RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-07-15 22:44:07

ThereseQuist blogg

ThereseQuist blogg på Nouw

Sovrutiner

2018-11-09 22:58
Från ThereseQuist

För ca 4-5 år sedan var jag en riktig morgon människa. Jag tog bussen hemifrån kl 5 på morgonen för att träna innan jobbet men senaste året är jag tröttare än tröttast.
Sedan jag köpte min Fitbit har jag börjat följa mina sov vanor lite och hur jag sover på natten. Att se den förändringen jag gjort med mig själv och mitt tankesätt på diverse saker, att släppa negativ energi har verkligen visat skillnad.

Här ser ni min sovkurva för ett år sedan och hur den oftast såg ut under nätterna vilket innebar väldigt lite djupsömn och väldigt mycket vaken.
Jag vaknade oftast och fick ångest då mitt undermedvetna började arbeta på högvarv vilket i sin tur ledde till att jag inte hade någon ro i kroppen att slappna av.


Numer brukar den se ut såhär istället. Detta är ett tecken på att jag börjar acceptera mitt liv som det är och att jag även lärt mig prioritera vad som är värt för mig att lägga energi på.

Är du en av de som lätt blir irriterad och stressad över att någon sagt något så tänk till en extra gång, ” är det värt för mig att lägga energi på detta” ställ den frågan till dig själv så ser du ganska snabbt hur du växer som människa och lär dig att sortera vad som är bra för dig.


Q&A

2018-11-07 20:58
Från ThereseQuist

Ni är ju ändå en del som kikar in här på bloggen så jag tänker att vi kör en Q&A. Är det något speciellt ni vill veta så skriv en liten kommentar här eller på min Instagram @therese.quist


Kläder från mitt favoritmärke @icaniwill

Träningsskor

2018-11-06 17:47
Från ThereseQuist

Innan jag smiter in för ett pass på Barry’s vill jag passa på att tipsa om detta märke.

On-Running heter detta märke från Schweiz och det är helt klart de bästa träningskor jag ägt. Kan varmt rekommenderas så om du står i valet och kvalet vilka skor du ska köpa så fundera en extra gång på dessa


Bussresa

2018-11-05 21:51
Från ThereseQuist

Bussresan hem efter att man kört slut på sig själv under dagens pass på Barry’s är inte den roligaste. Man är svettig, trött och hungrig. Längtan efter duschen och mat är enorm och att då trängas med andra som är påväg hem från jobbet, man känner sig lite lätt äcklig men jävligt stolt att man tränat och slitit.
Brukar stoppa in lurarna i öronen och bara blunda men idag lekte jag runt lite med olika Snap filter, helt galet att de kommer på allt

Perfect start

2018-11-05 09:56
Från ThereseQuist

Hahahaa, när man öppnar upp mobilen och hittar ett enormt bildflöde på Lucas som tydligen har lekt lite med kameran

Veckans pass på Barry’s är inbokat så nu e det bara att kötta på.

Ha en fantastisk dag fina

My goal is myself 🙏🏻

2018-11-03 21:31
Från ThereseQuist

Längtar tillbaka till känslan att att gå till gymmet och känna sig självsäker och stolt över vad man har presterat. Att få känna den glädjen som jag fick när jag var i gymmet, att dra på sig hörlurarna och bara köra. Inte behöva vara social utan bara fokusera på det jag gör för stunden!
Den dagen är snart här igen

Liseberg

2018-11-02 22:45
Från ThereseQuist

Vilken fantastisk dag!

Började med sovmorgon till 7 innan det var dags för jobb och röstning på vår pumpatävling där vi tog hem en 2a plats. Nästa år kör vi mot 1:a platsen

Direkt efter jobb drog vi vidare till Halloween på Liseberg, wow så fint de har gjort det! Undrar hur många pumpor det finns på Liseberg? Någon som vet?

Nu väntar sängen om jag inte Gunnar somna i soffan innan‍♀️

Bloggat från min mobil

2018-11-01 18:12
Från ThereseQuist

Här ser ni två av mina favoritövningar för ryggen som känns dagen efter.

Kläder från Gymshark

Barry’s Bootcamp Göteborg

2018-10-31 20:32
Från ThereseQuist

Ungefär tre gånger i veckan går jag till Barry’s direkt efter jobbet. Idag va en sådan dag att soffan skrek mitt namn högt men jag snörade på mig skorna och gick till träningen.
Så himla skönt pass! Jag kämpar fortfarande på med löpbandet och intervallerna men jag märker en skillnad för varje gång vilket är så kul

Kan verkligen rekommendera er som inte testat att göra det!

Nu blir det strax någon serie innan det är dags att sova för natten.

(Jag har speedat upp videon till dubbla hastigheten)

A new day

2018-10-31 08:19
Från ThereseQuist

Sååå taggad för en ny dag! Sovit som ett litet barn och känner mig ordentligt utvilad i både kropp å knopp. Önskar er en grym dag och glöm inte hur jäkla grym du är