RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-09-14 13:44:09

feliciahagelberg blogg

feliciahagelberg blogg på Nouw

Tankar och så

2019-09-14 11:19
Från feliciahagelberg

Hej

Idag är det den 14 september. September är kanske min favoritmånad. Jag tänker oftast att sommaren är det jag gillar mest, men alltså september är fan bra. Tillbaka till rutiner, skön luft, roligt på jobbet. Ja. Älskar höstkläder också som ni kanske förstår.

Här är min pojkvän. Vill bara visa upp honom för hela världen. Min Markus. Jag är väldigt väldigt kär. Så att ni vet det. Nästan sådär jobbigt kär. Det känns helt sjukt på något sätt men ändå så jävla självklart. Det har varit vi sedan första dejten tror jag, det var i december, men jag är fortfarande helt nykär. Min Markus.

I helgen var vi i Göteborg hos min bror. Det var helt perfekt höstväder och jag köpte den här koftan på & Other Stories. Är väldigt nöjd och det känns som att jag kommer använda denna i flera år. Försöker börja tänka så nu när jag shoppar.

På lördagen var jag och mina bröder Erik och Olof i Alingsås och tittade på Macke när han spelade match mot Finland. Han var så duktig och jag var väldigt stolt så jag kunde inte sluta le.

Nu ska jag göra mig i ordning och springa ner på stan med Emmie och Frida och kika på matmässan.

Puss och kram. Har saknat att blogga.

Tjoho

2019-04-19 18:51
Från feliciahagelberg

Tjoho bloggis nu är det vår! Vi ska titta på vad jag har gjort på sistone.


Jag har jobbat på som vanligt. Det har varit roligt. Gillar att jobba.

Myst med Filippis och tittat på Mackans matcher. Tyvärr åkte de ut just den matchen:(. Ätit väääldigt mycket sandwich också, alltså minst en per dag i genomsnitt. Bästa jävla glassen.

Varit på inflyttings- och födelsedagsfest hemma hos Hilde och Lukas. Fick sjuka vårkänslor då när vi var ute och spelade ölkubb. Riktigt roliga kvällar. Det bästa är också att Mackans säsong är slut så han kan festa igen!!! Wohoo!!! Livet :')

Filippas balkong är redo för sommar!!

Ätit frulle såklart.

Firat fredag och umgåtts med Pelle<3

Älskade mitt liv i fredags. Ni ser ju vad mysigt.

<3

Sen har jag varit på dop<3.

Och haft bakishäng med Mackis. ÄLSKAR söndagar<3.

Puss och hej!!!!!

Påsk

2019-04-19 16:41
Från feliciahagelberg

Nu är det påsk. Våren är här på riktigt. Inte den där kalla, blåsiga "låtsas att man njuter"-våren, utan den riktiga våren. Den där man blir röd på näsan av solen, måste ta av sig jackan och träden slår ut. Den där man inte får vara inomhus. Utanför mitt köksfönster finns det ett stort lönnträd som vi kallar för årstidsträdet. Det visar alltid som tydligast vilken årstid det är. Idag har knopparna på årstidsträdet börjat bli gröna. Och äppelträdet i vår trädgård har blommat. Det hade det inte igår.

Igår var det torsdag, skärtorsdagen är det va? Då jobbar man halvdag. Jag hade på mig en vit skjorta och beiga jeans som har gräsfläckar på knäna. Jag var glad och kände mig lätt, för dagen innan hade jag gått med tryck över bröstet och tårar bakom ögonen. Utan någon egentlig anledning. Men här mådde jag bra igen.

Jag mötte upp min lilla mor på uteserveringen på Mammornas Café. Ni vet den där libanesiska restaurangen vid muséet?

Vi åt varsin orientalisk tallrik. Väldigt väldigt gott. Där satt vi och njöt i solen och pratade om... ja vad pratade vi om egentligen? Jag minns inte.

Sen anslöt mina bröder. Det var mysigt. Vi har inte setts på någon månad. Vi gick ner till sjön efter lunchen och pratade ikapp, innan vi gick hemåt. Då la jag mig i solen och väntade på att min pojkvän skulle sluta jobbet.

Klockan blev 16 och vi gick till Trädgården med Elsa. Äntligen har det öppnat. Wow. Ni ser ju vilket järngäng jag umgås med!! Vi tog varsin öl och pratade om alla våra vänner innan vi blev tvungna att löpa till systemet innan det stängde. Sen handlade vi gott inför kvällen.

<3.

På kvällen tog jag med mig Markus till Staglaberget. Det var väldigt väldigt mysigt.


En mycket bra torsdag som ni kanske förstår. Idag är det långfredagen! Jag ska nog dricka öl snart. PUSS.

Vill ni se mitt skoskav

2019-04-03 12:24
Från feliciahagelberg

Hello hello! Mår ni bra? Jag mår bra förutom att jag har ett otroligt skoskav på min häl. Alltså otroligt. Hade en sån vattenblåsa innan som har spräckts nu!!! Ser helt sjukt ut. Och jag kan knappt gå. Finns ju få saker som är så töntiga som att klaga på ett skoskav. Men nu är det så. Jag tänker klaga.

Igår var det tisdag i alla fall och då såg jag ut såhär. En liten beige skjortis från H&M och blåa manchesterbrallor från... Monki? Det var vårigt väder ute så jag var glad som ni ser.

Lunch= Lasagne på Massimo.. Gott som fan. Sen åkte jag till Ljungby för att vara med på en retorikkurs. Det var vääääldigt bra och väldigt nyttigt. Man fastnar ju lätt i sina mönster när man föreläser ibland och glömmer helt bort att tänka igenom vad man faktiskt gör, hur man står och hur man pratar. Borde göra mer sånt egentligen, så att man utvecklas.

När jag kom hem från Ljungby åt jag ungefär 7 riskakor med smör innan jag traskade till Fortnox för att möta upp lilla Johannis. Ångrar att jag gick och inte tog bilen för annars hade jag haft en normal fot nu. :(. Men det var fint väder och då måste man väl promenera kanske. Jag vet inte.

Vi tittade på Vipers och alltså satan vilken jobbig match. Höll på att bita av mig händerna och få ett antal nervsammanbrott för att det var så nervöst. MEN efter förlängning och straffar så vann de med 7-6!!!! WOHOOO. Mackan var kung<3 (Känner mig som en stolt mamma? Nästan pinsamt).


Sen gick jag hem och somnade pang bums och då var det slut på tisdag.

Sista helgen i mars.

2019-04-01 21:48
Från feliciahagelberg

Godkväll bloggisen. Jag ligger fullt påklädd i min säng och försöker hålla mig vaken, har legat och sovit i soffan ett tag och känner bara VAFAN sommartiden man ska väl bli piggare av dig!!! Ett jävla aprilskämt från din sida! MEN tänkte i alla fall att jag skulle göra ett litet blogginlägg och skriva om min helg för det bryr sig säkert många om. :).

Lördag, då satt jag hemma i min ensamhet och åt pannkakor som ni vet. Sen mötte jag upp Filippis för ett litet glas vin på Tak. I solen!! Yes!!

Ni ser ju vad jag MÅR.

Har fått en dille på blått förresten. Som ni ser:-) Sen gick vi och köpte sandwich innan jag traskade hem och tittade på Mackans match på tv:en med mor och far. De förlorade tyvärr men NYA TAG IMORN.

Sen blev det kväll och jag åkte hem till Frida för spelkväll. Mysigt ja. Det var earth hour också. Jag var sämst på alla spel men hade trevligt ändå. Tror inte jag är jättemycket vinnarskalle?

Sen somnade jag och när jag vaknade upp så var det söndag. Kanske bästa dagen på hela veckan. Jag och Mackan åt frukost på Toftastrand och skrattade åt våra otroligt oapptitliga tallrikar. Ser ju inte gott ut? Så mycket bröd haha. Vi satt där i några timmar och bara tittade på folk och skrattade och sånna där grejer som man gör liksom.

Sen var han shoppingsugen för det blir han när det är fint väder. Då åkte vi ner till stan och köpte lite kläder och traskade runt. Sen åkte vi hem och åt köttbullar och spagetti innan jag fick det sjukaste magknipet. Undrar när jag ska lära mig att min mage inte klarar av mjöl? Är liksom snart 21 år gammal? Kollade ikapp lite på Eagles i alla fall (Tkr ni den är bra? Jag tkr den är sjukt amerikansk och kan inte relatera nånting?) innan Mackan kom hem igen.

Då åkte vi och köpte söndagspizza och cola och kollade på Hemliga Beundrare. Otroligt program. Ja ja min söndag var 10/10 (förutom magontet) sluta tjata.

Nu somnar jag snart. Kramis.

Lördag!!!!

2019-03-30 12:18
Från feliciahagelberg

Godmorgon bloggis!!! Yes hörrni, ni läste rätt!! Det är lördag! (Som att ni inte skulle veta det liksom) . Jag sitter och dricker kaffe och äter pannkakor med jordgubbssylt. Kom hem från Mackster för nån timma sen och har stått och stekt pannkakor sen dess. Helt sjukt hur lång tid det tar? Inte så mysig aktivitet om jag ska va helt ärlig? Tog inte ens några bilder för jag var så hungrig men tänker att ni vet hur pannkakor ser ut. Visst hade jag en gullig outfit igår förresten? Fick fredagsfeeling och satte på mig en KJOL! Vill egentligen vara en sån som har kjol. Kanske ska bli en sån.

Kolla på mitt nya datorfodral!!! Köpte av ett UF-företag som heter Recase. Så fint. Dagens tips från mig till er.

Tänkte att jag skulle berätta om min fredagskväll men detta var verkligen den enda bilden jag tog. Jag tränade i alla fall på eftermiddagen, sen hämtade jag upp lille Theo och lagade tacos innan Elsi kom hem från jobbet. Vi chillade ungefär hela kvällen innan jag åkte hem till Macken och somnade som ett litet barn.


Ikväll ska jag till Frida och ha spelkväll! Hur trevligt????


PUSS OCH KRAM.

Hopsi hejsi

2019-03-29 16:31
Från feliciahagelberg

Hej bloggis. Idag är det den 29 mars och sol och fredag. Jag har fredagskänsla! Fantastiskt. Kom hem från jobbet för ett tag sedan, det har varit en lugn vecka på ett sätt men det är skönt som fan med helg ändå.

Ni ser ju att jag är trött liksom. Ska iväg och träna grit snart vilket ska bli mkt kul. Grit= fredag. (Kul liv liksom). Nu ska ni få lite bilder från senaste. Åh nej nu ser ni att första bilden inte är från idag arrggghhhh.

Jag i Stockholm för någon helg sedan.

Jag och en blå nagel och en smoothie på tåget.

Frida och Emmie på en solig balkong för kanske en vecka sedan eller så.

Elsa och räksmörgås för någon helg sedan. En av mina favoritaktiviteter som ni vet. Äta och va med Elsa.

Ojoj nu måste jag köra till träningen. IKVÄLL ska jag hem till Theo och laga tacos. Sen ska jag nog somna i soffan eller något sånt. MYS. PUSS OCH KRAM.

Helg helg helg.

2018-11-14 21:07
Från feliciahagelberg

Hejhejhej. Idag är det onsdag och jag ligger i sängen som en bebis för klockan är inte ens 21. Har tränat och duschat och är absolut redo att sova. Men först ska jag berätta om min helg.

Vilken vidrig bild:(. I alla fall. I fredags tränade jag GRIT på eftermiddagen, sen hämtade jag Elsi på jobbet medan jag ringde och beställde mat till oss på Grilleriet. Släppte sedan av henne i stan så hon fick hämta maten medan jag skulle hitta parkering. Tror ni inte barnet går till FEL restaurang och blir asarg på dem för att de inte fått min beställning? Suck. Efter många om och men så hittar hon till rätt restaurang och allt blir frid och fröjd. Wowowow vilken god burgare. Hamburgare och pommes efter träning kan vara något av det bättre. Sen käkade vi chips och somnade typ vid elva hallelujah.

Sen vaknade jag så var det lördag. Gick till Coopis med Siggie. Kolla vilken fin<3. Sen traskade vi hem till henne.

Och lagade pangfrukost!!!

Nhea och Bella<3.

GULLUNGAR.

Efter frukost kramades vi i soffan och pratade skit och annat kul.

Sen traskade vi runt på stan ett tag innan det helt plötsligt blev mörkt ute?

Så då gick jag hem och gjorde mig lite finare och sen var det party. Hade askul?! Jag som hatar att gå ut? 10/10.

Sen blev det söndag och då gjorde jag ingenting förutom att sova. Jo jag träffade Emmie i någon timme. Sen sov jag ikapp :-).


NATTI (bra helg erkänn).

FREDAG

2018-11-09 14:48
Från feliciahagelberg

Det blev fredag! Det blev Alex och Sigges podcast!

Vad fint med hälen över skon :D

JUST nu sitter jag och dricker den godaste koppen kaffe. Traskade hem från jobbet för någon timme sen, har jobbat ganska mycket övertid denna lilla veckan så nu ska jag chilla så mycket som jag förtjänar. Tänkte strax åka och träna GRIT vilket ska bli askul för jag har inte gjort det på typ en månad. Förra gången jag körde det så började jag gråta mitt i passet för att det var så jobbigt. Hihi.

Tänkte förresten på en sak. Jag tror jag har något fel som gör att jag blir MEGAglansig i mitt ansikte. Alltså när jag har jobbat en hel dag, speciellt på event eller något sånt där man pratar med mycket människor, så är det ett lager olja i hela mitt ansikte. Vad är det för fel? Måste jag ha med mig sånt mattpuder och "bättra på " under dagen? Jag känner inte att det passar ihop med min personlighet nämligen. Vad ska jag göra. Är liksom inte så sminkkunnig. Har nästan börjat ursäkta mig när jag hälsar på nytt folk för att jag ser ut som jag gör. "HEJ HEJ felicia heter jag hihi ja det är olja i mitt ansikte! Vad jobbar du med? "

Har dessutom kommit på en annan sak. Det är att jag är ganska personlighetslös? Jag är en sån som kan lägga ut bilder från när man var snygg i somras och skriva typ "Åh saknar sommaren:(". Läste nån tweet om det och kände mig otroligt träffad. Känner mig ofta träffad av sånna tweets om jobbiga personlighetstyper. Kompenserar lite nu och lägger ut vanliga bilder istället.

Ikväll ska jag vara med Elsa. Här kommer en bild på henne.

Vi ska laga någon god mat och sen vet jag inte mer. Nåt kul tror jag. Elsa är min bästis. Så ni vet.

När jag läser igenom detta inlägget låter det som att ett barn har skrivit detta? Haha. Tror jag har blivit ganska mycket sämre på svenska sen jag slutade blogga. Dags att sätta igång igen:)


Känner i alla fall på mig att detta kommer bli en jättetrevlig helg. Hoppas ni också får det. Det är ni ju värda :')

Parí

2018-11-07 21:37
Från feliciahagelberg

Något av det roligaste jag vet är att läsa igenom gamla blogginlägg. Det kan vara världens sämsta inlägg, en dag jag inte gjort någonting och med fula bilder. Trots det så är det så roligt och underhållande att titta tillbaka på. Därför blir jag väldigt irriterad och arg på mig själv att jag där, någonstans i mars?, kände att jag skulle sluta blogga. Har ju gjort så mycket kul sedan dess! Så tjena framtida Felicia! Här kommer ett inlägg med bilder från Paris! Maj 2018.

Tråkiga miljöer! :')

Turistattraktioner är roligt. Ingen av oss hade varit i Paris innan, så det fanns så mycket grejer vi kände att vi var tvungna att hinna med. En dag åkte vi till Eiffeltornet. Satte oss i parken framför och tittade. "Yes där är den. Vad stor den är. Japp. MM. Jaha, nehe. Ska vi gå vidare kanske?". Och det var det.

Picknick.

Åt burritos vid floden.

Elsa och Filippa.

Åt libanesiskt på en matmarknad.

Hängde mycket med Elin, Elsas kusin, som bodde i Paris då. Sånt jäkla järngäng var vi. Elin är så jäkla cool och härlig. Det häftigaste var att hon pratade flytande franska.

Elin visade oss mycket guldgruvor alltså. Tänker på hur lost vi hade varit utan henne. Säkert bara gått till massa turistfällor. Här dricker vi prosecco och äter pizza på en jääättemysig uteservering.

Det blev myyyyyycket öl och myyyycket aperol. Som det ska va.

Yes.

Här spottar Elsa ut halva sin drink över mig.

"Fattade inte riktigt grejen men ville göra som alla andra",

Sommarväder<3.

Picknick igen!

Moi!

​Bästa med resan: Roliga kompisar, FANTASTISK stad, kändes som att Elin visade oss "riktiga" Paris, inte bara turistfällor. Åt SÅ god mat, blev kär i staden verkligen. Blev kär i alla killar som pratade med mig. Gillade att vi gjorde så mycket, men ändå tog det lugnt liksom. Vill åka tillbaka i vår igen. Vill nog flytta dit?