RSS - xml

Kontrollerades senast: 2020-03-04 07:03:14

Pureasianbeauty blogg

Pureasianbeauty blogg på Nouw

En plats i mitt hjärta!

2020-03-04 02:09
Från Pureasianbeauty

Ja det var ett tag sedan.. det brukar bli så ibland. Men tiden räcker bara inte till eller så ger man inte tid. Jag har hunnit flyttat ut från min lägenhet. Livet har varit som en ända berg och dalbana och det känns ibland som om jag har tappat bort mig själv helt enkelt glömt bort att jag finns. Har även glömt bort allt fint runt mig också.

Det finns någon i mitt liv jag beundrar, någon jag håller om väldigt hårt. Vi har haft med och massor av motgångar. Men en dag vaknade jag upp och insåg att medans alla andra sa åt mig vad jag skulle göra och inte göra och vad som var bäst för mig. Så insåg jag att han var den bästa för mig. Jag levde i misär och var ledsen, deprimerad slutade äta och sova! Jag kunde inte se eller finns någon lycka när jag inte kände hans andetag eller fick vakna upp bredvid honom! Tiden gick och vi lappade ihop saker. Jag var jordens mest lyckligaste kvinna för vad han gjorde mig till! Och vet ni vad det spelar ingen roll vem det var som stod och pekade finger, så skrek mitt hjärta efter han. ❤️ jag e otroligt tacksam att jag fått lära känna denna fantastiska människan.

Det här är till dig!
Du är otrolig, jordnära, varm du gör mig glad samtidigt som jag skulle kunna lägga mig ner på marken och ibland bara vilja slita av mig håret. Du har alltid stått vid min sida, velat mig väl, stöttat mig och beundrat mig. Tröstat mig, när jag varit som mest nere så har du dragit upp mig. Vi har
skrikit, skrattat, gråtit, åkt på roadtrips gjort galna äventyr tillsammans, gjort spontana sjuka saker som jag aldrig trodde jag kanske skulle våga men jag vågade allt med dig! Tiden har inte alltid varit helt fantastik eller underbart jag skulle ljuga om jag sa det! Men du har gjort det till den bästa. Med dig kunde jag vara mig, för när jag fann dig i mitt liv så fann jag mig själv. När jag tappade dig tappade jag mig själv. Du har blivit en stor del av mitt liv och jag hoppas att resten av mitt liv ska jag få spendera med dig. Jag vill försöka göra varenda dag av ditt liv till den bästa när vi pusslat ihop dom sista bitarna tillsammans. Man måste ge allt tid. Vad galet allt har varit men fan vad kul vi har haft tillsammans!

Verkligen, jag älskar dig såååååå förbannat mycket!

Nähmen alltså på riktigt??! Nu får ni ta och ge er!!!

2018-11-30 03:07
Från Pureasianbeauty

Någon jävla måtta får det faktiskt vara!! Ibland borde man skippa och läsa tidningen man blir bara förbannad!

Den finaste kärleken man kan ge och få måste ju vara från sina barn och sin familj! Plötsligt har det blivit fel med att pussa sina barn på munnen?! Vilket jävla skämt kag vet inte om jag ska skratta eller gråta...

Ja det här gör mig riktigt upprörd! Jag pussar både min son och min dotter på munnen och det kommer jag göra till dom säger ifrån!

Det här är kärlek man ger till sina barn varför ska det vara så fel? Ibland undrar jag hur människor tänker? Eller jag vill fan inte ens veta.. dom som tycker det är fel att pussa sina barn ni har aldrig gjort det någonsin eller??!


Vad är lycka för er?!

2018-11-15 02:48
Från Pureasianbeauty

Ja då var vi där... igen...
Lycka kan ju vara he
lt olika från person till person. För mig toppar listan högst upp och där sätter jag mina barn det är lycka för mig! Sen den dagen jag fick dom förändrades allt, och nu kan jag inte tänka mig ett liv utan dom, sen kommer familj och vänner! Resor, värme och överraskningar blir man väldigt glad och lycklig av, men det förstås är ju inte samma sak. När mina barn kryper upp i sängen på morgonen eller när jag hämtat på dagis/skola och dom springer fram till mig famn är total lycka!!

Det finns liksom inget jag skulle vilka ändra på just nu i livet, hur tänker ni har ni något ni vill ändra/önska och vad e lycka för er? Kände bara att jag behövde skriva av mig lite det var så lääääängesen. Men med barn jobb och allt stå hej så har jag fått lägga skrivandets stund lite åt sida. Men det ska jag bli bättre på nu :)

Let them fuck us all!

2017-03-21 23:41
Från Pureasianbeauty

När människor inte har några egna liv då börjar dom att snacka om andras... media är en själv gödande hyckleri cirkus där sanningen kommer fram ytterst sällan!! //"Houman"

Så dagen till ära blev jobb fast jag egentligen skulle vara ledig! Men det känns ändå rätt nice när man gjort dessa timmar och känner att man dragit in extra timmar som omvandlas till para, då vet man att para finns! Nu väl hemma så ska jag se repriset av ph och försöka somna för imorgon väntas åter jobb och utb. Denna vecka kommer bara att bestå av jobb och barnen kommer få spendera den mesta delen hemma hos mina föräldrar tur dom finns för det hade inte alls känt så roligt att lämna dom på nattdagis! Men möjligheten finns ju att lämna dom där och det e ju bra för föräldrar med barn som inte har andra valmöjligheter. Så tills vi ses igen ha det tipp topp.

Live hard and die young with no regrets!

2017-03-20 23:32
Från Pureasianbeauty

Heeeey Monday!

Helgen är över och det är måndagen med. Helgen har bestått av party och bra sällskap av vänner gamla samt nya.

I fredags så krossades även glaset till min port då det ska komma in massa pundare och luffare in i porten fast dom inte har något här att göra! Vi ville inte släppa in dom då krossade dom rutan jo det är ju jävligt normalt??!


Så här är det med mig jag är en livsnjutare och jag tycker det är jätte roligt att gå ut och ha kul att roa mig med vänner och träffa folk. Varför varför i helvete ska jag ens bli ifrågasatt om vad jag gör? Tar mitt liv slut eller bara så där? Jag menar jag arbetar betalar mina egna räkningar och jobbar ihop mina egna pengar så om jag vill torka dom i arslet så gör jag väl det med? Det är så patetisk när folk börjar undra och snacka om vart jag får pengar ifrån när jag spenderar dom på mig och mina barn och investerar dom på mig själv liksom! Det e inte så att jag bor i slott och har världens finaste hem...men! Jag njuter av varenda minut av mitt liv som om det vore min sista dag. Är jag ledig och jag bara känner för att vara hemma och ligga i sängen en hel jävla dag jahmen då gör jag det för att jag trivs och tycker det e skönt!

Så dagens: sköt dig själv skit i andra och sopa rent under din egen jävla matta och sluta lägga näsan i blöt!
#älskamera #hatamindre #kärlek&respekt


Ha en fortsatt fin måndag och hoppas att resten av veckan rullar på som den ska puss lovers


We all need rest and love

2017-03-16 22:00
Från Pureasianbeauty

Torsdag!
Dagarna bara rullar på herreguuuuud imorgon är det redan helg och det är min lediga helg. Veckan har bestått av lite jobb och en del träning. Fikat med gamla vänner och kommit in nya vänner på köpet i livet det känns bra att umgås med människor som ger så mycket energi som inte bara drar musten ur en.

Ibland behöver man vila också för att hämta tillbaka krafterna, och det känner jag att jag fått gjort! Kärlek från vänner,familjen och barnen gör mig otroligt stark och jag vet inte vad jag hade gjort utan dom i min vardag.

Mina föräldrar har alltid ställt upp med barnpassning så jag kan jobba,roa mig och ibland kanske bara vara hemma och dra ett täcke över huvudet och bara ligga i sängen en hel dag och bara få vara jag. Folk frågar hur jag får ihop min vardag och hur jag hinner träna jobba och umgås med vänner.. jo förstår ni jag gör tid man får planera. Jag sätter barnen i första hand, mina vardagar ser ut typ ungefär så här. Skicka iväg Chanel på skolan, sedan börjar morgon bestyr med Charlie, droppar han på dagis ibland har jag så bråttomt att man nästan hänger på låset på dagiset för att få allt att gå ihop sedan skyndar jag mig på jobb och oftast så hämtar min pappa barnen på skola eller dagis då jag jobbar mest kvällar. Läggning av barnen och sedan får jag ta itu med hemmet. Så när hinner jag träna? Antingen så tränar jag sent på kvällen och lagt barnen då har jag barnpassning (inte alla som har den turen jag vet) men det finns inga ursäkter jag brukar träna på morgonen också på mina lediga dagar då Chanel e på skolan så tar jag med mig Charlie på gymmet! Så kan en dag se ut hos mig. Varannan helg så jobbar jag då sover oftast barnen hos mamma och pappa hela helgen så då när jag slutar 22 så går jag raka vägen till gymmet eller börjar jag senare på morgonen kliver jag upp tar ett pass på 1,5 timme sen åker jag på jobbet
enkelt!

Iaf nu har barnen lagt sig och jag ska få tjejbesök av L vi lär som vanligt flamsa skratta så vi håller på kissa ner oss. Jag e så glad att våra vägar mötts igen hon tar fram alla roliga fina sidor hos mig och hon får mig att gå locco och ur balans! ❤️

Tack pappa&mamma som ger mig lugnet/vilan och kärlek.

Smala tjejer hyllas och feminister trycks ner??!

2017-03-15 12:00
Från Pureasianbeauty

Dagens ämne till att börja med kommer att handla om oss tjejer/flickor/kvinnor/damer i olika former.

Det är ju inne med att träna och se bra ut absolut visst är det så. Vissa tränar för att må bättre och andra för nå dit dom vill för att trivas med sin kropp. Den här kroppshetsen som konstant pågår man tränar väl för att få ett mer hälsosamt liv inte sant och man måste alltid utgå utifrån att man själv vill må bra inte hur andra ska se på en.

Smala tjejer hyllas och unga tjejer dominerar...
Allting handlar inte om utseende som alla vet money can't buy! Ibland undrar jag som mamma hur andra mammor tänker, hur vill ni att era barn ska se på saker och ting hur ska ni/vi förmedla för dom att dom duger precis som dom är oavsett hur dom än ser ut. Vad vill jag som mamma förmedla för det e ju trotts allt vi som ska vägleda våra barn, det är liksom nu vi ska börja forma dom.

Man måste först och främst till en början lära sig att älska sig själv innan man kan älska någon annan för gör man inte det hur ska man då kunna älska någon annan och vem ska då älska mig?

En annan sak som gör mig brydd varför trycks feministerna ner? Jag menar liksom hur jag/du/hon eller dom ser ut.. don't tell me how to dress tell them not to rape! Vi kvinnor måste stå upp för varandra oavsett storlek och ålder bara för att någon är smal så är inte den smartare bara för att någon är tjock så är inte hon ful!! Man får vara ful,fet och smal.. men man får aldrig vara dum för det fula,feta och smala går att göra någonting åt men dum i huvudet går aldrig att göra någonting åt!!

So keep ya head up, WHO run the world? G I R L S !! Kom ihåg att alltid vara snäll le åt dom som kollar lite snett det får dom att fundera resten av dagen varför! Älska mera hata mindre ❤️❤️❤️

Att förlåta är inte att glömma!

2017-03-14 04:28
Från Pureasianbeauty

Tjilivippan snippan!

Det var ett tag sedan ja.. men blev tillfrågad senast idag om jag slutat skriva. Svaret är nej! Men det har varit lite tumult fram och tillbaka saker har kommit i vägen plus en hel del jobb.. det e skola dagis jobb träning och man ska få ihop en vardag man trivs med!

Det senaste är väl att jag precis funnit tillbaka till mig själv efter allt jag utsått och gått igenom. Har även funnit tillbaka till en nygammal vänskap som också bara växt och växt, vi har haft så sjukt roliga dagar där vi skrattat så vi nästan kissat på oss!

Idag fick jag hem ett brev från en person jag satt öga mot öga för ca 3 år sedan jag grät jag bröt ihop och jag tror aldrig jag skakat så mycket hela mitt liv min kropp kändes frusen inte av rädsla mer av att jag inte fick fram några ord alls så vi fick avbryta innan jag kunde fortsätta. Ja där satt vi i rätten mot varandra och nu efter så många år så skriver du ettbrev och vill ha min förlåtelse.. men det är lite to late alla förtjänar en andra chans vad man än gjort i livet (nästan vad man än gjort) men det finns faktist gränser för vad man gjort/gör! Ursäkten godtas du är förlåten men jag vill
ALDRIG mera se ditt tryne framför mig!!! Man kan inte gå runt och hata det förstår jag också för det tar så mycket energi men samtidigt så kan jag bara inte glömma. Sagt och gjort!!

Nu fortsätter min jobb natt och jag har ca 2,5h kvar av mitt vaken pass sedan får jag åka hem och slappa.. dagen kommer bestå av träning,städ och mys med barnen samt att jag har en hel del tvätt att ta itu med ha en fin dag alla!
Sprid kärlek var rädd om varandra och ta vara på varenda minut ni har tillsammans för man vet aldrig när det roliga tar slut!

Till sist men inte minst if you fall I will catch you

Klart på 8 minuter!

2017-02-07 21:09
Från Pureasianbeauty

Hejhopp gummisnopp!


Vaknade imorse tidigt som alltid även fast jag var barnfilm eftersom barnen sov hemma hos päronen.

Gjorde oss redo för att åka hem till T för hon skulle hämta massa saker där eftersom hon aldrig numera är hemma och för den mesta delen här hos mig.


Så vad gjorde vi jo hör och häpna gjorde fränsta på 3 min 😂😂 haha det var typ iväg och en mack jag han upptäcka plus PRO 🙈

sedan gjorde vi ljungaverk på ca 5 min klappat och klart så drog vi hemåt. men roligt hade vi haha fast det roliga vet jag inte..-kidding


In på birsta city för en lunch T skulle köpa träningshandskar,hem för att gymma.. Sedan kom barnen hem och jag håller på bli tokig för att Charlies rum ser ut som den gör. Imorgon kommer pappa hit för att riva ner garderoben..och jag är så sjuk less på att jag ens tänkte tanken att köpa den.. för den är så jävla otymplig och jag vill aldrig se den mer plus min inglasade balkong ser ut som en stor jävla soptipp det ska också rensas puh!


hur som haver hoppas ni haft en toppen tisdag och önskar er en fortsatt bra tisdag. så hörs vi imorgon igen 👌


#nouw30daychallenge

fuck!!

2017-02-07 00:09
Från Pureasianbeauty

#nouw30daychallenge


missade en dag för klockan slog ju över.. måndagen har varit rätt häktist..

gym imorse sedan kom päronen hem från Thailand barnen sover där inatt. Charlie har haft tandläkarbesök.. Sedan planerade vi kvällspass och skulle inhandla lite saker också.. men det blev ett pass inne i stan idag roligt att testa ett annat gym med. träffade en gammal vän där. Nu ska jag duscha och lägga mig är helt Slut i kroppen. kommer ett till inlägg imorgon när jag får lite tid över så ska jag berätta lite mer..


lagat en brak middag för 10 Pers typ haha då har man iaf matlåda alltid skönt att ha det dom dagarna man inte orkar laga mat :)