RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-12-19 05:13:18

wilma_liljegren blogg

wilma_liljegren blogg på Nouw

life goes on

2019-12-18 21:06
Från wilma_liljegren

​Hejsan det var ett bra tag sedan jag bloggade nu och jag saknar det allt för mycket. Mycket har hänt sen jag bloggade sist. Bland annat så hade jag en av de finaste kvällarna i mitt liv det vill säga min bal. En så sjukt underbar och vacker kväll som jag skulle välja att beskriva som magisk.

Balen spenderades dessvärre utan baldejt men med världens finaste vän som fixade min uppsättning och tog massa fina bilder.

Efter denna underbara kväll så lyckades jag även med att ta studenten. En dag jag sent kommer glömma och som var så sjukligt rolig. Alkoholintaget kan dessvärre diskuteras om hur detta var.

Efter studenten valde jag att inte plugga vidare utan att söka jobb i kommunen jag bor i. Jag började jobba som vikarie i hemtjänst och barnomsorg och trivs super. Barnomsorgen är mitt första alternativ på vad jag skulle vilja plugga vidare till då jag verkligen älskar de små liven.

Under tiden som gått sen senaste inlägget jag gjorde har jag inte mått så bra. Därav valde jag att lägga bloggandet åt sidan av dessa saker.

Tills nästa gång jag skriver ett inlägg vilket förhoppningsvis blir ganska snart så får ni ha det bäst<3333

Extremt länge sedan

2019-03-31 22:15
Från wilma_liljegren

Hej igen! Hur länge sedan var det inte jag bloggade nu? Känner att de börjar bli dags att ta tag i det och börja skriva av sig nu igen. Anledningen till att jag har varit borta ett bra tag nu är för att sista året på gymnasiet varit mycket krävande av mig då jag varit sjuk och haft mycket i skolan. Jag känner att jag vill att ni ska vara med i den sista biten mot studenten och vad som händer nu för det är mycket.

Som jag nämnde tidigare har det hänt mycket med min älskade vän Denise som jag har sånna sjuka och roliga stunder med. På både innebandy matcher men även nyår och sena utekvällar. Nyår spårade lite överlag då vi insåg att det inte var så lätt att åka longboard på fyllan men sånt ska man ju testa;) Under denna långa period har jag även blivit kattägare då jag fäste mig så otroligt mycket vid en av kattungarna vi föder upp. Därav vill jag även presentera er för min fina katt Meat Loaf som vi kallar för Loffe.

Mitt i allt detta lyckades jag även hitta världens finaste kille O som betyder så extremt mycket för mig. O gör mina dagar till det bättre och får mig att ge det där lilla extra som jag tidigare inte orkat. Då jag inte varit tillsammans med han så länge vill jag inte uppge allt för mycket än men det kommer senare. När det hänt lite mer och det finns lite mer roliga saker att berätta.

Jag hoppas verkligen att ni är intresserade av att ta del av mitt liv igen och att ni uppskattar att jag börjar blogga igen då jag verkligen ser fram emot detta. Jag hoppas därav att inte veckorna blir allt för tuffa med plugg i skolan så tiden finns till att skriva. Hur eller hur ny vecka och mycket kommer hända på Torsdag ska jag döma innebandy dm :D och på fredag ska jag umgås med underbara vänner samt O. Övriga dagar i veckan tror jag kommer vara relativt lugna men det kommer uppdateringar om det med.

Med allt detta sagt säger jag och loffe godnatt nu och hoppas att ni haft och kommer få en underbar vecka. Så hörs vi snart igen puss och godnatt på er mina älsklingar :*

flyttar!!

2018-12-03 23:33
Från wilma_liljegren

Att hösten redan är över känns tragiskt, med tanke på att jag hatar kyla ser jag inte fram emot vinter och snö. Enda positiva är väl varm choklad film mys och myskläder. Hur som helst har jag varit sjuk ett tag och därav inte uppdaterat. Ber om ursäkt men orken har inte riktigt funnits där. Men dags att ta tag i det igen, ska försöka lägga upp ett inlägg varje dag eller åtminstone varannan.

Under veckorna jag varit sjuk har jag kollat mycket på vad jag vill plugga vidare till och vart. Som det ser ut för tillfället så är det Jönköping som gäller där jag vill utbilda mig till arbetsterapeut vilket då innerbär sjukgymnast. Under de senaste åren har jag varit säker på att jag vill jobba med människor men inte inom vilket område. Men när jag läste om hur det är att jobba som sjukgymnast och såg att det ser ut att finnas gott om jobb inom de kommande låren så blev jag helt säker. Har börjat spana lite smått efter en lägenhet att ställa mig i kö till då 3:an rusar iväg och det snart är bal och student som gäller. Utöver det så ska jag snart åka till Malmö för att mönstra.. så otaggad man kan bli :(

Under BLACK FRIDAY fick jag hem lite smått och gott, men valde att inte spåra iväg och spendera allt för mycket pengar den dagen. Jag beställde lite smycken och några ansiktsprodukter men inte mer än så. Utöver det har det varit rätt så lunga veckor har gått och små plockat lite hemma för att hålla mig sysselsatt men inte anstränga ögat i onödan.

Tycker det är jätte kul att ni ställer så mycket frågor på min mail och ska ta mig tiden att gå igenom dessa och svara på de.

Men nu säger jag godnatt så får ni får ha det bäst så hörs vi snart igen puss<333

Dags att ta tag i det igen!

2018-10-03 16:10
Från wilma_liljegren

Hur länge sedan var det inte sen jag gjorde ett inlägg nu? Liksom andra maj? Vad hände?

Ja som ni vet har jag varit borta ett bra tag nu, mycket har hänt och har varken haft tiden eller orken till att blogga och jag ber verkligen om ursäkt för det.


Sommaren har varit full med skojigheter med de finaste vännerna. Jag har jobbat nästintill hela sommaren och där av inte haft tiden att blogga. Men hur eller hur lite mer än jobb har jag fått gjort och jag har hunnit med två festivaler iallafall.

Ovan ser ni två bilder med mitt älskade hjärta Denise på en festival i Karlskrona som heter Skärgårdsfesten. Där vi såg Hov1<3, Zara Larsson och många fler. En händelserik helg men en väldigt rolig sådan. Men jag var även på en annan festival i Karlskrona som heter Hasslöfestivalen. Där såg jag äldre och kända artister så som Lena ph, Docenterna, Nationalteatern och Kapten röd. Kapten röd var utan tvekan min favorit och sälskapet gjorde helgerna fantastiska.

Jag lyckades även ta mitt körkort denna sommaren. Grattis till mig! Det är utan tvekan det bästa man kan har det öppnade dörrar och många äventyr har gjorts och fler ska det bli.

Nu hoppas jag ni alla haft en underbar sommar och skolstart och jag lovar ska ta tag i bloggandet nu igen. Puss på er <333333

a long time ago

2018-07-02 19:43
Från wilma_liljegren

Hejsan mina kära läsare vet att jag varit dålig på att uppdatera här på bloggen nu men har haft rätt ont om tid för det då jag jobbar :( Dygnet känns alldeles för kort för att uppdatera på både bloggen, sociala medier samt umgås med vänner och hinna med träning nu när man jobbar. Men jag lovar ska bli bättre på att uppdatera både här på bloggen och på övriga sociala medier.

Hur som helst ovan ser ni lite bilder från en av mina kvällspromenader med min syster. Det har blivit som en rutin numera om jag inte rider eller gymmar. Detta ger mig den där lilla extra kicken som ger mig lite mer ork efter jobbet som kan vara extremt tufft ibland.

Helgen har såklart tillbringats i solen med bad i poolen (badkruka här extremt kallt överallt) och mina älskade noccos. Favoriterna för tillfället är carnival och caribbean som jag starkt rekommenderar nu i sommar. Dessa har blivit som ett beroende för mig innan promenader eller träningar. NOCCO är en av Sveriges mest sålda bcaa- drycker och innehåller BCAA så klart som då är grenade aminosyror, koffein, grönt te-extrakt och vitaminer vilket för mig känns som något som stärker mitt skelett men samtidigt ger mig de vitaminer jag behöver för att må bra. Men nu ska jag fortsätta plugga lite på mitt körkort och sedan gå och lägga mig så jag är pigg inför jobbet i morgon. Hoppas allt är bra med er och att ni haft en underbar sommar i det underbara vädret hittills. Vi hörs pussss<3

Ett bra tag sedan

2018-06-14 17:21
Från wilma_liljegren

Hej igen mina älskade läsare. Som ni förmodligen vet var det ett bra tag sedan jag uppdaterade här på bloggen vilket har ett par anledningar. Men mycket har hänt sen senast om vi säger så, bland annat har jag fyllt 18 och hur sjukt är inte det?!

På min 18 årsdag gjorde jag inte så mycket eftersom jag fyllde på en söndag.. men på onsdagen valde jag att åka in till krögers med Linnéa och Matilda för att ta en drink, mysa och snacka om allt och ingenting.

I helgen som var bestämde jag och Denise för att gå ut på en nattklubb och fira att jag äntligen blivit 18. Men som vanligt kaosar allt när vi väl planerat allt. Men vi hade kul som vi alltid lyckas ha.

Idag har jag varit på min älskade kusins student och ska snart vidare bort till de för att äta lite och träffa mina andra kusiner. Kvällen i övrigt kommer bli rätt lugn och har inga mer planer mer än att fira han och ta det lugnt. I morgon slutar jag 2:an och på måndag börjar jobb i 6 veckor taggad och otaggad på samma sätt.

Men nu ska jag vidare hoppas ni alla får en underbar sommar med fint väder och sena kvällar med vänner. Puss på er så hörs vi<333

Konfirmation

2018-05-31 23:37
Från wilma_liljegren

​Hej igen var ett tag sedan jag bloggade nu och de har sina anledningar. Dels har det varit mycket i skolan nu när det är så nära sommarlovet men samtidigt har jag inte heller haft något att skriva om då jag pluggat och inte haft något vidare intresant att skriva om. 

I helgen var jag på min systers konfirmation, alltså blev det nån timme i kyrkan för att sedan åka hem och fira hennes födelsedag och att hon konfirmerats.

Annars händer det inte så mycket i mitt liv mer än att det är stressigt och mycket plugg. Idag har jag solat och bara tagit det lugnt och kvällen spenderades med lite shopping och plugg. Nu ska jag försöka sova och jag ska försöka bli lite bättre på att skriva och uppdatera er om mitt liv. Puss och godnatt så kanske vi hörs i morgon

Mysdag med bad och skratt

2018-05-20 21:37
Från wilma_liljegren

Helloo på er! Hoppas er dag varit bra. Efter mitt förra inlägg så har jag fixat mig då jag och Denise bestämde oss för att åka och bada och fixa lite bilder till bloggen. Hon hämtade mig runt halv 5 och åkte sedan till Iglasjön. Där vi satt en stund och snackade om allt och ingenting. Badade även en liten stund, var ganska kallt om man säger så. Speciellt jag som är badkruka.

Åkte sedan och handlade lite gottgott inför hockey-finalen som är just nu. Allt annat än vinst för Sverige är ett fiasko. Bestämde mig även för att sova hos Denise ikväll då det blir enklast så, eftersom att jag ska till skolan tidigt imorn och slipper få skjuts ut till Torsås. Plus att jag vill se hockeyn med min älskling.

Ni får njuta av bilderna vi tog vid Iglasjön, så hörs vi, puss <3

Mysig kväll & goda vänner

2018-05-20 13:36
Från wilma_liljegren

Hej! Helgen hittills har varit rätt lugn, i fredags hände det inte så mycket mer än att jag umgicks med några vänner. Sedan kom min efterlängtade kompis Alle & gud som jag saknat denna människa. Vi gick en runda och snackade om allt och inget sedan åkte vi hem & jag somnade rätt fort.

Går dagen i sig har varit underbar. Tog en kopp kaffe och satte mig i solen till en början. Sen ringde en kompis och vi åkte till Karlskrona för att äta glass. När vi väl kom dit köpte jag & Hannah glass medan Robin köpte mat. Därefter åkte vi & hämtade Oliver för att sedan fortsätta hem till mig & vidare till Alle.

Vi åkte mot Alle, väl framme satt vi & chillade i solen en stund & beslutade oss sedan för att gå en runda. Vi käkade & sen åkte jag & Hannah hem igen, men vi valde att göra ett stopp på vägen för att ta lite bilder.

Idag har jag inga speciella planer mer än att jag ska sola & tänkt bada med Denise senare.

Hoppas ni haft en underbar helg & får en fortsatt bra dag så kanske vi hör ikväll, puss<3

Veckans händelser

2018-05-17 21:00
Från wilma_liljegren

Helloo på er var några dagar sedan jag uppdaterade nu vilket har några anledningar. I tisdags var jag i skolan som vanligt, efter skolan ställde jag upp på att panta för 744kr! Asså förstår ni hur mycket pant de är & hur äckligt de är! Kvällen efter de bestod av serier & plugg.

Gårdagen flöt på helt okej. Var i skolan & åkte sedan hem & kollade serier. Somnade rätt tidigt då de senaste dagarna inge givit mig så mycket sömn. Även därför jag inte uppdaterat på nån dag nu då det har hänt lite saker som tyngt mig & gjort så att orken inte finns där.

Dagen har bestått av skola, vilket i sig kräver mycket energi för mig just nu. När jag kom hem med bussen stannade jag & städade hos farfar sen åkte jag hem. Kvällen har bestått av plugg samt att vi släppt ut undulaterna i ute burarna. Kvällen fortsätter med hockey med familjen. Samt mys med mys katten.

Hoppas ni får en underbar kväll så hörs vi imån,puss<3