RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-07-17 16:24:06

Beex blogg

Beex blogg på Nouw

GBG ❤️

2019-07-17 15:52
Från Beex
I söndags åkte jag och Nellie till Göteborg. Vi är fortfarande här och stannar veckan ut. Eftersom vi inte hade några speciella planer på att åka iväg under vår semester så fick vi nu chansen att följa med till GBG. Igår promenerade jag bokstavligt talat runt i 5 timmar. Känns som att jag nu sett varje liten vrå här i stan. Vi har det riktigt bra. Bor på ett hotell mitt i stan med nära till allt.



Solen, kom tillbaka!

2019-07-08 16:19
Från Beex
Det är så himla typiskt att solen försvinner då semestern börjar. Jag hoppas verkligen att det vänder. Så sjukt segt med regn! Jag har lite planer för veckan, bland annat att åka till Kolmården med Nellie. Så nu ber jag till vädergudarna, snälla snälla. Ge oss lite sol! ☀️☀️☀️


I’m back ☀️

2019-07-07 21:21
Från Beex
Ja, jag är keff jag vet. Men jag har fortfarande min kära blogg kvar trots allt.


Mycket har hänt sen sist.

Jag har haft fullt upp med jobbet och med min dotter, men nu i fredags startade äntligen vår semester. 4 veckors ledighet, så otroligt skönt. Jag tror att det måste vara ca 3 år sen jag hade semester överhuvudtaget. Vi har inga fasta planer utan vill först och främst bara vila ut, ingen stress och ta varje dag som den kommer. Nu på sommaren så vill jag faktiskt helst vara kvar här hemma i Sverige. Resa utomlands känns dumt när det är så fint här. Dock saknar jag verkligen att åka utomlands, men det kommer de också!

Kanske jag kommer igång med bloggandet nu när jag är ledig, återstår att se


Ledig helg

2019-03-09 17:02
Från Beex

Idag är det lördag och jag är barnfri. Nellie blev hämtad av sin pappa igår och kommer att tillbringa helgen med honom. Just nu har han henne varje helg. Jag är verkligen glad över att dom får vara tillsammans mer regelbundet men känner även att jag själv knappt får någon kvalitetstid med henne. På vardagarna är det ju dagis och jobb som gäller så det blir inte så mycket tid över för mig och henne men imorgon ska jag hämta henne lite tidigare från hennes pappa och sen ska vi åka på kalas till min systerson som fyller år.

Idag har jag faktiskt kunnat sova ut. Jag vaknade i vanlig ordning runt 06 automatiskt men kunde sen somna om. Låg i sängen till ca kl 11. Så otroligt skönt! Jag åkte in till stan och träffade min mamma. Vi gick runt i lite butiker och avslutade sen med en fika. Jätte trevligt ! ❤️


Marknadsutbildning 👩🏼‍💻

2019-02-26 08:29
Från Beex

Just nu sitter jag på pendeln påväg till Solna då jag ska iväg till ett av våra syster hotell för att gå en marknadsutbildning. Jag är så taggad och det är verkligen roligt med lite miljöombyte.

Min mamma har nyligen skilt sig från sin man. Han har funnits i mitt liv så länge jag kan minnas, ja sen jag var en liten plutt. Det var länge sen han och jag sågs men igår kom han hem till mig och Nellie med hunden och dom åt middag hos oss och sov kvar. Han har flyttat ut till landet och bilar 2 1/2 Tim varje morgon för att komma till jobbet så nu fick han lite kortare resväg imorse. Jag är så glad över att dom kom och hoppas att det blir av oftare. Jag vill även åka ut till honom på landet och kanske ta med mig syrran.

Nu får ni hålla tummarna för mig idag, jag är faktiskt lite nervös då detta är något helt nytt för mig. Ha nu en riktigt härlig tisdag alla fina! ❣️


När det plötsligt vänder

2019-02-25 08:52
Från Beex

Haha... jag är tillbaka. Igen. Kan verkligen inte släppa bloggandet helt Några månader har nu gått sen sist och mycket har hänt. Jag har gått igenom en väldigt tuff period i livet med separation och annat men NU äntligen känner jag att jag kommit upp på fötterna igen. Jag är så sjukt jäkla stolt över mig själv för att jag inte gett upp och fortsatt kämpa trots att jag många gånger bara velat dra täcket över huvudet. Allt slit har gett resultat både privat och jobb mässigt. Jag har nu 75% fast tjänst på hotellet som receptionist, konferensvärdinna & marknadskoordinator. Imorgon ska jag iväg till ett annat hotell i kedjan och gå en marknadsutbildning. Jag är så taggad!


Me and you 💗

2018-11-03 07:07
Från Beex

Jobb & 50-års fest

2018-10-13 06:32
Från Beex

Det har varit väldigt mycket jobb på sistonde. Vi har en stor konferens på hotellet och just nu sitter jag och väntar på tåget. Jag och Nellie sov hos mamma inatt så hon kan passa henne idag, eftersom att jag skulle upp så tidigt så blev det bäst. Igår somnade jag innan kl nio på kvällen, jag var sjukt trött och sliten. Lilla Nellie har hostat i princip halva natten så det blev trots allt inte så mycket sömn.

Efter jobbet idag måste jag skynda mig mot min moster som ska ha 50-års fest. Jag och mamma ska hjälpa till lite med förberedelserna innan plus göra oss iordning. Festen har 80-tals tema och jag tänkte vara Madonna. Min stora idol sen jag var liten. Det ska bli kul! Hoppas bara att jag inte är allt för trött efter jobbet.

Ha nu en riktigt bra lördag alla fina


Nya vänner 💗

2018-10-09 08:39
Från Beex

Igår var jag ledig och bestämde mig för att ha Nellie hemma från förskolan så vi bara kunde hänga och mysa hela dagen. Jag har jobbat så sjukt mycket den senaste tiden för att få ihop livet rent ekonomiskt och inte kunnat spendera helgerna med henne så mycket som jag egentligen velat. Mamma sov hos oss på söndagen så måndag morgon åt vi en god frukost ihop alla tre innan hon skulle iväg. På eftermiddagen kom min vän Anna förbi tillsammans med sin dotter Leah som är ca 6 mån yngre än Nellie. Jag och Anna träffades på hotellet där vi brukar jobba frukost tillsammans. Hon är en så sjukt fin tjej och jag är så glad att vi lärt känna varandra. Hon hade med sig fika och present till mig vi hängde hemma hos oss några timmar och avslutade med middag innan dom åkte. Nellie och Leah var så söta tillsammans! Så kul att få fler vänner som har barn.


Livets hårda läxa

2018-10-08 12:37
Från Beex

När man har en tuff period i livet så ser man verkligen vilka som verkligen finns där. Jag är så otroligt tacksam för att jag har så otroligt fina människor runt mig. Annars hade jag aldrig klarar det här. Dock slutar jag aldrig förvånas över dom man trodde fanns där, som egentligen inte gör det och kanske till och med aldrig har gjort. Men man lär sig något av alla man träffar i livet, dom som stannar och dom som går. Livets läxa. Nu måste jag fokusera på det som är viktigt för mig i livet, och bara omge mig bland människor som får mig att må bra och som stöttar mig.