RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-08-10 03:31:04

Blomsterochmonster blogg

Blomsterochmonster blogg på Nouw

Tips på reafynd

2019-08-09 19:57
Från Blomsterochmonster

Ni hittar dessa mysbyxor på rea just nu. Kan vara de mjukaste byxor jag haft på mig. Klicka här för att komma till Adlink.

blommigt

2019-05-23 20:30
Från Blomsterochmonster

Tänkte tipsa idag igen om ett plagg, nämligen denna baddräkt. Den är just nu på nedsatt pris och ni finner den om nu klickar på bilden ovan.


Långkjol- Budget

2019-05-22 13:53
Från Blomsterochmonster

(Innehåller Adlinks)


Här kommer ett supertips på långkjolar till vardags. 199:- Ni finner den blommiga och den i leopard här.

De Guldiga Baggarna

2019-01-05 08:32
Från Blomsterochmonster

Jag får så många frågor om dessa, så tänkte jag samlar ihop lite info här.

* Ikea tillverkar dem ej längre.

*De är köpta på loppis, finns nästan alltid några bland lamporna på de flesta loppisar. Man missar dem ej med sin starka gröna färg.

* Gjorde rent dem med såpa innan.

*Sprayade dem med Montana Gold spray i nyans Gold Chrome.

Har ni fler frågor så ställ dem här så ska jag svara ❤️

Sagorum 2.0

2018-12-07 07:32
Från Blomsterochmonster
JOX Fåtölj / JOX Metall Koffert / JOX Klädställning / JOX Bokstavslampa

Sagorum 2.0 är nu tapetserat. Så otroligt nöjd med tapeten som är i samarbete med Photowall. Tapeten vi valde är gjord av designern Nadja Wedin och den passar så galet fint i detta Sagorum. Mer möbler och detaljer ska så klart tillkomma, men nog är det bra mysigt redan. Länk tapeten.

Här kommer nog lilla lillasyster få det bra och med storasysters rum väggivägg så kommer det nog hittas på en hel del bus och fantasifulla lekar här.


Undrar nu inköpsställen på detaljerna så finner ni dem länkade i första bilden.

Mini Gingerbread houses

2018-11-09 19:49
Från Blomsterochmonster
CHENNAI MUG Mugg
Pysslade ihop detta igår kväll. En försmak på julen. Tänkte göra massa små hus nästa gång som jag o dottern kan dekorera ihop. Deg och dekoration köpte jag på Ikea. Enkelt pch smidigt. Mallen till husen är härifrån https://www.ica.se/Global/buffe/mall/mall-minipepparkakshus.pdf


Fairytale closet - DIY

2018-10-07 20:33
Från Blomsterochmonster

Annie sloan chalk paint, så underbar färg att jobba med. Enda negativa är att vaxet jag avslutar med har världens alla varningstrianglar så inget man gör inomhus. Skåpet ovan gjorde jag till min äldsta dotters rum, det används som garderob och jag var ute efter en Sagovärlds känsla i rummet, tycker jag fick till det bra.


Så hur gjorde jag då?!

Jo först fick jag måla hela skåpet med sherlack, för att undvika att gula toner från skåpets gamla lack ska tränga igenom färgen. Efter det målade jag skåpet i alla botten färger, (alla på översta bilden utom rosa) . Det fick sedan torka i 30min, sedan målade jag hela skåpet rosa. Sen fick de torka endast en liten stund (utomhus torkar det ännu snabbare).

Sen börjar arbetet med att få den slitna looken, jag använde sandpapper, tejp, skruvmejsel , ja det mesta jag kunde hitta för att skrapa färg i olika effekter.

När jag var nöjd med slitningen vaxa jag skåpet med mörka vax, sedan ofärgat vaxx för att tona ner det mörka. Efter det fick det härda några dagar sedan var det klart.


Fråga om ni har frågor.

Jag ska även ge mig på ett till skåp snart så är ni intresserde så kan jag göra en mer bildlig beskrivning den gången.


Lilla Litens sovhörna

2018-08-31 11:36
Från Blomsterochmonster
Bloomingville / Mini Rodini / SITA CUSHION Kudde / Elodie Details / Roommate / Elodie Details / Elodie Details / OCEAN FLAGROPE Dekoration / väggdekor med fjädrar från Ebay.



Jag får en hel del frågor på Instagram om vart inredningen vid Maggies sovhörna är ifrån. Så tänkte jag kan samla lite inköpsställen här i detta inlägget.

Jag är nöjd med förgvalet som växte fram här och det blir nog dessa färger som får följa med in i hennes riktiga rum sen.

Höstens acc för min del

2018-08-13 19:58
Från Blomsterochmonster
WOS / Brixton
Dessa skepparmössor är helt klart mina favoriter till hösten, gula är från märket Brixton och de andra två är märket WOS.

Och så roligt jag även funnit Brixton kepsarna i XS så de passar Bonnie. Jag har strl M på Brixton.

(Inlägget innehållet annonslänkar i bilden)

Rabarberlemonad

2018-07-07 08:40
Från Blomsterochmonster

Postade en bild tidigare på mitt Instagram konto stinajss och fick så många frågor om recept på denna lemonad. Så nedan finner ni receptet.
Den blev supergod och läskande i denna sommarvärme som råder.


En närmare presentation av mig kommer framöver, vi mjukstartar med lemonaden.