RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-08-12 11:52:28

tildehamberg

TildeHambergg blogg på Nouw

Brudmakeup!!

2019-05-23 12:42
Från TildeHambergg

1 dag i veckan har vi sminklektion på ca 2 h och 30 minuter. Brukar ärligt talat aldrig gå bra för mig på sminklektionerna, blir aldrig nöjd och ger ofta upp tyvärr. MEN, förra veckan gick det otroligt bra! Jag gjorde sen här superfina naturliga brudmakeupen och blev verkligen så nöjd!!

Här kan ni se några bilder på hur ögonsminkningen blev. Gjorde även bas men vet inte om min klasskompis vill att jag lägger ut bilder på hela hennes ansikte.

Alla produkter och borstar jag använde kommer från Färgcollection

Kontakt:

Mail: [email protected] Instagram: tildehambergthor

Tandläkarbesök!

2018-11-27 15:43
Från TildeHambergg

Tro det eller ej men jag älskar tandläkaren! Jag har varit där flera gånger i år och idag skulle jag ta bort en provisorisk lagning för att sedan göra en riktigt lagning i en av mina hörntänder! Allt gick superbra, dock ska dom skicka en remiss till specialtandläkaren för att jag kommer förmodligen behöva bettskena/tandställning för att min käke ”hoppar” och har ont i mina käkleder. Har även väääldigt trångt i min mun och knappt plats för mina tänder Förresten, det börjar bli vinter. Snön börjar lägga sig vilket jag inte gillar. Snö är inget jag gillar... dock är det superfint! Hoppas att ni har en bra dag!! Kramis

Följ mig på sociala medier:
Instagram: Tildehambergthor
Snapchat: tildryouknow

Kontakt:
Mail: [email protected]

Det var ett tag sedan!

2018-11-24 11:47
Från TildeHambergg

Hej hej.

Senast jag la upp något här var i Maj. Jag gav upp ganska snabbt med försöka lägga upp inlägg då jag aldrig visste vad jag skulle skriva om. Ska försöka att lägga upp ett inlägg varje dag!

Passa på att följa mig på Instagram och snap!
Instagram: Tildehambergthor
Snapchat: tildryouknow

Mail: [email protected]

Följ mig på instagram!

2018-05-08 12:32
Från TildeHambergg

In och följ mig på instagram! :Tildehambergs

Innebanycup i Örebro!

2018-04-08 12:50
Från TildeHambergg

Hela lördagen spenderades i Örebro där jag och min mamma kollade innebandycupen som min 14-åriga lillebror Linus spelade i tillsammans med sitt innebandylag. Jag spelar även innebandy men vi spelade inte i cupen tyvärr. Ska jag vara ärlig så är Linus min förebild inom innebandyn, jag tycker att han är så sjukt bra på innebandy och är stolt över honom! Ni som har småsyskon känner säkert igen den här syskonkärleken som gör att man ofta kan bråka eller säga ”Jag hatar dig”. Jag och Linus bråkar ibland och man kan tro att vi inte är så förtjusta i varandra, men jag älskar honom såklart och jag är verkligen stolt över att vara hans storasyster.
Jag och mamma bodde på hotell Hjalmar, natten till idag (Söndag) och det är ett jättemysigt hotell med en väldigt ”Serviceminded” personal. Vi åt inte middag på hotellet, istället åt vi mat från grekiska kolgrillen, dem har så sjukt god mat där! (Jag beställde souvlaki med nötkött och bulgur)
Tidigare på dagen åt vi även sushi på ”Sushi NaTu” det stället rekommenderas verkligen, inte bara det att sushin var god, den var väldigt fin också (Bilder finns längre ner)
Klockan 21:00 spelade min lillebrors lag sextondelsfinal som dem tyvärr förlorade med 1-2, dem hade massor med målchanser som tyvärr inte gick in. Dem var så jävla bra ändå och hade lätt kunnat vinna allt!
Snart kommer jag förhoppningsvis börja lägga upp mer inlägg här på bloggen! Tills dess får ni gärna följa mig på mina sociala medier!
Sociala medier/ Kontakt
Instagram: tildehambergs
Snapchat: tildryouknow (med r ja)
Mail: [email protected]

Glad påsk!🐥

2018-03-31 19:35
Från TildeHambergg

Hoppas att alla har haft en bra påskafton om ni firar påsk. Själv har jag firat hos min mormor och morfar med släkt på mammas sida. Vi har ätit massor med god påskmat och har fått påskägg, blir nog aldrig för gammal för det. Just nu sitter jag och mina kusiner med vårat godis och snackar inne vid mormor och morfars pool. Hoppas att ni får en fortsatt härlig helg!
Sociala medier/Kontakt:
Instagram : Tildehambergs
Snapchat : tildryouknow (med r ja)
Mail : [email protected]

Redigeringens magi

2018-03-22 11:16
Från TildeHambergg

Själv älskar jag att se hur bilder ser ut innan de är redigerade. Har några sådana bilder här. Jag har inte gjort så mycket med dem men det blir ändå en skillnad! Oredigerade bilder är till vänster.

Sociala medier och Kontakt.

Instagram. Tildehambergs

Snaochat: tildryouknow

Mail: [email protected]

Härliga bilder från Malaga, Spanien

2018-03-10 13:59
Från TildeHambergg

Från den kalla kylan här i Sverige så drömmer jag mig bort till Malaga.

För snart ett år sedan när jag gick i nian, åkte skolans språkgrupper utomlands, Franskan åkte till Frankrike, Tyskan till Tyskland och Spanskan till Spanien. Jag gick på spanska och vi åkte till Malaga, Spanien. Jag lägger in några härliga bilder som jag tog i Malaga.

Sociala medier

Instagram: tildehambergs

Snapchat: tildryouknow

Bilden från flygplanet är tagen på väg till Malaga. Dock är bilden tagen när vi flyger över Viscos, sydvästra Frankrike.

Här är vi framme i centrala Malaga.

Vi gick en lång promenad upp vid fästningen "Alcazaba". Inte ens halvvägs upp stannade vi och tog bilder på den fantastiska utsikten.

Vi besökte den botaniska trädgården.

På väg till stranden.

Det går inte bra att blogga..

2018-03-10 13:13
Från TildeHambergg

Hej.

Det här kommer att bli ett kort inlägg men bra om ni läser. Jag har inte lagt upp något på ett tag, det är för att jag verkligen inte har någon aning om vad jag ska skriva om. Efter att det här läggs upp så kommer jag att skriva 2 stycken blogginlägg till. Jag skulle bli jätteglad om ni kunde skriva massor med tips till mig om vad jag borde skriva om. Skriver här nere vart ni kan skicka! ALLA tips behövs. Tack på förhand.

Instagram: tildehambergs

Mail: [email protected]

Självklart även här på bloggen också för er som har ett konto!!

Veckans tips - Viktoria Harrysson

2018-02-10 20:04
Från TildeHambergg

Den här veckan vill jag tipsa er om fina Viktoria Harrysson! Viktoria är en youtuber, hon är 14 år gammal och insåg som 10 åring att hon var tjej. Viktoria är transsexuell, hon föddes i en killes kropp, men hon är tjej.

Jag tycker att Viktoria verkar vara en helt fantastisk person, hon verkar väldig trevlig och så otroligt mogen. Hennes youtubevideor är jättebra och verkligen värda att se! Inte nog med att hon är en fantastisk person så är hon också väldigt vacker. Viktoria vann priset som årets trans på Qx-galan, jag tycker att hon är så värd priset. Länkar hennes youtubekanal här nere och skriver in hennes sociala medier så att ni kan gå in och följa!

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCrEb8cs5V4T_dmuD7QJtydg

Instagram: viktoriaharrysson

Snapchat: yuki_yoka

Mina sociala medier.

Instagram: tildehambergs

Snapchat: tildryouknow (med r)



Bild från https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/lysekilsbo-blev-qx-galans-yngsta-pristagare-nagonsin-kanns-jattecoolt