RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-12-19 02:43:11

Gladmors Blogg

Gladmor blogg på Nouw

Långt avbrott

2019-12-18 17:01
Från Gladmor

Jag har varit borta härifrån väldigt länge. Tyckte inte jag hann med det. Men nu är tanken lite mera än bara en tanke. Ska börja på gymmet, för att få upp flåset och hålla kroppen lite mera i ordning.
Jag har varit på gymmet lite grann och planerar att börja regelbundet efter nyår. Jag tänkte göra en utrensning i kroppen och sedan börja äta mera nyttigt. Får se hur det går... har ju inte börjat ännu tänkte jag ska lägga upp bilder och text varje gång jag är på gymmet så jag ska försöka sporra mig att fortsätta. Hoppas ni sporrar mig oxå.

Bilden är från Gotlands södra del, liten del av ett gäng raukar.

2 mars ❤️❤️❤️

2019-03-02 19:04
Från Gladmor

Jag är så överlycklig.
Jag kom i kontakt med en gammal kär vännina häromdagen. Hon berättade om en produkt som är så otroligt bra för människors hälsa. Den hjälper och lindrar många sjukdomstillstånd. Tex oro, stress, deprission, alzheimers, epilepsi, ångest, chrons och mycket annat.

Jag tänkte att det kunde inte vara sant med ett sånt mirakel medel.

Jag själv har ju mag och tarm problem sedan minst 7-8 år tillbaka, samt en jobbig värk från atros som sprider sig i kroppen, plus att jag får inflammationer i kroppen ganska ofta. Stel och besvärlig, man känner sig 80 år en del dagar

Ja jag litar till 100 % på min vännina, så jag tar och blir medlem så jag kommer åt produkterna.
Efter 5 dagar kommer en budkille och lämnar över paketet.
Glad i hågen blir jag och ”kastar” i mig hälsokosten.
Jag tog 3 droppar och dagen gick. Insåg att jag inte hade varit på toan på hela dagen wow det var något som hänt.
Dagen efter när jag skulle på toan och göra nr 2, så var den alldeles normal snacka om att detta känns som en befrielse Nu idag har jag ätit sånt som magen inte gillat, och inga akuta tarmtömmningar har skett
Wow vilken produkt, jag är glad att jag investerat detta för min hälsas skull.
När jag även känner efter så känns inte inflammationen i ryggslutet heller ❤️
Jag är sååå överlycklig som känner livslust igen



Solens härliga strålar

2019-02-28 16:12
Från Gladmor

Var ute idag på lite strand promenad i blåsten. Det gav mig massor av frisk luft några svanar låg och guppade där. Jag bara njöt i solstrålarna. Åh i morgon kommer mitt paket så snart ska värken från alla inflammationer vara borta❤️ längtar längtar

Längtar efter den riktiga våren

2019-02-27 22:55
Från Gladmor

Jag vill bara plantera och fixa med alla blommor och frön jag har börjat lite smått. Men har inte så optimala förhållanden för det. Har en katt på ca 8 månader som gillar att riva ner blommor eller välta vattenkannan om han inte får uppmärksamhet. Sprätta ur blomjorden ur krukor gillar han med. Vi försökte spruta vatten på honom för att skrämma honom bland blommorna men då visar det sig att han älskar vattennivå är inte ett dugg rädd för att bli blöt tja så förodlingen får nog vänta lite
❤️ sprid kärlek ❤️

Förtidig demens

2019-01-23 20:57
Från Gladmor

Hejsan svejsan !
Jag har nu ätit lchf i ca 14 dagar och är lite förbluffad över resultaten som redan visar sig. Jag gick in väggen för ett par år sedan då jag jobbade 6-7 dagar i veckan. Efter det kände jag min hjärna koka rent ut sagt. Kunde inte koncentrera mig skulle skriva ner en lista på mat jag skulle handla, men signalen mellan hjärnan och handen som höll i blyertspennan funkade inte. Det gick inte att skriva mjölk..., det var verkligen en otäck varningsklocka⏰.
Efter det drog jag ner på kunderna och arbetstider, inget mer jobb på helger. Det var väl skönt men skadan i hjärnan var redan där. Jag fick svårt att minnas vad man bestämt med folk, vilken mat jag åt dagen innan. Usch det var jobbigt. Ingen förstod hur jobbigt man hade det inombords, för det syntes inte. Glömma ord och namn på saker och folk. Jag kände att det var värre än naturlig glömska.
Det som skrämde mig mest var att jag har demens i kvinnliga ledet i min släkt. Tänk om jag får demens för tidigt detta oroade jag mig för jätte mycket. Men det var inget jag sa till någon. Nu när jag kört med lchf i två veckor så slår det mig att jag känner mig bättre i hjärnan jag glömmer inte bort orden jag ska säga alltså börjar min hjärna läka sig med rätt kost ❤️❤️❤️ då behöver jag inte oroa mig för förtidig demens

Love to you all ❤️

Andas

2019-01-23 08:09
Från Gladmor

Igår kväll när jag låg i sängen så märkte jag av att jag har gått ner i vikt. Det är väl främst vätska man blir av med först, men det märktes. Jag kunde andas i lugnt tempo bara genom näsan, jätte länge det har jag inte kunnat på flera år utan att flåsa och öppna munnen det var en trevlig sidoeffekt
Må så gott så hörs vi.

Love to you all ❤️

Tillbaka 😃🙏🏼

2019-01-22 22:22
Från Gladmor

Hej !
Efter ett långt uppehåll så har jag äntligen hittat tillbaka hit.
Jag har fått röntgen bevis på att jag har atros i tumbasen på båda händerna. Efter några veckor så fick jag ont i både höger och vänster fotknölar, så det gjorde ont att gå. Dessutom så fick jag någon vecka efter det ont i både höger och vänster höft . Jag misstänker atros på dessa ställen också, men vill inte ha ev den domen av en doktor. Så mina tankar började vandra åt att jag måste gå ner i vikt. Hmmm lättare sagt än gjort.
Fick svamp i munnenoch insåg att det hade jag haft många gånger de senaste 10 månaderna ringde sköterskan och hon bokade in mig till en doktor den 11 feb. Jag frågade vad hon trodde det kunde bero på, DIABETES svarade hon tillbaka. Det var det första hon kom att tänka på. Okej tänkte jag, den jäveln vill jag inte bjuda in i mitt hem.
Så den 7 januari började jag med Lchf blandat med ketogen kost, för att mota Olle i grinnn....
Idag den 22 januari mätte jag -5,5 cm i magen såå jag går åt rätt håll

Love to you ❤️

Vi försov oss 😳

2018-06-09 10:33
Från Gladmor

Jag låg och drömde något som jag nu inte minns. Sedan vaknade jag av ett jäkla ryck, f.n vi har försovit oss, klockan är 07.35 oj oj oj sonen börjar skolan kl 08.00 shit pomfritt, nu är det bråttom.
Jag flyger upp ur sängen och skriker upp och hoppa, vi har försovit oss jag rusar in och skriker på dottern: vakna vakna vi har försovit oss.... jag rusar vidare till sonen som är svårväckt, ruskar i honom och skriker: vakna vakna.
Jag rusar tillbaka ut i hallen för att hämta mina kläder.
Då kommer dottern: men mamma, det är lördag idag. wtf...
Hoppsan hoppsan, tur sonen inte fattade vad som just hände.
Förstår ni paniken jag hade, oj oj oj. Det tog säkert 20 sekunder innan det verkligen sjönk i hjärnan klokt, att det är lördag idag.
Det var en omtumlad start, men nu har jag dock ätit bra frukost med äggsmör och bacon. Ut och njuta av ledigheten häller nu.
Love to you all

Bästa lördags vädret 🤗 inkl mjukglass

2018-05-05 12:16
Från Gladmor

Idag har jag varit lite flitig. Först blev det kaffe och läsa tidningen vid kl 8. Sedan 8.45 ut och klippa lite gräs. Efter det målade jag upp 4 liter färg på vedboden som jag missade förra året pga getingar.
Nu har vi ätit taco och strax ska vi iväg och äta en mjukglass för att fira härligt vårväder. Sedan ska det bli en sväng med trimmern om mina händer orkar det. Sedan ska jag möblera om mitt trånga sovrum.
Love to you all ❤️

Karpaltunnlar 😩

2018-04-30 22:22
Från Gladmor

Nu orkar jag knappt blogga jag brukar göra det när jag ligger i sängen. Men jag har så himla ont i händerna samt vaknar jag på nätterna att fingrarna i båda händerna har domnat, och då ligger jag raklång på rygg det är jätte besvärligt att hålla i mobilen. Börjar bli lite orolig att jag snart behöver sjukskriva mig. Får ringa till doktorn nu i veckan, och be om ett besök.
Sist jag kände av dessa problem var när jag var gravid för ca 14 år sen det är tydligen vanligt vid graviditet.
Love to you all ❤️