RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-09-14 20:43:25

BeniceSellberg blogg

BeniceSellberg blogg på Nouw

Äntligen vaken

2018-09-14 12:45
Från BeniceSellberg

Gomorn!
vi var hemma vid 06 imorse, då P hjälpte dom att lasta om lite. Men nu är jag iallafall vaken, så nu ska jag straxt gå ut oh röks och sen ska jag väcka p och sen ska vi åka oh hämta barnen, Som jag längtar!

Snart hemma!

2018-09-14 02:18
Från BeniceSellberg
Äntligen är jag snart tillbaka i Örebro, p kör ju extra idag vilket innebär annan bil och tur än de han brukar köra..

idag kör han Scania och han brukar köra Volvo, kan ju säga direkt att ja saknar Volvon om man ska åka med!

Har sån träsmak i arslet.. sjukt obekvämt och ont gör de, samtidigt är det som att stolen är fastsvetsad för den rör sig inte de minsta!

Sitter oh kämpar med att hålla mig vaken, så sjukt trött så när jag väl kommer hem ska jag bara kasta mig i säng direkt! Och sen ska ja sova tills jag vaknar och inte låta något väcka mig!


Just nu har vi ca 35min kvar tills vi är vid jobbet hans, sen ska vi bara hem till oss också så ca 40 minuter till, så är det när man bor på landet och de är ändå något vi trivs väldigt väldigt bra med!


Har ni haft en härligt torsdagskväll?

I lastbilen.

2018-09-13 14:42
Från BeniceSellberg

Hej! Hoppas ni har en fin dag, jag sitter just nu i lastbilen medans sambon är inne oh dom lastar. Sen ska vi hämta släpet och sen bär de av mot Stockholm , sen när vi är klara där efter all väntar tid och de så ska vi hem! Så vi är inte hemma förens inatt, har knappt nå batteri så inte säkert att jag kommer kunna uppdatera något mer idag, men de märker ni isåfall!


Älskade ni ❤️

2018-09-13 10:57
Från BeniceSellberg

Godmorgon!

2018-09-13 09:03
Från BeniceSellberg

Godmorgon! Här sitter vi i soffan och myser, Saga äter macka och jag söver liten pojk, på tvn är de lejonvakten, vi sitter mest och väntar på att klockan ska bli närmare 11 så vi kan väcka pappan i huset. Han ska jobba inatt så han måste sova. Kan ju säga att de inte är helt lätt och hålla en galen 2åring tyst ;) vid halv 12 ca ska vi åka till barnas mormor och äta och sen ska jag och P åka till hans jobb då jag ska med han. Så barnen får sova hos mormor inatt, gissa om S längtar!

Tankar.

2018-09-12 16:25
Från BeniceSellberg

Det finns ett ganska stort ämne som är väldigt tabu att prata om. Psykisk ohälsa. något som alla människor har runt sig. vänner, familj, kärleken, bekanta eller kanske tillochmed en själv som lider av det. Ett ämne som är viktigt att prata om. ett ämne som kostar liv varje dag.

En del vet inte varför dom egentligen mår dåligt, och en del vet precis varför dom mår dåligt.

Jag själv till exempel, jag vet varför jag i grund och botten lider av psykisk ohälsa.
Men det är inte alla gånger jag förstår varför vågorna kommer. vad det är triggar det.
jag har 4 olika diagnoser. Generell ångest, paniksyndrom, depression och emotionell instabil personlighetsstörning.
jag äter dock inga mediciner och jag får ändå vardagen att funka helt okej. Ibland har jag mina dagar där jag i stortsett bara ligger i sängen och tänker. men jag accepterar det.och det är nog bland det viktigaste att acceptera hur man är. att acceptera hur man mår och Vem man är.

Just nu i skrivande stund så sover bägge barnen, jag ska straxt gå ut och röka en sväng innan jag ska väcka dom. sen ska vi äta något och vänta på deras mormor ska komma, hon ska ha barnen under tiden jag är på föräldramöte på Sagas dagis!

Prövar igen.

2018-09-12 13:37
Från BeniceSellberg

Hej! bestämde mig för att pröva det här med att blogga yttligare en gång. Har ju bloggat i massor av omgångar men har haft ett uppehåll på straxt över 2år. Under dessa 2år kan man väl säga att de hänt en del i mitt liv.
Jag har fått 2 underbara barn, Saga som är 2år och Eddie som är 3månader.

just nu är saga på dagis och jag & Eddie är hemma och myser. kommer ske ändringar här så fort jag har tid att sätta mig och pilla.

Hoppas ni alla har en fin dag,