RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-08-13 08:34:34

Sofie Stille

sofiestille blogg på Nouw

FÖDELSEDAG OCH SOMMARVÄRME

2019-06-08 05:38
Från sofiestille

Hej på er! Igår rullade bilen ner mot Stockholm åter igen kl 07.30, vi lämnade av katterna hos min syster i Avesta och sedan gjorde vi en massa privata ärenden när vi väl kom fram. Runt 13-snåret var vi klara så hela gänget åkte in till stan och käkade burgare på Jureskogs, sjukt gott. Just det, Avicii’s album är ju släppt nu och fy så bra

Efter vi hade käkat i stan fick vi skjuts till Sumpan där min storebror bor och där vi har sovit inatt. Vi tog en buss till Mall of Scandinavia, dock blev det inte så mycket inköpt pga så jäkla mycket folk. Fick med mig tre överdelar från Zara åtminstone och Simon köpte en ny skjorta. Vi var inte där alls länge innan vi åkte tillbaka till Sundbyberg och käkade en sen middag på Piatti, som Simon fick välja eftersom han fyllde år. Kan verkligen rekommendera det om ni ska till Stockholm och vill käka utanför stan. Italienskt och helt fantastiskt gott!

WEEKEND IN STHLM

2019-06-07 15:39
Från sofiestille

Bilder; Pinterest

Hallå på er! Nu har vi precis kommit fram till min storebrors lägenhet och vi båda är helt slut.. Vi ska nog ta oss en liten nap innan vi tar en promenad och ikväll ska vi nog bara chilla och beställa hem lite mat från foodora. Simon fyller dessutom år idag så det blir extra mysigt med hämtmat i sängen då ju!!!

Vi hörs mer senare under helgen, eller evenutellt på måndag med en bildbomb ;-)

GRATTIS!! ❤️

2019-06-07 06:20
Från sofiestille

Idag fyller världens bästa människa i alla kategorier år!! Min fina sambo ❤️ Bjussade honom på lite frukost på sängen nu på morgonen, ska alldeles strax hoppa in i duschen och sen bär det av mot Stockholm igen.

❤️❤️

OCH SÅ KOM SOMMAREN

2019-06-06 23:44
Från sofiestille

Hej på er! Vilket härligt väder det varit idag hörni.. Dock har jag befunnit mig mestadels inomhus i Stockholm pga massvis att fixa med. Imorgon åker vi tillbaka igen och ska fixa de allra sista sakerna (vet att jag är luddig men det är så privat) innan vi åker hem till min storebror i Sundbyberg och ska låna hans lägenhet över helgen.

Vi ska se till att hinna med en middag på un poco, en kväll på grönan, en pubrunda och hinna samla massa energi innan tåget går hem på måndag eftermiddag. Vi hörs mer sen hörni!

NIGHTY

2019-06-05 00:08
Från sofiestille

Hej på er såhär mitt i natten, tänkte mest bara kika in för ett hej. Jag är ganska trött och klockan ringer om några timmar, kom hem för en stund sen efter att ha umgåtts med några kompisar - ni ser dom i bild ovan. Mysig kväll :)

Imorgon ska jag jobba 7-11, sen har jag lite privata grejer att syssla med men sen blir det minsann hotellmys, god mat och häng med min favoritkille som fyller 26 i helgen!

LATEST FROM MY PHONE

2019-06-02 09:02
Från sofiestille

Hej på er!!
I brist på idéer så tänkte jag att vi kunde gå igenom mitt kameraalbum. Till vänster i bild, en sommar som aldrig kommer och till höger en tjej som jobbar alldeles för mycket. 18 dagar och 10 arbetspass kvar till semester!

I fredags blev det Prosecco med vänner och igår blev det frukttallrik och serier med Simon

En liten selfie till vänster och till höger en bild på mascarorna som CAIA släppte. Jag hade tur och lyckades norpa åt mig ett duo-kit innan dom som sålde slut!

ST TROPEZ

2019-05-24 20:21
Från sofiestille

Hej på er! Jag tänkte dela med mig av mitt senaste inköp - en ny brun utan sol från St tropez. Jag har provat den för allra första gången för bara en halvtimme sedan och än så länge känns det bra.

Den doftar alltså vattenmelon istället för vanlig BUS-doft. Helt magiskt. Upplever inte heller att den känns klibbig på hudet. Jag ska sova med den imorgon och sedan visar jag upp resultatet för er så ni vet om ska löpa och köpa eller inte - bra deal va? ;)

SNAKE SNAKE SNAKE

2019-05-23 17:34
Från sofiestille

Gårdagens outfit: Smycken - Linn Ahlborg x Nakd, Nakd och Ullared. Topp - Gina Tricot. Byxor - HM

Hallå!! Ovan ser ni min outfit från igår, bilderna är tagna i mitt trapphus kvart över 2 inatt så ha lite överseende haha.. Hur som ÄLSKAR jag mina nya byxor. Så coola.

Vi var ut i Borlänge igår, käkade först middag och drack lite bubbel sen bar det vidare mot Lion bar, House of Blues och Liljan.. Hade en rolig kväll med fina vänner.

Just nu sitter jag nere på jobbet på rast, slutar 21.30 ikväll och sen är jag ledig till måndag kl 14.00. Så himla skönt!

SNART SNART SNART

2019-05-23 15:23
Från sofiestille

Idag är det exakt fyra veckor kvar tills jag går på semester i hela 25 dagar. Det ska bli så fruktansvärt skönt och välbehövligt!

Än så länge har jag inte jättemycket planerat mer än att det blir en tripp till London. Min pojkväns syster bor ju numera där så vi ska åka och hälsa på henne med sambo vilket ska bli jätteroligt. Vi har inte träffat dom sen dom var här på besök i december. Annars så lär det väl bli några trippar till Stockholm som vanligt. Jag är faktiskt sugen på att boka en till utlandsresa i slutet av sommaren men vi får se hur det blir med den saken :-)

Bilder lånade från Pinterest

SNAPSHOTS FRÅN SENASTE TIDEN // 22 MAJ

2019-05-22 08:25
Från sofiestille

Vinkvällar vs jobbkvällar, kontraster.

Vi har äntligen inrett balkongen och där hänger vi hela eftermiddagarna i solen!

Så skönt nu när man kan börja träna ute igen! Förresten, för er som är intresserade så kan ni följa min träningsresa på instagram - heter sofies.resa där :-)

Mer vinkvällar! Det har öppnat en ny restaurang och krog här i lilla Hedemora, som verkligen har levererat. Jag har haft bland livets roligaste kvällar där trots att det bara varit öppet i knappt en månad.