RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-09-04 21:31:07

ChangingVibration

ChangingVibration blogg på Nouw

SEE THE LIGHT IN OTHERS, THEY ARE CHANGING

2019-09-04 16:21
Från ChangingVibration

Välkommen på Changing Vibration Workshop på Tiny Tree Yoga


CHANGING VIBRATION

Datum: Söndag den 22/9-19
Tid: Kl.16:00-18:00
Pris: 300kr
Boka: [email protected]
(Din plats på workshopen är bokad när vi har mottagit din betalning)
Betala: Swish:123 362 45 66 eller BG 5890-6975
Plats: Tiny Tree Yoga, Gubbängsvägen 100, Enskede, Stockholm


Passar: Yogisar som vill utforska sig själva
Changing vibration: Är hängivenhet till ditt sanna jag och din inre resa genom varje andetag i rörelse och stillhet. En intuitiv, holistisk och andlig praktik i balans och relation med naturen, solen och månen. Du är välkommen precis som du är, jag hyllar kraften och sårbarheten i ditt NU villkorslöst. Vi utgår från kontakten med moder jord och låter universum hålla vår rygg när vi transformeras och expanderar genom kärlek och ljus. Guidad med kärlek i varje ögonblick från intuitionen. Grundad, föränderlig och expansiv.
Känsla: Vi förenas och låter magin ske

NAMASTE

Mikaela

Visa mindre

EXPANSION OF INTUITION

2019-06-13 20:34
Från ChangingVibration

Expansionen är evig. Min största ambition är att expandera intuitionen och den inre guidningen så att min själ kan frodas och skratta i livet här och nu. För några år sedan stod jag i en vägkorsning av totalt kontrast. Detta gav mig gåvan att välja ljuset och sedan dess har resan i kärleken varit min väg. Tacksamheten idag är oändlig!

CHANGING VIBRATION

2019-06-13 16:30
Från ChangingVibration

Kärleken för förändring har inte alltid varit självklar för mig. Men genom stora och massiva transformationer från mörker till ljus, från illusion till sanning, från död till evighet, har jag kommit att förstå vad förändring är. Vi ÄR förändring och allt i universum ÄR ständigt föränderligt. Expansionen är oundviklig men genom försök till stagnation så uppstår illusionen av lidandet. Då är allt lidande och meningslösheten härskar. Först när vi omfamnar sanningen om det eviga kretsloppet av förändring så förstår vi kärnan av ljuset, kärleken och universum vilket fyller allt med Prana, livskraft och meningsfullhet. Då vi vet att vi alla är en och kan koppla samman alltet genom vibrationerna i energierna så öppnar en ny evig värld upp sig inom och runt om oss.

Vi är alla föränderligt stjärnstoff av kärleken! Vi är här för att ljuset ville uppleva och skapa sig själv i evigheten!

HOLISTISK COACH

2019-06-13 14:06
Från ChangingVibration

Holistisk Coaching. Jag vill öppna upp rymden i ditt hjärta och låta dog hitta tillbaka till kärleken som bor där inne. Villkorslös och empatisk spegling av ditt sanna jag kan få rötterna att djupna och kronbladen att växa i total expansion. För att du ÄR. Tillsammans kan vi känna in förnimmelserna och sensationerna av den eviga förändring och transformation som är din sanna natur. Återgå till essensen av kontakt och förening med moder jord och universum genom din intention och inre guidning. Jag längtar efter att få följa med dig in i dig själv på din själs resa. Du är föränderlig!

ISHVARA PRANIDHANA

2018-03-07 09:46
Från ChangingVibration

Trust the Yoga!

Att överlåta sig själv till universum, att hänge sig och släppa taget och omfamna allt som är. Att dedikera allt det vi skapar till det gudomliga och ljuset inom oss. När vi ser och hedrar själarnas visdom och föreningen i allt, öppnar vi upp för den oändliga och villkorslösa kärleken. Där kan kraften av attraktionslagen flöda och expandera och mirakel kan ske. Universum är den eviga gudomligheten. Min själ hedrar din själ. Jag hedrar ljuset och kärleken i dig, som är detsamma inom mig. Universum bor inom oss, där är vi alla förenade, där vi är en.

NAMASTE

YOGA AND MEDITATION RETREAT

2017-07-26 15:29
Från ChangingVibration

It's time for YOGA AND MEDITATIONS RETREAT! Join me and Sofia Soori to this beautiful well known island in the archipelago called Blidö. The retreat is four days and includes, two yoga classes a day, meditation by the sea and forest, all meals, shared room in a super cosy red Swedish traditional summer house, good company and a magic vibe!

Date: 24th - 27th of August.
Location: Blidö, Sweden.
Price: 390 EUR
Included: Everything. So basically; all meals and snacks during day, shared room (possible to get private with an extra cost), yoga classes and workshops.
The room: we basically live in two small red houses, with two bedrooms in each house, nothing fancy!
How to get there? Fly to Stockholm Arlanda and take a bus or we can come pick you up! As you like:)

Let me know if you are interested. Limited 8 spots!
Contact: [email protected]

Best regards,
Mikaela Larsson Fyck and Sofia Soori

YOGASHALA HÖLOFTET

2017-07-26 15:16
Från ChangingVibration

Meditera med mig på Höloftet! Varje vecka håller jag nu mera en meditationsklass på IUM - IPG mediabrands tillsammans med mina underbara kollegor. Det är en otroligt magisk och ovärderlig uppgift för mig att tillsammans få skapa detta och kunna bidra med välmående för alla som vill. idag har jag hållit min 5:e klass och jag känner mig så lycklig som får leva i min dröm. Under hösten kommer jag även att leda yogaklasser här tillsammans med dessa fantastiska elever/kollegor. Tack för att ni gör detta till verklighet tillsammans med mig! Glädjen och lyckan är manifesterad! Kärlek och ljus - NAMASTE

THE FLOWER OF LIFE

2017-07-03 09:42
Från ChangingVibration

The flower of life, symbolen för samhörigheten mellan allt liv i universum. Där medvetandet och intellektet möts i vishet av den oändliga förening av allt som är i universum. Att betrakta Livets Blomma är som att skåda in i ett fönster till evigheten och oändligheten. Det utmanar oss till att samla vårt sinne, hjärta och själ. När vi verkligen kan se hur allt liv vävas samman så intimt, stärker vi det gudomliga inom oss. Först då kan vi förändra vår verklighet. Allt börjar inom oss. Genom upplevelsen av den universella enheten, kan vi bli ett med vårt inre ljus och obegränsade flöde av kärlek.

SAT NAM - NAMASTE

TO UNITE

2017-06-17 22:16
Från ChangingVibration

Yoga eller Yuj som är ursprungsordet på Sanskrit står för ”att förena”. Yoga är en universell filosofi och ett fundament, skapat under tusentals år, som har bevarats, systematiserats, utvecklats och utformas för att skapa förening på en högre nivå. Yoga är en av sex grundläggande system som tillsammans benämns Darsana, som betyder “Att se”. Yogan hjälper oss att spegla, förena och se vad som är i nuet. Att bli ett med det gudomliga inom oss själva. Insikten av att vi är skaparen av vår egen verklighet, genom integration av alla olika aspekter av oss själva, steg för steg. Allt är en process av ett konstant flöde av energier och vibrationer. Förening mellan kroppen och sinnet, det medvetna och det omedvetna, det fysiska med det psykiska, det existentiella och det universella.

I kombination används fysiska rörelser, asanas, med andningstekniker, pranayama, och meditationstekniker för att förena vårt sanna jag, sat nam, med det universella högre jaget. Vi blir kapabla att influera hela vår skapelse när vi deltar i livet. Tillsammans skapar dessa tekniker förutsättningar för fokus, närvaro, självinsikt, medvetenhet, sinnesjämvikt och balans. Yoga blir en nyckel till intimiteten med själen. Yoga är ett skapande, en förändring, en väg, en resa. Yoga är en relation, samhörighet, acceptans av förändring och olikheter. Yogan är närvaro i verkligheten speglad som den är utan värderingar. Yoga är att andas och leva i samklang med sitt sanna jag. Därför kan alla praktisera yoga utifrån sina egna förutsättningar. Yogan kommer alltid att ta varje enskild individ i olika riktningar i livet. Yogan kommer inifrån och kan aldrig vara en yttre kontroll på ett visst bestämt sätt. Att yoga är att vara. Yogan kan börja var som helst, där vi är, med det vi har och allt som sker sen, sker. Det är en väg som är tillgänglig för alla.

Yogans asana, är de fysiska positioner för att vitalisera och balansera kroppen och dess funktioner. Yogans pranayama, eller andningstekniker, bygger på konceptet att andningen är källan till allt liv och energi, prana, i kroppen. Med hjälp av yogaställningar och andningsövningar kan vi uppnå ett öppet och balanserat sinne i en stark och rörlig kropp. Asanas och pranayama är också viktiga för att förbereda kropp och sinne för meditation. Syftet med meditation är att du ska komma närmare din inre röst och att uppnå ett högre medvetandetillstånd, samadhi, en direkt varseblivning av varandets väsen, det absoluta och oföränderliga.

Yoga för mig är ett sätt att vara sann med mig själv. Yogan är ett redskap att få kontakt med min inre vishet, intuition och balans. Genom yoga lär vi oss en disciplin som tar oss igenom alla de lager av olika existenser som vi består av. Yogans filosofi lär oss att möta oss själv och varandra i medvetenhet och i medkänsla. I yogan expanderar vi på ett mentalt och fysiskt plan så att vi får möjlighet att leva ett mer dialektiskt och obegränsat liv. För mig har detta inneburit att jag har fått redskap till självinsikt och självkännedom som gett mig ett rikare och mer flerdimensionellt liv. Jag kan i genom yogan känna av mina egna vibrationer och energier mer subtilt vilket rustar mig för att läsa kroppens signaler när den kommunicerar med mig.


Acceptans, tålamod och tolerans är viktiga byggstenar i yogan som ger utrymme att bemöta olika typer av situationer och känslor i livet med balans och sinnesjämvikt hur de än ser ut. I min dagliga practise möter jag hela tiden på situationer och emotioner som kräver mitt mentala och fysiska tålamod. Jag lär mig acceptans genom yogan då jag exponeras för det ständigt föränderliga, som blir extra tydligt i medveten närvaro. När jag andas och rör mig på yogamattan existerar bara nuet. Där och då finns inga begränsningar utan bara möjligheter. Där finns ingen värdering utan bara medveten observation. Yogan lärt mig om samhörighet, medkänsla, självvalidering och validering av andra. Yogan lär mig om balans, utan att döma eller värdera. Yogan lär mig att möta livet som det är, föränderligt och dialektiskt. Yogan lär mig om konsten att vibrera i enighet med min inre själ och den universella världssjälen, i samhörighet med allt som där är.

LIVE AS YOU DREAM

2017-06-13 21:01
Från ChangingVibration

Today I really choose to live as I dream No one but you can do that and all we have is right now! Start somewhere and do something! All those doubts are just holding you back from being one with your soul and spirit. Let go and trust that the universe will guide you along the way when you choose to live your dream✨