RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-06-11 12:34:02

Gladmors Blogg

Gladmor blogg på Nouw

2 mars ❤️❤️❤️

2019-03-02 19:04
Från Gladmor

Jag är så överlycklig.
Jag kom i kontakt med en gammal kär vännina häromdagen. Hon berättade om en produkt som är så otroligt bra för människors hälsa. Den hjälper och lindrar många sjukdomstillstånd. Tex oro, stress, deprission, alzheimers, epilepsi, ångest, chrons och mycket annat.

Jag tänkte att det kunde inte vara sant med ett sånt mirakel medel.

Jag själv har ju mag och tarm problem sedan minst 7-8 år tillbaka, samt en jobbig värk från atros som sprider sig i kroppen, plus att jag får inflammationer i kroppen ganska ofta. Stel och besvärlig, man känner sig 80 år en del dagar

Ja jag litar till 100 % på min vännina, så jag tar och blir medlem så jag kommer åt produkterna.
Efter 5 dagar kommer en budkille och lämnar över paketet.
Glad i hågen blir jag och ”kastar” i mig hälsokosten.
Jag tog 3 droppar och dagen gick. Insåg att jag inte hade varit på toan på hela dagen wow det var något som hänt.
Dagen efter när jag skulle på toan och göra nr 2, så var den alldeles normal snacka om att detta känns som en befrielse Nu idag har jag ätit sånt som magen inte gillat, och inga akuta tarmtömmningar har skett
Wow vilken produkt, jag är glad att jag investerat detta för min hälsas skull.
När jag även känner efter så känns inte inflammationen i ryggslutet heller ❤️
Jag är sååå överlycklig som känner livslust igenSolens härliga strålar

2019-02-28 16:12
Från Gladmor

Var ute idag på lite strand promenad i blåsten. Det gav mig massor av frisk luft några svanar låg och guppade där. Jag bara njöt i solstrålarna. Åh i morgon kommer mitt paket så snart ska värken från alla inflammationer vara borta❤️ längtar längtar

Längtar efter den riktiga våren

2019-02-27 22:55
Från Gladmor

Jag vill bara plantera och fixa med alla blommor och frön jag har börjat lite smått. Men har inte så optimala förhållanden för det. Har en katt på ca 8 månader som gillar att riva ner blommor eller välta vattenkannan om han inte får uppmärksamhet. Sprätta ur blomjorden ur krukor gillar han med. Vi försökte spruta vatten på honom för att skrämma honom bland blommorna men då visar det sig att han älskar vattennivå är inte ett dugg rädd för att bli blöt tja så förodlingen får nog vänta lite
❤️ sprid kärlek ❤️

Förtidig demens

2019-01-23 20:57
Från Gladmor

Hejsan svejsan !
Jag har nu ätit lchf i ca 14 dagar och är lite förbluffad över resultaten som redan visar sig. Jag gick in väggen för ett par år sedan då jag jobbade 6-7 dagar i veckan. Efter det kände jag min hjärna koka rent ut sagt. Kunde inte koncentrera mig skulle skriva ner en lista på mat jag skulle handla, men signalen mellan hjärnan och handen som höll i blyertspennan funkade inte. Det gick inte att skriva mjölk..., det var verkligen en otäck varningsklocka⏰.
Efter det drog jag ner på kunderna och arbetstider, inget mer jobb på helger. Det var väl skönt men skadan i hjärnan var redan där. Jag fick svårt att minnas vad man bestämt med folk, vilken mat jag åt dagen innan. Usch det var jobbigt. Ingen förstod hur jobbigt man hade det inombords, för det syntes inte. Glömma ord och namn på saker och folk. Jag kände att det var värre än naturlig glömska.
Det som skrämde mig mest var att jag har demens i kvinnliga ledet i min släkt. Tänk om jag får demens för tidigt detta oroade jag mig för jätte mycket. Men det var inget jag sa till någon. Nu när jag kört med lchf i två veckor så slår det mig att jag känner mig bättre i hjärnan jag glömmer inte bort orden jag ska säga alltså börjar min hjärna läka sig med rätt kost ❤️❤️❤️ då behöver jag inte oroa mig för förtidig demens

Love to you all ❤️

Andas

2019-01-23 08:09
Från Gladmor

Igår kväll när jag låg i sängen så märkte jag av att jag har gått ner i vikt. Det är väl främst vätska man blir av med först, men det märktes. Jag kunde andas i lugnt tempo bara genom näsan, jätte länge det har jag inte kunnat på flera år utan att flåsa och öppna munnen det var en trevlig sidoeffekt
Må så gott så hörs vi.

Love to you all ❤️

Tillbaka 😃🙏🏼

2019-01-22 22:22
Från Gladmor

Hej !
Efter ett långt uppehåll så har jag äntligen hittat tillbaka hit.
Jag har fått röntgen bevis på att jag har atros i tumbasen på båda händerna. Efter några veckor så fick jag ont i både höger och vänster fotknölar, så det gjorde ont att gå. Dessutom så fick jag någon vecka efter det ont i både höger och vänster höft . Jag misstänker atros på dessa ställen också, men vill inte ha ev den domen av en doktor. Så mina tankar började vandra åt att jag måste gå ner i vikt. Hmmm lättare sagt än gjort.
Fick svamp i munnenoch insåg att det hade jag haft många gånger de senaste 10 månaderna ringde sköterskan och hon bokade in mig till en doktor den 11 feb. Jag frågade vad hon trodde det kunde bero på, DIABETES svarade hon tillbaka. Det var det första hon kom att tänka på. Okej tänkte jag, den jäveln vill jag inte bjuda in i mitt hem.
Så den 7 januari började jag med Lchf blandat med ketogen kost, för att mota Olle i grinnn....
Idag den 22 januari mätte jag -5,5 cm i magen såå jag går åt rätt håll

Love to you ❤️

Vi försov oss 😳

2018-06-09 10:33
Från Gladmor

Jag låg och drömde något som jag nu inte minns. Sedan vaknade jag av ett jäkla ryck, f.n vi har försovit oss, klockan är 07.35 oj oj oj sonen börjar skolan kl 08.00 shit pomfritt, nu är det bråttom.
Jag flyger upp ur sängen och skriker upp och hoppa, vi har försovit oss jag rusar in och skriker på dottern: vakna vakna vi har försovit oss.... jag rusar vidare till sonen som är svårväckt, ruskar i honom och skriker: vakna vakna.
Jag rusar tillbaka ut i hallen för att hämta mina kläder.
Då kommer dottern: men mamma, det är lördag idag. wtf...
Hoppsan hoppsan, tur sonen inte fattade vad som just hände.
Förstår ni paniken jag hade, oj oj oj. Det tog säkert 20 sekunder innan det verkligen sjönk i hjärnan klokt, att det är lördag idag.
Det var en omtumlad start, men nu har jag dock ätit bra frukost med äggsmör och bacon. Ut och njuta av ledigheten häller nu.
Love to you all

Bästa lördags vädret 🤗 inkl mjukglass

2018-05-05 12:16
Från Gladmor

Idag har jag varit lite flitig. Först blev det kaffe och läsa tidningen vid kl 8. Sedan 8.45 ut och klippa lite gräs. Efter det målade jag upp 4 liter färg på vedboden som jag missade förra året pga getingar.
Nu har vi ätit taco och strax ska vi iväg och äta en mjukglass för att fira härligt vårväder. Sedan ska det bli en sväng med trimmern om mina händer orkar det. Sedan ska jag möblera om mitt trånga sovrum.
Love to you all ❤️

Karpaltunnlar 😩

2018-04-30 22:22
Från Gladmor

Nu orkar jag knappt blogga jag brukar göra det när jag ligger i sängen. Men jag har så himla ont i händerna samt vaknar jag på nätterna att fingrarna i båda händerna har domnat, och då ligger jag raklång på rygg det är jätte besvärligt att hålla i mobilen. Börjar bli lite orolig att jag snart behöver sjukskriva mig. Får ringa till doktorn nu i veckan, och be om ett besök.
Sist jag kände av dessa problem var när jag var gravid för ca 14 år sen det är tydligen vanligt vid graviditet.
Love to you all ❤️

Underbara lördag

2018-04-28 23:11
Från Gladmor

Denna dag kändes väldigt lång. Tog lite sovmorgon till kl 9.00. Dottern bryggde kaffe åt mig usch vad jag har ont uppepå fötterna när jag ska börja gå det är väldigt jobbigt. Spelar ingen roll om jag har skor på mig eller inte.
Efter kaffet blev det lite grävning i trädgården, samt lite planteringar. Gick in till grannen och snackade lite samt köpte en gräsklippare. Sen for jag och barnen iväg till badhuset igen jisses vad lite vatten sprattel tar ens energi så det blev pizza. Jag gick ut och fortsatte lite i trädgården. Tog ut cyklarna för att pumpa i luft i däcken, det gick bra men en sadel ramlade av då gick jag in Sen låg vi alla tre i soffan och kollade youtube en stund. Barnen gick in på sina rum sen och jag kollade på någon löjlig repris på tv. wips wips nu blev klockan 23.15 jag och sonen ska på fagning i morgon bitti så nu är det sova som gäller.
Love to you all ❤️

Han sket på mig 😬

2018-04-26 22:27
Från Gladmor

En sån underbar dag det har varit. Först putsade jag lite fönster och vädret var helt okej.
Sen åkte jag till visby lasarett för att röntga mina händer. Det tog typ 2 minuter inkl väntan...
Så skönt, dom är riktigt duktiga där. Sen blev det lite shopping, skor till mig och stege till mig sen satt jag mig på en bänk utanför gallerian, då sket en fågel på mig men det mesta av skiten träffade bänken sen hittade jag en plånbok på parkeringen vid Ica maxi jag gjorde ett försök att hitta ägaren men det fanns flera med samma namn så jag hade inte tid att ringa till alla då jag hade en tid att passa. Så jag lämnade in lädret till butiken, dom skulle kontakta polisen. skönt. Sen åkte färden hemåt och fixa lite mellis som barnen ska ha med sig på fagningen på fredag.
Sen åkte vi bort och åt kvällsmat skönt slippa disk och allting
Nu måste jag sova
Love to you all ❤️

Jobba hemifrån

2018-04-25 19:51
Från Gladmor

Hej alla sköna fina människor
Jag har nu under två dagar putsat fönster i min städfirma. Ska putsa lite i morgon också ca 3 timmar jag har så ont i mina händer nu att putsa fönster är inte kul
I morgon ska jag dock röntga mina händer för att se om det är artros i dom eller inte. Min kund sa idag att artros ger inte svullnad i händerna Två nätter i rad när jag legat på rygg med armarna rakt längs kroppen, har jag vaknat av att fingrarna domnat så jag börjar själv tro på karpaltunnel problem det var doktorn inne på först. Men sist jag hade det är typ 16 år sen
Så hur det blir med städfirman i framtiden får vi se, tur jag har min andra business och kan jobba hemifrån eller vart jag vill ifrån. Får kämpa på med det så kan det bli min räddning.
Love to you all ❤️

Börja gymma 😬

2018-04-24 15:18
Från Gladmor

Nu har det varit lågt på blogg inläggen några dagar. Jag har ont i kroppen lite var stans hela tiden, så jag tappar orken. Har fullt focus på att orka jobba. Dessutom har sonen väldigt ont i sina fötter/hälar så han vill absolut inte gå några promenader. Ibland orkar inte dottern heller. Men vi kände direkt att promenaderna är bra för vi sover mycket bättre på natten.
Jag tänkte försöka börja gymma lite försiktigt snart. Måste bara veta vad röntgen säger om mina händer. Dom värker nåt fruktansvärt ibland. Värktabletterna är på recept, lite synd bara. Nu ska jag elda så vi får lite varmvatten till kvällen
Love to you all❤️

Bilden är från i söndags då vi var vid stranden och grillade korv det var ett underbart väder den dagen.

Underbar helg 🌞

2018-04-22 15:50
Från Gladmor

Solvärme och fågelsång staren flyttar in i holken. Jag har planterat och flyttat runt på det mesta här hemma känner mig ganska nöjd. Skall ännu plantera mera i både pallkragar och bygga någon spaljé till min lilla ros och någon klätterväxt, men det gör jag lite längre fram.
Vi har hunnit med att grilla korv vid stranden snart ska jag skala potatis för slowcockern har redan köttet klart
Love to you all ❤️

Jag byter däcken själv

2018-04-21 08:37
Från Gladmor

Redan lördag, vad tiden flyger iväg. Sitter och dricker kaffe samtidigt som jag gosar med katten. Usch vad det är varmt, jag får värme utslag som kliar det är inget kul. Schemat idag blir först att byta däck på volvon, det kommer en ev köpare i eftermiddag och ska se på den. Om inte han köper den så går turen till de andra som är intresserade. Jag ska även plantera min ros som jag köpte via nätet för två månader sen. Den trivs nog inte nu i spannet. Sen ska jag försöka gräva ett litet dike och plantera några cypress enar. Så det är nig vad jag ska pyssla med idag.
Live to you all❤️

Hittar inte utrustningen 😂😂

2018-04-19 20:51
Från Gladmor

Orkade inte skriva igår. Knappt så jag orkar det nu heller. Är så himla trött att jag går i säng redan kl 20.00 jag somnar inte direkt utan jag kollar i mobilen ett tag. Jag har knappt energi att gå spåret på ynka 1 km...ibland när det varit många på spåret så har vi lattjat boll istället jag och barnen. Så ikväll började jag äta vitaminer av olika slag, det har jag gjort förut när jag tappat orken.
Dottern har haft öron problem i snart 1,5 år och nu har hon fått öron droppar, hoppas dom hjälper. Vi är ju måttligt roade av dessa doktorer nu, skriv en remiss till sjukhuset tycker man borde varit gjort för länge sedan, men nej ☹️ nog ingen som vågar ta det beslutet olika doktorer hela tiden ☹️ det är ju besvärligt för doktorerna oxå endel hittar inte utrustning eller i vilket rum dom ska vara besvärligt är det överallt I morgon är det den bästa dagen, Fredag
Love to you all ❤️

Vet inte vilken dag det är 😱

2018-04-17 20:12
Från Gladmor

Dagen har varit lång och fin. Nu är det snart sommarvärme på gång sa dom på radion ☹️ jag tycker det kan få vara vår först, innan den hemska värmen slår till tiden bara rasar iväg, jag vet knappt inte vilken dag det är. Jag klarade inte av kvällsjobbet igår men ikväll fungerade kroppen bättre så jag kunde jobba klart. Sen när jag kom hem blev det till att göra pizza halva plåten blev taco/kebab och andra halvan blev capriciosa jag äter det mesta så det går nog åt. Barnen åt men var nog inte jätte förtjusta ☹️ som vanligt. Nu ska jag lägga mig på soffan innan sängdags.
Love to you all ❤️

Slut som artist 😬

2018-04-16 17:58
Från Gladmor

Hej igen!
Idag har jag putsat fönster hela långa dagen, och set var stora fönster så nu är jag slut som artist nu blir det strax korvstroganoff bara riset blir klart. Sen ska jag jobba en stund till oj oj oj, jag är helt slut i ryggen av att hänga i fönstren. Har även ett telefon möte kl 21.00 oj ij hur ska jag orka allt. Hoppas dagen blir lite lugnare i morgon sköt om er och
Love to you all ❤️

Väldigt tur att maten är super god ❤️❤️

Måndag morgon 🤭

2018-04-16 07:30
Från Gladmor

Hämtade tidningen och fixade en kopp kaffe, då till min fasa ser jag att någon druckit upp den sista mjölken hmm jag får ta grädde i kaffet, men det är inte lika gott. Idag är det mulet och lite tråkigt väder. Jag ska putsa fönster hela dagen hoppas det går bra. Nu ska jag börja plocka ihop mina grejer. Ha det gott.
Love to you all ❤️

Badhuset

2018-04-15 22:46
Från Gladmor

Idag har vi varit ett par timmar i badhuset det var väldigt lugnt och behagligt med folk där. Och det är så skönt att kunna avsluta med bubbelpoolen innan man ska gå upp. När vi kom hem käkade vi lite mat och kolla på youtube. Sen blev det ute lek barnen hoppa studsmatta och jag fixade lite i växthuset och lite annat pyssel i trädgården. Jag kände mig så fruktansvärt trött så jag gick in och vilade lite. Sedan blev det dags att skriva och skicka iväg fakturor efteråt tog vi en kort promenad och återvände hem snabbt i morgon ska jag putsa fönster, ser inte fram emot det när det är mulet och kallt men man brukar kunna jobba sig varm.
Love to you all ❤️

Morgonstund har guld i mun 😃

2018-04-14 09:35
Från Gladmor

Vaknade väldigt kissnödig, så då klev jag upp trots att jag skulle vilja sova längre. Sedan vi börjat med kvällspromenaderna så sover jag mycket bättre skönt. Idag har jag redan varit flitig, gjort mjukt fröbröd och nu håller jag på att avsluta ingefärsshoten vill ju inte råka på någon urjobbig förkylning. sedan ska vi åka till badhuset och plaska av oss lite

Skratta med tonåringen 😂😂

2018-04-13 22:05
Från Gladmor

Fredag så himla skönt. Det var den traditionella taco middagen ❤️ det blev hur lugnt som helst här, sonen spelar data med några kompisar och jag och dottern kolla youtube sen blev det promenad trots att ingen ville gå vi pushar varandra för att komma iväg och vi har ganska skojigt när vi väl kommer iväg. Undrar om någon hör oss i skogen, som vi tramsar och busar med varandra. Det känns bra att kunna skratta tillsammans med din tonåring varje dag. Nu ska jag läsa andras bloggar, ha det bäst.
Love to you all❤️

Snart helg 😃

2018-04-12 21:40
Från Gladmor

Idag var det jobb halva dagen, sedan hem och säga hej till sonen. Han hade slutat skolan tidigt och då såg han en film när han kom hem. Sedan åkte jag iväg till däck firman och bytte till sommar däck Jisses vad skönt.
Dottern slöt också skolan tidigt sedan gick vi alla tre våran promenad i skogen och vi tog lite bilder
Det känns nu riktigt bra att tvinga sig gå någon kilometer varje kväll. Jag märker skillnad, jag flåsar inte alls som jag gjorde första gången
Som någon sa: övning ger färdighet
Då kanske det blir dags snart att ta två varv lägger upp någon bild jag tog ikväll.
Love to you all ❤️

Lill lördag ❤️

2018-04-11 21:27
Från Gladmor

Hej alla vänner idag blev det bara en städ kund lite skönt ändån så då hann jag att städa av lite här hemma också. Och lite bokföring hann jag med. Jag har så ont i handen efter man jobba men det går att gå bort värken med tabletter. Problemet är bara att jag har ännu lite svårt att svälja tabletter...dessa är lite större modell. Ibland går det bra och återigen går det inte alls☹️ har fått kallelse till röntgen dock.
Har även värk i smalbenen och hälsenan, då promenaderna jag och dottern gör varje kväll känns för jävligt. Men vi går ändån. Skam den som ger sig.
Love to you all ❤️

Inget LIK 😯😯

2018-04-09 22:17
Från Gladmor

Idag var det nästan 20 grader i skuggan. härligt.
Men alla myror som finns i min trädgård gillar jag icke. Usch dom blir bara fler och fler.☹️ önskar jag kunde utrota dom, men har för mig att skogsmyran är fridlyst, hur den nu kan vara det... bara i min trädgård finns det fler än alla människor på Gotland
Idag har jag haft lite enklare jobb. Skulle städa åt en sommar Gotlänning och till min fasa förstod jag att dom hade haft en fågel inomhus jag blev nervös att den ännu var kvar inne, eller låg död någonstans jag spejade runt men hittade inget lik. jag chattade med ägaren och hin hade haft fönster målare där innan, så det var troligen då detta inträffat. tur hon hade bokat in mig så då slapp hon se stöket och röran.
Sedan blev det mys i solen en stund när dottern kom hem. Sedan kollade vi på youtube. Käkade middag och sen iväg på kvälls städ. Väl hemma byta skor och iväg och gå spåret usch vad jag har ont i fötterna och smalbenen. Måste köpa mig bättre skor.
Sen såg vi farmen VIP vilka tokstollar dom är sedan lyssna jag på ett teamcall för min andra verksamhet. Kul med inspiration nu blir det sängen
Love to you all ❤️

Vinst 😃❤️

2018-04-08 21:42
Från Gladmor

Jag började morgonen med lite kaffe, sedan for jag ut i trädgården och började räfsa bort Björk ris som blåser ner hela tiden. Bäst att hålla sånt borta tills man ska börja klippa gräset. Sen jobbade jag lite med min mobila business samtidigt som jag var i växthuset . Det är ett underbart sätt att jobba sen skulle jag åka in till Visby och hämta mina barn. Vi åt på donken då alla var vi hungriga. Sen åkte vi hem och jag jobbade lite till på businessen och myste även med Rajax, våran gose katt. Hipp hopp vad tiden gick jag åt det sista resterna från fläsk och löksåsen. Sen gick vi våran promenad i skogen på spåret. Jag hade en gps som mätte sträckan. Jag har alltid trott att det har varit 1,5 km men nu säger gps att det är 2.2 km så då har jag vunnit 700 meter varje gång vi gått spåret så härligt med gps ❤️
Love to you all ❤️

"Våren kvittrar"

2018-04-07 17:36
Från Gladmor

En underbar dag vaknade jag upp till, solen skiner och våren kvittrar :)

Jag har planterat om dom flesta pelargonerna och alla blomskott och fixat idag. Grannen har några bikupor så jag ska kämpa för att ha många blommor som kan ge dom mycket mat framöver. Dom var inne på min tomt idag och kollade läget, ingen blomma hade jag att bjuda på :( får ställa ut det som går här innifrån så länge.

Skogsmyrorna är i full gång att göra nya stackar inne på min tomt :( det tycker jag inte om. Jag får nog bygga en altan så vi har någonstans att sitta utomhus utan att myrorna ska kliva på våra fötter.

Jag skulle räfsa i trädgården idag men jag tyckte det blåste för mycket, så jag hoppas på den uppgiften i morgon.

Har suttit vid datorn och fixat med bokföringen en stund.


Jag lagade god mat idag, stekt fläsk och löksås...mmmm vad det var gott. Det räcker till mig ikväll också. I morgon ska jag hämta barnen i Visby.


Love to you all <3
Underbara fredag 😯

2018-04-06 23:58
Från Gladmor

Barnen drog till kompis i visby igår. Så denna fredag blev ingen taco för mig. Jag låg i soffan och såg diverse repriser och lite youtube på appel tv:n
En väldigt värdelös ensam fredag. Imorgon hoppas jag på trädgårdstjänst och fint väder.
Love to you all ❤️

Artros 😯

2018-04-04 22:26
Från Gladmor

Idag har jag kämpat med en flyttstädning, som fortsätter i morgon. På eftermiddagen var jag till doktorn med mina händer som värker så hemskt. Efter en stunds klämmande på mina händer så skulle han ordna en remiss till röntgen för att kolla upp om det är artros. Det vill jag inte ha. Sedan skrev han ut någon sorts värktablett. Schysst.
Vädret idag blev strålande sol och 10 grader så då tyckte jag att grillning kunde vara gott till kvällen alla blev glada och nöjda. Sedan skulle jag ut och leverera lite whitening tandkräm och på ett ställe i en sten trappa sprang jag uppför fort så jag flög omkull på alla fyra..☹️ aj aj vad det gjorde ont i händerna och knäna. Shit happends.
Sedan tog jag mina bungypump stavar och traskade ‍♀️‍♀️spåret runt, även barnen följde med härligt.
Love to you all ❤️

Öron inflammation 😩👂🏼👂🏼

2018-04-03 22:52
Från Gladmor

Natten var hemsk, har sovit jätte dåligt. Magen kurrade i flera timmar så jag inte kunde sova. Gick upp vid kl 00.45 och tog ost smörgås med en liten skål yoghurt. Vaknade kl 03.00 att magen kurrade igen det kan väl inte vara sant att magen ska ha mera mat... nja jag blir lite nervös att blodsockret ska krångla med mig, men det blir ingen mer mat så dags. katten var och hoppade på dörrhandtaget vid 3.00 tiden så jag fick släppa in honom. Han behövde mera mat sa han jag hoppade ner under täcket och somnade. Vaknade kl 04.00 att katten låg i min säng och kurrade för full hals ja ja jag klappade om honom några minuter sedan försökte jag somna. Då går katten upp på mig och sätter klorna i min arm, allt för att väcka mig. jag kliver upp och släpper ut honom. Återvänder till sängen har konstig dröm om en röd katt ⏰ klockan ringer 06.00 dags att upp och hoppa på med kaffet☕️ och läsa dagens tidning. Väcka dottern och iväg till doktorn. Första dagen efter långledig helg så lär det vara fullt på drop in. Så vi är 40 min tidiga och det lönar sig, vi kommer först i kön och det är nästan överfullt med folk sen. Doktorn säger inflammation i båda öronen, skriverrecept på Kåvepenin. på apoteket får vi en annan sort, men den kanske är lika bra.
Sedan hem med dottern och jag iväg på jobb. ❤️ mellan mina två kunder så sitter jag typ i telefon en timme och pratar med olika människor. Ibland är man eftertraktad
Sen blev det matlagning och kvällsmat sedan iväg på kvällsjobb. Och sen är jag helt slut och orkar inte med promenaden
Jag jobbar lite med min business. Jag har börjat kolla in en business till. Där ska man bara ha hem partyn på kvällar och helger. Jag vet inte om jag kommer hinna med det. Får fundera ett tag innan det blir något beslut. Sov gott.
Love to you all ❤️