RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-03-15 01:59:17

Stavreski blogg

Stavreski blogg på Nouw

Från blond till brunett

2019-03-14 19:24
Från Stavreski

Jag är tillbaka på min blogg nu efter vad som känns som evigheter. Jag har även passat på att byta hårfärg under tiden utan bloggandet haha.
Jag har haft SÅN tur som fått kontakt med Linn på Maria Brinks hårstudio i Lund. En otroligt duktig och skicklig frisör! Mitt hår är verkligen rena rama mysteriet. Under tre års tid färgade jag mitt hår svart. Förra året avfärgade jag det och la in en brun nyans. I maj förra året blekte jag håret, och nu har jag BRUNT hår!!

Det bruna håret är ju min naturliga hårfärg, och jag har i mig själv en väldigt kall brun färg. Linn lyckades få fram en riktigt kall chokladbrun på mig som jag STORMTRIVS i. Det finns alltid en risk att håret blir grönt efter att man färgar brunt på blont hår. Men jag har inte en enda grön nyans.

Efter allt jag gjort med mitt hår har jag även fått ett väldigt slitet och tunt hår. Jag diskuterade lite med min frisör Linn vad vi skulle kunna göra. Och beslutade att sätta i hairtalk. Hairtalk är världens första tejpextensions och räknas också till det mest skonsamma. De tar inte alls lång tid att sätta in heller.
Linn gjorde med hjälp av hairtalk en förtjockning på mitt hår. Och resultatet blev så snyggt.

Följ Linn i hennes fantastiska arbete med hår på instagram: hairartist.lihairstyle
För att få mer information om hairtalk: hairtalk.se
Mitt blonda korta hår, som ni är vana att se mig i.

Och nu, mitt nya bruna fräscha hår

Jag fick även hem diverse produkter av min frisör från märket Hairtalk. Detta shampoot och balsam är extra skonsamt mot mina hairtalk extensions. Det är många som frågat vad jag använder för produkter till mitt hår just eftersom att det blivit så glansigt, och det är tack vare hairtalks produkter.

Fredags-erbjudanden!

2018-11-09 20:43
Från Stavreski

Hoppas ni alla haft en bra vecka, och att ni kommer ha en bra helg dessutom!
Denna fredag har jag lite erbjudanden jag tänkte tipsa er om

Först och främst har jag en rabatt åt er hos min injektionssköterska. Jag har tidigare på min blogg berättat om hur nöjd jag är, varje gång jag besöker Simplebeauty clinic. Om ni funderar på att göra era läppar, få en ansiktsbehandling eller microneedling, så gå till Andjela.
Med min kod Emilia10 får ni 10% rabatt hos Simple beautyclinic, uppge koden på hemsidan.
Ni hittar Simple beautyclinic på hennes instagram:
@simplebeautyclinic

Jag gör alltid min spraytan hos Spraytan Lund.
Emelie är skicklig och erbjuder dessutom produkter som bevarar och förstärker din bränna.
Nu får ni 20% rabatt på spraytan OCH produkter på spraytan lunds hemsida. Ange koden Emilia20 i meddelande rutan på: Spraytanlund.se

Här ser ni ett magiskt före och efter-resultat med MOROCCANTAN INSTANT TANNING MOUSSE.
Den finns att köpa på Spraytan lunds hemsida.
Det är en mjuk och lättarbetad mousse som torkar snabbt och ger ännu snabbare resultat. Dessutom luktar den knappt

Känns som jag är gjord utav sand..

2018-10-26 12:49
Från Stavreski

”Jag bygger högt och rasar ibland.
Hittar mig nån helt annanstans
Där jag kan börja om, starkare imorrn.
Känns som jag är gjord utav sand
Jag bygger mina murar för hand.
River dom och testar mig fram.
Så jag kan börja om, större nästa gång”

Jag hoppas att detta inlägget inte får dig, att ändra din syn på mig. Vem jag är eller vad jag kan bli eller vad jag kan åstadkomma.
Detta inlägg kommer bli mer personligt än något annat. Jag har funderat på om jag över huvud taget ska publicera det.
I våras påbörjade jag ett förhållande som förändrade i princip allt. Och det gav mig svar på alla mina frågor.
Tack vare min pojkvän tog jag tag i mina ”problem” och jag törstade efter en lösning. Eller i alla fall en förklaring. Jag orkade inte låta min ångest gå ut över honom.
För någon vecka sedan stod det klart, jag har emotionell instabilitet (borderline). Det är det inte många som vet, faktiskt.
Folk som känner mig ser nog mig som en positiv och social person. Men folk som känner mig lite mer, kanske märker.
Jag har haft dessa ”problem” länge. Så länge jag kan minnas. Jag har tumlat runt mellan hat och kärlek, beundran och förakt, impulser och bekräftelsebehov.
Borderline enligt 1177.se:
”Emotionellt instabilt personlighetssyndrom, EIPS, eller borderline personlighetssyndrom som det också kallas. Symtom: Stark rädsla för att bli övergiven, förvirrande känslor och tankar inför dig själv, inre tomhet, starka känslor som snabbt kan förändras, misstänksam eller uppleva det som sker som overkligt”
Jag har förstört relationer. Med familj, vänner och pojkvänner. Jag är misstänksam, ibland nästintill paranoid. Jag kräver ett enormt bekräftelsebehov. Inte att en massa människor hela tiden säger att jag är vacker, snygg, fint hår osv. Jag vill veta att de jag älskar älskar mig och att de alltid kommer göra det. Folk utåt kanske inte märker hur mycket jag lider av detta, folk kanske inte alls märker. Jag döljer gärna hur jag mår och tycker inte om att folk tycker synd om mig eller ser annorlunda på mig. Jag har mått väldigt dåligt under långa perioder i mitt liv. Mer än så vill jag inte säga. Jag skäms typ. För det är så det är. Antingen ska man inte prata om psykisk ohälsa, eller så är man sin psykiska ohälsa. Alltså man ser inte människan utan endast att denne är ”sjuk” har ångest har ”PROBLEM”.
Och så tycker man väldigt synd om personer som ”har” psykisk ohälsa. Missförstå mig inte, jag är tacksam för alla som har medkänsla till mig och förstår mig. Men jag vill inte ses ner på. Jag kan åstadkomma vad som helst. Och det kan man oavsett om man är sjuk, har ångest, eller om man lider av psykisk ohälsa.
Men jag vill att man också ska se allvaret med psykisk ohälsa. Man är precis lika sjuk, även om man inte har sina ”skador” synliga.
Jag tycker att man ska kunna söka vård och våga söka vård utan att personen blir stigmatiserad. Vägen till rätt hjälp kan vara lååång. Men snälla, stå på er. Ni vet ert värde

Mina tatueringar

2018-10-23 14:31
Från Stavreski

Har du gjort en till?? (En fråga jag brukar få rätt ofta) Jag gjorde nämligen mina 4 första tatueringar på ett halvår. Idag har jag fem.
I detta inlägg tänkte jag helt enkelt visa mina fem tatueringar. Och även vilka tankar och motiv jag har bakom. Alla mina tatueringar är gjorda av Joel Åkesson (inkedupbyj) eller Victor Udvari (vicoloco)
Lite frågor & svar:

Gjorde det ont?
Helt olika mycket smärta beroende på område. Ju tunnare hud, desto ondare har det känts. Men absolut ingen smärta man inte står ut med. Vissa tatueringar har jag knappt känt av under sittningen.

Hur hittade du rätt motiv?
Jag kollade mycket på instagram och Joels konto för att få inspiration. Jag har hållt mig till svart och vit stil med verklighetstrogna motiv. Det finns ju en mängd olika stilar när det gäller tatueringar.

Hur mycket kostar det?
Olika! Men räkna med typ 1000-1500kr per timme.

När gjorde du dina tatueringar?
Min första gjorde jag dagen efter att jag fyllt 17. Och sedan gjorde jag 3 till inom loppet av ett halvår haha. Min sista gjorde jag i somras.

Har har vi mina två ros-tatueringar. Den som sitter på framsida lår var min första tatuering. Satt nog i 3-4 timmar och blev gaddad. Egentligen finns det nog ingen speciell tanke bakom rosorna, mer än att jag verkligen tycker om rosor. Tyckte dock att ställena på kroppen var snygga med ljust dessa motiv.
Joel Åkesson gjorde båda två.

Sen har vi min text på vänster arm, ovanför rosen.
Denna text är på Makedonska. Och översatt på svenska betyder den ungefär, min älskade flicka. Något som min farmor alltid säger och skriver till mig. Gjord av Joel Åkesson.

Detta är min tredje tatuering. Även denna på Makedonska. Texten betyder, tack livet. För att livet är jävligt fint, faktiskt. Victor har gjort denna.

Detta är min femte och sista tatuering. Gjord av Victor Udvari. Det är en text med stor betydelse för mig. (A bit cringe haha) Men det står, remember the days you prayed for the things you have now. För mig betyder den här texten helt enkelt att jag faktiskt är tacksam över de människor och saker i mitt liv jag har idag men som jag kanske inte hade som liten.

Kvinnor JAG ser upp till

2018-10-20 23:12
Från Stavreski

Boss ladies!!! Jag motiveras av och tänker så mycket på alla kvinnor i världen som tar hand om sig själva, gör det dom älskar och inte tar skit från någon. Jag lovar er, att vara kvinna är en fkn superkraft. Believe me.
Dessa 3 kvinnor ser jag upp till. Alltså jag kan vakna och ha en sjukt seg dag men sen bli så sjukt motiverad av att se dessa starka kvinnor. Som dessutom lyckats. Idag pratar jag om mina favoriter: Alexandra Nilsson, Linn Ahlborg och Isabella Löwengrip. Dessa kvinnor har vågat gå sin egen väg.

Kolla bara på Isabellas bild på hennes instagram händelse. Hon bor i ett dröm hus med hennes två barn. A home team with women is better

Vaknade till detta

2018-10-20 22:52
Från Stavreski

Jag är en av de som ALDRIG vinner tävlingar eller giveaways. Alltså det händer liksom bara inte.
Men kolla vad jag vaknade till imorse:

Jag var en av fem som vann NA-KDs giveaway tillsammans med Crossbody dk!! Jag kommer få välja en outfit från nakd samt 2!!! Väskor från Crossbody.
Om ni inte hört talas om deras väskor, måååste ni kolla deras instagram: Crossbody.dk

I am soooo happy ni anar inte

Bara kolla denna jackan och skorna från nakd. Och väskan från Crossbody!

Höstens väskor - mina favoriter

2018-10-16 14:48
Från Stavreski

Jag har haft en sjukt kul helg! I fredags var jag, min kille och våra vänner ute och klubbade på Privé i malmö.

Detta är nog några av mina favorit väskor (än så länge) denna höst! ♡♡


Transparent väska från Gina Tricot.
1. https://www.ginatricot.com/cse/kollektion/accessoarer/vaskor-planbocker/alice-vaska/prod818110100.html

Liten handväska med ormskinns mönster, kan vara en av mina absoluta favoriter hemma just nu!
2. https://shop.mango.com/se/dam/vaskor-handvaskor/orm-effekt-vaska_33027670.html?c=02&n=1&s=accesorios_she.accesorio;40,340,440


Transparent väska med svarta handtag från Mango.
3. https://shop.mango.com/se/dam/vaskor-shoppers/shoppervaska-i-vinyl_33063817.html?c=99&n=1&s=accesorios_she.accesorio;40,340,440

Klassisk handväska med gulddetaljer.
4. https://www.chiquelle.se/accessoarer/vaskor/mini-studs-crossbody-bag-black

Större svart handväska från Gina Tricot.
5. https://www.chiquelle.se/accessoarer/vaskor/best-choice-bag-black

Om länkarna inte fungerar, kopiera länken och klistra in i er sökmotor


Stockholm??

2018-10-12 15:43
Från Stavreski

Jaaa, ni läste rätt.
I onsdag firade jag min kille, i present fick han kläder, ett Versace bälte, ett brev och en resa med mig till huvudstaden!

Måste bara visa min bränna! Asså hur snygg? Gjord hos bästa Spraytanlund.
(Kommer såklart komma massor med inlägg när jag och min kille åker till Stockholm, om 2 veckor)

Ikväll ska jag först hem till min kille. Där ska vi träffas med ett gäng kompisar och sedan ska vi ut & klubba!

Just nu ska jag möta upp min kompis Sara, sen ska vi handla lite inför ikväll.

Längtar tills fredag!

2018-10-08 18:09
Från Stavreski

Hej på er!
Längtar så sjukt mycket till fredag, då ska jag och ett gäng kompisar ut och fira min pojkvän som fyller år. Arkin (min pojkvän) fyller år på onsdag. Jag ska hem till honom på kvällen och äta god mat. Han ska få sina presenter av mig och en av presenterna kommer ni få se mer av här på bloggen ;)

Fick även hem ett gäng outfits från Nelly.com. Hade tänkt ha på mig någon av de på fredag

Unnade mig lite idag

2018-10-03 21:34
Från Stavreski

Hoppas att allt är bra med er! Var på besök hos Remzije på beauty R salong i malmö och fixade nya klor. Sjukt nöjd!

Köpte även denna sjukt söta väska idag. Alltså hur fin är inte den?? Den finns att köpa på Mango för 299kr.
Även andra liknande med ”animalprint”
xxx

Hur mår du?

2018-09-30 20:17
Från Stavreski

Bra eller? Många svarar ju bara bra. Men egentligen då?
Idag vaknade jag själv på helt fel sida. Jag orkade inte riktigt hitta på alla saker jag hade lovat mig att jag skulle göra.

Pratar vi inte väldigt lite om hur man mår? Eller alltså, det känns som att det är mer öppet nu. Enligt mig. Vi kan säga att vi har ångest eller att vi inte mår bra. Men vet man varför? Pratar man liksom om varför? Jag brukar oftast bara säga att jag inte vaknat på rätt sida. Sen är det inte mer med det. Men jag undrar om det är många som vet varför de mår dåligt. Eller så vill man inte prata om det.

Vi är också duktiga på att dölja hur vi mår. Jag kan ha känt någon i hela mitt liv, som gått och burit på något svårt utan att jag vet.

Jag hoppas att du som läser detta, försöker att hitta på något att se fram emot varje dag. Och att du inte går runt och bär på saker som är svåra att bära, utan att dela med dig.

xxx

Mysig helg

2018-09-29 19:39
Från Stavreski

Lördag idag, hittills har jag haft det supermysigt. Imorse träffade jag min bror och pappa, sen tog jag ett låångt bad. Har även planerat lite inför min resa, kan inte säga vart jag ska än, men ni kommer att få reda på det. Senare hehe. Jag kommer såklart uppdatera mycket ang den.
xxx

Resten av min lördag ska jag bara kolla på film och käka en massa gott!

Torsdag & Madlady

2018-09-27 21:26
Från Stavreski

Riktig mysdag idag, kom hem till ett paket från Madlady. Beställde en långarmad tröja med animalprint, ormskinn typ. Det är ju såå inne just nu. Man ser det överallt haha.
Senare på kvällen åt jag middag med min vän Sara och min lillebror. Så mysigt!

Hade faktiskt på mig tröjan från Madlady dessutom!
xxx

Min vecka

2018-09-25 20:57
Från Stavreski

Preach till min snygga bästis här uppe!! Denna vecka började väl sådär, jag var sjuk i helgen. Och det hängde efter mig även in i början av veckan.
Detta är veckans to-do list för mig! xxx

MÅNDAG
I måndags var jag hemma, sjuk. Dock så hann jag med att plugga inför ett seminarium och beställa lite (ganska mycket hehe) det blev 10 plagg. Jeans, klänningar, väskor, solglasögon bland annat. Vill ni att jag ska visa upp vad jag köpte, så får ni gärna kommentera i detta inlägg.

TISDAG
Idag har jag varit hemma, sjuk igen. Jag har pluggat nästan hela dagen och kollat på lite tb filmer som gett mig riktig nostalgi. Det är ett tips om ni har tid över!! Kolla på lite filmer som ni inte sett på ett bra tag.

ONSDAG
Imorgon ska jag laga mat åt familjen (matlagning är typ en av mina hobbies) sen ska jag boka tid åt HD/ED röntgen åt min Amstaff hane Paco. (Detta är en höftleds och armbågsröngen som man brukar göra innan man avlar på sina hundar) Paco ska förhoppningsvis bli pappa i höst.

TORSDAG
På torsdag ska jag göra ett prov i skolan, och sen ska jag träffa min fina vän Sara och äta mat. Längtar så!

FREDAG
På fredag ska jag träffa min pojkvän och laga mat, kolla vår favoritserie Power och bara ta det lugnt.


Hoppas er vecka blir och är bra!
xoxo

Fredag & höst

2018-09-21 21:03
Från Stavreski

Alltså jag är sjukt taggad inför hösten. Allt blir ju så sjukt mycket mysigare! Fina färger, mysigt väder (ändå) och framförallt skiiitsnygga kläder. Modet i höst är så himla fint.

SÅHÄR vill jag klä mig i höst. Alltså hur snyggt är det inte med kjolar i leopard och rut-mönster??

Jag bara ääälskar kjolar, kappor, stickat och overknee boots!

Jackor & koftor i faux fur är sjukt fint de med.

Kläder som liknar dessa finns att köpa på
Ciquelle, Bubbleroom, Fashionnova mm

Detta set & klänningen finns exempelvis att köpa på Fashionnova.com

Röda tatueringar

2018-09-20 09:02
Från Stavreski

Jag har helt och hållet snöat in på detta med röda tatueringar. Jag tycker att det är så snyggt, annorlunda liksom. Måste säga att jag är rätt sugen på att göra någon liten text på låret eller kanske en ros bakom örat. Är inte säker dock..

Self love <3

2018-09-18 17:12
Från Stavreski

De flesta människorna i mitt liv säger ofta att de vet att de har ett värde (såklart folk har ett värde) men jag menar i den bemärkelsen att man vet att man faktiskt är värdefull och älskad. Men sen blir det ändå så, att man sitter med sin tjejkompis som träffat helt fel kille eller försöker stötta en vän som jämt tar tillbaka fel vänner, eller fel partners.
Jag vill inte heller vara ”den som är den”. Det är ju så sjukt lätt att med facit i hand säga vad som gick fel och fråga: ”varför träffade du just den personen, ta inte tillbaka henne osv.” Jag är sån i alla fall. Jag brukar alltid ge tips och typ coacha mina vänner när de har ”problem” i sina liv. Eller motgångar. Men sen när man själv hamnar där är det inte riktigt lika enkelt. Man viker sig lätt, låter negativitet styra ens handlingar eller vardag och ja, ni vet.
Alltså, min poäng är att vi typ måste stanna upp lite. Både i vardagen, men framförallt hos oss själva. Det är viktigt att tänka lite på sig själv också. Säg vad du menar, vad du tycker, om du vill något osv. Var snäll mot dig själv. Man måste fan kunna älska sig själv.
xxx

Sommarväder & sommarkläder

2018-09-18 16:58
Från Stavreski

Alltså vädret guys! Underbart ju. 25 grader har vi det här i Lund. Är det bara jag som typ blir på bättre humör så fort det blir soligare och varmare? Jag passade på att ha kjol idag.

Topp - Vero Moda
Kjol - Bubbleroom
Solglasögon - Vero Moda

Alltså jag & min fina vän njuter!

Min hår-resa

2018-09-17 12:06
Från Stavreski

Har ni sett? Idag är jag så blond man kan bli, typ. Men för 6 månader sedan hade jag mörkbrunt, nästan svart hår i vissa ljus. Resan till blond var lång. Jag hade nämligen under nästan 1 år gång på gång färgat håret hemma, till mörk brunt. I April började jag, hos frisör att färga ur mitt mörka hår.

I slutet på maj vände jag mig till Salong Majolie i Malmö, då jag inte var nöjd med resultatet hos min tidigare frisör. Jag hade fått typ brunt/orange hår. Jag ville ju ha blont?? Zinah på Salong Majolie gav mig den hårfärgen jag ville ha, 4 timmar var jag hos henne haha.

​I somras var jag på återbesök hos Zinah, och klippte mig kort. Då var jag väldigt osäker på om jag verkligen passade i kort hår. Men idag är jag glad att mina vänner pushade mig lite till det. Jag är så sjukt nöjd i mitt korta och blonda hår. OM du funderar på att klippa håret kort, do it! Hela utseendet får liksom en ny look, och om man inte är nöjd, växer det ju ut igen.

xxx

Mina skönhetsfavvisar

2018-09-14 17:48
Från Stavreski

De flesta som känner mig väl vet hur mycket jag ääälskar smink. Sephora är den första butiken jag går in på när jag shoppar. Folk får dra mig ut därifrån.
Idag tänkte jag därför presentera mina smink favoriter hemma hos mig. 2 die for produkter helt enkelt!

Här är mina två favorit-highlights.
MACs double gleam följer med mig vart jag än är, typ. Den passar de flesta, och ger en naturlig ”glow”
NARS copacabana är en flytande highlighter som jag alltid använder under min foundation. Perfekt för mig som inte har oljig hud.

HUDA beautys lipsticks har jag många av. De finns både i matt, glansigt och glitter. Färgerna är sjukt snygga och läppstiftet känns inte kladdigt på.
MACs puder ”Skinfinish natural” gör inte alls huden torr, utan ger lyster. Jag brukar använda detta puder för att fästa min concealer på och under ögonen samt på näsan.

Kat von Ds contour palette är ett MÅSTE hemma hos dig. Hon har den i olika färger dessutom. Jag använder denna palett varje dag oavsett hur jag sminkar mig.
HUDA beautys rose gold palette fick jag för inte så länge sen av min pojkvän, denna palette är underbar. Jag har redan HUDA beautys desert dusk palette hemma. Bägge två har en rad olika färger, både matta och icke matta skuggor. Den nyaste har även sjukt fina glitter skuggor. Ska ni köpa en ögonskuggspalette, lägg några extra hundra lappar. Köper ni en HUDA beauty palette ångrar ni er inte.

Sist har vi mina egna sminkborstar. Jag använder dessa till allt från foundation till ögonskugga. Förutom att de är sjukt snygga finns de även i både vitt och svart!
Vill du också ha dessa kan du köpa de från Déesse.

Sök bara på @deesse.se på instagram

xxx

Mina läppar

2018-09-13 20:56
Från Stavreski

Igår besökte jag Simplebeauty clinic för en liten touchup på mina läppar. Jag har alltid gått hos min injektionssköterska Andjela, hon vet därför precis hur jag vill ha mina läppar. Många av mina vänner och instagram-följare har haft frågor kring fillers och mina läppar. Därav tänkte jag berätta lite om mina läppar och mina erfarenheter kring detta med fillers. (Allt är utifrån mina egna erfarenheter och mina åsikter)

En fråga jag ofta får är huruvida fillers och botox liknar varandra. Fillers och botox är två olika saker. Fillers ger volym och brukar bestå av hyaluronsyra. Botox är ett medel som avslappnar muskler. Jag har fyllt mina läppar totalt fyra gånger, med 4 ml Stylage M. En vanlig fillers, och så som jag förstått det har den växt snabbt på marknaden och är populär. Mitt tips till er som vill fylla läpparna är, tålamod! Det tar tid att få just den volym eller form man vill ha. Vissa människor nöjer sig redan efter första behandling, andra efter 3-7e. Viktigt att tänka på är att fillers inte är permanent, det vill säga: att vår kropp bryter ner det. Alltså brukar inte endast en behandling räcka, utan för att läpparna ska hålla både form och storlek krävs det att man fyller kontinuerligt. Mitt bästa tips är att hitta en filler som passar just dig! Det finns olika namn och tjocklekar nämligen. Jag tycker även att man ska fylla kontinuerligt med antingen 0,5ml - 1ml åt gången. Personligen hade jag inte fyllt för ofta, alla läppar kan inte bli hur stora som helst heller. Och det är viktigt att ge ens läppar tid och inte fylla för ofta eller för mycket. Hos en bra behandlare får du råd angående just detta.

Ha det gött! xxx

Finallyyy

2018-09-13 19:43
Från Stavreski

Ja, finally har jag startat min blogg. Detta är ingen ny idé precis, jag har velat starta en blogg sedan lååång tid tillbaka. Här tänkte jag dela med mig om min vardag, mina åsikter, tips om kläder, smink och en MASSA bilder (bland annat!). Vem är jag då? Typ en vanlig tjej, bosatt i Lund. Går sista året på gymnasiet och kommer senare utbilda mig till operationssköterska är det tänkt. Jag ser mig som en sjukt positiv människa. Jag älskar människor, jag är spontan & driven. MEN, sen finns det saker som jag inte gillar haha. Exempelvis när mamma håller värsta orkestern på morgonen, men själv måste man sluta andas för att inte väcka henne på kvällen. Eller typ när mina favorit chokladbollar är slut på coop :(

I vilket fall, hoppas att ni fortfarande ser mig som en positiv människa, för tro mig det är jag. xxx