RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-08-14 19:14:54

somuchlove blogg

somuchlove blogg på Nouw

Om och om igen

2019-08-14 12:21
Från somuchlove

Tillbaka igen. Sommaren är typ över och jag försöker suga ut det mesta ur den. Har haft fullt upp varenda helg sen midsommar (?!). Snart kommer hösten med allt som är mysigt. Ska skriva lite senare om mina nästa projekt i livet som jag längtar så fruktansvärt mycket till.
Hälsar för tillfället på hos mormor och morfar, morfar blev nyklippt och mormor fick en prommenad runt huset.

picupdate

2018-12-05 23:02
Från somuchlove

Fullt ös

2018-09-24 23:07
Från somuchlove

Dagens innehåll har varit plugg och massa packande. Rensat typ allt jag har, från vinterkläder till nagellack och gamla minnen från födelsedagar. Även fast jag tycker jag rensar med jämna mellanrum har jag en massa skit och måste nog kalla mig själv för en samlare. Åkte en runda och träffade Linnéa också, vi snackade och drack kaffe bara. Alltid mysigt. imorgon blir det praktik igen. Nu ska jag krypa ner i sängen och mina nya rena lakan o sova gott.

HAIRINSPO

2018-09-23 22:58
Från somuchlove

Ja, nu kommer vi till den perioden där jag inte vet va jag vill göra med mitt hår. Tycker vissa dagar det är fint och andra att det är tråkigt, vill gärna göra något med det. Just nu är det antingen metallic eller copper som står på schemat. Tror det lutar lite mer åt det koppriga håller. Skulle va fint till hösten, kanske bara en inpackning så man ser hur det blir och som man kan tvätta ur när man tröttnat på det. Får se va plånboken och min frisör kommer överens om...

Det är lättare att lida i tysthet om andra vet om det.

2018-09-23 22:49
Från somuchlove

Bara en vecka kvar tills jag flyttar, helt sjukt. Jag r fett taggad, men va saker man har som ska ner i lådor och sorteras och SLÄNGAS! Visst att jag bott i ett flickrum i 23 år men jag har typ fyllt hela huset med prylar... Är så sugen på o få inreda och fixa med det nya!

Det är ingen glädje att vara sysslolös, det roliga är att ha mycket att göra ...

2018-09-21 14:00
Från somuchlove

Tiden går.

Jag var jättesugen på att träna, gjorde det, hade världens träningsvärk och sen passade jag en snuvig Edith som var snäll och smittade ner mig lite med snuva som har gått över till hosta och förhoppningsvis snart är över. Är så sugen på att komma igång med träningen igen och känna mig pigg nu när hösten kommer. I veckan (senaste veckorna) har jag varit hos Linnéa såklart, fixat hennes hår inför bröllop, träffat världens bästa Linn, haft praktik och gjort en dag på ambulansen.

Workie

2018-09-09 23:05
Från somuchlove

Fullt med praktik och jobb varenda dag denna veckan. Ändå varit på Pinchos o hunnit plocka svamp. Ikväll tog jag igen lite tjöt med Linnéa i alla fall. Får alltid energi av den bruden. Imorgon är det måndag, då ska jag bara träna och vara barnvakt!

Det va den sommaren

2018-09-02 21:40
Från somuchlove

sommaren har gått så fort. jag har jobbat de flesta veckorna o på helgerna hittat på massa kul! Bl.a
Tylösand
Halmstad
Mölle
Ekebo
Uport
Värnamodagarna...
får se hur mke jag orkar publicera nu. gör ett försök o blogga igen. no promises.

sommar

2018-07-07 21:29
Från somuchlove

jaha nu va sommaren här o jag är inte riktigt redo. Har lyckats klämma in lite för mycket och är ledig liite för lite så vi får se hur den blir. Dock handlar sommaren ofta att tjäna pengar för min del. Har jobbat nästan hela somrarna sen jag va 16. Nog om det...
midsommar är förbi o den helgen va trevlig med allt va den innebar..

dagarna går, försöker förstå varför du gick hemifrån.

2018-04-04 23:04
Från somuchlove

Fre-sön var jag på äventyr. Först hos farmor och släkten i Eskilstuna och sedan drog jag vidare till norrköping och käraste issa. Lite andra bilder från hur de senaste veckorna sett ut...