RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-08-11 16:32:21

llindkvist

llindkvist blogg på Nouw

NU V. 37 (36+2)

2019-06-05 18:17
Från llindkvist

Tjugofem dagar kvar till BF..

Gravidbilder, CHECK! Cissi va världens bäst som kunde fota mina gravidbilder, vilken fin vän man har!

Vi tänkte även fota en gång till senare, typ när jag är i vecka 39/40, men villl ha nånting i fall att han kommer tidigare. Man vet ju aldrig.. Så jag är såå glad att det finns bilder nu, finare och bättre bilder än dåliga selfies.. Så nöjd!



Inte långt kvar nu 🤰

2019-05-20 17:09
Från llindkvist

Ja det här gick ju bra att blogga om graviditeten.. Har bara helt enkelt inte orkat, glömmer bort och det är så mycket annat att tänka på.

Nu är det iallafall inte långt kvar till han kommer, älskade pojke. Vad jag längtar. Är i V.35 (34+0) nu, sååå snart är han här hos mig❤️

Allting är färdigt och fixat till att han kommer, så är såååå redo för bebis

Har inga problem med värk, foglossning eller nånting, inget som hindrar mig, är besvärligt eller nå sånt..Bara om jag går, lyfter,böjer, går i trappor mycket på en dag, då jävlar blir man stel och ont i höfter/rygg på kvällen men dagen efter är de ju bra. Men sånt undviker jag ju, lyfter inte tungt och sånt nu(annars krävs det i vanliga fall på jobbet). Men det är verkligen tungt och otympligt nu, och tyngre blir de innan det är färdigt. Men jag har ändå haft en jävligt bra graviditet, jag HAR en bra graviditet. Det är en sån upplevelse och helt underbart!

Jobbar förresten bara maj ut nu också, skönt! Så får man en månad(ungefär) att vila upp sig och ladda för förlossningen, som jag ser så fram emot också. Det ska bli spännande och att själv få uppleva de.
Jag va ju med på syrrans andra förlossning, och det va så häftigt att se och få vara med på.

Tiden går fort..

2019-03-09 14:15
Från llindkvist

Okej, så det är ett tag sen jag blogga nu igen.. Typ en månad.. Tiden går fort..

Men helgen efter då jag senast blogga så fick jag njursten och då hade jag ingen större lust att blogga. Så kom av mig lite också glömmer man bort osv.. Kan ju säga att njursten är det värsta jag vart med om hittills. Och innan man visste att det inte var något med bebis.. Herregud. Men allt gick bra, å det är bra nu.

Hade mitt ultraljud den trettonde Februari. Helt ärligt så kunde jag inte riktigt glädjas åt det, känns hemskt. Men jag hade så ont efter njurstenen då så det va mest bara ont och jobbigt. Va såklart ändå glad att få se bebis, att allting såg bra ut. Och att jag fick veta vad det blir va roligt.

Just nu är jag jävligt förkyld, jag som aldrig blir såhär förkyld blir ju såklart de när man är gravid. Det är feber å allting, vilket jag fan aldrig har. Det bröt ut i onsdags, så torsdag och fredag låg jag däckad hemma hela dagarna. Idag tror jag febern lugnat sig, har ingen feber nu iallafall (tror jag). Det blir lugnt heeela helgen också, så man blir frisk och kan jobba till veckan.. Det är då inte roligt att bli dålig och sjuk när man är gravid har jag märkt. Allt man tänker på är ju bebis.. Man vill inte att nånting ska hända.

en vanlig dag

2019-02-07 08:36
Från llindkvist

Har kyss käkat frukost, nu ska jag borsta tänder och klä på mig. Sedan ska jag ge djuren nytt vatten och mat.. Som vanligt, alltid samma rutiner på morgonen och även på kvällen.

Jag jobbar ju mellan nio - kvart i sex. Så när jag kommer hem då fixar jag nå käk, kollar på YouTube/serie och duscha (kan vara i olika ordning) sen går man och lägger sig.

Så det händer liksom inte så mycket att skriva om på vardagarna..

Gårdagen(söndag)

2019-02-04 12:03
Från llindkvist

Igår hade jag typ fullt upp, städa som fan hemma och greja på. Man får passa på när man har energin, det är ju lite si å så med den nu för tiden.

Jag åkte till puuul  a.k.a Erica på kvällen, mycket roligt. Vi kollade film och surra massa skit. Alltid så kul å träffa henne, så fin människa! En puuul borde alla ha i sitt liv.

När jag kom hem gick jag och la mig på en gång, klockan blev ju faktiskt elva...

(Passar på att skriva lite nu när det ä lugnt på jobbet)

Funderar på hur/om jag ska gör ett enskilt inlägg om min graviditet hittills. Hur jag mått och hur det känts och sånt där.. 

Babyshower

2019-02-02 19:48
Från llindkvist

Idag har jag bara tagit det lugnt på förmiddagen, sminkade mig i sådär hundra år.. bara tog det chill.
Sen vid tre åkte vi hem till Ted och Emma, Ted hade åkt iväg med Emma så vi kunde fixa där hos dom.

Ja men vi käkade tacos, surra, lekte några lekar, Emma öppna presenterna och vi fika.

Kan ju säga att det här va första babyshowern jag varit på. Men jag tror det blev bra, hon blev glad.
Det är inte långt kvar nu tills lillen kommer, såå kul.

Nu är jag hemma, ligger på soffan. Kommer inte göra nånting ikväll. Bara vara hemma och kolla på YouTube/serie, så skönt. 

Börja blogga igen?

2019-02-01 15:34
Från llindkvist

Hallåå! Har så mycket jag vill skriva om. Men tänkte att jag tar inte allt på en gång, ska försöka blogga mer nu iallafall. Vill ju så gärna ha något mer att gå tillbaka till sen.

Det absolut största som hänt sen jag skrev sist är att jag är gravid, helt otroligt.
Är i vecka 18 (17+4) nu. Allt känns helt overkligt, men så kul. Just nu längtar jag så mycket till ultraljudet, att få se så allt är som det ska och få se kön om det går att se. Är alldeles för nyfiken för att låta bli att ta reda på de..

Näe nu ska jag fortsätta jobba!

vegetarian

2018-10-08 13:22
Från llindkvist

Kom på att jag inte nämnt det här på bloggen. Men jag har ju blivit vegetarian, äter inte kött, fisk å skaldjur. Och det går hur bra som helst. Känner inge behov av att äta kött, å det vill jag fortsätta med. Har länge känt att jag velat prova/bli vegetarian och efter jag flyttat till eget kom jag ju på att jag kan prova. När jag bodde hos mamma å pappa åt jag ju typ det dom åt och vad som fanns hemma där..

Ibland eller ganska ofta blev man ju äcklad av kött. När det kom nå jävla seg bitar, hårt å äckel. fy.fan. Det saknar jag inte ett dugg.

en liten uppdatering

2018-10-07 18:56
Från llindkvist

Hallå!

Har varit sjukt dålig på att blogga?! Har bara inte haft nån lust alls. Har jag väl kanske inte nu heller men ville uppdatera här lite..

Det har hänt en del faktiskt sen sist:

- Jag har praktik på heltid på Carolux, Först när jag började va det en dag i veckan.. Så, mycket har hänt. Känner att jag utvecklats mycket av att vara där, min sociala ångest finns fortfarande och det är mycket mer att jobba på men framåt går det! Det går åt rätt håll men det tar tid..

- Jag har blivit med katt, Miva heter hon. Helt jävla underbar e hon, så jävla fin.

- Jag har träffat en jättefin kille, Marcus.

- Jag trivs fortfarande skitbra här i lägenheten, men också fortfarande mycket som ska fixas här. Inte nöjd med inredning och så, tar jävla tid när man har dåligt med cash.

- Har bestämt mig att jag ska spara ut mitt hår igen, känner att det e dags nu. Jag vill spara ut så jag kan färga det rosa igen, saknar mitt rosa hår..

Älskade bebisar, bästaste som finns

en söndag

2018-04-29 15:53
Från llindkvist

Några bilder från idag. Mer än så orkar jag fan int skriva.

Flix, va ute en sväng å passa han.

Vi har varit hos mamma å pappa och firat mamma också, hon fyller hela 53 år idag. Så det blev lit fika!