RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-07-28 20:12:29

normabergstroom blogg

normabergstroom blogg på Nouw

SVETT

2019-07-28 20:06
Från normabergstroom

Atm:
Sitter på en bänk på en busshållsplats i stan, otroligt trött och lite less men allra mest SVETTIG. Har haft en låååååång dag, vaknade tidigt och klev upp direkt pga det var så jävla varmt i mitt rum, behövde gå ut direkt. Sen kollade jag Gossip Girl, duschade och åt pasta mmm.
Men jag blev så jävla uttråkad, så tog bussen till stan och mötte upp Kajsa! Mysigt!!! Vi satt i Surfbukten och catchade up lite, vi har fan inte träffats på en månad. Sen åkte vi till Linn och lagade mat, himla gott!!! Tyvärr bor jag i Nälden = tar mig inte hem, får liksom en chans och om jag missar den är jag körd. Så nu väntar jag alltså på en nyss som ska ta mig till Krokom där min bror (förhoppningsvis) hämtar mig.
Får se om jag kanske drar och badar med en kompis ikväll, skulle va jävligt skönt.

Over and Out!

min tågresa! helvete!

2019-07-27 18:00
Från normabergstroom

Såhär såg jag ut imorse: glad, nyduschad, fräsch. Tyvärr helt ovetandes om vilken HELVETESDAG jag hade framför mig.
Efter den här bilden plingade det till i min telefon och det stod något om att mitt tåg är 20 minuter försenat. LUGNT tänkte jag, 20 minuter kör man ju in fort. Så vi satte oss i bilen, jag handlade lite färdkost och åkte mot Sveriges i särklass tråkigaste stad: Bollnäs. Väl där kom det ett utrop i högtalaren, tåget var ytterligare 40 minuter sent! Då blev jag LESS, så jag gick raka vägen till Pressbyrån och unnade mig redbull FAST jag vet att det inte är bra för kroppen. Sen, när det väl var dags att gå ut, plingade det till igen. Liiiite mer försenat bara!
Men sen så, kunde jag kliva på tåget, bara för att inse att DET INTE FANNS NÅGON AC. Trodde jag skulle svimma. Jag var så arg, och trött, och SVETTIG. Det rann svett, dessutom satt jag på sidan av tåget där solen låg på som allra mest. Menmen, efter några timmar kom vi till Östersund, cirka 3 minuter för sent för att jag skulle kunna hinna med bussen hem till Nälden. Då höll jag på att börja grina, hade dessutom packat i en tygpåse och en plastpåse pga orkade inte släpa med mig hela resväskan.
Men nu, 9 timmar efter jag åkte imorse är jag äntligen hemma. SÅ SKÖNT

sista dagen carpe diem!

2019-07-26 12:54
Från normabergstroom

Okej jag tar tillbaka att gårdagen var sommarens varmaste dag, HERREJÄVLAR vad varmt det är idag. Det är i stort sett vindstilla också, så det är hemskt att vara utomhus. Däremot är det redan 24 grader i vattnet, så tror det kommer bli en fin baddag iallafall!!!!
Nu har precis min moster och hennes man åkt hem, så kvar här är bara mormor och morfar, mina föräldrar och jag. Imorgon halv elva går dock mitt tåg härifrån, så snart är jag hemma i republiken igen. Gör ju ont i hjärtat att åka härifrån nu när det är så himla, himla fint. Men som det ser ut ska det ju vara lika fint hemma. Och bara det är ju once in a lifetime, att det är VARMT i jämtland!
ÄH nu måste jag FÅNGA DAGEN, hörs!

Sommarens varmaste dag

2019-07-25 17:30
Från normabergstroom

Men HEJ kära kompisar!
Idag är det torsdag, och sommarens hittills varmaste dag. Jag håller på att smälta bort! Tack och lov är det också sommarens hittills varmaste vattendag, 24 grader! Till och med jag har badat flera gånger. Dessutom har jag införskaffat mig en ny bikini, som ni kan se på bilden där uppe. Ville se extra brun ut så köpte en till i min favoritmodell. Är meganöjd!
Tyvärr ser det ju ut som jag åker hem på lördagmorgon, vilket är lite vemodigt. Men samtidigt vet jag ju att jag kommer tycka det är himla skönt när jag väl är hemma. Förhoppningsvis kan jag träffa nån kompis, även fast jag bor långt åt helvete. Har iallafall planerat in Taco-kväll med mitt gäng, och mys med Q nån kväll.

NU ska jag äta kebabrulle, har haft cravings i VECKOR!

Sommarvärme som aldrig förr

2019-07-24 13:39
Från normabergstroom

Idag är det så varmt att jag nästan vill åka hem till norrland och hoppas på höst snart. Det går inte att vara ute längre än några minuter innan man måste in igen, särskilt om man är en badkruka, som jag uppenbarligen gått och blivit. Ska nog bada snart dock, känns som det är dags.

Har inte kommit så mycket längre med mina hemfärd/Stockholms-planer dock. Allt beror lite på min bror och ifall han kan hämta mig på söndageftermiddag, annars blir det en väldigt lång prommis. Men det löser sig nog, förhoppningsvis bokar vi biljetter ikväll, oavsett om det är till Stockholm eller hem till Nälden.

nybadad!

2019-07-23 21:08
Från normabergstroom

Har precis badat, fastän jag är livrädd för allt i vattnet hehehehe. Två av mina värsta fobier är ormar och sjögräs, nu krälar det runt en huggorm på stranden och vi har sjögräs runt hela bryggan. Så jag har inte badat alls i år, typ två-tre gånger bara, vilket är pinsaaamt. Gick i vattnet nu iallafall och kände nånting stryka runt mitt ben och fick panik och sprang upp igen. Men fan man har ju lite jävlar anamma ändå så sprang längst ut på bryggan istället och hoppade i istället. Ganska skönt faktiskt. Tror det är 21 grader, så det är ju absolut acceptabelt.
Snart ska jag sova, imorrn tror jag vi bara ska sola, sen är det förmodligen min sista dag här för den här sommaren. Aj mitt hjärta

Tveksamheter

2019-07-23 15:46
Från normabergstroom

Jag ligger i hammocken nere vid vattnet och lyssnar på en motorbåt som drar förbi, förmodligen ska den ut till nån fin liten idyllisk ö här utanför. Lyssnar också på min pepp-lista till Storsjöyran, bara en vecka och tre dagar kvar nu!!! Har iallafall nästan bestämt att jag nog åker hem med tåget i helgen, både för att jag bara går runt och runt här och spär på min ångest. Men också för att jag måste hinna landa lite innan det är yran. Om kroppen är i ofas kommer allt gå åt helvete och jag kommer nog ligga i nåns famn och grina under en panikattack. Och det vore så jävla tråkigt, men samtidigt har det blivit exakt så de senaste tre åren så det vore ju inte något nytt. Så jag tror det är viktigt att jag hinner hem och kanske träffa lite kompisar, men framförallt bara få vara.
Min syster frågade dock om jag inte skulle komma till henne i Stockholm i helgen, så det finns också med i tankarna. Men jag är rädd att det ska pressa fram ännu mera stress, så vi får se hur det blir.

Älskar livet här ändå, och önskar verkligen jag inte vore en så rastlös person. Vill ju egentligen stanna här och spendera så mycket tid som möjligt med släkten, men fan måste nog prioritera mig själv nu. Så det får nog bli Jämtland ändå, vädret ser ut att bli fint där också!

Vovve och kaka

2019-07-22 21:29
Från normabergstroom

Har äntligen haft en UNDERBAR dag!

Började dagen på Majas Café utanför Söderhamn. Det här är en klassisk utflykt i min släkt, vi fikar och kollar på en massa chabby-chic inredning. Inte så himla roligt egentligen. Jag åt en så jävla god kaka och drack kaffe pga vuxenpoäng, så bara det gjorde det värt egentligen.

Sen kom jag hem och möttes av en HUND! Pappas kompis och hans fru är här med sin husbil, och det inkluderade också min favorithund. Hon är så himla gölli!!!Äntligen va!!!

Life update och Mamma Mia

2019-07-21 23:53
Från normabergstroom

Tänkte bara updatea (?) mitt mående lite mest eftersom det kommer va bra att kunna gå tillbaka och läsa det här i framtiden.
Min syster kom ju hit igårkväll, vilket var så skönt. Jag får ett annat slags lugn i mig när jag umgås med folk som gör mig så trygg som hon gör. Men vi började i alla fall dagen med att prata igenom dom senaste dygnen vilket var så nödvändigt, förstod ju allt lite bättre då. Sen la vi upp en plan för hur jag ska kunna hantera livet när det blir såhär åt helvete. Skönt att ha en psykologstudent i familjen!!!!!!!!!!!
Resten av dagen flöt bara på, solade lite, kollade på bachelorette och hör och häpna: målade KOTTAR. Otroligt vad man hittar på när man är uttråkad:) Ikväll har vi sett båda Mamma Mia-filmerna också, så himla fint. Alla grät, men inte jag såklart.

Tradition i släkten att spela kubb så fort tillfälle ges. Tyvärr är jag ohotat sämst!

mail från 6-åriga jag

2019-07-21 17:30
Från normabergstroom

Hahahahahahaha kollade igenom mitt fotoalbum igen, och hittade en massa skojsiga saker. När jag var typ 5-6 år skickade jag mail till mormor och morfar så fort jag fick tid och möjlighet. Vilket resulterade i det här:

Så jävla kul att dom har sparat det, det har ju gått över 10 år nu och jag skäms mer och mer för varje år som går hahahahaha. Är dock otroligt imponerad över min utveckling när det gäller stavning under bara några månader? Att börja skolan gjorde sitt!
OBS 100% okej att göra narr av mig