RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-07-17 19:31:17

VillaLillbo

VillaLillbo blogg på Nouw

En liten sammanfattning av vad jag har hållit på med

2019-07-17 12:23
Från VillaLillbo

Har fått en liten ”privatlektion” av Anton och fått lära mig att arbeta med blixtar och lite annat .


Har tagit 1års-bilder på Lizzies och Henkes son .


Har även fått den stora äran att fota mina första gravidbilder som blev på grannarna, Linn & Robin .

Oj vad kul det är att få lära sig nya saker !
Tack till alla som tror på mig och ger mig chansen att föreviga era minnen .

Gissa vem som fyller ett år idag !

2019-03-17 18:21
Från VillaLillbo

LEON ! Grattis på födelsedagen gullunge !

Julfotografering med lilla L och V - före och efter redigering

2018-12-23 18:10
Från VillaLillbo

Klicka in på bilden för bättre upplösning

Känner mig hedrad att jag får låna dessa små underbara pojkar till mina fotograferingar . Å vovven såklart ! Himla lämpligt att ta med sig Spice ut för provfotografering innan man ska ut med grabbarna i kylan . Men alltså titta vad söta dom är !

God jul på er alla !

Liten nisse

2018-11-29 21:44
Från VillaLillbo

Dags för lite julkort tänkte jag och lille Valter ställde så gärna upp !

Från Milano till Bologna

2018-10-27 11:39
Från VillaLillbo

Vi har nu avverkat 2 nätter i Milano . Gick å köpte ett glas vin och pizza första kvällen, väldigt udda kombinationer måste jag säga . På vägen tillbaka till hotellrummet insåg jag att det tog mig ca 40 minuter -ish att tappa bort min nyckel till rummet, helt j*vla otroligt nog så kollade jag samma sekund ner på marken och hittar det . Vad är oddsen ?


Dag två tog vi oss in till centrum i Milano för lite shopping och tittade på Duomo di Milano . Så vacker stad, så fantastiska byggnader med växter längs fasader och balkonger, så lyxiga butiker, så tråkiga människor !

Tog oss tillbaka till hotellet för lite uppfräschning och gick vidare till cocktailbaren b:free . Beställde en varsin drink och fick en fantastisk plockbricka på köpet . Vi var i himlen . Försökte sedan leta oss vidare för ett nattklubbsbesök vilket inte var det lättaste, så det resulterade i ca en timmes promenad i staden . Men vi hittade fram . Var en stund på klubben, men varken musiken, miljön eller människorna tilltalade oss speciellt mycket så det blev rätt tidigt en taxi hem .


Tredje dagen gick åt mest till att resa . Vi tog tåget under en strejk till Bologna där vi befinner oss under skrivande stund . Besökte en restaurang där vi beställde in en helt otrolig förrätt med bröd, oliver och tomater i en otrolig röra . Yum ! Men slutade med en väldigt speciell carbonara och en räkpasta som luktade som gatorna i Thailand, alltså ruttet . Två tuggor och jag fick ställa den åt sidan och ändå betala fullpris och fick väldigt sura miner som svar .

Gick till cafét bredvid och beställde in ett glas prosecco var och fick lite tilltugg med . Vilket däremot inte var helt dumt !


Nu har vi precis ätit frukost på hotellet och ska ner till stadens centrum för att utforska staden ytterligare och i morgon reser vi vidare till annan destination som vi ännu inte har bestämt .

En bild som inte har något med inlägget att göra

2018-10-24 01:14
Från VillaLillbo

Okej, så om några timmar börjar alltså min och Elins resa ner mot Skavsta flygplats för att ta oss vidare mot Italien ! Börjar bli lite nervös nu . Jag och Elin är väl inte dom personerna som har haft all tur med oss under våra resor, MEN det har ju ändå alltid löst sig och vi har kunnat skratta åt situationerna efteråt . Kan meddela att även denna resa strulade till sig för oss redan när vi började planera resan . Visste ni att det är superenkelt att hitta tågresa hela vägen ner till Skavsta mitt på dagen ? Men när ni kommer hem till Sverige igen och inte vill övernatta på flygplatsen så får ni nog tänka om eftersom att tydligen vill även tågpersonalen sova under nattetid . Så konstigt .. Skämt åsido . Tåg passade inte på hemresan, vilket vi upptäckte efter vi hade bokat resan ner (hysteriskt nervösskratt utbröt vid upptäckten) och vi chattade med en supertrevlig man från SJ som löste problemet och vi fick pengarna tillbaka även fast vi hade tagit ej ombokningsbar . Tack fina, rara SJ ! Vi uppskattar er, men inte era sovscheman .

Så när kommer nästa tabbe från oss genier ? Jag ska hålla er uppdaterad om den saken .

Men jäklar vad jag längtar iväg nu . Å med den underbara tjejen ! För även om vi strular till det ibland så har vi en riktigt bra tid ihop .

Vi hörs från Italien nästa gång !


Det går inte alltid helt smidigt

2018-10-21 19:50
Från VillaLillbo

Dagens fotografering blev lite krångligare, svårt att hitta rätt ljus och fokus hamnade lite där det ville . Men jag tycker ändå att den där lilla grabben är för söt för att inte visa upp .

Så här har ni honom igen; lilla hälsinge-arab-jämten !


Lill-jämten framför linsen

2018-10-20 18:34
Från VillaLillbo

Stal med mig brorsans pojk ut en snabbis ikväll . Dom ögonen, det håret och leendet ! Dör för dig, fina barn . Han är alltså snart 2år, men såg mer ut som 4 på dessa bilder .

Förhoppningsvis hinner vi ut en vända i morgon förmiddag också .

Presenttips till personen med humor

2018-10-20 01:13
Från VillaLillbo

Stötte på några väldigt underliga bilder i mitt instaflöde denna vecka och man kan ju inget annat än att se dessa bilder med lite humor . Vill bara poängtera att detta är två konton jag följer frekvent och ÄLSKAR ! Men det är väl inte bara jag som inte bara ser en gran i dessa bilder ? Eller ? Jag skrattar ihjäl mig !

Man kanske ska slå till på en gran eller två i jul ? Kanske kan bli ett samlarobjekt ? Eller en present ?