RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-10-18 04:33:02

Therese bard

ThereseBard blogg på Nouw

Så snygga skor från adidas !

2019-10-17 21:10
Från ThereseBard
adidas Originals / adidas Originals

Jag är sååå sugen på att köpa hem dessa ! Snygga och framförallt bekväma. Älskar när dom går upp långt i hälen då jag tycker jag får ett bättre stöd. Funderar på att ha dom vita på gymmet och de andra till vardags. Om ni är lika sugna att köpa nån av dessa så fixade jag en länk finns om ni trycker på skorna. Visst är dom snygga? Kanske inte så varma för hösten men så snygga

Hemska tandläkarbesöket....

2019-10-17 16:45
Från ThereseBard

Fick gå hem från jobbet igår då jag hade så ont av att tandköttet var såå svullet av att visdomstanden ej vill komma upp ordentligt. Inte roligt alls. Kunde inte bita fullt då tandköttet var så svullet. Jag åkte hem då jag inte kunde äta frukost . Ringde tandläkaren direkt när jag kom hem och fick en tid 40 min senare. tandläkaren sa att jag har fått en infektion då det kommit mat i små fickor vid visdomstanden då den inte kommit upp fullt. han gjorde rent och fy vad ont det gjorde. Sen så sa han att han kommer skära bort en del av tandköttet så att minska risken att det ska hända igen. Fick be honom att lägga mer bedövning då det gjorde as ont .. Han sa också att om detta hände fler än en gång per år så kommer vi behöva ta bort visdomständerna så dom inte riktigt får plats. Vi får hålla tummarna !

Hatar att åka till tandläkaren...

Bästa inspiration för att bli bäst med det du gör!

2019-10-14 17:53
Från ThereseBard

Om du behöver den lilla extra peppen är denna boken något för dig!. Han får en att känna "nu jävlar " typ. Konkret och får alla att känna att alla kan bara om man vill. Talang är inget i jämförelse med hårt slit ! Tråkigt nog finns den inte tex på nextory som ljudbok utan man för läsa på det gamla sätter :) Kan varmt rekommendera den då jag själv blivit otroligt motiverad av den !

Fixat naglarna😍

2019-10-13 17:53
Från ThereseBard

Tycker det är så viktigt att titta på motiverande videos !!

2019-06-24 16:00
Från ThereseBard

Flera gånger i veckan kollar jag på kvällar och på morgonen motiverande videos. Det är så viktigt att hela tiden motivera sig själv då tex hästsport är en väldigt krävande sport mentalt. Det är tyvärr mer motgångar är framgångar om man ska säga så. Många timmar i sadeln och i stallet för att stå på den där uppe på pallen. Många timmar av slit dag ut och in ! Men det är så värt det! Men då är det viktigt att man motiverar sig själv för att tänka mer positivt och göra det med mer lätthet. Det kommer alltid finnas dom där kämpiga dagarna men dom är bara att ta sig igenom för det kommer en dag efter det.

Här kommer några motiverande videos till er på en fin måndag!❤

Lånade från youtube

Utvärdering av poponcini bett! Det bästa jag har köpt!

2019-06-24 11:00
Från ThereseBard

Jag köpte detta bettet i vintras och det ångrar jag inte för fem öre! Tuffe är otroligt känslig i munnen då han alltid har haft problem med hakar osv men samtidigt är han stark i vissa lägen. När han springer bort problemen typ. Bettet är mjukt och genom att det är lite fyrkantigt så får man lite snäll hävkraft. Sen är det två ringar så man kan reglera styrkan på betet bra. Sedan jag har börjat rida med detta bettet har jag hittat så mycket nya knappar och att ha hittat ett bett som han trivs med trodde jag aldrig skulle hända.

Sen kostar dessa bett en del mer än andra men jag kan säga i mitt läge var det värt var en enda krona. Jag har testat hur många bett som helst men inte hittat rätt. Red innan med nova bett och det gick bra (mycket bättre än andra) men han blev lite för tung och stark istället. Att nästan lägga 2000 kr på bett är för mig rätt sjuk summa men ångrar det inte alls då det är det bästa jag har haft! Ska köpa detta till plutten som jag försöker rida in!

Hur går det med Lonna och hennes fång?

2019-06-23 23:22
Från ThereseBard

Idag fick hon för första gången på nästan tre veckor gå ut för hon har  fång! Hon har varit galen rent ut sagt inne på boxvila. Denna damen har så mycket energi så det har varit tufft att hålla henne sysselsatt i boxen. Hon har fått banta sakta men säkert då det är viktigt att inte banta drastisk då det blir ännu en kraftig ändring för tarmarna. Idag när hon fick gå ut sprang hon rent ut sagt i hagen och haltade inte ett dugg så vi hittade problemett verkligen i rätt tid. Kunde blivit sååå mycket värre. Hoppas till tidig höst att hon han börja tränas igen. Men det tar ju ett bra tag då hovarna måste stabiliseras och växa. Vi tog faktiskt inte av skorna och det var nog ett bra beslut. Ofta brukar man ta av skorna när hästar/ponnysar får fång.

Hon fick inte gå ute direkt länge idag då det är lite för mycket gräs kvar på det stället vi har gjort en liten sjukhage. Tuffe och plutten gick och betade av först men blev en del kvar. Så hon fick gå utan korg i typ 10 min. Känns såå taskigt att hon måste gå med korg nu när det finns gräs. Men vi vill att hon går just där hon är nu då under gräset är ren sand. Det har varit en lite ridbana där förr. Det är väldigt bra för henne då det är mjuk . Och får hela tiden se andra hästar. Hon gillar inte att vara själv .

Nu håller vi tummarna på att hon fortsätter bli drastiskt bättre!

Tuffe och plutten fick lite mer bete!

2019-06-23 23:07
Från ThereseBard

Vad är planen efter equiterapeut besöket? Är han skadad?

2019-06-22 23:16
Från ThereseBard

❤I fredags va equiterapeuten och kollade på tuffe efter han har varit halt från och till ett bra tag. Hon kände igenom honom och hon hittade tråkigt nog en hel del i bakdelen. Han reagerade kraftigt på vissa ställen uppe på länden och hon sa att hon kände en del vätska i knäna!! Det är inte det man vill få till sig. Det kan vara så att hans kraftiga smärta i korset/ryggen gör att han inte kan göra rörelsen men knäna ordentligt och det är därför han har en del vätska i knäna om man har tur. Det får vi hålla tummarna på! Nu hoppas vi på att med behandling ett bra tag fram över får honom att komma tillbaka till tävlingsform. Jag hoppas av hela mitt hjärta att han kommer bli bra. Jag kommer göra allt i min makt för att han ska bli bättre.

Tänk om han inte blir bättre då? Vad kommer hända då?

Det är såhär att jag är ute efter en tävlingkompis som jag kan utvecklar med. En häst som jag kan träna varje dag ! Tuffe kommer alltid att vara min då han är uppfödd här på gården av min mor men det kan bli så att att han kanske lånas ut och ridas lite lätt osv. eller om han är som sällskap och rids av medryttare bara ibland eller liknande. Men jag kommer aldrig släppa honom helt! Det klara jag inte. Kan är ju min bäbis. Min bästa kompis! ❤

Men det är det sista jag hoppas på!!! Jag hoppasp å att jag och han kommer kunna fortsätta våran resa tillsammans. Jag tycker det vore sååå tråkigt att avsluta våran satsning då jag har ridit honom sedan 2010 och det är inte för ens slutet på förra året som jag hittat det riktiga knapparna på honom. Det som gick så jävla bra rent ut sagt! Så otroligt tråkigt om vi inte kan använda dom nu. Jag håller alla tummarna ! Blir frisk min kung

Hur va midsommar? Blev det som planerat?

2019-06-22 17:33
Från ThereseBard

Midsommar blev kanske inte som jag hade tänkt mig men den blev ändå bra. Min pojkvän och jag hade lite olika tankar om vart vi skulle vara men det blev vart han ville åka. Först var vi hos hans föräldrar och käkade midsommarlunch. Så mysigt var det Efter det så åkte vi till tidaholm hos hans kompis föräldrar. Vi lekte lite roliga lekar och hade allmänt roligt. En lek var att vi skulle kasta en stövel så långt som bara gick haha. Jag kastade rakt bakåt typ hahaAlla fick ett gått skratt iallafall Vi blev inte där så länge då vi åkte hem runt 23.30. Vaknade upp idag med en kass rygg tyvärr .. mIn jävla rygg

Det blev en lyckad kväll 

lånad bild från google