RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-10-16 13:01:41

josephinees blogg

josephinees blogg på Nouw

VECKA 31

2019-10-16 12:53
Från josephinees

Ytterligare en vecka har passerat. Det känns verkligen som att jag skriver en ny graviduppdatering var och varannan dag. I söndags gick vi iallafall in i vecka 31, 75% av graviditeten har nu passerat. Endast en fjärdedel kvar! Som jag skrev igårkväll så kände jag mig lite deppig i min gravidkropp, men idag känns det mycket bättre. Tillbaka på banan igen! Ibland är det skönt att få bryta ihop och sedan hämta nya krafter. Idag känner jag mig iallafall mycket piggare.

Det står i en app att bebis nu är lika stor som en acorn squash, vad det är har jag faktiskt ingen aning om... Någon av er som vet?
Här är iallafall veckans mage:

Såhär står det i Preglife-appen:

Barnet:
Barnet är nu cirka 37 cm långt från huvud till fot, och väger cirka 1,6 kg i början av veckan och cirka 1,76 kg vid veckans slut. Alla organ är snart färdigutvecklade (lungorna är det organ som blir färdigt sist) och barnet behöver nu i princip bara gå upp i vikt. Barnet har ofta ögonen öppna när det är vaket och aktivt, och blundar när det är passivt och sover.

Egna tankar:
Jag har ju haft väldigt ont i händer och fötter på morgonen och kvällar, men nu har smärtan i mina händer tagit sig till en ny nivå. Det gör så extremt ont så när jag vaknade igår och skulle greppa en kudde och dra den närmre mig så gjorde det så ont att jag började gråta. Jag vet inte om det beror på att de är vätskefyllda efter att jag sovit, men ont gör det. Det brukar hålla i sig i kanske en kvart, sen är det som bortblåst och jag känner inte av det igen förrän på kvällen. Men värst är somsagt mornarna.

Jag sover inge vidare för jag har svårt att somna när lillen är som mest aktiv, sen vaknar jag varje gång jag behöver vända mig eller vrida mig i sängen. Men eftersom jag varit långledig nu och därför kunnat sova och vila upp mig så känner jag mig ändå någorlunda pigg på dagarna ändå. Nu är det bara torsdag, fredag, lördag och tisdag kvar sen går jag på mammaledighet. Det känns så bra!

Nu är alla "måsten" inköpte för hans ankomst så det är så himla skönt att kunna släppa den stressen, det känns tryggt att veta att han kan komma när som helst och vi har allt som behövs. Jag längtar efter honom så himla mycket så det är inte klokt! Jag och Viktor pratar varje dag om hur vi tror han kommer se ut, hur han kommer vara som person och hur vi vill vara som föräldrar. Det är så himla mysigt!

#bestofnouw #veckansblogg #nouwinfluencer #nouwinspiration #gravidveckaförvecka #gravidvecka31 #bfdecember2019 #momtobe

ETT NAKET INLÄGG

2019-10-15 22:20
Från josephinees
Godkväll finisar, har ni haft en bra tisdag?

Jag blev imorse väckt av min kära syster som ringde och frågade ifall vi skulle käka frukost ihop. Först skulle jag bara svänga förbi affären och hämta ut ett paket inför ett samarbete till Instagram (min Instagram hittar ni HÄR ) och sen hämta veckans matvaror. Jag hade först tänkt att jag skulle städa och sen fota lite inför ett inlägg till bloggen men istället blev det så att jag hängde med min kära syster. Hon åkte härifrån vid 15 ungefär. Jag och V fixade lite god middag, tog en kvällsprommis och nu sitter vi och kikar på fotboll. Men kände att jag ville kika in här och skriva av mig lite.

Jag har på kvällen känt mig lite deppig, jag vet egentligen inte varför. Var på jättebra humör tills jag skulle hoppa in i duschen nu på kvällen och jag stod och granskade min kropp i spegeln, jag kände verkligen hur mitt självförtroende sjönk till botten på några sekunder. Detta var faktiskt första gången jag kände mig osäker i min kropp sen jag blev gravid. Jag har ju som ni vet känt att min graviditet hjälpt mig väldigt mycket på den fronten. Jag har känt mig fin och älskat min gravida kropp. Men idag kände jag verkligen inte så när jag såg mig själv i spegeln. Och det måste ju vara okej att känna så ibland också kan jag tycka, även fast det inte är en bra känsla.

Det blev som ett uppvaknande någonstans, för jag har ju sett varje dag hur min kropp förändras - Magen växer, brösten växer, benen svullnar, huden är blemmig, håret växer som ogräs, huden brister, kläderna blir för små och jag känner mig inte riktigt som "jag" i min egen kropp. Jag har hela tiden tänkt någonstans att min kropp kommer gå tillbaka till "det normala" efter förlossningen, men det var som att jag insåg nu ikväll att den aldrig kommer se ut så igen. Det kommer föralltid finnas tecken på mig som visar att min kropp burit ett barn i 9 månader, vilket jag älskar och är så oerhört tacksam för. Men ibland är inte alltid en graviditet som en dans på rosor och ibland har jag hjärnspöken även fast jag försöker tränga bort det och inte lyssna. Men ikväll blev tyvärr en kväll där jag tog in hjärnspökena.

Jag vet egentligen inte vad jag ville säga med detta inlägg, jag kände bara att jag behövde skriva av mig. Jag hoppas att dessa känslor är borta imorgonbitti så jag kan börja om på nya kula, på bättre humör imorgon. Ska försöka gå och lägga mig nu. Men vi hörs. Tack för att just DU orkade läsa detta inlägg. Stor kram till just DIG! ♥

#bestofnouw #veckansblogg #nouwinfluencer #nouwinspiration #gravidveckaförvecka #gravidvecka31 #bfdecember2019

MONDAY

2019-10-14 19:40
Från josephinees
Hej hjärtan! Hur är det med er idag?

Jag har varit ledig idag, jobbar somsagt inte förrän på torsdag så det är riktigt skönt! Tog sovmorgon, käkade frukost, var ute på en liten promenad med podcast i lurarna, tvättat och plockat här hemma på förmiddagen. Sen satt jag och skrev in några datum i almanackan inför kommande samarbeten. Spännande!! Annars har jag inte gjort så himla mycket idag. När älsklingen kom hem från jobbet så åkte vi och köpte med oss lite McDonalds hem och tittade på Paradise Hotel. Vad tyckte ni om dagens avsnitt? Jag tyckte det var jättebra!

Nu har jag precis kommit ut från duschen, så jag ville passa på att skriva ihop ett inlägg, V spelar lite sen ska vi börja lite smått med rensningen i garderoben. Eller inte rensning, snarare en städning. Vi har ju en klädkammare eller vad det heter med garderober, men som lätt även blir ett förråd där vi trycker in massa saker vi inte vill ha framme. Förra veckan fick även alla kuddar från utemöblerna åka in där, så nu kommer jag inte fram till min garderob så jag kan hämta kläder haha... Så det ska vi börja ta tag i så jag kan fixa med mina kläder imorgon.

Hur har er måndag varit? Har ni några planer för veckan?

#bestofnouw #veckansblogg #nouwinfluencer #nouwinspiration #personligalmanacka #samarbete

VECKOMATSEDEL V. 42

2019-10-14 12:29
Från josephinees

MÅNDAG:
Hemmagjord pyttipanna

TISDAG:
Svamppasta

ONSDAG:
Pizza

TORSDAG:
Torskgryta med potatis

FREDAG:
Fläskfilégryta och ris

LÖRDAG:
Jordnötskyckling med glasnudlar

SÖNDAG:
Caesarsallad

Recpet på Svamppasta

DU BEHÖVER:
1 gul lök
Broccoli
1 vitlöksklyfta
Valfri svamp (vi tog trattkantareller & champinjoner)
4 dl vispgrädde
3 msk oxfond
Pasta
Salt & peppar

GÖR SÅHÄR:
Koka broccolin, häll av och låt svalna. (Ni väljer själva om/hur mycket broccoli ni vill ha, vi gillar att ha mycket broccoli till våra pastarätter). Stek svampen tills den fått fin färg och vattnet avdunstat, tillsätt då lite steksmör, lök och viktlök. Koka pastan enligt anvisning och salta ordentligt. När löken blivit lite gyllenbrun så häller ni på grädden och oxfonden. Krydda med salt & peppar och när det börjar bli klart tillsätter du broccolin, 1dl pastavatten och när pastan är klar rör ni ihop allt så det blir en "rätt". Sen är det klart! Jag älskar att toppa med tomater och basilika, men det gör ni som ni själva vill! Smaklig måltid!

#veckomatsedel #matlista #recept #tips #bestofnouw #veckansblogg #nouwinfluencer #nouwinspiration

VECKANS FILMTIPS

2019-10-13 16:00
Från josephinees

Eftersom säsong 2 börjar sändas på SVT idag så vill jag slå ett slag för serien "Innan vi dör". Vi har precis tittat om på första säsongen så vi har allt färskt i minnet så ska vi se första avsnittet på säsong 2 när vi äter middag sen. Har ni inte sett den här serien så tycker jag verkligen att ni ska göra det, det är en jättebra svensk kriminalare. Otroligt bra!

#bestofnouw #veckansblogg #nouwinfluencer #nouwinspiration #veckansfilmtips #filmtips #svt #tips #serie #innanvidör

SÖNDAGSLISTAN

2019-10-13 12:58
Från josephinees

VECKANS BÄSTA:
Den här veckan har jag tre höjdpunkter faktiskt! Nummer 1: Jag har inte graviditetsdiabetes!!!

Den andra var att vi i fredags äntligen fick hämta ut vår vagn. Vi tog ju en Emmaljunga Viking - Outdoor Timber. Vi köpte med sittdelen också eftersom det är en modell som ska utgå från sortimentet i december, så vi har allt hemma. Sen har vi köpt med adaptrar så vi kan sätta fast babyskyddet (Britax Römer) på vagnen, samt ett regnskydd och en matchande skötväska, vi tog den "sportiga" modellen för vi tyckte den var snyggast. Vi är så himla nöjda med vagnen! Den är så liten och kompakt men känns ändå väldigt stabil, med bra förvaring, robusta hjul och väldigt fin helt enkelt! Även katterna har godkänt den både två. Så nu är det bara att bädda i ordning och "pynta" den lite med ett fint vagnhänge. Sen har min mamma varit så snäll så hon har beställt åkpåsen som vi så gärna ville ha. Det är en från märket Petit Chérie. Jag hoppas den kommer se lika fin ut även när den kommit hem!

Den tredje höjdpunkten var helt klart när vi åkte till Strängnäs i lördags och träffade min familj samt gick på höstmarknad. Det var första gången V var med och även han tyckte det var jättekul! Vi började med lunch och fika hemma hos farmor, sen begav vi oss ner på stan. Det känns som man är i en helt annan stad under marknaden, känner inte igen mig för fem öre haha! Men det är så himla mysigt att strosa omkring och titta på allt. Vi köpte bara ätbara saker haha! Det blev remmar, salami och kantareller.

VECKANS SÄMSTA:
De sämsta denna vecka är nog mitt mående, som ni kan läsa mer om här ↴

VECKANS MÅENDE:
Jag har varit otroligt trött (ovanligt va?). Oavsett hur mycket/lite jag sovit så har jag varit helt slut. Skulle kunna somna vart som helst och när som helst. Okej om det bara är ett litet tag men nu har det hållit i sig så himla länge så det börjar bli riktigt jobbigt faktiskt. Men jag tror mycket kan vara att jag jobbat fredag-fredag. Nu är jag långledig tills på torsdag så nu ska jag bara vila upp mig och sova ut. Endast fyra arbetspass kvar till mammaledighet nu!

VECKANS GODASTE:
De fantastiska kantarellmackorna jag och älskling åt när vi kom hem från marknaden. Dem var fantastiskt goda!

VECKANS IDYLLISKA:
Jag älskar ju att boa! Så att boa har blivit riktigt rofyllt för mig. Jag älskar att tvätta bebiskläder för att sedan kunna vika ihop och packa in i byrån när det torkat. Jag går och plockar med hans saker och flyttar på saker några millimeter bara för att få pyssla om hans saker. Nu har vi tvättat alla hans lakan osv så det var väldigt mysigt att äntligen få bädda i vagnen, samt så har vi ställt in spjälsängen in till oss nu så jag bäddade rent där också när jag ändå va i farten haha.. Lakanen som var där innan hade jag inte tvättat än, plus att Lovis har sovit där så det var lite päls och annat. Nu är det rent och fräscht. Redo för hans ankomst!

VECKANS LÄNGTAN:
Jag längtar till vår gravidfotografering. Pappa är jätteduktig på att fota, så han ska få äran att göra det. Jag vill ha några bilder som endast är på mig och kulan, sen vill jag ha några bilder på mig och V tillsammans. Pappa hade varit ute på förmiddagen idag och letat efter fina miljöer där vi skulle kunna få till fina bakgrunder till bilderna. Så vi vet ungefär vart vi ska vara och så. Förmodligen blir det nästa söndag så vi håller tummarna att inte alla löven har fallit till backen då!

VECKANS TANKE:
Tiden bara rusar iväg! Idag har 75% av min graviditet passerat. Det är liksom bara en ynka fjärdedel kvar, det är en helt sjuk känsla. Jag kan inte förstå vart tiden har tagit vägen? Jag har liksom drömt om att vara gravid i hela mitt liv, nej men iallafall sen jag var typ 15 år så har jag haft en enorm längtan efter att bli mamma. Något jag drömt om sen dess, och snart har jag liksom jag gått igenom en hel graviditet. Jag vill verkligen ta vara på sista tiden och bara njuta, till fullo!

VECKANS RÄDDNING:
Den här veckan har jag checkat av så mycket på bebis-listan så nu har jag allt "nödvändigt" hemma. Nu är det inget mer som verkligen måste köpas innan bebis är född, vilket känns skönt för det har varit ett intensivt shoppande senaste månaderna kan jag säga! Jag hade verkligen inte en aning om hur mycket man faktiskt behövde. Eller jag kanske visste det om jag hade tänkt efter, men sen finns de måånga saker jag aldrig hade hört talas om ens en gång. Och jag som trodde jag hade koll haha! Nej men det känns verkligen skönt att vara klar med alla måsten och sluta stessa med det. Sen finns de ju mycket jag vill köpa som till exempel sänghimmel, inredning och "bebis-pynt" som jag vill köpa, men det är inget jag behöver stressa med för det är inget jag behöver ha klart tills han är född. Nu kan jag gå in i min mammaledighet och bara njuta fullkomligt av sista tiden, slappna av och sluta stressa med allt. Så himla skönt ♥

VECKANS VILL-HA:
Jag skulle vilja ha en ny hårborste då min börjar gå sönder lite, jag älskar ju stora borstar och tycker att GHD är ett väldigt bra märke för produkter till håret. Min plattång och min hårborste är därifrån och de funkar jättebra för mitt hår. Så jag skulle vilja ha en hårborste och sen faktiskt skaffa mig en locktång! Jag lockar sällan håret eftersom jag har lockigt naturligt så blir det ofta att jag bara vill ha de rakt för jag trivs bättre i det. Men det är kul att styla håret lite ibland och jag kan säga att min 10 år gamla locktång inte gör de bästa jobbet haha..

Sen är jag en sån tjej som faktiskt tycker att UGGS är snyggt. Jupp, du läste rätt! Jag har alltid de på vintern och haft i hur många år som helst. Inte nog med att dem faktiskt är varma och sköna att gå i, jag tycker att dem är så fula på nåt sätt så dem faktiskt blir snygga. Jag har alltid tyckt det och kommer nog alltid göra! Vad tycker ni om UGGS?

1. / 2. / 3. / 4.

#bestofnouw #veckansblogg #söndagslistan #lista #test #nouwinfluencer #nouwinspiration

BOOHOO x MATERNITY

2019-10-12 16:00
Från josephinees

boohoo / boohoo / boohoo / boohoo / boohoo / boohoo / boohoo

Fina & prisvärda kläder

Det är inte det lättaste att hitta fina men prisvärda gravidkläder. Jag känner lite så att jag inte har någon lust att lägga en förmögenhet på gravidkläder som jag inte ens kommer kunna använda om några månader. Därför har jag avvaktat med att köpa något, men nu när magen blivit så stor så har jag insett att jag nog måste köpa något iallafall. Speciellt som jag kan ha när jag vill klä upp mig lite, för hemma gör det ingenting för mig att jag går runt i mjukiskläder. Men om jag ska iväg ner på stan, eller på någon middag eller liknande så föredrar jag att slippa behöva gå i försmå kläder.

Jag hade ingen aning om att de såldes gravidkläder på Boohoo , jag upptäckte det av ren slump när jag var inne och kikade. Och för en gångs skull hittade jag fina kläder som inte kostar skjortan. Jag blev så himla glad för jag gillar verkligen deras kläder, jag har beställt därifrån en gång tidigare och jag var nöjd med allt jag beställt. Så jag ska helt klart in och kika lite mer noggrant, jag letar nämligen efter fina kläder jag kan ha i vinter. Min käre sambo fyller nämligen 25 år, det är ett och annat julbord samt att ifall lillen inte valt att titta ut innan julafton så vill jag gärna kunna klä mig i något fint fast jag kommer vara höggravid x1000.

Ett tips till alla andra preggos där ute, in och kika på Boohoo ni med vettja! Det finns hur mycket fint som helst och med prislappar som är lite snällare mot plånboken. Dock minns jag inte riktigt hur lång leverans det var då det var ett bra tag sen jag beställde därifrån, men jag har för mig att det inte var speciellt länge jag fick vänta. Jag tyckte dock att kläderna var lite små i storlekarna, men det kan ju ha ändrats sen dess. Kolla recensionerna på produkterna så brukar det ju stå hur dem är!

#bestofnouw #veckansblogg #nouwinspiration #nouwinfluencer #metapic #boohoo #pregnant #maternity #mode #fashion

10 SAKER NI KANSKE INTE VISSTE OM MIG

2019-10-11 18:00
Från josephinees

❥ Jag hatar att smörja in händerna. Egentligen är jag inget fan av att smörja in mig överhuvudtaget, men att smörja in händerna är något jag verkligen HATAR. Jag tycker inte om att vara kladdig. Ibland när jag är torr så smörjer jag mig, men sen kommer jag alltid på mig själv att jag torkar av händerna på en handduk eller mot byxorna.

❥ Jag har blodfobi, klarar inte av att se blod/sår. Så fort jag får minsta lilla sår så sätter jag på ett plåster för att slippa se. Jag klarar inte av att se blod och sånt på någon annan heller, en gång följde jag med en kompis till läkaren som stöd för att hon skulle ta ut sin P-stav från armen, det slutade med att jag blev alldeles likblek, höll på att svimma och läkaren fick hjälpa mig istället hahah. Så bra stöd var jag :-)

❥ Jag har haft sammanlagt 4 piercingar och 8 hål i öronen. (Nu har jag 1 piercing och 4 hål i öronen.)

❥ Trots sår-/blodfobi så är jag en sån där sjuk människa som tycker om att klämma finnar/pormaskar och tycker det är satisfying att titta på exempelvis Dr. Pimple Popper. Hahah jag skäms nästan över att säga det...

❥ Innan jag blev gravid så hade jag varit rökare i sju år. Fråga mig inte varför jag började, för det har jag inget svar på. Ung och dum kan väl iallafall summera det. Jag hade försökt sluta flera gången men aldrig lyckats mer än någon månads uppehåll. Men två veckor innan jag plussade på stickan så slutade jag från en dag till en annan. Utan hjälpmedel eller något, och det var hur lätt som helst. Jag tror kroppen kände på sig på något sätt. Jag har iallafall inte tyckt att det varit ett dugg jobbigt och inte haft något sug eller liknande.

❥ Jag tycker inte om ost. Endast parmesan och smält ost på mackan/pizza men inget annat.

❥ I mars har jag varit kär i Viktor i 10 år. Trots vårt break-up och allt vi varit igenom så har jag alltid älskat honom. Han var min första kärlek och jag har alltid velat vara hans. Han är mitt livs kärlek, min soulmate.

❥ Jag är en känslomänniska. Jag har väldigt nära till alla mina känslor, vilket är något jag tidigare tyckt varit pinsamt och något jag skämts över. Men idag ser jag det som en styrka och superkraft. Jag tycker det är fint att våga visa känslor.

❥ Pasta är det bästa och godaste jag vet. Det är något jag verkligen skulle kunna äta varje dag.

❥ Jag gick om första året på gymnasiet på grund av att jag var deprimerad. Fick sömnproblem så jag var vaken hur länge som helst i sträck, även fast jag var trött. Sen tillslut däckade jag och då kunde jag sova i en evighet. Så jag missade alldeles för mycket i skolan helt enkelt så då gick jag om ett år. Ett bra beslut, men gymnasietiden gick åt pipsvängen iallafall tyvärr!

LYKORECENSION - NOUGHTY

2019-10-10 15:35
Från josephinees

Som jag skrev för cirka en månad sedan så fick jag hem ett paket från LYKO med en hårvårdsserie från märket Noughty som jag skulle testa och sen recensera. Sagt och gjort! Nu har jag använt mig utav dessa produkter i en månads tid och jag lovade att jag även skulle skriva en recension här på produkterna jag får hem. Är det sedan något ni tycker är kul/intressant att läsa så kommer jag fortsätta göra det med kommande produkter jag får hem. Så skriv gärna vad ni tycker så jag vet!

Mitt första intryck var bra! Jag tyckte produkterna kändes bra på håret. Schampot, balsamet och hårinpackningen tyckte jag doftade väldigt gott, typ mandel och sheasmör. Däremot leave-in balsamet och serumet tyckte jag hade en stark och konstig doft, typ som hårfärg/blekning kan lukta. Men alla produkter var för sig kändes okej, jag tyckte dem höll vad som lovades och jag tycker att det blev mer kontroll och tyngd i mitt lockiga hår, inte alls lika frissigt! Däremot när jag använt mig utav hela serien under en tid så har jag blivit besviken. I vanliga fall tvättar ju jag bara håret en gång i veckan, något som tagit väldigt lång tid att vänja håret vid. Och det är något som mitt hår mår allra bäst utav. Men genom att jag använt mig utav denna hårvårdsserie så blir håret fett efter endast två dagar. Och då menar jag inte lite, det känns som ett smörpaket och det går inte ens att dölja genom att sätta upp håret. Detta gör mig väldigt besviken och det gör ju att jag inte är ett dugg nöjd med slutresultatet, så även om alla produkterna säkert är bra var för sig (särskilt hårinpackningen) så känner jag ändå att jag inte kan rekommendera dem, för jag vet ju inte vilken av alla produkter det är som gör att mitt hår blivit såhär. Om det beror på en eller lite av alla.

Nu hoppas jag bara att det ska gå att återställa genom att börja tvätta med mina vanliga hårprodukter så jag inte behöver börja om med att avvänja mitt hår från att tvättas såhär ofta. För det har tagit många år och många olika hårkurer för mig för att det ska räcka med en hårtvätt/vecka. Så håll tummarna för mig nu att det hjälper med att endast gå tillbaka till min vanliga hårvårdsrutin!

#bestofnouw #veckansblogg #nouwinfluencer #nouwinspiration #hårvård #lykoinflutester #produkttestare #recension

VECKA 30 - ÄNTLIGEN KAN VI PUSTA UT!

2019-10-09 15:56
Från josephinees

I söndags gick vi in i vecka 30! Bebis är nu stor som ett vitkålshuvud och det är ynka 74 dagar kvar till BF. Ingen barnmorska har ringt mig idag heller, vilket betyder att jag inte har graviditetsdiabetes! Äntligen kan vi pusta ut! Så himla glad och lättad för det. Men om dem fortfarande tycker att min mage är "för stor" eller växer för fort så vill jag gärna ha ett tillväxtultraljud så vi kan få se att han mår bra där inne. Att allt är som det ska. Bara för man har en stor mage behöver inte det betyda att bebis är stor. Jag tror mycket kan bero på min Endometrios. Jag har ju haft stor mage genom hela graviditeten. Även innan jag blev med barn så svullnade min mage upp väldigt lätt och jag kunde se mer eller mindre gravid ut jämt. Så jag tror det beror på det mest, att min mage är känslig och svullen överlag helt enkelt! Men jag är ju ingen läkare, så jag vill ju gärna att dem kollar det! Och hur mysigt vore det inte att få se vårt mirakel igen?

Såhär står det i Preglife-appen:

Barnet:
Barnet är nu cirka 36 cm lång från huvud till fot, och det väger cirka 1,43 kg i början av veckan och cirka 1,58 kg vid veckans slut.
Barnets kroppsbehåring - lanugohåren - börjar försvinna, även om ett par fjuniga strån kan finnas kvar vid födseln (det försvinner efter några veckor). Lungorna, muskler och hjärnan fortsätter sin utveckling och skelettet hårdnar än mer.
En del barn börjar redan nu lägga sig med huvudet i bäckeningången. Du kan känna att barnets huvud pressar mot bäckenbotten och även tydliga sparkar upp mot bröstkorgen.

Egna tankar:
Den här veckan har jag mått relativt bra faktiskt! Trött som vanligt, men om man bortser från det! Jag har inte haft så jätteont i kroppen, vilket har varit otroligt skönt. Däremot gör det fortfarande ont i mina händer och fötter, men det kan jag leva med. Jag är tacksam för att jag haft en så enkel graviditet om man jämför med många andra. Lillkillen sparkar på där inne i magen och vi längtar något otroligt efter honom. Ju mer vi blir redo och kan checka av för hans ankomst, desto större växer sig längtan. Tänk att ni är det inte långt kvar innan vår älskade lille son är här hemma hos oss. Det är en helt fantastisk känsla, nyp mig någon!

#bestofnouw #veckansblogg #nouwinfluencer #nouwinspiration #vecka30 #gravidveckaförvecka #graviduppdatering #momtobe #babyboy #bfdecember2019 #gravidvecka30