RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-07-02 22:01:25

Moa Lindqvist

moalina blogg på Nouw

DUBAI PICTURE

2019-07-02 18:01
Från moalina

DUBAI - La mer

2019-04-10 12:53
Från moalina

Igår kväll runt 12 tiden anlände jag till Dubai, Här kommer jag nu att spendera veckan. Första dagen har vi spenderat några timmar på La mer, vilket är ett område här i Dubai som brukar kallas för Lilla Miami då det påminner väldigt mycket om Miami med mycket gatukonst och färgglada byggnader.

Vi stannade till på en turkisk resturang och jag beställde in en hamburgare. Det var inte alls god tyvärr och alldeles för stor också för den delen, den gick inte att som en vanlig hamburgare tyvärr.

Efter lunchen låg vi några timmar till på stranden innan vi begav hos därifrån.

Nu har vi kommit tillbaka till hotellet och ska kila ner till en supermarket för att införskaffa oss lite nödvändigheter som t.ex Vatten. Ikväll blir det att utforska mer av Dubai.

Halloweekend

2018-11-04 16:21
Från moalina

I helgen har jag firat Halloween, fick reda på dagen innan att jag skulle på halloween fest så min "utklädnad" var en sista minuten lösning. Jag var iallafall utklädd till pirat för er som inte förstod det på bilderna.

Har även bakat en pumpa paj nu under veckan som varit för er som aldrig smakat på det förut är det verkligen något jag rekommenderar och det är en stor favorit i matväg. den är gjord på en "butternut-pumpa" tror jag sorten heter.

2018-10-22

2018-10-22 09:00
Från moalina

​Bilder ifrån Pinterest

My weekend

2018-10-21 21:16
Från moalina

Min helg har varit lugn, vilket jag ändå måste säga var precis det jag behövde. Åkte till Linus igår och vi kollade mestadels på film och bara hade det bra. Vi såg b la "baywatch" och jag tyckte filmen var helt okej. Den var seg emellanåt men överlag var den rolig.

Sedan idag tog jag bussen in till stan, mötte upp Amanda och tog lite bilder sedan åkte vi vidare till City Gross, jag köpte två stycken chokladkakor för 25 kr. Hur billigt? Choklad är nog min största svaghet här i livet. Speciellt Polly och Marabou.

In the shadows

2018-10-19 17:18
Från moalina

Tänk att det redan är fredag! Tiden går fort, även fast det känns segt ibland så går tiden väldigt fort. Har som sagt jobbat denna veckan, idag åkte jag hem redan under min förmiddagsrast eftersom att jag inte mådde så bra. Så jag har inte gjort speciellt mycket förutom att ta det lugnt kändes att det behövdes. Nu på kvällen har jag dock blivit lite piggare så jag har fotat lite bilder nu när solen är påväg ner och jag är ju aldrig hemma när det är ljust ute vilket är lite segt. Jag åker liksom när det är mörkt och jag kommer hem när det är mörkt så jag missar hela dagsljuset och det är verkligen inte bra för mitt mående.

-Min vecka -

2018-10-15 08:00
Från moalina

Måndag: Jobb

Tisdag: Jobb

Onsdag: Jobb

Torsdag: Jobb

Fredag: Jobb

Lördag: En på jobbet ska ha födelsedagsfest så tror jag drar dit

Söndag: Höstfotografering med Amanda

Mitt liv går mestadels ut på att jobba nuförtiden, känns lite segt då jag hellre spenderar min tid med att vara med vänner och åka på andra äventyr. Men för att göra det behöver man pengar och det får man ju genom att jobba så det är väl så mitt liv kommer se ut fram tills jag går i pension typ ;) Har inte planerat in något under veckodagarna heller pågrund av att jag orkar typ inte göra något efter att jag jobbat är alldeles för trött för det.

A star is born

2018-10-14 19:59
Från moalina

Igår åkte jag och Linus in till stan och hade en super mysig kväll tillsammans. Vi gick på bio och såg filmen "A star is born". Jag hade inte speciellt höga förväntningar på filmen. Tänkte mest att den skulle vara bra men lite långtråkig då och då ungefär. Men herregud vad fel jag hade! Det är verkligen en av mina nya favorit filmer och den var verkligen bra igenom hela filmen. Den blev inte seg en enda gång och det var verkligen en sådan film som får en att känna det karaktärerna känner. Och mot slutet så rann tårarna. Alltså jag vet inte ens hur jag ska beskriva filmen så sjukt bra och Lady Gaga och Bradley Cooper grymma sångare, grymma skådespelare och kemin mellan dem känns så sjukt äkta.

Höst

2018-10-11 12:24
Från moalina

Photography

2018-10-09 20:54
Från moalina

Alla bilder kommer ifrån Pinterest.