RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-11-27 10:32:35

deniseisabelle

DeniseIsabelle blogg på Nouw

Ingen morgon utan kaos

2019-11-27 08:24
Från DeniseIsabelle

Efter många om och men har jag lyckats ta mig till skolan.
Det var lite segt att ta sig ur sängen imorse, men när när snön låg tung på backen smög sig ett leende på läpparna.
Jag har inget emot att dra på mig varma kläder för att gå ut i snön för att leka med hunden, men idag skulle vi bara ut för att göra morgon.
Frukost och packning av väska, allt är med förutom gaffel, så det kommer bli svårt att äta lasagne idag...

Men även bussen missade jag imorse som tydligen var väldigt tidig idag... Men det inget att vara ledsen för, min farmor fick skjutsa mig och nu är jag plats inför mitt Nationella prov i engelska.

Önska min lycka till!

Nu var det ett tag sedan

2019-11-21 22:43
Från DeniseIsabelle

Mycket har hänt sedan sist och det är nästan 1 år sen jag var in här sist.

Livet rullar på för fullt, jag går på komvux just nu, 2 terminer är planen och sedan högskolan. Så nu är jag inne på första terminen.
Jag har precis flyttat 3 mil från Bollnäs till Edsbyn, så jag pendlar till skolan just nu.

I och med flytten så har jag även hittat ett nytt gym. Jag tycker att det är ganska jobbigt att gå till ett nytt gym, nya redskap/maskiner och nya människor. Men efter någon vecka kommer jag nog känna mig mer bekväm (hoppas jag iaf).

Försöker leva så sockerfritt som möjligt, men då är det mest inget godis, fika, läsk, chips och glass. Bröd och yoghurt äter jag för jag tror inte att man klarar något med en massa förbund.

Helgen är tydligen fullspäckad, imorgon är det 2 lektioner på morgonen, så Alfons ska lämnas, till skolan och sedan tillbaka för att klippa mig. Sedan tänkte jag dra till gymmet och kvällen kommer att förgyllas med plugg.
Lördag är det städning av gamla lägenheten och sen är planerna slut.
Söndag ska jag åka till min farmor för att äta med familjen.

Men nu är det dags för sängen!
Godnatt på er!

Skidor och skavsår

2018-12-29 08:53
Från DeniseIsabelle

Igår åkte jag och Alfons längdskidor för förra gången tillsammans. Det blev en tur på 3km med honom och det räckte gott och väl för att göra honom riktigt trött. Sen åkte jag en slinga på ca 5km och det känns i rumpan idag.

Tyvärr så fick jag världens skavsår av pjäxorna då dom var lite små. Så idag ska jag hyra ett par så kanske det blir bättre.

Funäs ❄

2018-12-27 17:16
Från DeniseIsabelle

Inatt kom vi fram till Funäs, jag var så sjukt trött men vi lastade in allt från bilen, bäddade och sov. Det var lite halt efter vägen men det gick bra.

Idag har vi haft en lugn dag, Alfons får lära känna stugan lite så att vi kanske kan lämna honom nån timme imorgon när vi ska äta.
Det blev lite lek och bus ute i snön och en promenad.

Imorgon ska vi åka lite längdskidor, vi får väl se hur det går, har nog inte åkt sen jag gick i 9:an.

Ha en fin kväll ❤

GOD JUL 🎄

2018-12-24 18:43
Från DeniseIsabelle

Morgonen startade extra tidigt idag, min kära flickvän missade att hennes larm var på och ringde kl 5 imorse. Så innan 8 hade jag duschat, rakat benen,  matat hunden och kollat på en film.
Julfrukost hos farmor med mamma, pappa, syskon och V. Sen blev det Kalles jul innan vi har iväg till V:s moster.
Nu har vi ätit och jag är såå trött... Vill helst bara hem och sova med Alfons

Hoppas ni får en bra jul ❤❤

Uppesittarkväll 🕯

2018-12-23 20:27
Från DeniseIsabelle

Dan före dopparedan!
Imorgon är det julafton och då måste man spela bingolotto, kommer garanterat att somna då jag är ganska morgonpigg och vaknade kl 8 imorse. Men man vet aldrig, i år kanske man vinner!

Idag har jag slagit in alla julklappar och packat inför fjällen i mellandagarna samt fixat i lägenheten så att man kan vara borta i en vecka.

Nu ska jag fortsätta mysa i soffan med mina två älsklingar ❤

Om mig ❤

2018-12-23 09:37
Från DeniseIsabelle

Jag tänkte presentera mig lite kort...

Jag heter Isabelle, är 20 år och bor i Bollnäs. Jag är särbo med världens bästa flickvän och har delad vårdnad om en Goldenretriver kille som heter Alfons.

Jag älskar att träna, men gick upp 30kg under gymnasietiden så nu är mitt mål att komma tillbaka till mig själv.

Jag är utbildad kock och har jobbat som konditor i ett år, men sa nyligen upp mig då jag inte trivdes. Vad jag ska göra nu vet jag inte riktigt...

Ni kommer att få följa mig i min vardag med jobb, träning, mat, viktnedgång, med och mot gångar. ❤

Alla julklappar inhandlade!

2018-12-22 18:32
Från DeniseIsabelle

Nu har jag en hel veckas jullov och jag ska vila upp mig inför mina två sista veckor på Collini. det böev en mysig lunch med V och nu är alla julklappar äntligen inhandlade, men inte inslagna. Så jag har lite att göra imorgon. Dessutom så köpte jag bingolottor till uppesittarkvällen imorgonkväll, vi får väl se om jag lyckas hålla mig vaken.
Hoppas ni får en fin kväll!

Snart är det jul igen 🎄

2018-12-21 16:40
Från DeniseIsabelle

Arbetsdagen är slut och jag är barnvakt åt min lillebror. Från perfektion på jobbet med massa fina jultårtor till att låta en fyra åring bygga ett pepparkakshus (det gick bättre än förväntat). Imorgon är det sista arbetsdagen före jul och sen är jag ledig enda till 2 januari. Det ska bli så skönt att få vara lite ledig då jag verkligen behöver ladda batterierna.
Känns som att julen kommer att bli hektiskt, men det är tyvärr snart över.... Men sen ska jag vila och sova innan det är dax för jobb igen.
Vad ska ni göra i Jul?