RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-08-14 20:34:31

emmawessman

emmawessman blogg på Nouw

GIRLS TOUR @SORELLABOUTIQUE

2018-11-12 00:00
Från emmawessman

En butik jag är HEEELT förälskad i, ville köpa hela butiken! Blir definitivt fler besök dit. Denna butik låg även precis bredvid "girls tour" väggen som jag postat om tidigare.

MORE SNAPS

2018-11-11 00:00
Från emmawessman

I <3 SUNSETS

2018-11-09 00:00
Från emmawessman

Dessa två är alltså HEEELT oredigerade, hur sjukt? Så vackra solnedgångar här!

När det gäller LA sunsets är jag speechless, tycker verkligen det är fantastiskt att titta på. Kan kolla varje dag och blir ända helt amazed varje gång...

HALLOWEEN

2018-11-08 04:35
Från emmawessman

So sorry for bad update! Har så mycket plugg och "saker att göra" hahah... Så blir liksom inte så mycket dötid, men följ gärna min Instagram för bättre update @emmawessman där får ni mer kontinuerlig update! Men i alla fall som ni kanske vet är halloween så stort här i USA. Vilket jag tycker är as kul heheh, var på tre halloween fester där jag klädde ut mig! Men det räckte hahah, hade inte mer fantasi... Vilken var er favorit outfit? Personligen trivdes jag mest som VS Angel haha, kanske för det är barndomsdrömmen?? Hahah!

Och för er som inte kan se vad vi är så är vi följande - VS Angels, Unicorns och Deer's. KRAMIS

TOAST BAKERY

2018-10-22 19:52
Från emmawessman

Igår brunchade jag och soffan på Toast bakery, väldigt gott och fint! Recommend Recommend!

Located in; 8221 W 3rd St, Los Angeles, CA 90048

GIRLS TOUR

2018-10-22 18:13
Från emmawessman

Long time no see... Har vart lite dålig på bloggen på senaste, I'm sorry! Följ gärna min Instagram för mer update @emmawessman, outfit från när vi åkte till Girls Tour väggen.

Adress: 708 N Orange Grove Ave, Los Angeles, CA 90046

Men i allafall i torsdags kom Sofie till LA för att hälsa på och bo hos mig i typ 10 dagar! Så kul!! Igår var vi ute och hikea, käka brunch, shoppa och drog sedan på ett BBQ "party", inte så mycket folk och väldigt chill, så nice kväll! Idag tänkte vi åka till Santa Monica, men känns tvek på den, lite dimmigt ute idag! Så vi får se vad som händer, men kan säga att det finns inga dagar utan något att göra här haha.. Så kul!

SNAPS

2018-10-12 08:40
Från emmawessman

Food @Sweetgreen / Väska jag vill köpaaa

Beach day / Pool / Nights w view

Cali Boardwalk

Sunsets / More food @Urth / Jag och Felicia (aka min roomie)

Mer poolparty & Mer hikeeee

Views vilket jag inte får nog av / Vimmelbild @Avenue

Gillar ni dessa inlägg?? Älskar personligen att se snaps!

STRIPES

2018-10-12 08:28
Från emmawessman

GLASSES - GUCCI / SKIRT - LINDEX / SHOES - BRONX (här, klick!) / BAG - F21

TIPS - URTH CAFÉ

2018-10-02 06:02
Från emmawessman

Har hört talas så mycket om "Urth Café" och jag va fett taggad! Maten var så god MEN hade en liten bad service experience, kommer gå tillbaka igen tror bara jag hade otur men tyckte ändå dem hantera det lite dåligt. Tog liksom 100år innan jag och Becca fick vår mat så Felicia fick sitta och vänta på oss, sa till typ 3 gånger men dem hade ju uppenbarligen glömt min order.. Samt så fick jag inte löskokt ägg fast jag beställde medium och min latte hann bli kall innan min sandwich kom... Men tror som sagt att det kanske var lite otur.. Skulle ändå säga att det är ett ställe ni måste prova, allt smakade fantastiskt! Så 4/5 får det, hade fått 5/5 om service hade vart på topp.

HALLOWEEN TIPS

2018-10-01 23:05
Från emmawessman

I samarbete med Partykungen

Inför halloween detta år vill jag verkligen gå ALL IN, det är ju ett måste när man flyttat till USA. Här är det sååå stort, jag har firat i USA tidigare och det är så fett verkligen.. Partykungen har så stort utbud på Halloween kostymer och jag tycker verkligen ni ska ta en titt där. Det har ju blivit stort att fira halloween hemma också och jag tycker man ska förbereda med minst två olika kostymer! Skulle vilja klä ut mig till någon slags “figur” en dag och sedan typ en kändis en annan dag, kolla in Kylie Jenner förra året som Christina Aguilera i Dirtyyy, I LOVE IT! Skulle vilja köra något liknande, men kanske med snäppet mer kläder hehe eller typ Nicki Minaj med en nice rosa peruk och en cool outfit.

Jag tror kanske vi kommer styra en halloween förfest hemma hos oss här och jag älskar ju att fixa och trixa, det är så kul med pynt och göra allt så roligt. Allt sådant kan ni också hitta hos partykungen, såsom ballonger, glas, spindelnät etc. Så bra med allt på samma ställe så man får hem allt direkt! Jag ska också passa på att berätta att det är fraktfritt när man beställer över 500:- Så passa på!

Ska spana in vilken kändis jag ska köra som och sedan beställa hem en fet peruk, det är så kul när man verkligen går in hårt för det! Vad ska ni klä ut er till?

PS; Glöm inte att beställa ett par läskiga linser!