RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-07-18 07:53:46

Julia Eriksson

jjuliaeeriksson blogg på Nouw

min midsommar

2019-07-17 20:11
Från jjuliaeeriksson

Såhär några decennier senare tänkte jag visa lite bilder från midsommar, haha. En lika bra helg iår igen! Fint väder och skön långhelg. Förra året gjorde vi inget speciellt på självaste midsommarafton men iår kom farmor, faster och kusin med familj upp. På lördagen var vi hos Marre som förra året, lekte lekar och senare gick vi ut.

en helg i mantorp

2019-06-18 16:01
Från jjuliaeeriksson

Sent i fredags kom vi äntligen, till slut fram till Mantorp efter att vi tydligen åkt en timme fel. Jag har haft så himla roligt! Det var synd man inte var frisk och ledig så vi kunde åkt ner nån dag tidigare. Hemskt att säga men, utan alkoholen hade jag nog inte överlevt dessa dagar. I lördags försvann rösten totalt och jag fick vara tyst hela natten haha.. ingen större skada skedd ändå.

Jag har inte jobbat på en hel vecka nu men imorgon är jag tillbaka. Är iallafall piggare och mår okej! På fredag är det midsommar men jag är inte alls taggad på ännu en supar-helg. Saknar min ork och energi något enormt nu. Hoppas ni mår bra och får en fin midsommar!

det är dessa små ting i livet

2019-06-10 21:38
Från jjuliaeeriksson

Aldrig har bloggen ekat så mycket som den gjort iår tror jag. Lite tråkigt men ändå skönt, det roliga är ju att kunna gå tillbaka och se vad man gjort och skrivit. Samtidigt som jag känner att allt och inget har hänt senaste tiden så kommer jag nästan inte på något speciellt att skriva. Livet har rullat på, både upp och ner. Har haft en jättebra vår och början på denna sommar. Har snart gjort två månader på spendrups där jag kommer vara kommande månaderna, sen får vi se. Det känns bra!

I helgen var min morbror med sina två smågrabbar här. Jag var ut i fredags men var ändå någorlunda pigg och orkade med att hänga ute dagen efter för sol och bad. Att jag just nu ens känner att jag i lugn och ro kan sitta här och pilla på datorn strax innan tio är för att jag åkt på en förkylning.. vaknade inatt och kände att nej, det här känns inte bra, och så var det också. Däckade på stört när jag kom hem i eftermiddags och vaknade upp dyngförkyld. Ska sova så mycket jag kan och hoppas det blir bättre.

10 juni idag. Exakt 3 år sedan studenten, och även sista veckan som 21 åring. Det går undan hörrni. Lite smått läskigt! Är även sju veckor sen som vår älskade Tiger hittades på grannens trapp. Vår lilla älskling som varit med oss i över 16 år. Man märkte att hans ork och kropp inte orkade länge till, och så var det. Vi hade en liten begravning inne i skogen <3

skål för livet

2019-05-21 20:07
Från jjuliaeeriksson

vår och en somrig frukost

2019-04-02 20:29
Från jjuliaeeriksson

April, du är mer än välkommen. Aldrig har en vinter känts så lång, men nu känner jag - vart fan tog dessa tre månader vägen egentligen? Vi är redan inne i fjärde månaden och jag minns nyår som ett par helger tillbaka. Men nu är den äntligen äntligen här, VÅREN! Som jag LÄNGTAT <3 Så jävla redo.

tack 2018

2019-01-10 15:08
Från jjuliaeeriksson

Hejdå 2018 och hej 2019. Ser framemot vad du har att erbjuda.

montenegro

2018-11-18 18:59
Från jjuliaeeriksson

världens bästa sommar

2018-09-25 22:59
Från jjuliaeeriksson

Ja, en helt fantastisk, nästan FÖR bra sommar har jag haft. Vi har mycket att tacka vädergudarna för det, allt man kunnat göra och all spontanitet. Har fanimig haft den bästa sommaren någonsin! Så tacksam och glad. Ville verkligen inte att den skulle ta slut och önskar att vi iallafall fick nån månad till.

Tänkte backa bandet lite till i början av augusti. Min kompis har en sommarstuga utanför Falun så jag tog bilen dit och spenderade ett par dagar där. Grillade, badade, var ute på sjön, chillade, gick på dass, satt framför elden sent in på natten.. Ville inte åka hem! Så jäkla fint ställe.

summerburst i göteborg

2018-06-10 17:42
Från jjuliaeeriksson

Vi kom till Götet på torsdagen! Då var det Liseberg för hela slanten. Det var knappt nå köer alls, förutom till flumride (alla ville väl ha vatten att svalka sig i hehe) så det var riktigt skönt. Att springa runt där i 30 grader var väl ingen höjdare direkt haha. Efter 5 timmar kände vi oss klara så då drog vi tillbaka till hotellet och då var man redo att lägga sig och sova som en guuuuuud.

Morgonen efter var det dags för hotellfrulle! Sen chillade vi på rummet, började fixa iordning oss och gick sen och satte oss bredvid Ullevi vid ån. Supermysigt! Köpte med oss mat på vägen.

Sen vareee daaags!! Woooopp!

Dag 2! Pizza och återställare.

Garrix avslutade det hela. Den bästa av dom alla här lär jag nog säga! En jävligt varm och svettig helg, men så kul!

yellow

2018-06-10 15:27
Från jjuliaeeriksson

SVEEERIGEEE! Helt otroligt vilket väder vi haft senaste månaden. Magiskt! Nu har det dock regnat just i skrivande stund, haha. Åskar lite också, ganska mysigt. Men det gör inget. Stackars öken- gräsmattan behöver lite vatten.

I fredags var det studentfirande på schemat. Vi var där ett par timmar sen åkte vi hem, jag svirade om, hämtade en kompis och åkte ut på sjön med ett härligt gäng. Haft en bra helg förutom att man lyckades vricka foten i fredags natt... Så nu är man på dåligt humör över att inte kunna röra sig som vanligt. Men det går väl över snart hoppas jag.