RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-01-27 23:00:49

Blomagnes blogg

Blomagnes blogg på Nouw

Full vagn med?🤪💸

2019-01-27 21:49
Från Blomagnes

Haaa, vad köpte vi nurå?? Jodå, vi fyndade en del som kanske inte är det mest roliga, men som vi kommer behöva. ‍♀️ T.ex badlakan, handdukar, dörrmatta, matta till badrummet, lakan, blommor, osv! Gick på runt 1200kr, inte så farligt. Var mysigt att bara gå runt och kolla på möbler och diskutera vad som är snyggt att kombinera sen! Längtar ännu mer nu såklart. För övrigt har dagen varit väldigt bra bara, vi har alltid kul, vad vi än gör.

Nu ska vi väl bädda ner oss, kolla youtube, mysa, dega, ha det nice! Hare gött haaaj

Köpa inredning till... 😍😍

2019-01-27 15:14
Från Blomagnes

Tjohej! Söndag idag men är såå taggad för det är nämligen så att jag och Philip är påväg in till Kalmar för att köpa inredning osv tills vi kan flytta ihop om ish 5 månader. Är ett bra tag kvar såklart, men tiden går fort och kan vara roligt att börja redan nu! Vi snackade om att det känns mer realistiskt att vi ska bli sambos om vi börjar kolla och köpa sådant som vi vet att vi kmr behöva sen, redan nu! Nerförsbacke det här året och jag längtar såå mycket till det är sommar för då kan vi äntligen bo ihop, jag har tagit studenten och Philip har muckat.

Tiden står stilla!

2019-01-07 17:34
Från Blomagnes

Måndag och vad passar bättre än att rivstarta veckan med 13h jobb? ✌Men, trots att jag varit distraherad hela dagen känns det som tiden går sjukt sakta. Känns helt stört tomt utan Philip. Att vakna själv och bara ha katterna omkring sig och tystnad. Wellwell, tur det är nerförsbacke det här året och bara kan bli till det bättre. Snart går vi även mot varmare och ljusare tider. Om allt går som vi tänkt och jag flyttar upp dit, börjar jobba där och vi blir sambos så behöver jag ”bara” vara utan honom i 6 månader till.. ☺️Otålig som jag är hade jag dock önskat att det kunde bli sommar så jag hade kunnat få ta min student och att Philip hade kunnat mucka nu bara!

Nu ska jag fortsätta jobba, sedan får vi se om jag styr med något efter jobbet innan jag går och lägger mig. Är lite lagom seg nu.

Bästa veckorna💥❤️💥❤️

2019-01-06 22:47
Från Blomagnes

TJA!! Vaaart ska jag börja?! Förbered er på bildbomb iaf! 2,5 v av det här lovet har försvunnit i rasande takt. Det här lovet har varit unikt på många (!!) sätt, men främst för att jag har varit med Philip varje dag.

Kan inte beskriva lyckan att vakna och somna med honom, och att inte ha behövt känna tidspressen då vi bara kunnat ses på helger sen augusti. För första gången kunde vi njuta fullt ut. Jag har även firat min första jul med hans familj och släkt och även nyår.

Som vanligt hade jag kunnat skriva en bibel om allt. Men det här lovet har inneburit en bråkdel jobb, vändor fram och åter mellan Norrtälje och Mönsterås, massor med mys i form utav sällskapsspel, tv-spel och dokumentärer som helikopterrånet. Jag följde även med Philip och tittade på när han tränade thaiboxning tsm med vänner. Såå intressant att se den sidan av honom, eftersom jag bara ser gullebjörns-Philip! Vi har spelat en del vändor monopol och var även en kväll hos Tilde! ✌

Det jobbiga och det som är psykisk terror är att Philip nu kommer ha dubbelvecka, att vi inte kan ses på närmre 2 v. Lagom jobbigt när vi varit konstant i 2,5 v. Meeen, som i vanlig ordning klarar vi det. Bara att härda ut. Är såå tacksam för dessa veckor.

Arbetsnarkoman? 🤪

2018-11-14 22:46
Från Blomagnes

Vad har hänt med min energi? När jag får jobb-förfrågningar tackar jag ja direkt. Så fort jag slutat skolan, ätit och börjar jobba är det som att min energi räcker hur länge som helst! Jag känner mig inte trött förens jag kommer hem och verkligen kopplar av, och då somnar jag tidigt vilket bara är positivt! Känns knappt jobbigt att jobba efter skolan, snarare roligt och något jag verkligen vill. Tid är pengar.

Fick förfrågan om att jobba ikväll, och så blev det också. Mer värt att vara sysselsatt, ha roligt, göra nytta och dessutom få betalt än att bara ligga hemma och dega.

Samtidigt blir det så att jag har lättare att komma upp på morgonen nu, somnar lättare på kvällen när jag varvat ner osv. Nu när jag ändå jobbar en del, runt 80 h/månaden iaf, blir det att jag får ett helt annat ekonomi-tänk. Det är roligt att planera, räkna ut sin lön och sätta en gräns för hur mycket man ska spendera och så! Jag är mästare på att tänka långsiktigt, men det är kul det där med ekonomi!

Nu ska jag däremot sova! Imorgon är det skola och efter det blir det jobb. Puss & godnatt

Farsdag 💭

2018-11-11 21:28
Från Blomagnes

Den här dagen har varit otroligt tung. Men det har fars-dag varit de senaste åren också. Jag jobbade imorse ett kort pass 7-12. Sedan handlade jag, lagade mat och när maten väl var klar hade jag tappat aptiten, så jag gick och sov i 3 h istället.

Drömde ”massa skit” och har mått piss sedan jag vaknade. Känner mig tom samtidigt som ledsen. Har ångest och tryck över bröstet. Hatar att inte vara sysselsatt, för jag tänker såå mycket och gräver ner mig i mina egna tankar dagar som dessa.

Det är tungt att inte ha sin far vid livet, och extra påtagligt blir det när många idag hyllar sina pappor och jag själv bara kan tänka på hur mycket jag saknar min pappa!

Jag kommer aldrig kunna acceptera att pappa inte finns mer. Jag hatar tanken av att jag ska leva ett helt liv utan honom. Ett liv utan hans stöd, tankegånger, skratt och karaktär. Hur ska man någonsin kunna acceptera att sin förälder gick bort när man var 12 år och fortfarande var ett barn? Det är tungt, så tungt.

Extra jobbigt är det att vara själv en dag som denna. Att bara sitta hemma helt ensam, i tystnad och tänka och känna tusen känslor. Philip är ute i fält så han kan jag givetvis inte få tag på. Äe, det är jobbigt, men den här dagen lider mot sitt slut snart.

Hoppas ni tagit vara på era pappor idag och visat de lite extra kärlek och uppskattning! Det hade jag gjort om jag hade haft den möjligheten. ❤️

Helgen i Norrtälje & kommande vecka! 😅💸

2018-11-07 19:10
Från Blomagnes

Hallihallå! Tänkte återberätta lite om helgen och kommande veckans hektiska planer. I helgen var jag uppe hos Philip, och vi hade det som vanligt supermysigt då vi bland annat träffade hans farfar ena dagen och andra dagen var hemma hos mina kusiner på middag! Vi festade inget i helgen trots att det var halloween. Att ligga hemma och mysa, spela fia med knuff, kort (), käka godis och glass lockade mer än att bli fulla och invänta sig en eventuell bakfylla!

På söndagseftermiddagen när det var dags för mig att åka hem missade jag däremot bussen, för det var någon trafikolycka eller något påväg till Sthlm som gjorde att trafiken stod helt stilla. Trots att vi var ute i god tid han jag inte med den. Sånt är livet ibland! Då blev det bara att tänka om, så vi tog bilen till amfibieregementet där Philip skulle av, och sedan tog jag hans bil hemåt. Snacka om förtroendet när jag ”fick” hans bil. Kan säga att det bara känns svårare och svårare att säga hejdå till varandra för varje helg som går. Kändes som mitt hjärta skulle gå sönder fullständigt när vi skulle säga hejdå. Tur det är ömsesidigt iaf! ❤️

Den här veckan har hittills bestått av många tårar, skola och jobb (enkelt sammanfattat). Har varit fruktansvärt ledsen. Mer än det som hör till vanligheterna, brukar kunna bita ihop. Men, har inte kunnat ta mig samman riktigt, brukar säga till mig själv att skärpa mig, men det har ej fungerat dessa dagar sedan i söndags. När jag har kommit hem från skola och jobb har jag börjat grina, för det är när jag inte är sysselsatt som jag tänker på hur mycket jag saknar Philip! Den här vecka är även en dubbelvecka, kommande helg har han alltså ingen permission.

Gissa därför vad denna brud tagit sig ann denna vecka? Jo, jag jobbade 8 h efter skolan i tisdags. Idag är min lediga dag sen väntar jobb torsdag, fredag, lördag, söndag och måndag. Varför har jag tänkt jobba så mycket kan man tänka? Jo, Philip ska vara ute i fält tor-mån och vad är det bästa sättet för att inte gråta sönder över det? Att jag distraherar mig! Har jag något att göra, ett jobb att prestera då måste jag hålla fokus på det. Och som på torsdag och fredag, då kommer jag jobba efter skolan dessutom. Alltså kommer jag komma hem och somna direkt efter det sen. Det här gör att jag slipper tänka. Smart vaaa? Då håller jag mitt välmående i balans, samtidigt som jag tjänar pengar. Inte helt fel!

Bjuder på en going på oss tagen för någon helg sedan, och sedan en bild jag tog på Philip i söndags.

Vad händer i livet?🌹

2018-10-28 21:11
Från Blomagnes

Holaa! Hmm, vart ska jag börja ens? På senaste har det varit sjukt mycket på alla plan. Har känt en mer, eller mindre, konstant stress. Tidigare har jag varit van att snitta en nattsömn på 5-6h, men på senaste har jag sovit 8-9 h varje natt eftersom jag varit så sjukt trött. Det i sig är positivt, men det tyder också på hur slut jag varit. Har haft plugg att göra dag ut och dag in och jobbat där emellan. Samtidigt som jag har en lägenhet att ta hand om, alla vardagsbasics som jag är ensam om att sköta. På helgerna vill jag vara fri från plugg, för att kunna nyttja tiden med Philip. Men det blir en stressfaktor att man alltid räknar ner timmarna till när man måste skiljas åt igen. ❤️ Det känns som allt hela tiden bara har cirkulerat kring klockan. Men från och med nu så känns det som att de jobbiga uppgifterna i skolan är över, och att jag inte behöver tänka och bli stressad av det. Är alltid mycket innan loven.

Men, ska väl inte klaga, kunde haft seriösa problem. Det här är bara en bunt i-landsproblem! Jag jobbade i fredags och sedan har jag spenderat helgen med Philip i vanlig ordning. Vi har haft det riktigt mysigt i vanlig ordning! Förutom att vi varit hemma o degat, garvat och bara njutit av varandras sällskap så var vi bland annat ute och åt på o’learys igår samt drog ut och festade. Philip var nykter och jag drack ytterst lite. Syftet var bara att ha kul och vara social med andra. Umgås med Tilde oså! Skönt att inte behöva mängder av alkohol för att ha kul. Gullisen hade även köpt ett armband till mig som jag fick av honom i fredags.

Vad är denna veckans planer nudå?
Jo, det är höstlov. Jag vet att jag ska jobba 7-15 imon, sedan får vi se hur tis-tor blir. Jag rycker in ifall det behövs. Annars ska jag bara njuta av att vara ledig! Vad som händer på fredagen o framåt återstår att se, men planen är att jag och Tilde ska åka upp till Philip då för att ”fira” halloween!

Får se hur duktig jag blir på att uppdatera, det går som hög och lågkonjukturer här. Puss & kram

Att bli förföljd

2018-10-09 00:07
Från Blomagnes

Förlåt, men blir så jävla arg. Ska man behöva komma hem i panik för att man sprungit upp till lägenheten och skakandes i benen slängt igen ytterdörren efter att ha blivit förföljd?

Skulle hem från gymmet, när en bil börjar köra närmre och närmre mig. Vid en fyrvägskorsning följde bilen efter mig så jag bestämde mig för att ta en omväg hem. Bilen var lite äldre och hade lite halvtrasiga ljus och gav mig därav dåliga vibbar. Jag kommer till yttligare en fyrvägskorsning, och bilen kör efter mig. Jag börjar köra fortare och fortare, svänger fort i den tredje fyrvägskorsningen och sedan en skarp sväng i yttligare en korsning. Jag tänker inte ens på att kolla bak, utan bara gasar. Vill bara hem, för allt bara snurrade efter gympasset. Körde som en idiot hem. Men när jag stänger av bilen och ska ta alla mina grejer och fort låsa bilen, kör bilen som förföljt mig, och saktar in och mannen i bilen vrider sakta på huvudet och följer mig med blicken. Jag tar mitt och skyndar mig mot lägenheten. Springer upp för trapporna, skakar när jag ska låsa upp lägenheten för att jag hör hur ytterdörren nere öppnas. Kommer in och hjärtat slår som aldrig förr.

Först var jag så jääävla rädd. Sjukt obehagligt, eftersom det var uppenbart att bilen följde efter mig, då jag körde som i en cirkel till slut. Men nu är jag mest arg. Blir så le. Tycker redan det är obehagligt att gå/cykla när det är mörkt ute. Men ska man inte ens kunna gå själv till bilen, åka hem i lugn och ro, och gå från bilen in i lägenheten som vilken annan människa som helst? Borde det inte vara rätt uppenbart att jag försökte komma undan bilen om jag tydligt visar att jag kör ifrån. Usch.

Jobb, fyllechaffis och äntligen ny vecka😍

2018-10-08 20:12
Från Blomagnes

Men hallååå eeeller! Har nog aldrig varit såhär glad över måndag, för idag, imon eller på onsdag kan Philip äntligen skriva igen. Wihooo, som jag (och förmodligen han med) har väntat! Min strategi för helgen fungerade ypperligt. Jag jobbade, pluggade och somnade tidigt. Tiden flög iväg, vilket var det jag hade hoppats på. Agerade även lite fyllechaffis. Så har varit sysselsatt!

Måndag idag och var i skolan som vanligt. Efter skolan skulle jag bara köra hem tilde, men det slutade med att vi var ute och åkte i 2-3 h haha! Tidsfördriv eller något sådant. Nu ska jag göra klart en uppgift i engelskan, skicka in och sedan dra till gymmet. ❣️

Utan kontakt

2018-10-05 11:58
Från Blomagnes

Hallihallå! Gissa vem som ”tog helg” igår? Jo, denna brud. ‍♀️ Men satte mig tillgänglig för jobb och ska jobba fre, lör & söndag! Skönt att jobba. Vill distrahera mig så mycket som möjligt eftersom tillvaron just nu är väldigt jobbig. Philip är ute i fält (han är militär) och har varit sedan i onsdags, och ska vara till mån-ons nästa vecka någon gång. Alltså kan inte vi skriva eller snacka i telefon på 5-7 dagar. Ganska uppenbart eftersom han är ute dygnet runt i skogen. Förstår ni hur jobbigt det är? Jag grät som en stucken gris på tisdagskvällen för jag inte ville lägga på när vi pratade i telefon, för visste att jag inte skulle höra hans röst på många dagar.

Meeeen, vi får se det såhär: vårat förhållande kommer vara sjukt starkt efter allt det här och det är nog inte många som hade pallat. Att klara sig utan varandra i veckorna pga distansförhållande och bara kunna ses på helger, klara sig utan kontakt men ändå ha kvar samma kärlek när man sedan får kontakt igen när han är tillbaka från fält. Överträffar fortfarande mig själv, för jag är en otålig person när det kommer till, ja, det mesta. Men när det gäller Philip är mitt tålamod det bästa som finns. Samtidigt som det är väldigt jobbigt nu eftersom han aldrig varit ute i fält såhär länge innan, så kommer det här bara gynna oss. Man kan inte ge upp bara för det är lite jobbigt, eller hur?! Vad är 5-7 dagar på en livsstid? Inget egentligen.

Jag tänker såhär: om jag jobbar hela helgen, och pluggar de timmar jag inte jobbar, ja då kanske helgen går mycket fortare och sedan vips, så är det måndag! Måste vara strategisk smart. Göra det bästa utav situationen.

Så nu ska jag ta mig lite lunch, duscha och plugga innan det är dags för jobb. Hoppas ni får en bra helg!

”Jag kmr få kramp i smilgroparna” 💞💞💞

2018-09-30 20:26
Från Blomagnes

I skrivande stund känns det som mitt hjärta ska klyvas. Ska berätta om helgen, men just nu har jag riktig separationsångest sen jag åkte från Philip vid 17-tiden. ❣️

Han kom till mig efter jobbet i fredags, sedan jobbade jag på lördagsmorgonen innan vi styrde hans bil mot Norrtälje för att åka hem till honom. Var väldigt trött igår eftersom jag hade varit uppe sedan 6, jobbat och sen skyndat mig för att vi skulle kunna åka till Norrtälje i måttlig tid. Men var såå mysigt att åka upp, tiden gick sjukt fort med. Kändes som att efter att vi hade passerat Norrköping och köpt mat från pizzahut () så var vi typ framme i Sthlm sen. Det där med att tiden går fort när man har roligt stämmer bra, för jag förstår inte vart timmarna som blir till minuter tar vägen när jag är med honom.

Hur som haver chillade vi ett tag hemma hos honom när vi väl var framme. Vi firade hans lillebror en snutt innan vi drog ut på sightseeing. Supermysigt att se nya ställen. Tanken var att vi skulle dragit ut på krogen/festat, men jag var för trött plus att det kändes ovärt att slänga bort tiden på alkohol och en eventuell bakfylla dagen där på. Efter vår sightseeing och efter att vi träffade hans syster en stund åkte vi hem igen.

Dagen idag har däremot varit ångestladdat sen det att vi vaknade, bara för att man räknar timmarna tills det att man måste åka hem igen. Men vi är sånna. Vi är ledsna, tycker det suger att vi ska behöva vara utan varandra, sen rycker vi upp oss, ser positivt och gör något som gör oss glada! Man måste få ha dipper, men också komma ihåg att allt sitter i hjärnan och att tänka positivt, inte grotta ner sig. Det är dock när man är ledsen för att man ska behöva lämna människan man älskar som man inser extra mycket hur fast man är för personen i fråga.

Morgonen/förmiddagen idag då. Vi duschade och fixade oss, sedan träffade vi Philips mor en stund. Supertrevligt! Efter det åkte vi och käkade, tog ett jäkla tag innan vi åkte därifrån eftersom vi pratade mer än vad vi åt haha. När maten var uppäten hade vi väl ca 1 h att dega hemma hos honom innan det var dags att köra mig till Sthlm, där jag skulle ta bussen hem. Vi myste bara, det ända man vill göra när det knappt finns någon tid kvar. Sedan sa vi hejdå till hans far, bror och hans fars fästmö innan vi åkte. ❤️

Väl påväg till Sthlm lyssnade vi på massor utav gamla låtar, sjöng och dansade så gott det gick i bilen haha. Det var då Philip sa ”jag kommer få kramp i smilgroparna”. Så jäkla härligt, då vet man att man är lycklig om man kommer få kramp för en alltid ler/garvar.


Mitt hjärta gör ont som fan just nu, har aldrig känt såhär för en människa någonsin ever. Vill bara tillbaka nuu.

Cruising 🚘🌲

2018-09-17 22:54
Från Blomagnes

Både jag och Tilde var rastlösa ikväll så jag hämtade upp henne, åkte till Ica, köpte en jäkla massa fika och åkte sedan ut till Oknö där vi ställde oss vid lotsen ett bra tag. Efter att ha degat där ett tag, lyssnat på musik och pratat med Philip i telefon, åkte vi en vända runt Oknö innan vi styrde bilen mot bruket. Alltid samma visa, när vi inte vet vart vi ska åka så dras vi till bruket. Mysigt att dega här och köra på skogsvägar. Sovmorgon imon så kan va ute ett tag ikväll.

Händelserik måndag va? 😉

2018-09-17 15:21
Från Blomagnes

Den här måndagen började inte bra, punktering på cykeln så jag fick stressgå mot skolan istället haha. Började skolan runt 10 ish, sedan hade jag lång håltimme pga inställd lektion. Nu har vi precis haft humanistisk samhälle och bara engelskalektionen kvar sedan är man fri. Min måndag kommer inte innefatta något anmärkningsvärt. Inget jobb eller sådant idag. Bara fixa med saker jag inte gjorde igår, sedan innan det blir mörkt ute så har jag tänkt åka ut till gårö för att gå en promenad. That’s it typ.

Redo för ny vecka

2018-09-16 23:46
Från Blomagnes

Den här dagen har verkligen varit såå meningslös. Hade kunnat göra så mycket, inte gjort något. Nya tag imorgon.

Pratade en snutt med Philip ikväll, men annars har jag bara lyssnat på musik hela dagen och kvällen. Har knappt kollat något på datorn ens. Bara lyssnat på musik och funderat på allt mellan himmel och jord. Varit ledsen, både i negativ benämning men också ”glädjetårar”. Glädjetårarna har varit pga Philip iaf. ❤️

Imorgon ringer alarmet kl 9. Ska duscha nu och sedan lyssna på musik tills jag somnar. Hoppas på att jag får ett par timmar sömn så jag är utvilad tills dess. Hoppas du har haft en bra söndag, godnatt!

Det här dämpar min ångest❤️

2018-09-16 18:50
Från Blomagnes

Idag är det nästan som att ångesten äter upp mig. Har ingen anledning till att känna ångest, men ändå känner jag verkligen av det idag?? Vet ej om jag ska ta bilen någonstans bara för att försöka må lite bättre, tänka på något annat. Don’t know. Får ångest av vad jag inte gjort idag samtidigt som jag känner ångest över vad jag hade kunnat göra ikväll. Jag undrar varför det blir såhär ibland. Att man mår riktigt dåligt utan en orsak? Rätt konstigt. Kanske är hormoner eller något som spökar.

Längtar efter ny vecka, nya möjligheter och till på torsdag, för då kommer Philip. Så jäkla fin kille, är helt sjukt. ❤️ Blir helt blödig, för han är too good to be true. Dämpar min ångest lite när jag tänker på att han snart är hos mig.

Vem lyckas ens somna så? 😅

2018-09-16 11:28
Från Blomagnes

Godmorgon! Har tydligen varit väldigt trött om kvällarna, förvånansvärt jämfört med hur jag brukar vara, för igår somnade jag till musik som var inkopplad till högtalarna, så var inte värst soft. Men däckade ändå. Vaknade pigg och utvilad runt 9 tiden, skönt som sjutton! Hur mysigt när man vaknar med en katt som ligger och sover framför mig, som sover på min arm och en som ligger bakom mig. Snacka om att ligga så nära mig som de bara kan. De tassar alltid upp när jag somnat verkar det som, eftersom jag alltid vaknar med de nära!

Söndag och inget jobb idag, däremot måste plugg göras. Är inte ett dugg sugen på att plugga idag, vissa dagar har man mer feeling än andra, och idag är ingen sådan dag. Tänker ta mig lite frulle nu, sen tänka ut vad jag vill göra med dagen. Om jag ens vill göra något.

(Myser runt i Philips hoodie för jämnan)

Beröm gjorde dagen bättre😍

2018-09-15 16:09
Från Blomagnes

Vad glad man blir när man har jobbat sedan 8.30, och tiden börjar bli lite seg, och så får beröm av en kund för att man är ”supertrevlig och serviceinriktad”! Då blir man genast lite mer ”pigg”, av den positiva feedbacken!


Gårdagen dock. Efter jobbet träffade jag tilde en stund innan jag åkte hem. Men jag måste ha däckat runt 23 tiden, för imorse när jag vaknade var min mobil terroriserad eftersom jag bara somnade ifrån allt. 7.30 ringde alarmet, så då var det bara att gå upp och tagga sitt pass på 9 och 1/2 h. Bara två timmar kvar nu, sedan tar jag helg! Vad som händer idag/ikväll sen är ännu oklart, men träffa Tilde blir det nog. Haha standard.

Jobb & senare ikväll hämta upp... 😁

2018-09-14 15:17
Från Blomagnes

Fredaag och nästan helg! Ska jobba 16-22 idag och 8.30-18 imorgon, men ändå gutt. Har fyllt i mina nya jobbtider i min kalender nu med. Strukturerat och bra! Ska käka nu, byta om och sen bara chilla tills det att jag ska gå till jobbet. Planen ikväll är väl att hämta upp Tilde och så ska vi bara dega typ. Åka runt lite, snacka osv. Eftersom båda har jobb imorgon så blir det att lägga sig i tid och inte vara uppe hela natten. ☺️ Värt dock!

Styrde bilen mot....

2018-09-14 02:04
Från Blomagnes

Nu är klockan svinmycket, så får sammanfatta eftermiddagen/kvällen fort. Hade en kass eftermiddag med massa strul och skit, men sen redde det ut sig och mot kvällen frågade Emma vad jag gjorde. Jag gjorde inget så hon frågade om inte jag kunde köpa med våffeltillbehör och komma till henne. Och så blev det. Jag handlade och sedan for jag hem till henne, måste kompensera upp att hon behövt köra till mig alla gånger.

Var hemma hos henne till typ kl 1. Tiden bara försvann! Körde hem, och det är först nu jag varvat ner. Skrev med Philip nyss så kunde ej lägga ifrån mobilen. Men nu ska jag det. Godnatt!

Banken💰... och nurå?

2018-09-13 15:24
Från Blomagnes

God eftermiddag! Kom nyss hem från banken. Nu är allt fixat som det ska, skönt! Förövrigt har skolan rullat på i sin vanliga ordning. Vaknade utvilad med 8 h sömn i bagaget, inte vanligt att jag gör det dessvärre. Skönt som sjutton, och somnade såklart till podd!

Idag har jag inget planerat. Måste ta en tvätt-tid senare, annars inget speciellt! Rätt soft det med. Lite plugg i vanlig ordning. Men allt är relativt. Är väldigt nice väder ute, kanske blir så att jag tar bilen någonstans ikväll, parkerar den och går ut och springer en vända. Bästa att jag inte behöver cykla, för att sen springa och sen cykla hem igen. Nu kan jag ju åka vart jag vill, verkligen frihet. Och jag hatar att springa på band på gymmet. Det om något är brutalt tråkigt! Vi får se helt enkelt.

Saknar honom ❤️

2018-09-12 20:42
Från Blomagnes

När jag åkte från Emma ikväll så åkte jag inte hem. Har varit ute i min ensamhet i lite över en timme nu. Är såå skönt att bara vara ifred, få tänka, släppa ut sina känslor och få lyssna på musik. Just nu sitter jag i bilen vid vattnet och är lite nere, saknar Philip haha. ❤️ Han är på amfibieregementet där uppe och jag här nere. Så är det när jag har skola & jobb, och han har sitt på vardagarna.

Det här med att han bor i Norrtälje är dock inget negativt. Jag tröttnar lätt om det blir föör intensivt och om man tjatar hål i huvudet på varandra i början. Hellre ta det soft. Nyttigt att få sakna, längta och vara säker på vart man har en person. Att man inte behöver ses 24/7! Att man inte behöver va något kontrollfreak och att man litar till fullo. (Annars hade det aldrig gått). Jag har ju ändå framtidsvisioner att flytta upp dit till Uppsala/Sthlm regionen efter gymnasiet, så är bara ett plus att han bor där uppe.

Har aldrig träffat en kille som betett sig så här bra emot mig. Like what, är det såhär man faktiskt ska bli behandlad? Så sjukt omtänksam, ett hjärta av guld, kärleksfull och även sjukt rolig (så han garvar alltid åt min torra humor). Kan inte beskriva, för det är såå mycket lättare om man träffat honom. Tänk er en riktigt ordentlig, ordningsam och mogen kille. Drömmen. Och det säger väl alla som är lite betuttade, men finns inget negativt alls i bilden, och det är så det ska vara. Det ska vara topnotch från början, annars kan det fan va.

Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och längta efter honom. Puss, kram & nyp i stjärten

Då har jag 2 jobb nudå🤩💪🏼

2018-09-12 16:19
Från Blomagnes

Tjenare!! Har precis varit på arbetsintervju och skaffat mig yttligare ett jobb! Känns riktigt bra, inte minst för att jag vill kunna jobba så mycket som möjligt, men även för att det är något givande. Ska ta min pärla och köra till Emma nu, så ska vi käka och bara dega. Klagar aldrig på att hänga med henne och Sigge.Vad som händer mer idag får vi se. Har iallafall inget speciellt planerat. Men städa lägenheten och ta lite basic stuff när jag kommer hem ikväll blir det iallafall! Onsdag idag och veckan vänder. Inte helt dumt, snart helg (trots jobb). Men ändå gutt!

HELGEN😍😍😍

2018-09-10 20:52
Från Blomagnes

Vilken helg! Hade kunnat skriva en roman. Har haft så jävulskt kul, så nu tar jag det från början.

Jag och tilde tog bussen upp till Uppsala på fredagen. Vi träffade mamma på kvällen och jag fick då även nycklarna till min bil (iiihhh)!! Så gutt att kunna köra vart jag vill när jag vill nu. Efter det styrde vi skutan mot Norrtälje för att träffa Philip och Filip haha. Vi satt uppe på ett berg och tittade på utsikten innan vi drog till någon krog, mycket mer än så gjorde vi inte eftersom vi var framme runt 23 tiden i Norrtälje.

Dagen efter bestämde vi oss för att dra till gröna lund. Det var ett riktigt bra initiativ för jäklar vad kul vi hade! Jag och tilde är båda höjdrädda men utmanade våra rädslor med lite push från de, så vi var faktiskt där i 7 timmar. Vi garvade sååå mycket, särskilt mycket åt tilde som skrek i varenda attraktion. Träningsvärk i magen dagen efter var ett faktum haha!

På söndagen chillade vi ett tag innan vi alla drog till Mall of Scandinavia. Varken jag eller tilde hade varit där innan så var kul att bara se stället, men sjukt vad stort det är alltså! Efter det åkte vi hem och degade hos Philip igen tills det att vi blev bjudna på mat av hans familj. Grillat dessutom, hur mysigt? Efter middagen hoppade vi in i min bil och så körde jag och tilde de till amfibieregementet (militärkillar) innan vi styrde skutan mot Mönsterås igen!


Orkar inte ens gå in på hur hemresan var, men resan hem var minst sagt intressant. Men blir fööör långdraget om jag ska skriva allt. Här fick ni en snabb sammanfattning iaf! ❤️

De rymde 15 min innan jag skulle dra!! Rikspanik

2018-09-07 13:23
Från Blomagnes

Nej men alltså det här är det sjukaste, var precis med om min värsta mardröm... Jag stod och fixade mig nu hemma och så hör jag hur en katt börjar jama allt mer och mer i trapphuset. Min första tanke var att jag inte visste att min granne hade katt. Men så blev det allt högre och högre, så jag tänkte att jag var tvungen att kolla så allt var okej. När jag närmar mig hallen ser jag att min yttedörr är på glent. Då förstod jag att MINA katter hade varit de som lät i trapphuset. Jag öppnar dörren helt och får syn på Bob, ropar på honom och han kommer direkt. Men sen när jag skulle kolla var Bubbis var så gick jag ut på balkongen. Ingen katt där, men så hör jag ett jamande från min vänstra sida. Då sitter min INNEkatt, på hustaket!! Och jag bor högst upp i lägenheten. Alltså herrejävlar, jag fick råpanik, samtidigt som jag försökte vara lugn för att locka till mig katten. Hon började backa lite först, men sen fick jag tag på henne. INTE optimalt med sån här stress 15 minuter innan man ska iväg!


Puhh.. Haha men men, det löste sig tack och lov. Denna dagen började dock redan vid kl 5 imorse då jag skulle jobba 6-8.30 Nu direkt efter skolan har jag bara packat klart det sista osv, och strax drar jag och tilde till Uppsala!

Förtidsrösta & dra till banken 👊🏼

2018-09-06 16:39
Från Blomagnes

Den här dagen började minst sagt dåligt, då jag bara sov två timmar inatt eftersom jag låg och funderade och stressade upp mig själv. Väl påväg till skolan hoppade kedjan på cykeln och det gjorde mig inte mer taggad på dagen om man säger så, (trots att det tar typ 1 min att sätta på den igen).

Nu iaf så degar jag i väntan på Tilde, då det är tänkt att vi ska gå och förtidsrösta idag eftersom vi inte är hemma i i helgen! Efter att vi röstat ska vi båda till banken och dona med olika ärenden, och sedan blir det att dra hem och plugga resten av kvällen. Eftersom vi är borta i helgen så har jag tänkt skriva klart några uppgifter som ska vara klara på måndag! Slipper man göra något i sista stund. Sedan måste jag även bli riktigt trött ikv (och då är plugga ett bra alternativ), eftersom alarmet ringer kl 5 imorgon (!!) för jobb innan skola.


Haaa, vi hörs!

Ta lite vuxenansvar & sedan...

2018-08-30 15:53
Från Blomagnes

Tjaa! Är nyligen hemkommen efter en rätt chill skoldag, och idag ska jag göra sånt där kul som man måste när man bor själv. Städa, tvätta, diska.. Det är inte alltid så lockande, men huu va gutt det är att ha allt rent omkring sig. Nybäddad säng, vädrad lägenhet, ingen disk, dammsuget och inte kläder överallt. Istället nytvättade på sin rätta plats! Jag gör ett ryck nu, så får vi se vad som händer mot kvällen. Har planer på att eventuellt träffa tilde och en annan vän!


💇🏼‍♀️ & utökad gymnasiekurs! 📚👊🏼

2018-08-29 19:16
Från Blomagnes

Hallihallååå! Nu i trean är onsdagar de segaste dagarna, annars är schemat super. Men idag var jag riktigt trött efter skolan, pricken över iet var att jag skulle fixa utväxten hos frisören direkt efter skolan. Behövdes nu, tre månader sen sist! Alltid fresh att va helblond & inte gul av ngn failad hemmablekning.

Käkade för en stund sedan och nu degar jag lite till videos på youtube (pewdiepie). Måste göra både en engelska uppgift och matte tills imorgon, men skjuter på det lite för är trött som sjutton som sagt. Powernap är livsfarligt för då kmr jag sova längre än tänkt, så bara att hålla uuut! Det sista året har jag valt att läsa utökad gymnasiekurs. Alltså utöver de 2500 p, och jag har då valt både engelska 7 och matte 3b nu i trean ist för en utav kurserna.. Har därav dubbelt upp att göra (självförvållat), men det lönar sig i längden eftersom det är bra kurser och som även ger meritpoäng! Hellre ha lite stressigt nu sista året men ha många vägar att kunna gå sen när det är dags för universitetet.

Jag tänker långsiktigt och detta känns otroligt bra. Matte har aldrig varit en prioritet, men nu ska jag lägga ner krut på denna kurs också. Ska bara dega en halvtimme till innan jag sätter igång. Har jag tid ska jag släpa iväg mig till gymmet också!

Kört hela kvällen såklart ;)

2018-08-29 00:12
Från Blomagnes

Är nyss hemkommen efter att ha varit ute och kört i 6 h (hehe otippat). Känns fortfarande helt stört att jag har körkortet nu, vet inte hur många gånger ikväll jag sagt ”kan ni förstå att jag tagit körkortet” . Haft en riktigt go kväll iaf, haft kul som faan! Vi har ju varit och kört överallt. Kalmar, Öland, Nybro, you name it.


Är fortfarande såååå glaaaad, inget kan döda denna lycka! Vet ej när jag kmr landa i detta, men jag har längtat efter detta de senaste två åren så! Nu är jag riiiktigt trött, ska strax bädda ner mig och sova. Wellwell, hoppas eran tisdag varit lika bra som min. Godnatt(I brist på annat så får ni en screen från en video på Tildes mystory) världens längsta förklaring lol. Haha

KÖRKORT PÅ 2 V! 😁👊🏼

2018-08-28 17:12
Från Blomagnes

Alltsåå WOW, vart ska jag börja??? Är SÅ glad, för idag hade jag både uppskrivning och uppkörningen och jag klarade båda! Är glad att jag pluggat kontinuerligt så att jag klarade båda på första försöket.


Det roliga är att jag har bara pluggat intensivt i ca två veckor, för den 13 augusti började jag på TK’s körskola i Oskarshamn. 15 augusti fyllde jag 18, och jag har haft som målsättning att ta kortet direkt när jag fyllt 18 och så blev det! Eftersom mamma bor i Uppsala har jag bara övningskört manuellt med de på körskolan, men det har gått fint som sjutton. Har satt allt på första försöket och sedan hållit fast vid det! Är det inte super skönt när allt går bra? 2 v och sedan körkortet! Jag var mest nervös inför uppkörningen trots att alla har sagt att teorin är värst, men det var bara för att jag kört så lite med körskolan. Har inte behövt 20 körlektioner liksom! Teorin kunde jag ändå nöta på non stop hemma.


Men gårdagen, wow. Jag grinade hela kvällen för jag ville verkligen inte faila idag. Var väldigt hård mot mig själv, kanske därför jag var extra skärpt idag. Helt otroligt när han jag körde upp med sa ”Jahadu Agnes Blom, hur ska du fira dethär?”. Alla kanske inte bryr sig stenhårt om sitt körkort, men jag gör! Så nu ska jag leva på lyckan längeee.