RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-08-26 20:34:25

Jennie Sjöström

jenniesjostrom blogg på Nouw

Ny vecka med jobb och förskola.

2019-08-26 12:48
Från jenniesjostrom

Så där ja, nu har bloggen fått ett liitet ansiktslyft, jag gillar ju när det är enkelt och "rent" så blev inte super mycket nytt. Jag gillar det i allafall!

Nu är det ny vecka och jobb som väntar, jag ska börja röra mig så fort jag skrivit klart.
Helgen har varit bra, i fredags sov Liam sov mamma och pappa så då passade jag och Daniel på att träffa några gamla vänner och umgicks.
Lördagen bestod av folkrace på tvn och handling innan vi hämtade hem prinsen, sen va vi bara hemma och myste hela familjen och det blev en tidig kväll som vanligt. Igår söndag hade vi främmande av Liams farfar några timmar, jätte roligt! Sen skulle Daniel greja ute så jag och Liam packade in oss i bilen och åkte till Bandsjön, mamma och pappa höll på att fixa med älgpass så vi gick i skogen och greja, på vägen hem stannade vi till hos Robban en snabbis.

Och imorse lämnade jag Liam 9:00 på förskolan, sen dess har jag tvättat, städat, duscha och betalat räkningarna. Man får passa på att vara effektiv på den lilla tid man har, nu som sagt ska jag göra mig klar för kvällsjobb.

Tänkte dela med mig av hur allt gått sen jag opererade mig här i dagarna, håll utkik

Tillbaka för att stanna!

2019-08-22 12:07
Från jenniesjostrom

Hej på er! Nu är det ett bra tag sen jag kollade in här.. tänkte komma igång igen sist jag skrev men blev liksom aldrig av, men nu är jag här för att stanna! Jag har saknat att dela med mig av mina dagar (även om dom inte är så händelserika jämt).

Men som många av er vet har jag i snart 1 år drivit n online business, det har varit superkul och givande MEN nu har jag börjat ett nytt jobb som kräver mer av mig av hemtjänsten gjorde så jag tog beslutet att enbart fokusera på jobbet och lägga businessen på hyllan tills vidare, kanske det händer att jag kommer igång med det längre fram vem vet?

Så nu gäller familjen, jobbet och bloggen.
Kommer dela med mig av allt som tidigare men först ska jag sätta mig och fräscha till den lite, hinner inte det idag dock då jag snart ska åka mot jobbet, så till helgen borde jag få ordning på allt. Kommer även då berätta mer vad som hänt sen sist.

Är det en come back?

2019-02-28 11:47
Från jenniesjostrom

Okej, det här var inte igår!?
Är det en come back eller blir det bara ett inlägg? Ingen vet ingen vet...

Tänkte iallafall börja med en uppdatering om vad som hänt i livet sen sist, jag har några bollar i luften kan man säga.
1. jag är fortfarande mammaledig och hemma med lilleman.
2. jag har opererats, 12/2 gjorde jag en Gastric Sleeve, och sen 1/1-19 har jag gått ner 16kg! Bara en början men på god väg.
3. jag jobbar även hemifrån via mina sociala medier, så himla roligt!
4. Inte att förglömma, Liam har fyllt 1år!!! Min lilla bebis är inte så liten längre..

Sen flyter livet på, Daniel har fått fast anställning på Miljö & ventilation där han stormtrivs.

Får väl se hur mycket jag tittar in här, förhoppningsvis minst 1 gång om dagen!

Att ta vara på tiden.

2018-09-19 11:40
Från jenniesjostrom

Att ta vara på tiden, man får passa på att gå lite gjort när Liam sover nu har han sovit i nästan två timmar och jag har fått lite jobb gjort + fått i mig lunch. Så när han vaknar igen är det dags för lunch för honom och kanske att vi går ut en sväng, lite tråkigt att det är så blött i gräset så han inte kan vara på backen och han vill inte bara sitta i vagn heller... Men det är verkligen så skönt att Liam sover två gånger per dag nu och cirka två timmar varje gång, tacka vetja rutiner!! Kanske ska skriva ett inlägg om våra rutiner en dag?

Det har varit väldigt tyst här senaste veckan men jag har haft fullt upp och när jag väl haft det lugnt har jag och Daniel latat oss i soffan fram tvn, MEN jag stormtrivs med mitt liv just nu, vara hemma med Liam, ge han all tid men ändå kunna sysselsätta mig genom businessen och att jag inte känner mig så ensam nu när jag har underbara människor att prata med när som helst. Så glad att jag vågade ta chansen, sen kan jag inte säga hur länge jag kommer hålla på eller hur bra det kommer gå men har en plan att jobba efter.
Och igår fick jag hem min nya almanacka, höst = ny almanacka och en liten nystart. Och i år blev jag såå nöjd med den!

Bästa grabben i världen, för dig och din pappa gör jag allt!

Ta chansen!

2018-09-12 14:38
Från jenniesjostrom

Det kommer inte bli lätt men jag kommer göra allt för att lyckas, bygga upp min egna business och vara min egna chef, hur kul?
Trots att jag är helt ny så känns det så bra tack vare all hjälp av mina fina handledare som alltid finns där. Och så bra att kunna jobba när man vill, vart man vill och bestämma själv hur hårt man är villig att satsa

Jag har haft mina första telefonmöten och hittat flera intresserade som vill veta mer om denna möjlighet, så roligt att kunna hjälp andra att få samma chans som mig!

Vill du veta mer? kommentera då nedan så kontaktar jag dig

Wow, vilken spännande kväll.

2018-09-10 22:24
Från jenniesjostrom

Vilken spännande kväll jag haft, påbörjat lite nytt jobb! Telefonmöte, planering och samtal med handledare, det ska bli så roligt att hålla på med detta, och ett stort plus är den personliga utveckling som det medför.

Men imorse va jag dock inte på topp, fy vilken hemsk migrän jag vaknade med....och såklart en superpigg grabb som ville göra morgon 06:15, det va bara till att peta i sig Alvedon och Ipren + kaffe. Liam fick leka på golvet efter frukosten så jag kunde vila lite, när det blev sovdags för honom passade jag på att sova också, jag trodde inte mina ögon när vi vaknade.. 2,5 timmar bjöd han på! världens bästa unge

Mådde mycket bättre efter lite sömn så vi städade lite och grejade sen kom mamma bort en sväng.
Och nu till kvällen somnade Liam ovaggad, Daniel la bara ner honom i sängen så somnade han själv medans vi vek tvätt, vi som haft några väldigt jobbiga kvällar så idag överraska han oss.

Nu ska jag göra som resten av familjen, sova. Imorgon väntar en ny dag med lite mer jobb

Krävande unge, debatt och vad vill ni se mer av?

2018-09-06 21:20
Från jenniesjostrom

Helt slut efter denna dag, Liam har varit väldigt krävande idag... det ska hända nånting hela tiden och han vill bli sysselsatt konstant, så idag har den här mamman haft fullt upp! Tack och lov så sover han äntligen om man får säga så, meeen nattningen tog tid det blev tredje gången gillt, jag försökte två gånger och Daniel tredje gången men innan dess lyckades han välta tvättställningen över sig men han gjorde sig inte illa. Jag är lite lur på om det är fler tänder på väg för han tuggar och ska ha ALLT i munnen, mer än vanligt då, kanske därför han va tjurig vid nattningen med.

Sitter iallafall nu och andas ut och kollar på parti debatten, förnyar recept och beställer medicin, passar även på att ändra liite här på bloggen. Egentligen skulle jag vilja göra om den helt men vet inte hur och sen har jag inte ork eller tid till att göra det heller, blir en annan gång! Ni verkar ju titta in ovasett och det tackar jag för! NI ÄR BÄST!

Vad skulle ni vilja se mer av? Kommentera nedan, tack på förhand.

7 månader igår och extra knäck.

2018-09-05 21:40
Från jenniesjostrom

Alltså, igår blev Liam 7 månader!? Tiden springer om mig, jag hinner inte alls med känns det som... Han blir stor så fort, min lilla prins.
Idag har vi iallafall varit hos mamma som många andra dagar haha, gjorde inget speciellt jag passade på att sitta vid datorn en stund när Liam sov, har eventuellt ett litet extra knäck på gång! Hade telefonmöte igårkväll och har ännu ett till imorgon kväll, få se vart det leder.. verkar super roligt iallafall. Det blev middag med allihopa innan vi åkte hem över, Daniel började spika lite panel på en gång så jag och Liam va också ute i hopp om att han skulle somna en stund men icke, plockade in lite äpplen innan dom blir övermogen, kanske snor ihop en paj imorgon.

Eftersom Liam inte sov nåt på eftermiddagen så somnade han för natten strax efter 7, har sen dess fixat lite matlådor till Daniel, legat och slö tittat på tv och kollat på unga mammor på datorn men gjorde precis kväll vi med eller ja iallafall lagt oss i sängen och kolla på tv tills man somnar.

Har inga större planer för morgondagen, återstår att se vad det blir.

Dag 1 & 2 med mjölkprotein för Liam.

2018-08-31 23:47
Från jenniesjostrom

Dag 1 och 2 med mjölk för Liam verkar faktiskt ha gått bra, har inte märkt av någon magknip eller dylikt alls. Han har varit lika glad och livlig som vanligt, trots att jag gjorde bort mig imorse när han skulle få lite klämmis.. hade missat att jag köpt fel, råkade ge honom yoghurt och frukt klämmis men som tur va hann han bara få 2-3 skedar innan jag insåg mitt fel!
Så vi fortsätter med liite mjölkprotein i maten hans och håller tummarna att detta går vägen och att han tål mjölk. Allt skulle bli så mycket enklare och smidigare!!

En glad pojke som fick sitta och pilla på själv med leverpastejsmörgås imorse, att det kan vara så roligt att få äta själv

Dietist samtal - provocera med mjölkprotein.

2018-08-29 21:38
Från jenniesjostrom

Jag och Liam har haft en riktig hemma dag, vi gick i pyjamas till efter lunch nångång och har bara busa hela dagen med undantag för några sovstunder för lilleman och kaffepaus/tv för mamman.
Daniel kom hem som vanligt vid 4 tiden men han hämtade bara upp oss så åkte vi till Sörberge för lite middag blev så enkelt som pizza idag, sprang in på ica också för att hämta ut Liams ersättning som jag beställde här om dagen + mammas födelsedagspresent. Men kunde som vanligt inte hålla mig tills hon fyller år så hon fick den redan idag när dom va bort en sväng. hehe...

Liams dietist ringde idag och hörde hur han mådde och hur det gick med maten osv, det är dags att börja provocera med lite mjölkprotein för att se om han fortfarande inte tål eller om hans mage accepterar det nu, är lite skrämmande faktiskt för om han nu inte skulle tåla det kommer vi troligen ha skrikmaraton och magont i några dagar.... hua! Det börjas redan imorgonbitti till frukost, 1 krm mjölk i gröten och sen öka på allt eftersom sen har vi en ny telefontid om 14 dagar för att höra hur det funkar.

Han somnade i famnen min vid 7 och sen dess har han sovit, lillprinsen! Och jag ska göra detsamma snart också, väntar bara på att Daniel ska spela klart.