RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-08-12 09:43:01

kajsaalindmark.se

kajsaalindmark blogg på Nouw

Choco Mania

2019-06-03 16:14
Från kajsaalindmark

Eftersom det inte är lång tid kvar innan det är sommarlov så är det många lektioner som vi inte längre behöver gå på då vi är klara med de flesta kurserna, så idag började vi vid 13:30 så jag och Nellie passade på att äta "lunch" på Choco Mania som precis har öppnat här i Umeå, liteeee blandade åsikter om hur gott det var men men. Efter lunchen for vi till skolan för att ha en lektion och nu är jag hemma. Ikväll kommer jag inte göra så mycket förutom att försöka typ handla mat, laga mat och strukturera upp livet efter en helg med full fart.

Veckan:

Måndag

-Städa

-Tvätta (asssskul)

-(kanske skriva lite på en uppgift)

-Klockan 19 iväg och kolla på fotboll

Tisdag

-Har 1 lektion imorgon så får se om jag orkar ta mig iväg hah

-Måste nog plugga lite

-Gå förbi frisören (planera min baluppsättning)

Onsdag

-Sovmorgon!!!!!!!

-Mammi fyller år så lite födelsedagsfriande<3

-Om jag hinner gå förbi ungdomsmottagningen för nya p-piller

Torsdag

-Ledig från skolan

-Åka ut på avion för att köpa lite små grejs till balen

-Fira mamma igen med släkten

Fredag

-13:30 hos frisören för håruppsättning

-BAL (ska försöka ta lite bilder)

Lördag

-Vila mina fötter efter en kväll i klackar

Söndag

-Inga planer


Brännbollsyran i bilder

2019-06-03 15:55
Från kajsaalindmark

Im back bitchezzzzzzzzzzzzzzz

2019-05-28 17:28
Från kajsaalindmark


HALLOJ

Insåg typ precis att det är jävligt kul att blogga så hade tänkt dra igång igen. Yran runt hörnet, bal, gå ut tvåan, resa till Spanien och en resa till Rhodos framför sig känns ju inte tråkigt. Tror de kanske blir lite roligare att blogga och fota när det händer saker i livet och just nu så ser de kommande veckorna och månaderna underbaaaaraaaaa ut.

//Tänkte bara säg att jag är tillbaka hoppas ni har saknat migggg herå ses puss:*

Update

2018-12-02 14:11
Från kajsaalindmark

AAAAAA tiden går så fort just nu, har helt glömt bort att uppdatera bloggen.

Idag är det iallafall första advent vilket känns så himla bra haha. December är ju faktiskt en mys månad och det är inte länge kvar till ledigheter och julafton. Just nu när allt egentligen känns som jobbigast i och med att det konstant är mörkt osv tycker jag ändå att december förbättra känslan på något vis.

Okeeej om jag nu ska försöka uppdatera er om vad som hänt sen mitt förra inlägg skulle jag väl egentligen bara säga plugg, lite shopping och inget mer haha. Känns som att alla inlägg typ halvt blir likadana eftersom att det är svårt att variera sitt vardagsliv. Igår var jag iallafall på bio med min pv och såg Grindelwalds brott, för mig var inte den filmen något att hänga i julgranen men det var mysigt att få hitta på något som inte innefattar deg i sängen.

Eftersom att jag inte har så mycket att skriva i detta inlägg kan jag försöka skriva ner min kommande vecka

Måndag:

Skola vilket innefattar lite träning också

Planer kommande vecka typ ish om jag inte gör de idag haha

Hänga upp tavlor

Tisdag:

Skola :) (kommers stå med på alla dagar typ)

Träna innebandy vilket jag inte har fått göra på mer än en månad nu

Sova

Onsdag:

Okej gå i skolan superkul

Plugga till en podd som ska spelas in nästa vecka

Fota till samarbete med the body shop

Torsdag:

Skola blablabla

Ärende på Intersport om jag hinner

Plugga

Tvätta

Träna

Fredag:

Skola hela dagen

Äta middag hos gäster

Njuta av helg

Lördag:

Ta sovmorgon

Försöka göra allt jag inte hann med under veckan

Som ni kanske ser på mitt schema så är det inte så mycket roligt som händer dagarna typ bara går. Något som jag dock ser fram denna månad är att jag kommer att åka till Stockholm dagarna då de är mellandagsrea alltså dagarna efter jul, ska försöka komma ihåg att fota för att kunna visa vad jag gör om dagarna även då de kanske inte är så kul att läsa om samma ska om och om igen!

Bild från min instagram, kajsaalindmark heter jag där<3

Fars dag

2018-11-11 16:06
Från kajsaalindmark

Hej!

Ingen söndagsångest här inte då jag både är ledig måndag och tisdag. Skulle egentligen ha en lektion imorgon men den blev inställd och kommer därför vara ledig både måndag och tisdag pga att hela skolan har utvecklingssamtal. Men nu till idag. Har inte gjort något speciellt idag, fick hjälp efter lunch av min lillasyster att ta bilder till min instagram och sen har hela eftermiddagen gått åt att typ plugga lite och bara ta de lugnt. Ikväll ska vi beställa hem sushi till middag sen kommer mormor och morfar hit för att fira lite farsdag.

Denna bild la jag upp på instagram idag eftersom att jag har ett samarbeta med The Body Shop. Är typ överlycklig att jag har fått hem de produkterna jag fått då jag aldrig orkar ta mig iväg till deras butik för att införskaffa typ hudvård. Denna kalender är den största? tror jag sen om jag inte minns fel ska de finnas någon mindre också. Har haft dessa kalendrar i något/några år och tycker verkligen om produkterna de väljer att ta med i kalendern.

Mamma och Pappa<3

Eftersom att de är farsdag så hyllar jag pappa lite extra idag även fast det är han kommer kommer behöva betala för sushin:) Glad att jag har honom varje varje dag. 

Måndag

2018-11-05 17:22
Från kajsaalindmark

Oj så bra det gick att uppdatera alla dagar på lovet. Minns knappt vad jag har gjort därför kan de bli lite svårt att summera men jag typ bara tog det lugnt nästan varje dag, åt EN massa godsaker och kollade på film. Åt även lunch på Avion i fredags med Mormor och Morfar<3

Nu är lovet över och idag var jag i skolan. Våra måndagar är väldigt lugna och idag hade vi bara två lektioner. Kom hem vid ca halv 3, fikade lite sen har jag bara i princip legat och kollat på Youtube osv. Har även försökt typ ta tag i livet och ren bäddat min säng men även rensat sminkbordet och tvättat. Har svenska prov på torsdag så ska väl typ försöka plugga lite till de men annars så ska jag nog bara ta det lugnt ikväll. Kommer nog kladda på en ansiktsmask sen typ bara kolla på någon serie eller ja fortsätta kolla på Youtube. Det var min måndag de puss och hej!


Tisdag

2018-10-30 15:56
Från kajsaalindmark

Halloj!

Känns som att jag startar alla inlägg såhär nu men jag vaknade iallafall vid 8 idag. Låg i sängen till typ 10 innan jag klev upp och gjorde frukost. Medan jag åt frukost fick jag ett mail från min "kontaktperson" för samarbetet med The Body Shop. Det stod i mailet att mina goodiebags var redo att hämtas på butiken i Avion och svar ja, jag for dit på direkten. Sminkade mig lite snabbt sen fick jag och min lillasyster skjuts till Avion. Det var helt galet hur bra produkter jag fick med mig hem! Ska även åka tillbaka till The Body Shop och få en liten introduktion eller vad man ska kalla de på hur man ska använda deras ansiktsprodukter, så när jag blir expert kan jag dela med mig av mina kunskaper till bloggisen.

Förutom alla produkter från The Body Shop fick jag med mig hem en vanlig vit hoodie för 299kr från bikbok, har redan haft en sen innan men den blev så lortig så jag införskaffade mig en ny. Köpte även trosor från Lindex vilket var välbehövligt som vanligt. Vid 17 ikväll ska jag åka upp på iksu och ha en pizza/filmkväll med laget till ca 20. Det har redan börjat bli mörkt ute så kan lägga ut två inlägg imorgon då ett inlägg blir på produkterna jag fick men även det jag köpte själv. Har varit kass idag på att ta bilder därav ett bildlöst inlägg :) puss hej


Måndag & frågor

2018-10-29 23:13
Från kajsaalindmark

Idag har jag verkligen bara legat i sängen hela dagen, först efter middagen tog jag tag i livet och åkte till iksu med Nellie för att simma lite. Efter att vi hade simmat unnade vi oss subway och en oreoshake. Det var min måndag de! Fyller ut inlägget med lite frågor

1. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till?

Esther alla dagar i veckan

2. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex?
Ehm jadu antar kärlek utan sex men denna fråga orkar jag inte utveckla hedå

3. Har du bra självförtroende?
Beror typ på vilka situationer jag hamnar i men tycker väl ändå att jag har ganska bra självförtroende.

4. Nämn tre saker på din att-göra-lista?
Läsa en fet bok (skolarbete), lämna tillbaka ett paket och renbädda sängen

5. Beskriv ditt drömutseende.
Finns inte något sådant för mig. Antar att frågan riktar sig till hur jag skulle vilja se ut., men jag har typ ingen vision i huvudet hur "dröm" människan ser ut. Hatar att man kan förstöra sin hjärna så mycket att man sitter på typ instagram och tänker att man vill se ut som en annan människa, men nejnej jag har inte något specifikt drömutseende.

6. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?

Oj ja de tror jag ska finnas i någon låda någonstans

7. Är du nöjd med din profilbild på Facebook?
Väldigt, har ingen

8. Vad väljer du, godis eller chips?
Alltså typ båda men chips är ju lite goare

9. Hur uppvaktar man dig?
Ta med mig på en shoppingrunda och betala allt

10. Har du rykten efter dig?
Antar att alla människor har det i dagens fina samhället så ja, jag antar det :)

11. Din absolut sämsta egenskap?

Övertänker deluxe

12. Din bästa egenskap?

Laga falukorv

13. Kan man vara vän med sitt ex?
Jaru tror dock att det kan va svårt

14. Har du kysst en kompis?
Ja a

15. Hade du kunnat ha distansförhållande?
Tror faktiskt inte det. Min pojkvän bor på teg och jag på haga och jag tycker typ att de är för långt. Nä men jag tror nog att jag är för besatt av personen för att kunna vara utan den under långa perioder.

16. Hur lång är du?
174 cm

17. En vacker person?
Omöjligt att inte säga Janni d

18. Ett boktips?
Är inte så bra på böcker

19. Bäst just nu?
Oj vad svårt, antar att de är ganska bra att de är höstlov och lite ledigheter. Men skulle väl nog säga att de bästa är att de jag älskar och jadijadija mår bra och är friskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Söndag

2018-10-28 17:31
Från kajsaalindmark

Vaknade 07:00 idag, jag var faktiskt pigg när jag vakande så jag klev upp och gjorde frukost. Eftersom att tiden är tillbaka dragen? tror jag så gick morgonen väldigt seg. Efter frukosten sminkade jag mig osv sen åkte jag upp på iksu för att kolla av mina järnvärden. Direkt efter att jag hade varit på iksu åkte familjen till farmor och farfars hus för att vi barn typ skulle få välja eller ja iallafall kolla om det var något som vi ville spara som minne. För att förtydliga så gick både min farmor och farfar bort förra året och deras hus ska säljas nu på tisdag. Tog hem några vita tallrikar som jag möjligtvis kanske kan ta med mig till min framtida lägenhet! Hittade även några fina bilder som farfar hade tagit som jag hade tänkt försöka göra något fint med i mitt rum.

När klockan var ca 12 var vi klara i huset och efter de så beställde vi lunch från max. Fotade sedan kläderna som jag tänkte visa. Vid ca 15 åkte jag och pappa och kollade på innebandy, och nu väntar en myskväll med min fina fina gubbe<3

Hade en vision i mitt huvud att jag hade fetaste haulen att visa men hah nej, detta är tre "plagg" som jag har beställt. Beställde även ett par byxor från zara som jag inte ens vill visa, fööör osnygga. Har även beställt ett par gröna byxor men de har inte kommit än så tänker att de får bli ett separerat inlägg. Blev inte heller så många bilder då batteriet på kameran dog:)

Jackan är från Nakd, tror den kostade typ 1199kr. Vet inte om jag ska behålla den. Tycker att den var snyggare på hemsidan och kanske inte värd priset :)

Dessa byxor tycker jag är skitsnygga, har inte heller sett så många ha de på sig så då kan man ju iaf sticka ut med något. Dessa kostade 449kr har jag för mig. Dessa kommer också från nakd.

Sist ut är ett par skor, färgen är typ det finaste jag sett, nä men spontan beställde faktiskt dessa för typ 480kr på rea sen visade det sig att de var jävligt fina enligt mig då, gröna fina skor<3 Trooor att jag beställde dessa från zalando men är osäker

Höstlov

2018-10-27 20:35
Från kajsaalindmark

Jäkla jäkla skit, hade precis skrivit klart inlägget men är ju inte smart i skallen och tryckte bort hela texten, aja lets gooo again. Skrev ju i inlägget innan jag la ut bilderna från Mallorca att jag skulle lägga ut en liten haul, det mesta som jag har beställt har kommit men inte riktigt allt, kändes också jobbigt att försöka ta bilder nu när det har blivit mörkt ute, får se om jag gör ett inlägg imorgon även fast allt inte har kommit.

Som det står i titeln så äre ju höstlov nu. Vet inte riktigt om det bara är jag men har typ ingen "lovkänsla" eller vad man ska kalla det. Förr räknade jag typ alltid ner veckorna och dagarna till lov men har typ inte riktigt insett ännu att det är lov. Började iallafall skolan 8:20 igår men fick som tur var sluta tidigare vid ca 14 istället för 15:40. Efter skolan sov jag typ i princip från att jag kom hem till 17. När jag vaknade var de tacomiddag sen fick jag skjuts till Chrille. Skulle inte påstå att jag och han gjorde så mycket förutom att trycka godsaker och kolla på idol.

Idag låg vi typ i sängen hela dagen vilket var skönt. Var i Stockholm förra helgen och vecka innan det var jag i Piteå på bortamatch så det är väldigt skönt att ha en ledig helg nu där jag kan göra vad jag vill. Åkte hem ifrån Chrille vid middagstid och har bara nu typ försökt få i ordning på livet, jag gillar ju att typ städa,vika kläder och rensa. Funderar på att göra en Shpock användare där jag kan sälja iväg lite kläder som jag inte kommer använda något mer.

Ska försöka uppdatera bloggen varje dag nu under lovet om jag hittar på något roligt vilket säkert inte kommer hända hihi, men vi ses imr då jäklar kommer de en haul, ses älsklingar.


Två relevanta bilder för detta inlägg <3