RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-07-07 09:50:57

wiilmahansson Blogg

wiilmahansson blogg på Nouw

En månad sedan

2019-07-06 22:17
Från wiilmahansson

Heej fina ni!! Är allt bra med er? Det är bra med mig, det är ju somnar nu!! Idag är det en månad sen som jag och min bästa kompis Hanna kom hem från en weekend i Milano! Ingen av oss hade varit där innan så förväntningarna va på topp!

Vi satt vid vingen, är man flygrädd så är det livsfarligt att sitta där haha. När det är turbulens så ser man det extra mycket genom att vingen rör sig mer än vanligt. Men tack och lov så gick flygresan väldigt bra!

En av de underbara luncherna vi åt i Milano, pasta, pizza och lasagne är ett måste när man är i Italien!!

Det var mängder av fina byggnader, Milano är lite som Paris, många smågator och mycket historia. Hanna är ett stort fan av historia och antik så det va perfekt för henne.

Det blev även ett himla bra vintageköp för mig hihii! Ett hett tips är att söka upp vintagebutiker i den staden man ska till, på så sätt kan man vara lite mer förberedd och hitta riktiga kap!

Älskade katedral, den är fin på bilder och den va ännu finare i verkligheten!

Min fina vän <3

Hur fina är inte de här färgerna? Man blir så himla glad!

Slutligen kan jag starkt rekommendera Milano! Åker man dit för att shoppa och uppleva något annat så räcker fyra dagar väldigt bra! En mysig stad med trevliga människor, härlig puls och annat utbud av både shopping och mat!

Kram <33

Det bästa med påsken

2019-04-23 11:59
Från wiilmahansson

Hola! Nu är påsken över och allt som har med den att göra! Snart är April också över, går inte tiden jättefort? Ännu ett steg närmare sommaren med skönare väder, avkoppling, resor, god mat, mysiga kvällar osv, listan är lååång!

I lördags åkte jag tillsammans med min pappa och pojkvän ut på den så kallade ”konstrundan” i Skåne! Det innebär att olika konstnärer ställer ut sin konst så besökare kan komma och titta och eventuellt köpa. Jag vet inte om det finns något liknande i resten av Sverige men i Skåne är det ganska känt! Hur som helst va det supermysigt, jag älskar som sagt att ta bilen och bara köra! Det va fint väder, vi fikade supergott och det va allmänt jättetrevligt! Vi startade med att besöka Ystad Saltsjöbad där Carolina Gynning ställde ut tillsammans med sin mamma. Dem båda är så himla duktiga! Sen fortsatte vi vidare till andra konstnärer! Om man är i Skåne under påsken så är detta något jag absolut kan rekommendera att göra! Det är verkligen hur mysigt som helst!

Kraaam

ETT HETT TIPS

2019-04-17 10:49
Från wiilmahansson

Tjena hörni!! Hjälp vad tiden går fort! Jag har inte bloggat på ett tag nu för att jag har fullt upp med jobbet och livet. Det är mitten av April nu och det verkar som att våren verkligen har kommit! Det ska bli fint väder både denna veckan och nästa vecka så vi får hoppas på det bästa helt enkelt!

Jag tänkte tipsa er om en sak som jag inte hade klarat mig utan, min locktång. Den här locktången är inte vilken som helst utan man kan säga att man får 5 olika tänger på samma gång. Det är 5 olika "stycken" som man kan skifta emellan beroende på vilka typer av lockar man vill ha, hur bekvämt är inte det? Då slipper man att ha fler än en locktång! Det är perfekt nu till våren och sommaren när man vill känna sig lite finare.

Ni hittar den HÄR (det är dessutom 50% på den så passa på att fynda!!)

Kram på er <33


Kappa och klackar

2019-04-01 11:49
Från wiilmahansson

Kappa - Mango // Väska - Stella McCartney // Solglasögon - Vintage // Byxor - Stradivarius // Skor - Mango

Gårdagens lyx

2019-03-26 09:58
Från wiilmahansson

Heej på er! Ny vecka och nya möjligheter som man säger! Det verkar även som att våren är på väg, HUR trevligt? Igår tog min pojkvän och jag bilen och körde iväg! Är det bara jag som älskar det? Man behöver inte köra till något speciellt men att bara få komma iväg, se annat och få slappna av lite är såå viktigt!

Vi hamnade på Tirups Örtagård! En liten gård utanför Staffanstorp. Det var ett supermysigt ställe för fika och matälskare! Alla kakor va hemmagjorda och hur trevligt är inte det? Det va även en massa blommor, ”statyer”, krukor med mera så jag kan tänka mig att det är en dröm för en trädgårdsägare att få komma dit!

Min pojkvän är väldigt intresserad av flygplan och allt som har med det att göra så vi åkte till Sturup, Malmös flygplats, vi hittade ett hemligt ställe där man kunde komma planen närmare när de skulle lyfta och landa så gissa om min pojkvän va glad haha!

Ha en underbar vecka! Puss o kram!

Godaste hamburgaren och Tropikariet

2019-03-22 11:09
Från wiilmahansson

Hej hörni! För någon dag sen hade jag och min pojkvän en supermysig dag! Vi började med att luncha på Surf Shack, en hamburgarekedja som verkligen känns typiskt amerikansk. Inredningen påminner om de här klassiska restaurangerna i USA som man alltid ser på filmer. För övrigt har de supergod mat!

Efter Surf Shack beslöt vi oss att ta bilen och köra upp till Tropikariet i Helsingborg. Det är ett litet zoo fast inomhus. De har både exotiska djur och fina akvarium med hajar, så det va supermysigt att bara få gå runt och titta, riktig vardagslyx enligt mig!

TOMMY X ZENDAYA

2019-03-19 15:49
Från wiilmahansson

Inlägget innehåller affiliate-länkar

Zendaya har alltså släppt en kollektion med Tommy Hilfiger och hur snygga är inte plaggen? Kostym-settet och framför allt kavajen är såå snygg i både färger och passform! En annan sak som jag tycker är roligt med den här kollektionen är att hon har gjort tolv stycken olika t-shirtar och varje t-shirt har ett motiv att ett stjärntecken, och varenda tryck är dessutom grymt snyggt! Sen tycker jag att färgerna och de olika mönsterna i kollektionen är allmänt jättesnygga! Till exempel mönstret som baddräkten och kostymen i siden har är såå snyggt! Det är PERFEKT till våren och sommaren.


Ni hittar kollektionen HÄR

Dagar man uppskattar när det regnar ute

2019-03-15 08:00
Från wiilmahansson

Hola! Är det någon mer än jag som längtar till våren? Slippa förkylning, må bättre, klä sig tunnare och snyggare och kunna vara ute mer? För någon vecka sedan hade vi här nere i Skåne faktsikt vårkänslor. Det var sol och ca 5-10 grader varje dag i 1-2 veckor, alla trodde att våren var kommen men njaaa. Nu är blåsten, regnet och det gråa tillbaka. Men under de trevligare dagarna hann jag och min pojkvän tajma in en jättemysig dag ute med god mat och sol!

Hur fint? Bara av att titta på bilden så känner man värmen från solen haha!

Denna maten har jag sett fram emot att äta hela vintern, men för att få till det där lilla extra så ska det såklart vara sol och fint väder så när det väl var det så fick vi pass på

Jackan som alla behöver

2019-03-12 20:13
Från wiilmahansson

Inlägget innehåller affiliate-länkar

För någon vecka sen köpte jag hem den här supersnygga skinnjackan! Jag har varit ute efter den perfekta skinnjackan länge men har aldrig hittat någon. En jacka som sitter precis som man vill och som dessutom passar plånboken är inte lätt. Så därför blev jag superglad när jag hittade den här! Den är perfekt till våren, eller varför inte slänga på en snygg fake fur-väst nu när det fortfarande kallt ute? Den här jackan kan man ha hur länge som helst, den kommer aldrig att bli omodern, tvärtom, bara snyggare ju mer sliten den blir vilket både är sparsamt för miljön och plånboken!

Ni hittar jackan HÄR

Frånvarande part 2 aka VÄLKOMMEN TILLBAKA!!

2019-03-11 09:12
Från wiilmahansson

Heej på er!! Hur är det med er? Med mig är det bra! Idag är det nästan på dagen för fyra månader sedan som jag gjorde mitt senaste inlägg här på bloggen. Det var verkligen längesen! Men tiden har gått fort. Egentligen var det flera anledningar till varför jag gjorde detta (omedvetet) uppehåll. Men vad har då hänt senast vi hördes av? Jag tog mitt älskade & efterlängtade körkort! Jag körde intensivt i fyra månader, klarade uppskrivningen men kuggade första körningen... Den besvikelsen kommer jag aldrig att glömma, men veckan därefter klarade jag min andra körning! Bara några dagar efter min lyckade uppkörning blev jag sjuk, vilket ledde till att jag var sjuk i cirka tre veckor. Det visade sig även att jag hade lunginflammation, som jag dumt nog valde att jobba med så det blev inte bättre. Där med kände jag att jag tappade bort mig själv lite. Det hade gått åt så mycket känslor och energi till körkortet så jag var helt slut när det va över, och sen på allt det så blir jag sjuk och väljer ändå att jobba nästan heltid. Dessutom var allt detta mitt under jul och nyår så det blev inte riktigt vad jag hade förväntat mig. Men nu, många veckor senare känner jag att jag är på fötter igen! Det är såå skönt, jag börjar få tillbaka hoppet igen haha! Alla har en eller flera dippar och det är helt okej. Nu är jag bara så himla taggad på att njuta av livet, njuta av att våren (förhoppningsvis) är på väg och såklart att blogga!

Puss och kram!