RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-08-04 14:04:01

Linngoransson blogg

Linngoransson blogg på Nouw

Bara glädje

2019-08-04 11:30
Från Linngoransson

Vad jag kommer sakna med Swe och den alldeles UTSÖKTA västkusten som Sverige har att erbjuda. Överdriver inte ett dugg faktiskt.


Regniga gator i Paris

2018-10-06 11:18
Från Linngoransson

Paris är en stad man har samma kärlek till i regn som i solsken. Paraply-trängsel bland övergångsställen har aldrig varit charmigare än vad det är i Le marais eller St Germain. Slår Göteborg med hästlängder.

Uppdaterar er om nuet

2018-09-29 18:01
Från Linngoransson

Var sekunden ifrån att inte ens påbörja detta inlägget då min att-göra lista just nu bjuder på X antal andra saker. Det går lixom 2 min mellan varje meningen jag försöker jobba ihop här. Att byta kanal på tv:n och skicka iväg båten på hay day(sry not sry) prioriteras ju tyvärr.

MEN jag har på 7 dagar besökt Paris(hoppas ni vet det vid detta laget), jobbat, tränat, jobbat lite mer och lyckats plugga en del. Full rulle kanelbulle.

Nu ska jag äta lasagne och plugga lite mer. Ja alltså ni får gärna tycka synd om mig med tanke på vilken veckodag det är.

”Palä rojal”

2018-09-23 19:47
Från Linngoransson

Eller Palais Royal då. Att franska ska vara så svårt.


Här tillbringade vi någon timme sista dagen, alltså idag. Hade säkert kunnat tillbringa fler timmar där på en av bänkarna i parken. Tittat på alla löpare, barn och fåglar som är de(enda)3 sakerna i rörelse i parken. (Insåg nu att man inte ser ett skit av det gröna, men var en park bredvid allt beiga, lovar)

Annars en av de lugnare platserna i Paris så recommend recommend om du lätt får panik och stress av storstadslivet.

Veganresturang och annat

2018-09-23 14:12
Från Linngoransson

Försök att hitta en gata utan en resturang, kaffebar, fik eller delikatessbutik.

Här hamnade vi omedvetet på en veganresturang. Troligtvis första och sista gången jag fick se min kära pappa på en sådan resturang. MEN GOTT VAR DET.

Vi satte också foten i Le Marais som är Paris äldsta stadsdel. Här är jag på Rue de Thorigny. Rue betyder alltså typ väg och försök hitta en gata i Paris som inte börjar med det.

Fortsatte att ta oss fram till fots. Hade här besökt lite affärer och fått med mig 2 tröjor som (jag gissar)pappa går och håller i här eftersom jag annars verkar har tappat bort dem.

Mycket svartvita bilder också men Paris gör sig så jäkla bra i svartvitt.

Här posar jag utanför Louvren.

Vi var även inne på Louvren. Anledningen till det var väl egentligen Mona Lisa. För det är tydligen en tavla man måste se i Paris vad jag hört.

Jag tillsammans med Eiffel

2018-09-22 23:18
Från Linngoransson

Önskar även att jag kunde lägga en film av ett glimmande eiffel, som snyggt och ståtligt står och blickar ut över sitt Paris,.

Torsdag i Paris

2018-09-20 21:26
Från Linngoransson

Place du Tertre

Konstnärstorg i Montmatre bakom Sacre Coeur. Mycket människor liten yta. Men helt klart en mysigare del av Paris.

Le Marais

Dricker kaffe på bilden. Dricker varm choklad i verkligheten.

Konsten att inte posa

2018-09-15 17:48
Från Linngoransson

Konsten att inte posa på gatorna i vår huvudstad.

Går och väntar på torsdag. För på torsdag kommer jag och min pappa sitta på ett plan mot Paris, och leva som Parisare fram till söndag. Äta croissanter i gräset nedanför eiffel, köpa färgglada macarons på ett lokalbageri, leka rik på shoppinggatorna, och låta varenda gatuhörn bli dokumenterat i mitt fotoalbum.

Beställer kläder pluggar och tränar

2018-09-12 18:39
Från Linngoransson

Välkommna och välkommen. Till er och mig själv, för saknas det ena saknas ju det andra.

Ett par veckor(eller nåt) tillbaks har erbjudit träning, Stockholm(ni fick iallafall se ett par husväggar där ifrån, va glada), stress, skolarbete, lite mer stress och lite mer träning! Fått ett jäkla flow på träningen, iallafall under de friskare perioderna, som inte inkluderat halsont och förkylningar.

När jag sedan lyckats besegra virusen har ofta 5 dagars träning på en vecka slutade med ännu en ”jagkaninteandas”- förkylning. Men nu är jag frisk och pls att kroppen inte försöker pranka mig nu.


Jag glad i vågen över att ha körkort och slippa gå till bussen i regn. Med en väldigt skev lugg dessutom. Men övningar ger ju faktiskt färdighet, så morgondagens försök kanske blir bättre.

En promenad ”för att rensa tankarna” som egentligen betyder att försöka få lite fart på min lille vovve

Orange togheter with blue

2018-09-02 17:17
Från Linngoransson

Kolla min överdrivet snygga vän!!!!!