RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-09-21 15:34:57

sandralundgren blogg

sandralundgren blogg på Nouw

ENGLAND

2019-09-21 15:10
Från sandralundgren

Tänkte försöka börja om med bloggandet igen, kul va? Nu har jag lite extra tid till att blogga i alla fall.

Adam har nytt lag, vilket blev i en ny stad och även nytt land denna gång, så det ska bli kul att utforska den här staden. Vi bor i Nottingham i England, mitt i stan typ. Det tar ungefär 5-7 minuter att gå till själva centrum vilket är väldigt skönt då det är vänstertrafik här så att köra bil får vänta lite till haha.

Igår var min första heldag här så vi gick till stan för att luncha på ett suuperbra sushiställe, och även för att Adam skulle visa mig vägen osv. Är redan kär i den här staden, det är bara gamla byggnader runt om själva centrum, skulle kunna gå i timmar bara för att se alla byggnader. Nu sägs det att det oftast regnar här så antar att vi hade väldigt tur med vädret för igår var det strålande sol och +20 grader och även liknande idag vilket är super härligt! Till veckan ska det dock börja regna så tänkte passa på att köpa lite blommor osv till lägenheten då.

Vår gata och vår port här i England.

De säljer även väldigt mycket färsk frukt i centrum.

Försökte ta så mycket bilder som möjligt igår eftersom det var så bra väder. Men var så mycket att kolla på så glömde att fota (insåg jag sen) haha, men tog bild några bilder i alla fall.

FRÅGOR OM MIG

2018-11-17 09:30
Från sandralundgren

Eftersom många kanske inte känner mig eller vet vem jag är tänkte jag att det kan vara kul att jag svarar på lite frågor, så kanske ni får en liten inblick på vem jag är. Så vi kör!

Vad heter du?
Sandra Viktoria Lundgren

Är du snål eller generös?
Beror väl helt på vad det handlar om?

Vilken är din absoluta favorit godissort?
Typ fruktgodisar? Haha fattar man då?

Är du en öppen och ärlig människa eller du är den som är mer tillbaka dragen?
Jag skulle säga öppen och ärlig. Men jag väljer vad jag ska säga i vad som är lämpligt och beroende på situation. Men är inte tillbakadragen

Vad tar du med på en fest?
Ja då är det nog alkoholen

Har du ett bra självförtroende?
Ja ganska tror jag, ibland mer och ibland mindre

Har du något smeknamn?
Jag har några av min storasyster haha... Sen har det varit slu av vänner tidigare

Hur får man kontakt med dig om man vill visa intresse?
Det går inte

En dag du aldrig glömmer
6 november 2017

Vad har du för märke på din mobiltelefon?
Iphone XS Max

Turnummer?
Hade 4 förut men nu kanske det är 6? Haha vet inte, inget nummer har gett mig tur

Vad är ditt yrke, jobbar eller pluggar?
Jag jobbade i klädbutik men inget just nu

Hur många barn vill du ha?
2 eller 3 kanske? (första måste i alla fall ha ett syskon!!)

Vilka länder har du besökt?
Har varit i Turkiet, Cypern, Grekland, Kroatien, Finland, England och Danmark (på flygplatsen haha)

Nämn 2 saker som gör dig arg
Skitsnack och falska personer

Hur stor garderob har du?
Hehe ett rum, men det är alldeles för lite

Vilken datum fyller du år och vad e du för stjärntecken?
22 augusti och är lejonet

Film hemma eller bio?
Oj den är svår, måste säga båda!

Vem ringde du sist?
Min pojkvän

Vem i din familj står du närmast?
är det nog mamma

Är utseende viktigt för dig?
Jag gillar att hålla på med mitt utseende, gillar att sminka mig och älskar mode så viktigt och viktigt skulle jag inte säga men det är något jag tycker är kul. När det kommer till andras utseende så påverkar inte det mitt tycke om dom som människor

Hur många konserter har du varit på?
Har varit en konsert om inte festivaler räknas in? var jag på Avicii

Något du inte kan leva utan?
Ja familj, mat, vatten osv men annars är det väl min mobiltelefon hehe

Vilken årstid är bäst?
Sommaren och sen liite höst för att höstmodet kommer

Om du fick chansen att flytta till Hollywood, hade du gjort det då?
Det beror på livssituationen

Åldersskillnad i förhållande, ok eller inte?
Jag dömer ingen, kärlek har ingen siffra men jag själv tycker väl att det finns vissa gränser

Vad gillar du för musik?
Jag gillar house och även typ nya hits? Haha vet inte riktigt, har inga favvoartister så sätt

Vilken är din favorit genre i filmer?
Skräck och drama

Vilken kändis har du fått höra att du är lik?
Kenza Zouiten och Bianca Ingrosso (haha)

Något inte många vet om dig
Att jag har haft en tumör

#nouw #nouwoutfit #fashion

TISDAG

2018-11-13 11:20
Från sandralundgren

Köpte även denna jacka när jag var i Zagreb, så mjuk och skön. Älskar den!


Godmorgon! Hur mår ni? Jag har gått och blivit sjuk, förkyld och feber... Men jag startade dagen med personalmöte sen åkte jag raka vägen hem för att vila upp mig. Hade tänkt svänga förbi ett gym och köpa gymkort för att komma igång med gymmandet igen (gymmet jag var tidigare har lagt ner i denna stad) så måste införskaffa mig ett nytt så det får bli imorgon.

Jag ska även göra nya naglar imorgon, jag funderar på att göra lite mörkare nu till julen, jag längtar!! Nu ska jag duka upp på mitt sjukbord med massa C-vitamin och medicin och kolla serie. Hoppas ni får en lite bättre dag än mig!

#nouw #nouwoutfit #outfit 

HOME

2018-11-10 11:55
Från sandralundgren

Har landat hemma på svensk mark igen. Så jobbigt varje gång men förhoppningsvis är det inte länge kvar tills vi ses igen.

Idag ska jag försöka tvätta det mesta och senare ikväll så ska jag äta surströmming med min mamma och lillebror. SOM jag längtat efter den maträtten! Imorgon blir det tillbaka till rutinerna och jobb men jag har fortfarande endel bilder att visa från Zagreb så håll utkik!

Ha en fin lördag♡

ETT ÅR

2018-11-07 13:04
Från sandralundgren

Igår hade jag och Adam ett år tillsammans. Vi hade bokat hotell i Venedig från Måndag till Onsdag, men eftersom det tyvärr är/har varit översvämning där så kunde vi inte åka.. Så planen blev istället att stanna i Zagreb och gå ut och äta på nån fin restaurang istället.

Men Adam hade fixat en överraskning till mig då vi inte kunde åka till Venedig-

Han hade bokat en hotellnatt på Double Tree by Hilton och rummet var så sjukt fint och så stort! Det fanns tio våningar och vi hade rum på våning sju så vi hade sån fin utsikt, tyvärr så var det lite dimmigt väder igår som syns på bilden. Men helt klart 10/10

Direkt vi kom fram till hotellet så bytte vi om och gick ner till deras spa avdelning. Vi hade egentligen tänkt boka varsin massage men det var fullbokat så vi passade på att bada och ta det lugnt.

Det här är det absolut finaste stället jag varit på när det kommer till pool/relax (hotell överlag). Vi var själva det mesta av tiden också så det var helt perfekt! Vi hade tänkt gå ner och ta ett dopp senare mot kvällen när det har blivit mörkt ute men det hann vi inte med..

Adam hade bokat bord på Mano2 som personligen har blivit min favorit restaurang i hela Zagreb. Alltså kolla hur fint det är!

Som tur var så låg den här restaurangen bara några meter ifrån hotellet så vi hade nära att gå dit. Det finns en restaurang som heter Mano som ligger mer i centrala Zagreb. Jag kan gissa att det ungefär är densamma!

Deras service är något utöver det vanliga! När vi fick bord så kommer de fram och frågar om man är sugen på kött eller fisk. Både jag och Adam ville ha något kött så då kommer de in med de olika köttbitarna och förklarar vart de är ifrån och vad det är för typ av kött. Det här är det godaste jag ätit!

Köttet var helt magiskt gott men nästa gång sa vi att vi vill pröva fisk. Det var några bredvid oss som beställde fisk så då kommer fisken in på en typ av bricka och då rensar servitrisen fisken vid bordet och lägger upp den på tallriken. Det såg så sjukt gott ut! Helt klart bästa restaurangen!


Jag har väl världens bästa pojkvän♡

#nouwautumnchallenge

// NEW IN

2018-11-05 18:01
Från sandralundgren

Jag var ute efter en väska med snake-mönster när jag kom hit och jag hittade inte bara en. Utan två. Dom är lika men ändå olikavar tvungen att köpa båda:-) Sån är jag!

/ Den första är lite mindre med ett fack inuti och med guldkedja samt att den är mer åt det gråa hållet. Den andra är lite större med två fack inuti och har silvrig kedja som man kan justera lite kortare om man vill, och den är lite mer beige än den första.

/ Och om det inte var nog med snake prints på två väskor hittade jag även denna blus/klänning med det mönstret. Den har en liten "knut" under bröstet som gör att den går in lite vid midjan också. Den är verkligen så snygg!

Jag har tittat på dom här skorna fyra gånger innan jag köpte dom. Varje gång jag har gått in i butiken så fördes jag till dom så nu sa Adam att jag måste köpa dom annars skulle jag ångra mig och tro mig, det skulle jag!

/ Dom visar inte sin rättvisa på bild tyvärr.. Skaftet är "sockliknande" och klacken är lite bredare längst ner, vilket jag tycker gör mycket för skorna! Sen är dom lite spetsiga framtill. Jag har faktiskt inga som är sådär spetsiga framtill men det är så snyggt!

#nouwautumnchallenge #nouw #nouwoutfit #fashion 

FREDAG

2018-11-02 16:35
Från sandralundgren

Hur mår ni? Jag mår toppen! Fredag idag och helg, så härligt!
Nu ska jag äta lite middag, ta ett glas vin och sen åka på match!

Hoppas ni får en fin helg

#nouwautumnchallange #nouw #nouwoutfit #fashion

ALLHELGONA

2018-11-01 13:41
Från sandralundgren

Idag är det allahelgona här så nästan allt är stängt. Till och med alla mataffärer stänger kl. 13. Så idag är vi bara hemma och tar det lugnt eftersom Adam har match både fredag och lördag. Men vi var och lunchade på ett ställe som har så otroligt mycket olika att välja på. Både kinamat och även väldigt mycket havs/skaldjur samt sushi och mycket mer. Så fint ställe!

Jag la ut min Instagram (@ssandralu) lite klipp från vad som fanns där! Där har jag även massa andra bilder från Kroatien

#nouwautumnchallenge

// AUTUMN IS COMING

2018-10-31 09:00
Från sandralundgren

Nu börjar hösten smyga sig på här, hur fin är inte hösten? Hela denna stad förvandlas så mycket när alla löv börjar ändra färg, falla av och blåsa omkring i parkerna.

Vill gärna dela med mig av mina bästa tips till att få hösten ännu mysigare och för att du ska uppleva den på det faktum att det är den finaste årstiden-

Att ta en promenad i miljön där du känner att du kan slappna av och njuta av stunden, gå gärna där det finns nån bänk där du kan sätta dig en stund och bara njuta av naturen och även lyssna på en podd/bok som gör dig glad, det är verkligen så underskattat under hösten!

Eller ta dig din mysiga tröja ochtill ett café med uteservering, beställ en kaffe eller te antingen själv eller med någon som du tycker om! Jag älskar verkligen att sitta ute på hösten och dricka något varmt och bara vara, mysigt att prata ikapp med någon du kanske inte hört av på ett tag, eller bara njuta av ensamheten! Jag själv kan sitta i där i timmar.

Men, man behöver ju inte alltid vara utomhus och känna lite kyla eller se alla löv för atten mysig höstkänsla. Att tända massa ljus, sätta sig i soffan med en mysig filt och dra upp persiennerna i rummet för att se mörkret och (oftast nu hösten) se stjärnklar himmel! Det är verkligen något jag gör så ofta jag kan, det ger mig mycket energi!

Och som jag sagt tidigare så är hösten min favorit årstid, dels för att jag älskar modet under hösten och alla stickade tröjor. Så är du som jag, någon som älskar kläder och mode lika mycket så att gå på stan och titta i butiker! Det är något som gör mig extra glad under hösten att uppdatera min garderob med lite nya plagg!

Våga utmana dig själv med att pröva nytt mode, eller våga sätta dig själv på ett café eller våga skriva till den personen om ni ska gå en promenad runt parken/älven! Det är en perfekt årstid att pröva dig fram! Tipstips!

Hoppas ni får en underbar Onsdag i höstvädret och njut av varje sekund!

#nouwautumnchallenge

VI HAR BOKAT ......

2018-10-29 13:02
Från sandralundgren

Igår hade Adam match i deras hemma arena för första gången i år. Jag glömde dock att ta någon bild därifrån.. Efter matchen gjorde vi en ost & kex bricka. Det är lite svårt att veta vilka skinkor som är goda och vilken ost som passar bäst osv så man får testa sig fram men jag tycker att vi lyckades!

Vi har nu ÄNTLIGEN bokat en liten mini tripp som vi har pratat om länge! Vi har försökt få in att det passar medan jag är här och när han har några dagar ledigt och äntligen gick det ihop! Jag är så så spänd på att åka dit då det är en stad som man måste uppleva med egna ögon! Ser så framemot det!

#nouwautumnchallenge