RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-11-16 02:13:29

Ninni Gyllberg

NinniGyllberg blogg på Nouw

Tidig morgon dubbel dag

2019-11-15 23:59
Från NinniGyllberg

Idag har jag varit uppe sen 06.30 för att göra mig iordning och packa ihop grejer till efter jobbet, jag började 10.00 och slutade 14.30 idag så det var inget långt arbetspass.
Efter jag hade jobbat så blev jag hämtad av pappa som skulle köra mig till paddelhallen. Jag skulle spela med min kusin Martin, hans tjej och en kompis till honom klockan 16.00-17.00 och vi hade väldigt kul. Vi körde mest på skoj för jag har svårt att räkna poängen i paddel och de andra kunde inte heller så vi körde på vårat egna sätt.
När vi kom hem så duscha jag och sen kom de hem till oss och farfar för farfar fyller på måndag så då hade vi ett litet firande för honom.
Vi kollade idol och jag är så glad att Freddie är kvar han hejar jag verkligen på.
Jag kollade också på fotbollsmatchen Romanien-Sverige och Sverige vann med 2-0. Så kul att de är klara för EM 2020.

Nu är klockan rätt mycket så nu blir det nog läggdags för mig.
Godnatt så hörs vi.

Kram N

Sorry för dåliga bilder! Mobilkameran börjar bli dålig

Massage efter träning

2019-11-13 20:00
Från NinniGyllberg

Idag har jag haft fullt för att hinna göra allt. Imorse skulle jag ha åkt och träna vid 07.30 men så blev det inte jag kom dit runt 08.30 så en hel timme senare kom jag dit. Jag hade tänkt att träna i 1 och 1/2 timme men det blev typ 50 min för att jag skulle hinna hem och göra mig iordning!

Jag kom hem typ 10.00 och då åt jag lite frukost efter det duscha jag och gjorde mig iordning för jag skulle åka med ett tåg in till stan för att få massage på jobbet av en massör som kommer 2 gånger i månaden tror jag att det är. Hade aldrig gått på massage innan men hon var jätte duktig och visste precis vart man är stel.

Jag har ju problem med min axel som jag har haft bekymmer med i snart ett år och det är så att den kan hoppa ur led lite då och då så hon truck bra där så det känns mycket bättre efter det.

Efter jag hade varit hos henne så skjutsade pappa mig till maxi för att hämta ett paket som jag hade fått från Zara. Det är den fina jackan som jag visa bild på här om dagen och den passade perfekt i storlek.

Nu är jag hemma och har precis ätit middag. Så nu ska jag bara ta det lugnt och kolla Netflix.

Kram <3

Min nya handväska

2019-11-12 17:25
Från NinniGyllberg

Idag har jag varit och hämtat min nya DonDonna väska från Accent den är väldigt det är en väldigt liten väska men mår plats med väldigt mycket. Det är tre fack så då kan man få med sig allt man behöver och inte behöva rota efter allt, blir mycket smidigare när det är fler fack tycker jag för då kan man ha lite i varje fack.

När jag titta på Accent på Mall of Scandinavia så kostade väskan 699kr, på Åhlens kostade den 1400kr tror jag det var och på Accent på nätet var det 20% på DonDonna väskor så då blev det ett bättre pris på det innan. Den hade kostat 699kr men minus 20% så det blev 559kr. Super nöjd att jag köpte den.

Nu har jag 6 väskor !

En är en jobbarväska i märket DonDonna som är svart! En DonDonna väska i Rosa men den är för stor tycker jag! En DonDonna väska i silver som är en liten väska där får det bara rum med plånbok och mobil! En gul väska som min farbrors fru har gjort! En svart och vit rutig väska men det vet jag inte vad det är för märke på! Sist men inte minst har vi min nya DonDonna väska som är i färgen svart!

Ha en bra kväll nu!

Kram<3


sagt upp mig + ny almanacka !

2019-11-11 22:41
Från NinniGyllberg

Idag så har jag tagit det lugnt på förmiddagen för jag började jobba klockan 16.00-20.00, När jag kommer till jobbet så är det ca 20minuter kvar tills jag skulle börja så jag gick och skrev på papperna och gick tillbaka till omklädningsrummet. När jag kommer och kollar på schemat i mobilen står det att jag inte ska jobba idag men imorse när jag kolla så var jag med på schemat. Då gick jag till Willys och ringde till mamma och var irriterad att jag inte skulle jobba när jag har stått med på schemat sen långt tillbaka. efter en stund ringde jobbet och fråga vart jag var någonstans och sa att jag skulle jobba så då kom jag på typ 2min för jag var ju precis utanför jobbet.

När jag kom tillbaka så sa jag som det var och de tyckte också att det var konstigt för när jag skulle stämpla in mig stod et att jag inte hade något skift idag. men jag jobbade ändå för jag var ju med i schemat.

När jag kom hem så var jag irriterad på restaurangchefen på hur hon hade gjort men det är bara att strunta i det för jag får ju iallafall betalt. Jobbade bara med killar idag och det är inte vanligt faktiskt.

Innan jag åkte till jobbet så kollade jag posten för jag visste att jag skulle få hem ett paket från www.personligalmancka.se så jag är väldigt nöjd över den har alltid velat ha en egen almancka så man har koll på vad man ska göra på dagarna så man inte missar något.


/ kram och godnatt


Skön söndag!

2019-11-10 22:03
Från NinniGyllberg

Idag har jag bara varit hemma hela dagen men skulle egentligen ha tränat idag hade jag tänkt men så blev det inte. Jag har varit väldigt trött på sistone så jag tror det var bra att jag bara var hemma.

Jag och mamma hjälptes åt och städa här hemma på förmiddagen och bytte sängkläderna och annat sen åt vi lunch och efter det så har jag bara tagit det lugnt och kollat på Netflix. När jag hade kollat ett tag så beställde jag min jacka som jag såg på Zara igår och handväskan som är från accent i märket DonDonna.

Vid 17.00 snåret så kom min kompis Cecilia som jag inte har träffat på länge så det var kul att se henne igen, Vi var bara på mitt rum och prata och spelat ett spel och hade trevligt.

kram och godnatt <3

En Road Trip till Stockholm

2019-11-09 19:32
Från NinniGyllberg

Hej allihopa! Idag har jag varit i Stockholm med mamma, Jag frågade henne i torsdags om vi kunde åka till Stockholm och gå på Mall of scandinavia, för i somras när jag tog studenten fick jag att mamma och jag skulle gå på musikalen Mamma Mia here we go again nu i höst och då bokade vi biljetter till det och så skulle vi ha gått idag men vi fick ett Mail av de som sålde biljetterna att det hade blivit fel i systemet för de sålde så mycket så den dagen vi skulle gå var det helt slutsålt så då fick vi tillbaka pengarna.
Jag köpte inget idag men jag ska beställa en snygg jacka från Zara och köpa en väska från DonDonna !
/kram

skriva en självbiografi?

2019-11-07 15:10
Från NinniGyllberg

Hur svårt kan det vara att skriva en självbiografi? Om man tänker på vem det är som känner än bäst så är det ju man själv.

Om man bara vet något man kan skiva om så borde det inte vara så himla svårt, jag har ju epilepsi så då kan man berätta om den och hur jag fick den, när och hur gammal jag var när jag fick det. Då kan man berätta om hur jag har haft och hur jag mår nu och hur jag ser på det nu.

Det är väldigt mycket man har gjort i sina dar som ingen annan vet om förutom man själv och de närmaste.

Hur svårt kan det vara ska läsa mer om det och se om jag kommer klara det. Får hoppas på det bästa och annars kan man göra något annat med det.


onödiga minuter på jobbet

2019-11-07 14:50
Från NinniGyllberg

Idag åkte jag till jobbet 09.15 för jag började 10.00 och skulle sluta 19.00 ikväll, det blev inte så som man trodde att det skulle bli.

Jag var på jobbet i 33 minuter såg jag på stämpelklockan. Så himla onödigt att åka från Kumla till Örebro och bara jobba en halvtimme och få ta tåget hem pågrund av att vi var för många som jobbade om man tänker på försäljningen som var förra året. Jag fick gå hem sen hade de ringt två andra och sagt att de inte behövde jobba så de fick vara lediga.

När jag kom hem och kolla på mobilen så såg jag att jag hade fått en notis om att det var fler ikväll som inte behövde jobba. Bara drive personal var tvungna att komma och sen några service och kök personal.

Man får hoppas att det blir bättre imorgon så jag inte behöver åka fram och tillbaka som idag!

Nu ska jag vila och sen ska jag kanske åka och träna ikväll om mamma ska träna. Får se ikväll hur det blir.

/ kram


Redo inför säsongen:)

2019-11-06 19:26
Från NinniGyllberg

Idag var jag och hämtade mina saker jag hade beställt som jag skrev i förra inlägget.

Det jag köpte var en svart skidhjälm som är i märket Head med ett par skidglasögon som sitter fast på hjälmen, ett par pjäxor som är svarta med samma märke som hjälmen och mina skidor som jag redan har som jag köpte förra året är också i märket Head så det passar verkligen bra. Jag köpte en bra skidjacka som är i rosa och ett par skidbyxor i svart så jag är verkligen nöjd med allt och allting som jag köpte passade i storleken.

När jag gick och hämtade mitt paket så tänkte jag och jag hade också pratat med mamma om att jag skulle ta med något så jag kunde bära mina paket i något så jag tog med en väska för jag trodde att jag kunde ta de små paketen i en stor väska och bära det andra löst men det gick verkligen inte, När hon kom med paketet från lagret så kommer hon ut med en stor jätte kartong istället för små som jag trodde att det skulle vara så det var så otympligt att bära paketet att jag fick stanna och ta nya tag för man fick inte något grepp i det.

Tillslut fick jag hem det men jag har varit så trött i armarna hela eftermiddagen!

jätteful bild på paketet men såhär såg det ut.

/puss

ska jag säsong 2019/2020?

2019-11-06 10:54
Från NinniGyllberg

Hej det var väldigt länge sedan nu jag har haft väldigt mycket nu på slutet med min epilepsi och med jobbet så jag har inte orkat.

Jag ska säsonga :)

Jag har sökt på flera ställen först så sökte jag i sälen men då fick jag det inte men det är jag på ett sätt väldigt glad över att jag inte fick. jag sökte också i Romme men det fick jag om jag ville men då skulle jag ha fått hittat ett eget boende och skjuts varje dag för jag har inget körkort och inget ställe jag kan bo på. Jag har sökt i Lofsdalen men där har de inte svarat så jag orkar inte vänta på det så jag struntar det.

Nu undrar ni säkert vart jag ska jobba, jo det är i Ramundberget och det ska bli så kul för jag har aldrig varit där och alla som har varit där tycker att det är en av de finaste ställena de har varit på. Det är så fina backar där så man är så taggad på att åka dit nu.

Det jag ska jobba med är att vara liftvärd, Jag börjar den 16 dec och det är slut den 19 april!

Jag har köpt nya skidkläder, ny skidhälm med skidglasögon och ett par nya pjäxor som jag ska hämta sen på maxi som jag har köpt från skistarshopen.

Jag kommer ta kort på allt sedan så får ni se hur det ser ut.

Kram