RSS - xml

Kontrollerades senast: 2020-04-03 04:53:17

Sagerudselden blogg

Sagerudselden blogg på Nouw

Det var länge sedan!

2020-04-02 21:08
Från Sagerudselden

Hej på er!


Oj oj det var verkligen inte igår man var inne på bloggen, senast jag la upp ett inlägg var i augusti förra året! Så så himla mycket har ju hänt sedan dess. Eller inte så mycket, jag bor som ni vet i en bostadsrätt i Göteborg som vi köpte och flyttade till i November 2018. Så vi flyttade från vår hyresrätt i Borås och vi trivs jättebra här i Göteborg! V både jobbar ju här. Jag jobbar i Förskolan och min sambon jobbar inom ekonomi.

Följ mig gärna på Instagram för där uppdaterar jag minst 1 gång om dagen. Jag har ju fokuserat på just inredning och design så det är fokuset i mitt flöde. Men jag uppdaterar om mitt liv i texterna till inläggen.


Så vad har hänt, Jo vi är ju som ni vet i denna Corona epidemin just nu, både jag och min sambo har varit sjuka i 2 veckor nu och jag är så trött på att vara sjuk. Enda symptomen jag har haft är feber som har gått upp och ner och trötthet, muskelvärk och snuva/ont i bihålorna nu det sista. Nu idag vaknade jag och kände mig pigg ich frisk och sympotomfri. Så jag räknar första friska dagen idag och så ska det ju gå 48 timmar så jag får desvärre vara i karantän imorgon också. Får hitta på saker inne som att städa,tvätt, ta emot matleverans osv.


Något annat kul som händer är att jag har beställt hem en ny mobil då min andra är så trött och sliten efter många år nu.

Det blir en iphone xs, så den är jag supertaggad på och har beställt hem nya skal för det vill jag inte vara utan till en ny mobil.


Min ni får ha det så bra så ska jag försöka att komma ihåg bloggen lite oftare, men annars kika in min Instagram som sagt där jag uppdaterar ofta. Följ mig där, där heter jag: Interiorhomebysimone



Ta hand om er och varandra och många kramar.






Jag är tillbax!

2019-08-23 19:00
Från Sagerudselden

Hej på er!

det var väldigt länge sedan jag var här inne på bloggen och jag måste faktiskt erkänna att jag har saknat det.

Har haft fullt upp med annat, flytten till Göteborg, nytt jobb och Instagram. Jag jobbar ju som sagt även med mina sociala medier utöver mitt vanliga heltidsjobb. Just nu så drar inte instagram in några pengar. Men jag hoppas att det ska kunna göra det i framtiden där jag kan få till betalda samarbeten.

Livet just nu!

Vi bor i kära Göteborg med våra kissar och jag började på nytt jobb i Januari i år. Eventuellt så kommer jag att byta jobb snart, har sökt ett jobb närmare där jag bor. Vore så skönt att slippa pendla i 2 timmar till jobbet varje dag.

Ska försöka att komm in i bloggandet igen, försöka att få upp minst 1 inlägg i veckan i alla fall.

Ha det så bra så länge godingar!

Puss på er! <3




Veckans Schema <3

2018-11-20 11:00
Från Sagerudselden

Denna vecka är det mycket på gång då flytten äntligen påbörjas! Vecka 37

Måndag- Fortsätta packa, städa badrummet

Tisdag- Ringa Mio angående leverans av möbler, Möte på förmiddagen

Onsdag- Fortsätta packa och plocka upp saker ur förrådet

Torsdag- Fortsätta pack och plocka upp saker ur förrådet

Fredag- Hämta nycklarna på förmiddagen, hälsa på gamla jobbet

Lördag-Städa ur förrådet, påbörja flytten

Söndag- Packa ner våra kläder och packa ner från skafferi. flytta över katterna till nya lägenheten. flytta över mera saker


Så ser veckans schema ut så det är fullt upp inför flytten till helgen


1 vecka kvar till flytt!

2018-11-19 17:40
Från Sagerudselden

Det är helt galet men i dag är det 1 vecka kvar till flytt! Vi får nycklarna nu på fredag och påbörjar flytten lite smått under helgen. På måndag morgon nästa vecka så kommer flyttfirma och tömmar hela nuvarande lägenheten och städar ur den, känns så konstigt på något vis att detta är sista veckan som jag bor i min nuvarande lägenhet och nästa vecka bor jag i min nya. Kommer ha så himla roligt nästa vecka med att flytta och inreda och fixa och dona i nya hemmet. jag är så taggad och uppspelt, kommer inte att kunna sova i sista natten. I morgon ska jag ringa Mio och boka in datum för när de kan leverera våra nya möbler. Vore toppen om de kunde komma på tisdag nästa vecka så man slipper vara utan soffa allt för länge, plus att man vill ju fixa och få i ordning allting direkt.


Här hemma så har det mesta packats ner, det är lite skönhetsprodukter, kläder och porslin som ska packas ner och lite i skafferiet som ska flyttas med, annars så är det klart. På söndag ska allting vara nerpackat så att det bara är att gå upp och äta frukost på måndag morgon och bara ha kaffebryggaren att packa ner i det sista och sängen. Detta kommer bli så himla roligt och jag vet att det kommer bli så himla bra!

Ska bli skönt att slippa pendel avståendet och bo i samma stad som man har sitt jobb. plus att det är så mycket enklare när man ska få besök så att man slipper åka ut till Borås, Göteborg Here we come!!!!! <3 <3

Kram på er finisar <3

13 dagar kvar!

2018-11-13 17:21
Från Sagerudselden

Nedräkningen är i full gång och jag räknar ner dag för dag. I dag är det 13 dagar kvar tills flytten sker på riktigt och vi flyttar alla våra saker med hjälp av flyttfirma. Men egentligen så är det bara 10 dagar kvar då vi skriver på de sista pappren på fredag nästa vecka och då får vi nycklarna! IIIIHHHH jag är så taggad och upprymd över detta, denna resa ska bli så rolig att göra och ett helt nytt kapitel i vårt liv öppnas upp. Så fredag nästa vecka får vi nycklarna och då ska jag ta och kika in i vårt nya hem och jag hoppas att ni följer min på Instagram om nu inte vill missa något. För där kommer allt upp om flytten i både flödet och story! Nästa helg så börjar vi flytten lite smått med att flytta katterna och lite blommor osv och sprit bla som flyttfirman inte tar. Så nästa vecka dra flytten igång, nästa helg är vi i full gång och veckan därpå den 256 kommer flyttfirma och tömmer och städar ur den gamla lägenheten och våra nya möbler från Mio kommer även att levereras den veckan.





Nu händer det saker!

2018-10-16 18:24
Från Sagerudselden

Nu äntligen börjar det att hända saker med vår flytt, har just nu i skrivande stund adressändrat hos skatteverket och beställt eftersändning av post och tiden tickar ner, snart så är det äntligen dags.

Igår ringde jag Mio och beställde våra nya möbler, så att jag ska kunna passa in ett bra datum så att det kan bli levererat samma vecka som vi flyttar in så att man slipper vara utan soffa osv. Även så är det fler veckors leverenans tid på flera av sakerna så detta ska bli så kul och skönt med nya möbler när man flyttar till en ny och fräsch lägenhet. Så det blir den ny soffa, nytt soffbord, nytt matbord med stolar, sittbänk och sönggavel. Sen vill jag även ha ett till vitrinskåp, tvn ska upp på väggen och en stor sittpuff i vardagsrummet, en brasa från bauhause, en fotälj, gardinskenor med gardiner från taktill golv i alla rumme, samt en tavelvägg ovanför soffan. Detta kommer bli så kul och jag är så taggad på denna flytt, här kommer vi att bo i många år framöver. Nya lampor ska också inhandlas, åhh vad det kliar i shopping fingrarna <3





Årsdag ❤️

2018-10-07 19:46
Från Sagerudselden

I fredags 5/10 firade vi 5 år som ett par❤️

Ritual och Namaste hudvård recension

2018-10-07 19:42
Från Sagerudselden

Här kommer en liten recension på hudvårdsprodukterna som jag har testat under en tid. ”Ritual of namaste”

Först ut har vi
Rengöringscremen och med denna så medföljer en liten handduk,
Betyg: luktar gott och känns så mjuk och skön med huden, behövs så liten(ca 1 pumpning per gång, tar även bort smink, älskar!

Nummer 2
Ansiktsskrubben med små korn som peelar och rengör din hud på djupet, extra bra för dig som har problem med torr hud och flagor vintertid.
Betyg: Denna peeling använder jag 2 ggr/veckan och jag känner att jag har fått bra resultat och bättre hy sen jag började med denna.

Sist men inte minst
Ansiktsvattnet, detta använder jag som ett avslut på min hudvårdsrutin genom att pumpa några pumpningar på en bommulspad och sveper över hela ansiktet.
Betyg: Denna är min favorit av alla produkterna och den känns så len och skön mot huden och den återfuktar bra.
Slutbetyg: Jag älskar dessa produkterna och de är snälla och milda mot huden, hudvården heter ”Ritual of Namaste” och finns att köpa på alla Rituals butiker och på Rituals hemsida så testa gärna

#rituals#ritualofnamaste#hudvård#ansikte#rengörning#tips#tipsar#inspo#home#myhome#mitthem#badrum#bathroom#bathroominspo#ritualscosmetics#ritualssverige#skincare#skincareroutine#skincaretips

Nya naglar

2018-09-30 11:49
Från Sagerudselden

Goddag söndag!
Jag gjorde mina naglar här om dagen och jag är så nöjd, brukar vanligtvis körs vanlig fransk men nu ville jag testa faded french och det blev så fint, ser så naturligt ut. Nästa gång ska jag köra samma modell fast med lite glitter på också till julen tänkte jag❤️

Nytt matbord och puff <3

2018-09-26 18:23
Från Sagerudselden

Även detta ska inhandlas till nya hemmet, tror ni att det kommer bli fint? <3