RSS - xml

Kontrollerades senast: 2020-01-23 17:03:45

emmaasveen blogg

emmaasveen blogg på Nouw

1år

2020-01-23 12:02
Från emmaasveen

Har nu snart gått ett helt år sen jag la upp ett inlägg här senast. Men idag fick jag en feeling så att säga för att skriva av mig och uppdatera er lite. Allt annat än perfekt är livet just nu då vi kämpar nått extremt med att få ihop vardagen och framför allt ekonomin, dumt o klaga egentligen. Försöker både ta hand om min familj och mig själv men lägger nog mest mig själv åt sidan skulle jag tro, och att ha en extremt trotsig snart blivande 2åring om typ 3 månader är inte lätt men han gör ändå dagarna så mycket bättre :). Att vi även hittat en förskola som han trivs på så bra. Har ni barn? Och var dem snabba med att trivas och komma in i förskolan?. Leo hade några upp o nedgångar i början bara men nu säger han knappt ens hejdå när man lämnar honom utan han springer rätt in och börjar leka, men det där är säkert bara en period. Kom på nu lite sådär komiskt att mitt senaste inlägg så var det ett bombnedslag här hemma och förkylda och nu ser det inte lika illa ut men både jag o Leo är förkylda och han är jätte hes och jag har lite hosta. Nu ska jag inte skriva mer haha blir alldeles för långt inlägg då. Men jag hoppas ni har haft ett bra 2019 och kommer att få ett underbart 2020, då det är något jag strävar efter iallafall. Puss&Kram.

Söndag

2019-03-03 09:26
Från emmaasveen

bloggar från mobilen idag. Söndag idag och det känns verkligen som det också grått och regnigt  ute och man själv har åkt på världens förkylning som faktiskt är på bättringsvägen vilket är skön. Ska faktiskt imorgon åka eller gå beror på vädret och hälsa på där jag förmodligen kommer börja jobba nästa vecka. vilken tajming då att man åkt på en förkylning.
ser även ut som ett bombnedslag här hemma leksaker över allt så blir väl att försöka små städa lite. Men framför allt ta det lungt och försöka bli frisk.

Bra start

2019-02-21 10:42
Från emmaasveen

vilken torsdag min vänner. Har haft en riktigt oturs morgon och inte mer än det att man vaknar upp av att det snöar en massa och kommit en hel del snö under natten.

igår var det liksom sol och världens vår känslor och idag massa snö.

Men det som inte fick gå fel innan gick fel. Skulle alltså köra ut min älskade bil så att jag slapp stressa med det imorgon eftersom det kommit så pass med snö och svårt att ta sig ut från garaget då speciellt om man inte har fyrhjulsdrift. Ska på arbetsintervju imorgon så då vill man ju inte stressa med att skotta och kanske inte komma ut med bilen. Men jag kom inte hela vägen upp utan bilen stanna till och jag kana bakåt och smällde min sidospegel i garage dörren. Garage dörren klarade sig fint men jag måste ta min bil till verkstan och bara hoppas att jag får tag i en låne/hyrbil tills imorgon.

Snacka om att ha världens otur och tajming deluxe.

Hoppas att resten av dagen blir bra och att det inte händer något mer dumt nu och att morgon dagen blir ännu bättre.

Puss o kram

K.A.O.S

2019-02-20 15:40
Från emmaasveen

Ja men vad ska man säga. Detta gick ju super bra eller hur? haha skulle inte tro det.

Just nu känns det bara som att allt är kaos mitt humör svänger som om jag skulle ha mens 24/7 typ. Pms typ varje dag, vilket jag inte har för då skulle något vara väldigt konstigt med tanke på att jag inte använder mig av något preventivmedel.

Ni kanske undrar Varför inte ?

Det kan jag berätta för er, preventivmedel funkar inte riktigt för mig, p-piller funkade inte på mig i alla fall back in the days, jag vart gravid ändå, p-stav hade konstant mens i ja mer än ett halvår kanske snacka om att ens sexliv eller vad man nu ska kalla det vart på is där vilket jag tyckte sög då. Men vet att man kan ha mens längre än så innan det ska försvinna. Sen har vi den där nova-ringen som du kan sätta dit själv, vilket jag inte klarade av då jag tyckte det var obehagligt haha nu tycker ni säkert att jag är fjantig.

Sen har vi spiralen, fruktansvärd att sätta in gör hur ont som helst, hade extrema problem att få dit den då det gjorde så ont och när den väl var på plats fick den sitta där ett tag tills jag tog ut den då det inte var så speciellt skönt för min partner då han kände av "snöret" som tydligen stack till. Väldigt mycket information nu känner jag haha.

Och varför jag inte har något nu är för att jag har inte så jätte mycket val möjligheter eftersom jag åkte på en blodpropp i benet när ja var gravid med Leo.

Så har ni något tips så får ni jätte gärna kommentera det här nedan.

Nu vart det ett jätte långt inlägg om mycket annat än det jag kanske egentligen skulle skriva om, men får man flow så får man.

Men jag avslutar här annars kanske ni somnar. Glöm inte att kommentera och jag lovar att jag ska bättra mig på att uppdatera.

Puss och kram

Snö + Pulka

2019-01-20 16:59
Från emmaasveen

Här har vi någon som älskar sin nya pulka. Tro det eller ej så dök det upp en hel del snö inatt så då hade han turen att få test köra sin pulka ute och det tyckte han  verkligen om. Jag som trodde att han skulle skrika och inte alls vilja sitta still men han  överraskade mig och tyckte faktiskt om det vilket värmer extra i mamma hjärtat.
Har även haft syrran på besök och hon är en favorit.

Nu är man dock ganska  sliten varit vaken sen klockan 6 ungefär och har tvättat och bara haft det underbart idag med syrran till hjälp. Ska dock ner en sväng till tvättstugan  nu och hänga upp det sista.

Vad vill ni veta om mig? ska jag göra en Q/A och lägga upp ?  Tell me och jag fixar.

2019 Here I Come

2019-01-16 10:00
Från emmaasveen

Hej kära vänner det var ett tag sen nu och en bit in på det nya året.. Känner att jag ska försöka ta mig tid till att börja blogga igen .

Det som hänt det senaste är att lillen nu mera blir 9 månader snart den 29 januari och är en busig unge med massa energi.

Har bland annat börjat säga mamma och pappa och kan stå själv i korta stunder men bara när han själv känner för det haha. Annars är det att stå mot saker som gäller.

Så vad händer idag i min värld? Jo det är dags att städa lägenheten och sen försöka ta mig och boka tvätt tid och även springa upp till hyrevärden och kolla hur det blir med vår diskmaskin. Men gissar på att vi inte får någon ny utan att dem byter det förbaskade röret bara som det är hål i.

Men ska sätta igång nu och jag hoppas att ni följer med mig på denna resa mot framgång i mitt liv då det är massa som kommer hända förhoppningsvis. Men först och främst börja blogga haha.