RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-08-02 00:33:57

Idascholin blogg

Idascholin blogg på Nouw

Börja med youtube?!

2019-08-01 17:21
Från Idascholin

Hej hörni, har funderat på att börja med youtube ganska länge, min favvo youtuber är Eliott Malhotra, jag tycker han är så jävla rolig och gör sjuka grejer. Vill själv göra lite samma typer av videos som honom, typ 24 h challenges, olika experiment, intervjua folk på stan osv, älskar att prata med människor om ingen visste det haha. Men vad tycker ni? Ska jag börja med youtube? Haha beslutsångest

MR CAKE=BÄSTA CAFÉET

2019-07-31 19:48
Från Idascholin

Okej guys, can we just take a moment and look at this BEAUTY!
Har varit på Mr Cake två gånger den här sommaren och wow vad gott det är! Jag gillar mer amerikanska bakverk än svenska bakverk och därför tycker jag att detta stället är så jävla nice! Bra personal, trevlig lokal, gott jävla fika! Kommer komma tillbaka dit flera gånger till kan jag säga er!

Hej och välkomna!

2019-07-31 11:07
Från Idascholin
Men TJA på er! Välkomna till min blogg haha! Har fått motivation till att blogga och ska försöka skriva så ofta som möjligt och när jag har lust. Och ni kanske undrar vem jag är?!

Jag heter Ida och bor lite utanför Örebro! Jag är en spontan tjej som vill leva mitt bästa liv. Mina planer är att bli framgångsrik och uppfylla mina drömmar, det viktigaste för mig är att man mår bra och att mina nära och kära mår bra, jag bryr mig väldigt mycket om andra, och det tycker jag är en väldigt bra egenskap, men det är lika viktigt att bry sig om sig själv!! Jag är iaf 16 år och ska snart börja gymnasiet då jag ska gå stylist-linjen. Jag är alltså mode intresserad också! Så mycket mode kommer ni få ta del av, men mest av mitt liv! Hoppas ni vill läsa min blogg så får ni ha det så bra sålänge, och glöm inte att följa min instagram där jag heter: idascholin!

Puss på er!