RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-04-09 04:31:45

JenniferBlogg blogg

JenniferBlogg blogg på Nouw

Livet just nu

2019-04-08 23:36
Från JenniferBlogg

Just nu är livet på toppen även fast man har njursten och njurbäcken inflamson. Min son blir snart 1 år och de är mycket som ska planeras till dess och allt ska blivit fixat.
Jag har även mycket jobb och möten framför mig den månaden så man kommer inte sitta stilla.

Äntligen ska opereras första veckan Maj. Dock ska vi ha kalas då med mycket på en och samma gång


Livet som mamma ibland

2019-01-19 22:22
Från JenniferBlogg

Alla tror alltid allt är perfekt men ibland vill han bara skrika och sätta sig i ett hörn och gråta av sig. De är inget fel med de och man behöver det.

Även fast man har det bra och man har sin son som är frisk och mår bra, så behöver man släppa ut känslorna.

Just nu är jag i den delen jag vill bara ligga i sängen och gråta och skita i allt...

Det är jobbigt och mycket i huvudet men så är det ibland .

Natten

2018-10-11 15:23
Från JenniferBlogg

Vi somnade vid 21.00 igår och sen vakna Milton vid 02.00 och skulle ha mat och efter det så vakna han varje timme och ville se var jag var och skulle ha nappen. Blev inte så mycket sömn för oss. Han fick alvedon på morgonen och sova 4 timmar för han var så himla trött.

Idag så har vi knappt gjort något för miltons skull. Jag har tvättat och haft mig här hemma. Allt sånt tråkigt man måste göra.

Just nu älskar Milton babblarna och ska gå på TV hela tiden och man blir lite hjärntvättade av deras låtar

Mamma och jag skulle sätta oss ner och kolla på julklappar idag. Jag har ju redan handlar mer en halva julklapparna.

Bloggat från min mobil

2018-10-11 15:16
Från JenniferBlogg

Igår blev det en underbar dag med Emelie och hennes små barn. Blev en promenad och fika ihopa. Riktigt skönt att kunna prata av sig om allt, för man har en höst depression nu .

Milton har nästa skrikigt hela dagen pågrund av sprutan och har feber.

MIN GRAVIDET

2018-10-10 12:50
Från JenniferBlogg

Min graviditet!

Jag har tänkt lite hur jag ska skriva de och kommit fram till att jag kommer dela upp gravdiet och min förlossnings berättelser.


Jag och min sambo hade inte varit tillsammans så länge (3 månader). Jag börja känna illamående och svårt att äta olika saker. Jag tänkte jag testar mig och ser. Det visar såklart positivt och jag skriker på Mike som ligger i sängen och ska sova. Ber han komma till toan men han vill inte så jag skriker och skriker till han kommer. Han kommer och säger ja det är ju NEGATIVT. Mina ord sa nej det är POSITIVT. Vi båda var i chock och visste inte riktigt. Jag visste inte om jag skull gråta eller skatta. Det va inte riktigt planerna att få barn så tidigt. Vi satt ju i våran etta på 35kvm2 och få en bebisen till den värden.

Jag sa till Mike på första dejten att om jag blir gravid så kommer jag behålla det och kommer aldrig göra bort. Han förstod det och gick med det på det.

Jag ringde mina mamma och sa: mamma du sa bli mormor, jag är gravid. mamma var också i chock .

SEN BÖRJA HELVETET

Första 3 månaderna så åt jag inget och mådde så himla dåligt. Jag drack närings dricker och åt smoothies för att få i mig något. Jag gick ner 16 kilo på de 3 månaderna. Jag va för mesta dels sängliggande. Jag börja känna mig yr när jag reste mig bara och Mike va tvungen att hjälpa mig att duscha eller gå till toan. Jag kunde inte göra något själv. Jag svimmade av i duschen hela tiden.

Jag åkte till läkaren och då visade dig att jag hade en puls i 140-160 i vilande plus och mitt tryck försvann. Det kvitta hur många gånger de tog det, för det försvann bara . Min läkare skicka in mig med ambulans prio 1:A. Jag kom in och det hitta inget fel på mig förutom pulsen och trycket. Först tog inte läkaren mig på allvar fören han fick se det själv med sina ögon.

I samma veva som jag låg på sjukhuset så va jag tvungen att byta barnmorska för min barnmorska i Bjärred försökte bara få mig att gör abort. Hon fråga mig minst 8 gånger om jag inte borde göra abort för jag hade en sån jobbig graviditet. Sen fick jag en väldigt bra barnmorska efter länge letande.


jag blev sjukskriven och hade läkarbesök varannan vecka och sen i månad 4 så hade jag även besök hos barnmorskan varannan veckan. När jag inte var på dessa besöken så var jag sängliggande. Jag kunde inte köra bil för blev för yr. Jag var bara i min lägenhet och mådde väldigt dåligt. Jag var mycket på sjukhuset för undersökningar om allt detta oxå. Ingen förstod vad om igenkänningen hände med min kropp.

Under denna tiden mådde jag dåligt psykiskt och fysiskt och kände mig en belastning till min sambo och mina föräldrar.

sen i januari detta året så börja yrsel gå bort och då kommer det som en smäll att jag mådde så himla dåligt psykiskt. jag fick öka på mina antidepressiva och fick både ta lugnande och sömntabletter för jag ens kunde vara uppe. Jag gick på KPT som hjälpte mig lite. Sen vi vecka 36 så tyckte min mamma att jag såg så himla ledsen ut så hon åkte in med mig och jag blev inlagde på BB.

När jag väl låg inne på BB så hade jag min sambo där och det va jätte jobbig tid för mig och jag kände mig helt död den tiden. Jag fick sammanlagt 7 lugnande/ sömntabletter varje dag och även då mådde jag dåligt psykiskt .

Till slut så bestämde de för sig att sätta igång mig. Det testa att sätta igång mig i 48 timmar innan jag fick göra akut kejsarsnitt.  

Milton tog de när han kom för han hade svårt att andas och ha lite gulsot. han låg på neurologen ​ avdelningen. 

När kejsarsnittet var gjort så fick jag åka upp på uppvaket . Jag fick inte träffa Milton på 5 timmar vilket va det lägsta 5 timmarna i mitt liv.  Jag hade sån smärta i  3 dagar. jag fick långtidsverkande morfin , korttids värkande morfin och morfinspruta för att jag skulle kunna stå upp utan att dö av smärta. 

Efter 3 dagar sen milton kom så fick vi åka hem.


Det finns en del av graviditeten som jag inte har tagit med.Min Morgon och dag.

2018-10-10 10:33
Från JenniferBlogg

Hejsan. Dag vakna jag och milton vid 8.00. vi har ätit frukost och lek en del. Jag glömde berätta att milton blev 5 Månader igår. Helt otroligt hur snabbt tiden går och man hinner inte alls med . Milton ska alltså få sin 5 månaders spruta idag. Mike kommer åka med Milton och ta sprutan medans jag kommer åka iväg och fixa lite papper.

Jag tycker inte om att se min älskling få spruta så Mike får ta den delen. Milton brukar oftast sova mycket efteråt när han har fått sprutan. Sist sova han i 3 dagar.

MINA KÄNSLOR OCH MILTONS KÄNSLOR NU

2018-10-09 14:19
Från JenniferBlogg

Mina dagar just nu är inte perfekta. Jag sover jätte dåligt så känns som jag ska bryta ihop snart. Min sambo försöker hjälpa till så mycket han kan men i med att han jobbar inom vården så har han olika jobb tider så de blir svårt. När jag inte sover så bra blir jag på ett humör jag inte kan kontrollera och får mina utbrott som en tonåring. Jag ska träffa min läkare på många och gå igenom allt då. Hoppas verkligen jag ska få sova snart.

Milton håller på att få sina tänder nu så är bara jag som gäller. Går ibland med pappa men inte alltid, vilket blir jobbigt för mig också i med att jag inte mår så bra just nu. Milton skriker från och till när han inte får som han vill. Han vill gärna ligga i min famn hela tiden och jag ska bära han. Milton får Alvedon och vi har en kräm som vi tar på tandköttet för smärtan ska gå bort. Det hjälper lite men inte alltid och det blir en svårighet för oss. Ens hjärta krossas när man inte kan hjälpa sin son när han mår så dåligt.

vi har bestämt att vi tar en dag i taget och ser var det landar. Försöker gå ut så mycket jag kan och dricker mina gröna smoothie så jag får i mig lite näring.

Hur jag mår nu

2018-10-08 15:05
Från JenniferBlogg

Just nu är jag helt slut . Milton vill vara i min famn hela tiden och jag älskar det men är helt slut av mig. Han är riktigt mammig och jag känner just nu att jag behövt en dag helt för mig själv och bara sova.

Dåligt uppdatera

2018-09-29 22:22
Från JenniferBlogg

Hejsan alla !
Jag har tyvärr inte skrivit något för har sovit riktigt dåligt nu den senaste tiden. Jag drömmer riktigt mycket, att någon tar Milton och så vidare ä.

Milton somnar varje kväll vid 22 och vaknar vid 06 och sen somnar om till 10.00
Så får sova av honom.


Jag ska försöka göra mer inlägg nu.

GODMORGON

2018-09-21 09:28
Från JenniferBlogg

Godmorgon alla.

Vi börjar dagen med en enkel frukost. Mackor till mig och gröt till lille manen.
Vi får se hur Milton mår idag för annars tänkte jag åka och hälsa på farmor/gammelfarmor. Hon blir alltid så himla glad när vi kommer.


Sen har jag lite att fixa inför när jag ska börja jobba. Pappers arbete.
Måste även ringa min läkare. Så har en del att fixa idag.
Just nu går dagen mycket efter hur Milton mår.

Tänkte skriva lite senare idag hur min graviditet var.

Mått väldigt dåligt psykiskt

2018-09-19 18:34
Från JenniferBlogg

Hej alla!
Har tyvärr inte skrivit så mycket idag för har inte mått så himla bra. Som tur var min sambo hemma och tog hand om milton.

Som mamma är man ibland slut körd och vill bara ligga i sängen för sig själv. Det är helt okej som mamma att göra det.

Milton hade en jobbig natt så blev inte så himla mycket sömn. Tycker inte om dessa tänderna mer

Jag har gjort hemmagjord broccoli och spenat mat till Milton. Han får till kvällsmat och resten brukar jag frysa in.

Micke och jag kommer äta köttfärssås med spenat,morötter och vitlök och pasta till.

Sen när Milton sover kommer jag skriva om min gravidet.

#tröttmamma

Jobbig dag och mysig kväll

2018-09-18 21:56
Från JenniferBlogg

Just nu har Milton de väldigt jobbig här hemma. En tand håller på att komma upp och han mår så himla dåligt då. Han har fått salva och alvedon men hjälpte inte så mycket.

Han har skrikigt halva dagen och när han inte har skrikigt så har han sovit. Man vill bara hålla om honom och aldrig släppa honom.

Under kvällen var vi hos min bror som bjöd på tacos. Jag har varit så himla sugen på taco väldigt länge nu.
Milton blev väldigt trött och grinig så han och jag gick hem efter maten.

Nu sover han äntligen, hoppas verkligen för hans skull att han får sova hela natten. Han älskar verkligen sin säng som han fick av sin mormor.

Milton har alltid varit väldigt duktig, för han har alltid sovit i sin egen säng sen start.

Jag tänker mysa ner mig i sängen nu och kolla på svenska Hollywoodfruarna.

Sov så gott alla där ute❤️välkommen till min blogg

2018-09-18 18:19
Från JenniferBlogg

Hejsan alla. välkommen till min blogg. Tänkte jag skulle berätta lite om mig själv.

Mitt namn är Jennifer och är 22 år gammal.

Jag bor ihop med min sambo Mikael som är 27 år. Vi träffades för lite mer än ett år sen. Så vårt förhållande har gått väldigt snabbt.

Maj 2018 så fick vi en son Milton. Det var den bästa dagen i vårat liv. Han är en väldigt envis och har humör för att bara vara 4 månader nu. Jag hade en väldigt tuff graviditet och förlossning. Jag kommer skriva dom de i ett annat inlägg.

Jag och min sambo tog ett beslut innan Milton kom att vi kommer inte lägga ut bilder på hans huvudet. Så foto på Milton med synligt huvudet kommer jag inte lägga upp. Jag kommer skriva ett inlägg om varför vi har just valt att göra så.

Jag kommer att vara mamma ledig till november och sen kommer min kära sambo att vara pappa ledig i 4 månader och sen kommer jag att gå hemma igen.

Vad jag kommer skriva om i min blogg, Är hur livet ser ut som små barn föräldrar. Hur jag få lättas ihop min vardag och vad jag kan tycka är väldigt jobbigt. Ni kommer även få läsa om min vardag och vad min familj och jag gör.

Kommer prata om graviditet och depression, hur man får ihop livet då.