och hur en kund ofta fungerar utifrån deras personlighetstyp. Vi fick vår första inlämningsuppgift idag så de har jag suttit med sen jag kom hem vid halv fem och jag blev precis klar och tänkte lägga mej i sängen och kolla på " Orange is the new black" för såg på Netflix att det har kommit en säsong 7 och jag har bara sett till säsong 4 men sen kom jag på att jag inte hade skrivit och berättat om första dagen i skolan och början på nya möjligheter.

Ni har inte några förslag på filmer eller serier i vilken gener som helst för behöver tips..

Hoppas ni har en fortsatt bra dag så ses vi!!

Har ni de också så?

2019-08-03 22:22
Från linnarvidssoon

Hej!

Har funderat lite på en sak i några månader och känner att jag måste fråga andra ifall det finns andra som känner som jag. Kan ni också känna att allt är skit, att de inte är lönt att försöka, att de inte finns energi till sånt som har gett en energi innan och att du skiter i allt och alla ? Jag hamnar i sånna perioder där jag bara blir nollad sen efter någon vecka så är allt precis som vanligt. Har tänkt om man kanske skulle gå och prata med någon som kan sin sak eller om de bara är att låta de gå den veckan sen bara köra på som vanligt? Kan ni inte säga vad ni tycker?

Om vi ska säga något roligt så kan jag säga att mitt liv får en vändning nu på måndag och jag är taggad och lite nervös för att träffa nya människor och sen lite rädd att jag ska pressa mej själv för hårt så att jag inte ”orkar” mer.. de händer ofta att jag utsätter mej för de för jag vill verkligen visa allt jag kan och då tar jag saker väldigt seriöst och slarvar inte bort tiden jag har. Jag ska börja läsa handel på komvux som varar i 20 veckor och då har jag praktik tre dagar i veckan och resten skola.
När jag gick i gymnasiet så trodde jag aldrig att jag skulle börja skolan igen men jag kände att när jag tog studenten och skulle börja söka jobb så kunde jag inte få sånna jobb jag ville ha och jag har sedan jag sökte in på gymnasiet velat jobba med nya människor och att hjälpa och serva andra och de gör jag inom handel. Hade tyvärr inte tillräckligt bra betyg i nian till att läsa handel så jag tar chansen nu istället och de känns så skönt att man kan få den hjälpen senare i livet. DET UPPSKATTAS!

Just nu när jag skriver detta så sitter jag i soffan och lyssnar på musik med hörlurar i öronen och det var sååå längesen jag hade ett par hörlurar att stoppa i öronen och att de bara är jag och musiken❤️

Hoppas ni har en bra dag och en trevlig helg!
Så hörs vi snart igen!!

Snart är ni fatt.

2019-07-31 12:29
Från linnarvidssoon

Hej!

Tänkte skriva del 2 för efter de så är ni ifatt vad som har hänt under dessa två åren som varit.

17 Juni 2018 dagen efter studenten så var det piss väder ute men som tur var så var det fint väder under student dagen. På morgonen så fick jag gå ut och städa bort all plastfolie och toapapper som var inlindat runt min bil.. det sämsta var tyvärr då att de regnade ute och att pappret blev blött och var svårt att ta bort för typ två månader senare hade jag fortfarande toapapper som var fast klistrat på bilen och de va så störigt.

På måndagen efter studenten så åkte jag och min bästa kompis och tatuerade oss, det var min första tatuering och jag var lite nervös över hur de känns att göra en tatuering men de var genom liderligt faktiskt, det gjorde inte ont de som var jobbigt var att jag svettades om händerna as mycket.

NU KOMMER VI TILL DE ROLIGASTE!!

En månad ungefär efter jag slutade skolan så skriver jag och Sebastian kontrakt på våran första lägenhet!! Det var den bästa känslan på väldigt länge. Tror de var roligare än att ta studenten. Vi skev kontrakt på en 77 kvadrats lägenhet med tre rum och kök med stort badrum med badkar. Vi hade inte så mycket möbler och sånt när vi flyttade så de var tomt ett litet tag, vi fattades en soffa och matbord med stolar men vi visste vilket bord och sånt vi ville ha så det skulle inköpas vid lön.

FRÅN TVÅ TILL FYRA!!!

Efter att ha bott här i mindre en månad så bestämde vi oss för att köpa en kattunge När vi var och tittade på två kattungar så var det en familj som skulle ha den ena kattungen och vi den andra men precis innan jag och Sebastian skulle köra hem efter att ha köpt vår lilla kisse så kommer hon som hade kattungarna och säger att dom som skulle ha den sista kattungen tyckte att han inte var tillräckligt långhårig så dom ville inte ha honom så vi fick frågan till att ta dom båda två och det var ett självklart vall för oss. VI TOG BÅDA!!

Sen under resten av året så rullade allt på och jag bestämde mej för att börja plugga igen inom handel och administration och jag börjar skolan nu den 5 Augusti 2019.

Nu har ni i helhet fått vad som har hänt fram tills nu. Hoppas att ni fortfarande hänger med mej så ses vi ett inlägg från vad som händer i nu tid.

Ha en bra dag så ses vi!

Kände att de va dags ingen!

2019-07-29 18:37
Från linnarvidssoon

Hej igen!

Tänk att det var 2 år sedan jag var här inne och skrev av mej. Det har hänt mycket sedan sist och jag känner att det kanske är dags att skriva här för er som faktiskt fortfarande är inne varje dag och läser mina inlägg och säker hoppas på att det ska komma upp ett nytt. Tände skriva lite kort om vad som hänt under dessa två åren jag har varit borta.

Under 2017 så hände det inte så mycket faktiskt förutom att jag fyllde 18 år och det var en stor befrielse! Jag började med körkortet men det tog sin egen lilla tid. Jag kämpade även på med skolan och det rullade på som vanligt, mycket svett och tårar och kämpande. 2017 börja leda mot sitt slut och jag var redo att ta mitt körkort i slutet av november men jag såg ner på mej själv och tyckte att jag behövde mer tid vilket jag inte hade behövt på långa vägar men jag bokade körning den 5 Januari 2018 och skrivningen den 9 Januari och JAG KLARADE DET!!! Jag är så stolt över mej själv att jag klarade körkortet på första försöket och det gjorde så mycket för mej själv och det bevisade att jag KAN om jag ger mej fan på det!

2018 började på de bästa sättet med körkort och att Bettan som stått stilla i flera år gick igenom besiktningen med två enkla fel som gjorde att jag hade bil samma dag som jag klarade körkortet

I februari flyttade jag hem till Sebastian och hans familj och jag blev officiellt Östra Göinge bo. Flyttade in hos dom tre dagar innan jag skulle påbörja min sista praktik innan studenten vilket är en sån skön känsla att de snart är över.

Som ni säkert förstod så tog jag studenten som var den bästa dagen på hela året


Tänkte att jag gör den del två och skriver om vad som hände efter studenten för då är det nästan ett år tillbaka.

Hoppas ni haft de bra under dessa åren och att ni vill fortsätta läsa om mej och mitt liv nu när jag har blivit vuxen.


( En bild från när jag och Sebastian hade ett år tillsammans och en bild från när jag och Anton gick på balen innan studenten)

Nytt år med nya möjligheter.

2017-01-05 18:49
Från linnarvidssoon

Hejsan!

Hoppas alla har haft de bra sen jag skrev här sist, för de har iallafall jag haft om man bortser från hur de går i skolan.. Det går väl lite sådär i skolan om jag får säga de själv, Många säger till mej att jag sätter förstora krav på mej själv.. men vad ska jag göra när allt bara blir dåligt inom svetsningen och de blir inte bättre heller? då blir de lätt att jag sätter stora krav på mej själv. Har iallafall klarat mej undan en lunginflammation till och de är jag verkligen glad över.

Det har ju både varit jul och nyår och det var väl inte den bästa julen jag hade om man säger så.. för jag och Sebastian fick vinterkräksjukan och fick ligga på mitt rum hela julen.. Julafton är för mej inget speciellt men det hade väl varit roligare och fira de som vanligt än att bara ligga i sängen och spy..... Men på nyår hände de inget speciellt då heller förutom att vi åt riktigt god mat och spelade en massa kortspel

Just nu när jag skriver detta så har jag ett efterlängtat jullov och den 11/1 börjar skolan igen och har faktiskt saknat skolan lite och hoppas verkligen att mitt lilla hinder släpper denna terminen och allt bara flyter på som de ska. Vecka fem går jag ut på praktik och de ska verkligen bli spännande och lärorikt och hoppas att de kommer bli riktigt roligt också för den delen.

Det är ju 2017 nu och jag har funderat på några nyårslöften jag ska ha men är inte säker riktigt än. Vet iallafall att 2017 ska vara mitt år!!

På de igen.

2016-11-11 17:16
Från linnarvidssoon

Hejsan!

Efter tre veckor med lunginflammation och ett sportlov så har jag kommit tillbaka till skolan igen. Dom tre veckorna när jag har haft lunginflammation har varit hemska! har knappt sovit, har haft jätte svårt och andras och mått allmänt skit. Men blev frisk lagom till sport lovet och lovet spenderade jag med mitt hjärtegull Vi hittade på en massa roliga saker, vi var på Emopria en av dagarna så den dagen spenderade vi massa pengar och åt på ett riktigt mysigt ställe faktiskt. Kommer inte ihåg vad stället heter just nu men restaurangen ligger i restaurangdelen.

Efter sportlovet den 7/ 11 så började skolan igen. Det var riktigt skönt att komma tillbaka till de vanliga igen för gud vad rastlös jag blir av att inte göra något eller rättaresagt att inte få gör någonting. Har ju missat ungefär 24 svetstimmar nu när jag inte varit i skolan och trodde att allt skulle gå riktigt dåligt för de räcker att vi är lediga en dag i veckan och kommer tillbaka dagen efter så kan de gå dåligt.. haha men de blev riktigt bra och är sjukt stolt över mej själv för klarade examineringen i Mag så är bara Mig kvar sen får jag lov att gå vidare till nästa uppgift.

I helgen så ska jag åka hem till Sebastian och stannar där tills på måndagen och tar bussen till skolan. Vi har inte planerat att göra något speciellt förutom att jag vill hem till Barbro för de var ett bra tag sedan jag träffade henne. Så ser verkligen emot att träffa henne och spela lite Skibo.

Det är på riktigt!

2016-09-21 09:57
Från linnarvidssoon

Hejsan!

Har ju börjat skolan igen och de är faktiskt väldigt skönt att ha kommit igång med vanligheterna. Allt från att gå upp i tid på morgonen och inte sent på eftermiddagen till att få göra av med all energi jag har inom mej. Jag är en väldigt aktiv person även fast de kanske inte syns men blir väldigt uttråkad ifall jag inte gör något. Ända gången då jag verkligen kan lägga mej ner och bara vara är när jag lyssnar på musik eller när jag ska sova. Om vi börjar med lite saker från skolan. Vi har fått två andra ämnen och de är idrott och historia... Jag är inte en sån person som bryr mej om de förflutna och de kvittar om vad de handlar om har de hänt så har de hänt. Sen idrott är ju kul men då ska man göra roliga saker som verkligen motiverar mej till att göra de. Vi har verkstad väldigt mycket och jag känner verkligen att de är min grej att svetsa för de går riktigt bra för mej, känner att jag faktiskt är bra på något som är ganska svårt och lära sej och utföra så de ser bra ut men även att de håller ihop.

Jag går ju i tvåan nu så nästa år i trean alltså så ska vi börja på våra gymnasiearbete och jag har verkligen inte en aning om vad jag vill göra. De får inte va för lätt och inte för svårt och sen vill jag kunna använda de efter jag har gjort de så de inte bara ligger och tar plats.

Man kanske skulle göra något man kan sälja och tjäna pengar på?

Men nu går vi över till något mycket roligare den 17 September så firade jag och Sebastian två månader, de är inte så mycket men jag vill att de ska bli mycket mycket mer för han gör mej så lycklig. Att få vakna upp till ett " Godmorgon älskling hoppas du får de bra i skolan❤ " kan göra så man får så mycket positiv energi så att jag verkligen känner att jag ska fortsätta kämpa med alla jobbiga delar i skolan.. de är helt underbart. Att jag har hittat en person som verkligen vet hur han ska får mej att känna mej speciell i hans ögon men även i andras.

Du är guld värd glöm aldrig de!! ❤

Mycket har hänt sedan sist!

2016-08-29 19:13
Från linnarvidssoon

Hej på er!

Just idag tyckte jag de va dags för att skriva av mej lite. Sist jag skev här så var de det den 4 Juni.. de va ett bra tag sedan hahah. Har dock glömt bort att skriva lite till er men nu ska jag ta tag i de så gott jag kan.

Har iallafall haft en riktigt bra sommar med riktigt sköna människor. Har spenderat hela min sommar med Jannike som jag brukar göra. Massa bad och massor av annat skoj. Jag jobbade denna sommaren och tjänade väldigt lite pengar för blev sjuk under mina jobbe veckor. Så får hoppas på bättre betalt nästa sommar.

Under sommaren träffade jag en väldigt speciell person som betyder väldigt mycket för mej idag. Jag känner verkligen att jag har träffat rätt för en gång skull. Så den 17 Juli blev de jag och Sebastian

Skolan började den 23 Augusti och då började jag alltså tvåan... jag saknade faktiskt lite att sitta i skolan och svetsa och göra av med lite energi på dagarna och få en rutin på vardagen igen. I skolan just nu så håller vi bara på och starta upp dom nya lektionerna. Vi har band annat börjat med historia och idrott denna terminen sen är de bara verkstadsarbete vi har. Är riktigt glad över att jag har valt ett verkstads inriktning. För tror verkligen inte att jag hade pallat med att ha massa ämnen och ha koll på allt. Så de är bra att jag har valt de jag gjorde.

Jag spenderade min helg hos Sebastian, vi gjorde inte så mycket vi va mest hos Barbro och spelade kort riktigt mysigt var de. Sen kollade vi mest film. Sen idag så var de ju skola som stod på schemat så blev och dra dit en runda idag och starta upp idrotten.

Efter skolan så har jag tvättat lite och kollat på nya möbler och lite små saker till mitt rum så snart blir de förändring här


Ett år snart över.

2016-06-04 22:18
Från linnarvidssoon

Lördagen den 4 juni.

Hejsan!
Idag är de mindre än två veckor kvar tills jag går ut ettan på gymnasiet. Som jag kämpat dessa två terminerna är helt sjukt.
Jag har även läst upp mina betyg från grundskolan så jag är riktigt stolt över mej själv faktiskt.

Nu efter detta året i skolan har jag faktiskt kommit nära grabbarna vilket jag tycker är väldigt skönt i med jag och Jennifer är dom ända tjejerna på hela industri. Vi har kommit nära alla andra i tvåan och trean oxå och de kommer bli lite tomt nu när treorna tar studenten. I med de kommer komma in en ny etta till hösten. Ska bli intressant och se vad de är för skumt folk. Haha

De va ett tag sedan jag skrev av mej här men de har inte hänt alls mycket under den tiden. Bara lite smått som ni antagligen inte hade tyckt varit roligt o veta liksom. Men ska bli bättre på att skriva här nu i sommar.

Hur mitt sportlov har varit!

2016-02-28 21:33
Från linnarvidssoon

Hejsan

Denna veckan så hade vi ett efterlängtat sportlov. Jag behövde verkligen de! Jag kunde iallafall gå på lov utan att känna att jag har en massa saker att göra under eller efter lovet vilket var jätte skönt!!

Jag blev klar med min eldkorg på fredagen och den kommer att vara till användning den 5 mars. Senare på fredagen så kom Jannike till mej för de va länge sen vi sågs och pratade och sånt så de va väldigt kul att de henne igen. Den helgen hände de verkligen inget speciellt förutom att Jag, Jannike och Jennifer försökte leta upp en fest som galningar men de slutade med att vi åkte rundor i stan lite och kollade läget liksom.

På måndagen blev vi iallafall bjudna till en fest senare på kvällen. Vi va fett taggade på den festen i med vi inte festade på helgen. Jag kan ju säga att de inte va så speciellt populärt att vi festade på en måndag.. men vafan gör de om hundra år?

Den festen var verkligen inte i min smak asså.. visst vi festade i ett garage men de va svin kallt och de hjälpte inte ens med lite alkohol i kroppen för att få upp värmen.. Sen va de tråkig stämning där också för den delen..

Sen hände de inte så mycket den veckan förutom att jag var med Jennifer till onsdagen sen åkte jag till min syster och sov där till torsdag. Jag fick äntligen åka skridskor som jag har längtat och tjatat om så jävla länge!! så de två dagarna va sjukt roliga! Sen på torsdagkvällen kom Jannike till mej igen och vi badade badtunna och kollade på massor av film.

På fredagen så var vi tre bjudna på 22 års fest hos en tjej som bott hos mej så dit drog jag och massa av mina kompisar dit och hade en sjukt bra kväll! Den festen var bättre än festen vi gick till på måndagen.

Och nu va liksom denna veckan slut och under de två sista dagarna spenderade vi med bilåkande.