RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-09-03 23:12:18

natalieholmstrom blogg

natalieholmstrom blogg på Nouw

Stokke Sleepi Mini

2019-09-03 22:24
Från natalieholmstrom

Hur många gånger kan man gå in och bara titta på ett bebisrum? Jag är inne i baby's rum flera gånger per dag. Ibland har jag faktiskt något jag ska göra där inne, men ofta vill jag bara titta lite eller känna på hans mjuka saker... Det är så mysigt och det känns så overkligt att någon faktiskt ska bo där inne! Bara titta på hans söta lilla säng!? Det är en "Stokke Sleepi Mini" som min mamma köpt till honom ♡ Jag tycker den runda formen är SÅ fin och man kan bygga ut den allteftersom han växer, så himla bra. Jag känner dock inte att vi är riktigt klara med babyrummet, eller med att köpa allt man "behöver" (hur många listor finns det!? -Har nog läst ALLA), men en bit på vägen har vi i alla fall kommit.

Tänkte bara tipsa er, om ni inte redan har Refunder, att skaffa det! Speciellt om ni är preggo som jag, och också har långa, långa listor på saker som måste inhandlas. Jag menar, mycket är ju skittråkiga saker, som från apoteket? Det känns faktiskt bättre när man får pengar tillbaka på alla köp haha!

- Om ni blir medlemmar genom min länk HÄR så får ni 50kr direkt.

Baby shower pt. 2

2019-09-02 21:42
Från natalieholmstrom

Hej!

Jag vet knappt hur jag ska börja berätta om min fantastiska baby shower... Som jag skrev i lördags morse så ringde min telefon tidigt och det var min syster som sa åt mig att packa väskan för en övernattning! Jag blev så förvånad redan där då jag inte anat någonting. Mer fick jag dock inte veta utan packade lydigt en liten väska och några timmar senare, precis när jag och Jonas tagit ut Pom för en liten promenad så möter vi Jessica, Elina, Hanna och Jonna som överraskar mig med blå ballonger utanför! Sen fick jag lyxen att bli fixad av Elina och vi åt en god sushilunch innan det var dags att hoppa in i bilen till den hemliga destinationen.

...Och HÄR hamnade vi, på Åby Hotel! Jag fattade först ingenting då vi snurrade runt på parkeringen till Åby travbana och åkte förbi skyltar som "gästkuskar" och "kuskparkering"... Jag trodde verkligen att jag skulle på någon trav- eller hästaktivitet haha. Men nej, det var alltså det här fantastiska hotellet med tivoli-tema som var målet! Där väntade också min syster Nadja, min kusin Niina och Cissi...

...Som hade varit där innan och ordnat så, så, så FINT på hotellrummet! Mina tårar rann i princip heeela tiden för jag blev SÅ rörd av allt de gjort för mig!

Mina älskade vänner!

Dagen bara flög förbi och jag blev så otroligt bortskämd!

Jag fick göra lite mammaprov också som att gissa barnmat och "bebisbajs" haha, och även sjunga/dansa till barnvisor... Var helt svettig efter huvud-axlar-knä-och-tå med den här magen!

Sist men inte minst åt vi en supermysig middag på kvällen!


​Somnade som en prinsessa efter den fantastiska dagen och jag kan säga att jag fortfarande känner mig lycklig ända in i själen! Nu kan baby boy komma när han vill. (10 dagar kvar idag...)

Baby shower pt. 1

2019-09-01 21:34
Från natalieholmstrom

Så överraskad, överväldigad och lycklig - vilka vänner jag har!
Imorgon ska jag berätta allt om min magiska baby shower!

Mammaledig

2019-08-31 11:15
Från natalieholmstrom

Hej fina ni, från en numera mammaledig tjej. Mammaledig. Ja ni hör ju själva hur sjukt det låter. Men ja, igår gick jag in i vecka 39 och jobbade min sista dag innan jag nu har beräknat 12 dagar kvar tills min och J's bebis ska komma. Det känns helt overkligt, lite som om jag hittat på allt. Men här sitter jag ju med en STOR mage med alienrörelser i sig!

Så en supersnabb recap på vad som hänt sedan jag senast uppdaterade här? - Det största i mitt liv :)

Jag kommer så klart berätta mer i ett senare inlägg, men nu ska jag faktiskt packa. Min telefon ringde vid 8 imorse och min syster berättade att jag ska bli kidnappad för babyshower idag! Jag är så pirrig så jag smäller av! ♡


Florida i vecka 23 och jag tyckte redan att magen var så stor! Haha.

I don't need therapy, I just need to go to Italy!

2018-09-05 20:07
Från natalieholmstrom

The perfect beach bag from Italian Summers!

Hej på er!

Idag har jag börjat förbereda lite smått för vår resa på fredag. Jag har packat lite, varit och fixat mina fransar (lashlift), målat naglarna och lite sånt där... Man vill ju känna sig fin från topp till tå när man åker på semester, håller ni inte med? Nu börjar vår drömresa alltså ääääntligen närma sig, och vi ska till? ITALIEN! Inte helt oväntat kanske ;) Men jag älskar ju Italien! Denna gång ska vi dock mycket längre söderut än vad vi varit tidigare, till Positano och Capri! Båda två har länge varit drömdestinationer för mig, så jag är galet förväntansfull! Att åka nu i September är tydligen väldigt bra enligt många av mina italienska vänner då den värsta turistsäsongen är över, så jag hoppas att vi kommer kunna njuta till tusen. Om ni varit på något av dessa ställen får ni mer än gärna komma mer rekommendationer! :)


Hi!

Today I started to prepare a little bit for our trip on Friday. I began packing, I went and got my lashes done (lashlift), I painted my nails and little things like that.... I always want to feel fresh from head to toe whenever I go on vacation, don't you agree? I'm so excited that this dream trip is so close now! The destination? ITALY! What a surprise, right? ;) I can't help it, I love Italy. This time we're going much further down south than we've been before though, to Positano and Capri. Both have been on my dream destination-list for forever, so I couldn't be happier that this trip is finally happening! I also heard from some italian friends that September is a great time to go because it's less "tourist:y", so I hope we can enjoy every single second to the fullest. If you've been to Positano or Capri (or both), hit me with your best recommendations!

Hair makeover

2018-09-04 08:42
Från natalieholmstrom

Hej på er!
Förra veckan bara swishade förbi med fullt upp, och jag var faktiskt på några spännade möten! Efter vår resa nu är jag så redo att börja jobba igen, men denna gång vill jag att allt ska kännas hundra procent. Ingen mer klump i magen och ångest! Det måste vara bland det värsta som finns, att man dag ut och dag in tragglar sig till ett jobb man inte trivs med... Det är så skönt att känna att det var helt RÄTT för mig att jag vågade säga upp mig, trots att vissa delar så klart var bra (mina kollegor <3). Nu vet jag mer vad jag vill och behöver på ett jobb, jag måste framförallt kunna utvecklas och få vara kreativ!

"Litet" sidospår då det här inlägget egentligen skulle handla om ett helt annat möte jag var på förra veckan; jag var hos en ny frisör! Mitt hår var total katastrof eftersom jag inte gjort något med det sedan början av maj, så en rejäl uppfräschning var på tiden! Ville fortfarande behålla mycket av min egen färg i botten, men det blev slingor/babylights, en kallade nyans och klippning. Känns SÅ skönt nu! (Alltid svårt att visa hårfärg på bild men en liten aning ser ni här ovan.)


Hi!

Last week passed so quickly and my schedule was pretty busy, I was actually at some exciting meetings. When I get back from our trip I'm so ready to start working again, but this time I want everything to feel 100% good. No more anxciety! That must be one of the worst feelings I know, to day by day force myself to a job I don't enjoy... I'm so happy that I can honestly say that it was the RIGHT decision for me to have te courage to quit my job, even though I liked some parts (my colleagues <3). Now I'm more aware of what I want and what I need at a job, I need to grow and be able to be creative!

That was not was this post was supposed to be about, it was supposed to be about a totally different "meeting" I had last week, with a new hairdresser! :) My hair was such a disaster from not doing anything since may, so it needed a make over! I wanted to keep a lot of my root color, but she did highlights/babylights, a cooler tone and cut it a bit. It feels so good now! (It's so difficult to take pictures of hair, but you get a hint of it above.)

Quickest, easiest way to clean velvet furniture!

2018-08-29 21:16
Från natalieholmstrom

I måndags när jag hade lite städ- och fixdag som vanligt här hemma, så fick jag idén att börja dela med mig av lite "städtips" här på bloggen. Komiskt nog så frågar mina vänner ofta just mig om det haha (är väl jag den tanten i gänget).

Mitt första tips blir den lilla röda rackaren på sista bilden! En gammal, hederlig klädvårdsborste! Detta måste vara ett av mina bästa köp på länge. Den kostar runt 20kr och det tar på riktigt bara någon minut så ser soffan som NY ut! Allt damm och mina vovvars små hår försvinner i ett naffs! Så skönt att slippa dra fram dammsugaren varje gång man vill fräscha upp soffan.

(Den funkar så klart bra på alla tyger, både på möbler och kläder. Jag har inte använt min "vanliga" klädroller en enda gång sedan denna köptes!)

Interior on my mind

2018-08-26 10:24
Från natalieholmstrom

*Includes adlinks

Nu när hösten börjar smyga sig på och det inte längre är 5000 grader varmt i lägenheten och man faktiskt kan vara inne, så börjar det ju så klart klia i fingrarna efter att fixa och trixa med inredning! Man blir ju så sugen på en nystart även i hemmet. Håller ni inte med? Jag vill köpa nytt och skapa en mysig stämning! Vi väntar just nu på en magiskt gosig soffa och ovan ser ni lite andra grejer som snurrar i mitt huvud just nu;

1. Har letat länge efter någon fin taklampa (vi har bara spottar i kök/vardagsrum just nu) och denna nyhet från MIO ser väldigt trevlig ut. Får bli ett besök dit för att kika in den lite närmare tror jag... Kanske två över vårt matbord?

2. En större grön planta, vill ha just denna sort!

3. Har just sålt vårt soffbord så det behöver ersättas. Tycker detta var superfint.

4. Vi behöver verkligen nya bestick! Jag har fastnat för svarta, det är så snyggt att duka med! De här ser fina ut och till ett bra pris.

5. Eftersom vi ska ha en ny soffa så vill jag även ha en ny matta.

6. Lite nya kuddar vill man ju alltid ha? Ett smidigt och relativt billigt sätt att förnya!

7. Är även sugen på att byta ut/sätta upp lite nya tavlor.

Fall is around the corner and now that it's not 5000 degrees in our apartment anymore, and I can actually spend time at home, I'm itching to redecorate! All I want is a "fresh start", buy some new things, create a cozy vibe... I love that about fall! We actually bought a new couch that we are waiting for, and some other things on my mind are the things you can see above;

1. I've been searching for a nice pendant light for our dining/living room area for a long time and I really liked this one. Maybe two above or dining table?

2. I want a large, green plant like this.

3. I just sold our old coffee table so I need to replace that. I liked how simple this was, I'd like it in white.

4. Cutlery has seriously been on our list for years now! Right now I'm into black ones. Table settings look so cute with black cutlery!

5. Since we're getting a new couch, I also want a new rug.

6. I'm always in the mood for new cushions. Such an easy and pretty cheap way to get a new look.

7. I also feel like switching some of my wall pieces.

Summer break

2018-08-25 09:31
Från natalieholmstrom

Godmorgon och hej det var ett tag sedan!

Det blev ett litet sommarlov från bloggen för mig, men nu är jag tillbaka - full av energi! Kan knappt förstå vilken magisk sommar det varit!? Vi har verkligen njutit till tusen och vi höll oss faktiskt mest på hemmaplan (förutom någon liten utflykt som ni ju sett lite glimtar av). Jag måste säga att det varit väldigt skönt att slippa känna sig småstressad och "orolig" över vädret och att slippa den där känslan att man nästan är "tvungen" att åka någonstans. Jag har ett sånt behov av sol (jag är väl en riktig sommarsjäl), så för mig är det viktigt att få det på sommaren om jag ska orka den mörka tiden på året. Är väldigt glad över att ha fått det här hemma. Vi kommer ju även få en liten extra dos sommar eftersom vi har en resa bokad om två veckor! Hur har er sommar varit?


Good morning, it's been a while!

I took a little summer break from the blog, but now I'm back - full of new energy! I can't believe what an amazing summer we've had here in Sweden (we're used to pretty bad summers, at least where I live. We usually get a lot of rain and just a few very nice days)! We have enjoyed every second and we have stayed here in our hometown pretty much all summer (apart from a few little day trips). It's been so nice to just be able to be here and not stress about bad weather and almost feeling "forced" to go abroad. I really need to get sunshine during the summer to be able to get trough the long period of darkness we get here in the north during fall/winter. I am a true summer soul and I am actually going to get an extra dose of summer in just two weeks when we're going on a trip! How has your summer been?

Marstrand

2018-07-20 07:24
Från natalieholmstrom

Hej fina ni!

Ursäkta att bloggen blir lite sporadiskt uppdaterad, men det är ju SOMMAR! Så då får det helt enkelt bli lite som det blir tycker jag. Igår gjorde jag och J ett nytt försök att göra en liten utflykt och denna gång gick det betydligt bättre. Vi bestämde oss för att åka till Marstrand, och jag blev kär. Vilket mysigt ställe! Fick verkligen nostalgikänslor av havet och klipporna som påminde mig jättemycket om Finland där vi spenderade somrarna när jag var liten (jag är halvfinsk och pratar finska för er som inte visste det). Vi promenerade runt, låg på klipporna, J badade, vi åt godaste räkmackan till lunch... det var bara så somrigt och drömmigt. Hade gärna stannat mer än bara en dag! Ingen som säljer ett litet hus eller stuga på Marstrand? ;)