RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-01-16 11:34:00

sarahkarlsson blogg

sarahkarlsson blogg på Nouw

Recap på helgen

2019-01-15 23:51
Från sarahkarlsson

Hej på er! Skojade bara när jag skrev mitt senaste inlägg om att jag skulle uppdatera dagen efter haha. Blev att jag helt glömde bort detta då under fredagen shoppades det på Bergvik. Senare på fredagkväll gick jag till Jejja och Leia där vi myste hela kvällen.

På lördag tog jag en riktig sovmorgon innan jag vaknade till liv. Var bara hemma under dagen tills det var dags att bege sig till Jejja igen för förfest och sen utgång. Riktigt rolig utgång måste jag säga, trots lite folk i början så drog det igång tillslut. Efter klubben blev det en liten efterfest där jag höll mig vaken till 5 innan jag gick och la mig. Sjukt att jag orkade vara vaken så länge då jag annars brukar vara trött vid 2-3 tiden. Detta gjorde ju att jag sov hela söndagen, men skönt var det.

Nu är det tisdag på en ny vecka. Igår tränade jag återigen ben och har träningsvärk som attan idag. Skulle idag kört ett konditionspass men det var helt hopplöst då jag knappt orkade röra mig. Lämnade gymmet efter en halvtimma och får köra kondition längre fram under veckan. Jag hoppas nu har haft en fin helg och att ni haft en bra start på veckan. Tänk positivt och ha lite jävlar anamma, det är det som gör susen.

Helg på ingång

2019-01-10 11:51
Från sarahkarlsson

Hej darlings! Hoppas ni haft en bra dag hittills. Jag har en riktigt bra feeling idag då jag vid 16:00 går på långhelg, woop woop. Ska bli så skönt att få en dag extra ledigt. Tänkte bara uppdatera er lite kort om de senaste dagarna.

Måndag: Jobbade 06:45-15:00. Efter jobbet drog jag och Cornelia till gymmet och tränade ben. Gissa om jag skakade i benen när vi gick därifrån. Under kvällen tog vi det lugnt och Cornelia sov kvar.

Tisdag: Återigen jobbade jag 06:45-15:00. Efter jobbet åkte jag iväg till ”Thaimassage Karlstad” där jag hade bokat in ryggmassage i 50 minuter. Tyckte de var superduktiga och kommer absolut gå dit igen. Efter massagen var det dags för ett armpass på gymmet. Kvällen avslutades tillsammans med Martina då vi öppnade våra julklappar!

Onsdag: Jobbade samma tid även denna dag. Tränade mage och mer hände inte den dagen. Jag började kolla på True Detective på HBO och sen var det dags att sova.

Torsdag: Idag jobbar jag sista dagen för denna veckan och går på långhelg. Jag slutar idag 16:00 och efter detta ska jag återigen träna. Ikväll hoppas jag kunna få till en tvättid, måste även städa lite i lägenheten. Kanske åka till IKEA och handla doftljus?Här ovan slänger jag in lite positiva vibes. Tycker denna vecka än så länge har varit väldigt bra. Jag är så glad över att jag vill gå till gymmet, att jag tar mig dit och tränar istället för att skita i det. I mitt första inlägg för 2019 så säger jag att jag minsann ska ta tag i livet, och denna vecka hittills har jag gjort det! Känns superbra, känner mig som en riktigt störsam positiv person men skitsamma. Nu ska äta upp min lunch och återgå till jobbet de sista timmarna. Ha en fin dag så hörs vi imorgon.

Ut med julen, in med våren

2019-01-04 22:43
Från sarahkarlsson

Happy friday allihopa! Hoppas ni har haft en sådan där härlig fredagskänsla idag. Jag kunde inte riktigt få till den idag då det är dags för min jobbhelg. Faktiskt gör det mig inget att jobba helg, vi jobbar 11:00 - 17:00 vilket gör att man hinner göra saker både innan och efter jobbet. Plus att man får extra cash och det är ju aldrig fel.

Jag har under kvällen försökt städa ihop lite i min lägenhet och tagit bort det mesta av julen. När jag väl samlade ihop allt började jag kolla runt i mitt lilla hem och tänkte nudå? Jag vill även att mitt hem ska få sig en förändring, förändras med mig, förändras med årstiden. Vad passar då inte bättre än lite färg och vårkänsla!Därför skapade jag denna lilla inspiration collaget. Jag älskar ju när man blandar olika färger och en färgkombination som jag alltid blir glad av är rosa nyanser tillsammans med rostiga färger. Tycker det är en kombination som funkar året runt. Under vintertid kan man gå på mer rostiga färger och under sommartid kan man ljusa upp det rosa pastellfärger.

Jag vill även göra mitt lilla hem mer personligt. Ett hem reflekterar hur man är som person, vilken personlighet man har. Ett vackert sätt att framhäva det på tycker jag är med massa tavlor. Det behöver inte vara samma sorts tavlor, nästan tvärtom. Att blanda massa olika ramar, färger, abstrakt som kan framhäva dig som person.Låt oss inte glömma vårens absoluta måsten: växter. Att ha växter i sitt hem lyfter så himla mycket. Hemmet blir mer levande och även fräschare. Det svåra i min lägenhet är att placera mina växter. Jag har stora fönster vilket gör att man måste bygga på höjden för att något inte ska se oproportionerligt ut. Ett tips som funkar oavsett årtal är amplar som finns i massa olika stilar beroende på din stil.

Det finns så mycket att inspireras av att ibland känns det omöjligt att få till sitt hem. Att kolla runt på Pinterest gör det absolut inte lättare, men de har väldigt fina bilder hehe. Nu är det dags för mig att krypa ner i sängen och kolla lite serier innan jag somnar. Ha en fin kväll!

Redo för 2019

2019-01-03 23:12
Från sarahkarlsson

Gott nytt år på er allihopa. Jag hoppas ni haft ett bra år och att ni firande in det nya året ordentligt. För mig har 2018 varit ett blandat år. Jag har varit mestadels lycklig, jag har träffat underbara personer och jag har skapat minnen. Min största bedrift under året var att jag vågade att öppna upp mig för någon annan. Att jag vågade kämpa, bevisa min omtanke för någon annan trots allt skit som har hänt mig, det är jag jävligt stolt över.

Så varför har det varit ett blandat år? Trots lycka så har jag också känt sorg och besvikelse. Min sorg under året har mestadels varit över hur livet fungerar. Att livet tillåter en att träffa den där underbara människan trots att tiden inte är rätt. Att livet inte låter en se vad man har istället för när det är borta. Att livet på något sätt alltid vill gå den hårda vägen, aldrig den enkla. Det är genom detta som har lett till att jag också under året varit besviken på mig själv. Besviken då jag vill älska mig själv mer, vara bekymmerfri, spontan, ja listan är lång. Så 2019 här kommer jag, och jag ska älska skiten ur mig själv.Så 2019 ska bli mitt år, min comeback på alla sätt och vis. Jag vill bli av med alla bovar som hindrar mig att älska mig själv. Jag vill bli mindre bekymmerslös. Jag vill ta vara på livet mer, leva till fullo även på en helt vanlig vardag. Jag vill bli en bättre dotter, syster, vän och kollega. Jag vill helt enkelt bli JAG.

Om cirka 60 dagar kommer jag befinna mig på en strand i Thailand. När jag väl kommer dit vill jag ha gjort stora förändringar med min kropp och med träningen. Jag vill vara igång och vara motiverad till tusen. Thailand i två veckor kommer få vara belöningen för det slit jag kommer kämpa med i 60 dagar. Jag kommer uppdatera så gott jag kan under dessa så ni kan följa min resa till förändring. Jag hoppas och tror detta kommer bli grymt, NU KÖR VI!